Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 00:40:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част (Прочетена 201295 пъти)
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
Отг: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
«
Отговор #225 -:
май 27, 2011, 08:10:06 »
За Романтика и аз съм
. Проблема с прибирането на инвентара е най-малкия проблем. За мен като цяло тази агенция няма добра визия за украса. Всичко, което правят е доста кичозно и на конвейр. Нямат нови и интересни идеи.
Активен
mishuga
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #226 -:
май 27, 2011, 09:45:53 »
Цитат на: silvaki в май 26, 2011, 22:07:20
Здравей.За украса не ти препоръчввам романтика,макар è тя е единствената за която знам в Добрич,чух гадни неща за нея ...Било обедна сватба,явно те имали вечерна и сватбата не била свършила,когато те тръгнали да си събират наметалцата от столовите и всичко останало ,станало много грозно
За фотограф най-добрия ,който знам аз е Стефото,ако искаш мога да ти дам координати ,има един Дидо,той е новичък също прави много красиви неща,но за ди джей нищо не знам,въпрос само...Защо сте се спрели точно на ди джей
Благодаря за мнението! Моята сватба ще е обедна.... Относно въпроса за DJ- защото ми се иска да има разнообразна музика, поп, рок, диско и др. А ми се струва че оркестрите са основно на народна музика и фолк парчета. Поправете ме ако греша...
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #227 -:
май 27, 2011, 10:05:11 »
mishuga можеш да се договориш с някой оркестър примерно да пускат от такава музика,като съответно според мен трябва да се договориш и в цената
,но за ди джей мога да поразпитам и да видим какво ще излезе...
Относно Романтика,не искам да ги оплювам ,те мисля è и водят някои сватби ,правят игри и тем подобни ,но не знам дали влиза в цената.Но лично мое мнение е наистина да си потърсиш други да ти украсят,особено и щом сватбата ти е обедна...
Момичета къде си поръàхте вашите торти и колко ви излезе парчето...на мен ми искат към 2,5-3,00лв парèто като цената не е окончателна понеже се вдигала захарта постоянно и нямали фиксирани цени...
Активен
mishuga
Любопитен
«
Отговор #228 -:
май 27, 2011, 10:52:19 »
един глупав навярно въпрос...
"Приказка" и "Вашата приказка" една и съща сватбена агенция ли са?
За Добрич намерих само следните "Менделсон", като за украса излиза "Вашата приказка", "Романтика", "Приказка". Май други не открих за сватбена украса на ресторант.
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #229 -:
май 27, 2011, 11:04:42 »
Не мисля ,че са различни,''Вашата приказка'' е във Варна,долколото не се лъжа
Активен
mira_france
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #230 -:
май 27, 2011, 11:23:40 »
Да се вкюча и аз... :girl_wink:Това са две различни агениции, като агенция “Приказка“ вече не работи,а агенция “Вашата приказка“ е във Варна.
До колкото знам и бутик за цветя Улена също предлагат такива услуги,но маи цените са доста солени,защото работят с живи цветя,но все пак може да се попита....
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #231 -:
май 27, 2011, 11:30:39 »
Можеш да пробваш различни неща от различни агенции като ги вземеш под наем...
Активен
mishuga
Любопитен
«
Отговор #232 -:
май 27, 2011, 12:46:42 »
Мислех за това, но тъй като сватбата ще е обедна, май няма да има време кога да украсявам...
Затова си мислех, че е по-лесно просто да поръчам да ми украсят ресторанта. Аз принципно бих искала някаква семпла, но стилна украса, но ще видим накрая какво ще излезе...Още веднъж много благодаря за помощта момичета
А за сватбените торти- кой къде е поръчвал? И колко време преди датата е нормално да се поръча?
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #233 -:
май 27, 2011, 12:54:51 »
На мен ми казаха ,че някъде около месец преди сватбата е ок ,но аз както казах при мен точна цена не ми дадаха за торта... O_Oне можели да кажат ,защото захарта постоянно се