Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 22:42:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част (Прочетена 201238 пъти)
Veselina0206
Новак
СВАТБА В ДОБРИЧ 2012
«
Отговор #270 -:
януари 14, 2012, 19:42:37 »
Здравейте... дали има добрички булки
Попрочетох коментари от прадишни "сезони" и виждам, че доста добре им се е получило на момичетата. Аз не съм от тук, но живея от скоро в Добрич и ще правя и сватба тук... през юни... ако има и други, които ги очаква "събитието" (или вече са минали по този път), предполагам, че ще ни е взаимно полезно и забавно да пообсъдим това-онова и да обменим опит
Активен
peps_01
Ентусиаст
Отг: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
«
Отговор #271 -:
януари 22, 2012, 18:18:41 »
Здравейте! Най-после дойде и моето време за потготвям сватба!
Възнамеряваме да е лятото. Краят на юни - юли може би, исках да попитам какво е спасениято в жегата за различните ресторанти, или няма такова и с роклята се чувстваш все едно в сауна и с разтечен грим...
А и кой ще стане в голяма жега да играе... Ако някой може да ми помогне, ще му бъда много благодарна!
Активен
новата_Павлова
Любопитен
Нашата нестандартна приказка продължава....
«
Отговор #272 -:
януари 23, 2012, 16:54:41 »
Здравей пепи . Поздравления за решението за сватба. Аз мисля, че решението на " проблема " ти е вечерна сватба, за да е по хладно. Питайте какво ви интересува. Каквото знам ще помогна.
Активен
peps_01
Ентусиаст
«
Отговор #273 -:
януари 23, 2012, 20:51:10 »
Благодаря много за бързия отговор
При нас вечерната сватба отпадна заради две основни причини, първата е, че на част от гостите ни им е много неудобно да дойдат вечерта, по ред причини, освен това и възрастни хора и такива на средна възраст, няма да издържат до 12 часа
. За тяхно удобство - все пак са наши гости и ние сме ги поканили, за да бъдат част от нашето празненство, бихме предпочели да не ги измъчваме по този начин. Освен това имаме гости и от по-далеч, които няма да желаят да останат да пренощуват... Може би пак ще премислим въпроса за вечерна, но ми се струва, че ще останем на дневна.
Активен
dimi_rosi
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #274 -:
януари 27, 2012, 21:16:37 »
Здравейте всички бивши и бъдещи булки. На мен ми предстои сватба - 25 август, вече си запазихме фотограф - Стефан от Стефото - много е добър, уредихме си музиката и си капарирахме р-т Резиденция. И въпросът ми е свързан точно с него: понеже прочетох и добри и лоши отзиви, искам да попитам някоя от бившите булки, чиято сватба е била там през изминалата година, дали е доволна като храна, обслужване, коректност и всичко относно протичането на тържеството там? Ще съм Ви много благодарна! За украсата в ресторанта ще се погрижи Вили от цветарски магазин Тиланзия от гр. Ген.Тошево - от това, което видях мога да кажа че е много добра.Правила е сватбите на много младоженци от Тошево и всички са много доволни. И сега ми предстои едно лудо препускане по сватбените салони за рокля, дано намеря това което искам, халки, сандали и всичко останало. Дано се справя, че вече ме тресе тока.
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #275 -:
януари 27, 2012, 21:44:02 »
честито
dimi_rosi
сватбата ти е доста далечко,до тогава ще има да избираш рокли,украса и всичко останало по няколко пъти
Лично за Резиденция съм чувала много добри отзиви ,предполагам,че ще е вънка сватбата ....
което е още по-добре'(лично според мен за лятно време ) аз лично ти препоръчвам да се замислиш за фотографа си ,а не за ресторанта или дизайнерката ,която ще ти украсява ресторанта...
не е точно един най-добрите...,не го оплювам ,ама има хора,които доста са си изпатили от него като лоялност коректност и отношение..миналия месец присъствах на сватба в която той снима и младоженците останаха разочаровани
лично ние също щяхме да го наемаме..
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #276 -:
януари 27, 2012, 22:08:22 »
Ами той е снимал сватбата на наши приятели и те са много доволни. Срещнахме се с него, уговорихме си всичко и се надявам всичко да е ок. Сватбата ще е вечерта и навън - решихме да е вечерна за да имам време през деня спокойно да се приготвя, ако е на обяд да не тичам като луда до фризьор, гримьор и т.н., така ще имам повечко време за приготовления през деня. А навън защото се предполага че ще е топло, а пък ние всички сме много весели и игриви и ако е на обяд, ще умрем от жега.
Активен
peps_01
Ентусиаст
«
Отговор #277 -:
януари 28, 2012, 16:35:25 »
Браво на вас, Dimi_Rosi, дано всичко мине добре. Но аз все повече се притеснявам за моята лятна дневна сватба... Не знам какво ще правим, мисля че всичко ще се провали с тия жеги... Едва ли климатик може да ме спаси от жегите... Ако някой е правил дневна лятна сватба, нека да сподели опит с мен, че вече се побърквам...
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #278 -:
януари 28, 2012, 18:48:10 »
pepi кога е вашата сватба?
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #279 -:
януари 28, 2012, 19:02:25 »
И къде?
Спокойно, ако има възможност в ресторанта, направете я вътре, климатиците ща ви свършат работа. Но първо се допитайте до управителя дали изобщо има такива. Иначе не знам колко ще те успокоя - ние с младоженецът сами си организираме всичко и си поемаме напълно разноските по сватбата, понеже към момента можем да си го позволим. И на мен не ми е лесно, притеснявам се дали ще се справя с всичко. Днес си уговорихме и танцова програма(народни танци). Успех!
Сподели ми и ти до къде си стигнала с приготовленията.
Активен
peps_01
Ентусиаст
«
Отговор #280 -:
януари 28, 2012, 21:25:07 »
Не си сама, ние също мислим да я организираме сами, дано да се получи
Малко повече информация се надявам да имам и самата аз в началото на седмицата - тогава ще дам първите подробности. Все още нямам никаква конкретна информация, затова искам да изчакам като резервирам, малко съм суеверна
Иначе, вие определено сте по-напред от нас с приготовленията
Ние имаме все още уговорка само с фотографа, годеникът ми разговаря с него, в началото на февруари ще имаме и среща с него вече. Казах ти - много по-напред сте от нас, защото засега ние сме само дотук
Активен
peps_01
Ентусиаст
«
Отговор #281 -:
януари 28, 2012, 21:27:14 »
Интересна е идеята за танцовия състав, аз не съм мислила за такъв. За ресторанта ли ги поканихте?
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #282 -:
януари 28, 2012, 21:34:47 »
Да, между 21 и 22 часа, програмата е 30 минутна. Видяхме я в диска със сватбата, която фотографът ни даде да изгледаме. Издирихме тел.№ и днес говорих с техен представител. Много са добри - разиграват танци с гостите, с младоженците и т.н. Весело става. Дават ви възможност ако и вие искате нещо специално да го направят. Кога ви е датата на сватбата, ако не е тайна?
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #283 -:
януари 28, 2012, 21:52:23 »
Едно не мога да разбера- защо правите сватба през лятото и се оплаквате, че не знаете как ще се справите с жегата? Питам сериозно.
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #284 -:
януари 28, 2012, 22:06:07 »
По повод жегата, единственото, което ми идва като решение е климатеика (т.е. да е някъде на закрито) или ако мога да предложа като вариант някъде в гората, за да е по-хладно... тук визирам примерно р-т Дъбовете или другия, който е там на Кобаклъка (в момента не се сещам за името му).
Моята сватба ще е на 2-ри юни и засега имам ресторант и гражданско запазени. Сега съм на тема оркестър, но ми е малко сложен избора, защото специално за музиката имам някои претенции като например, че не искам да има кючеци
Някой ако има предложения, приемам всякакви
P.S. радвам се, че не съм сама и ще се радвам да помагам с каквото мога...
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...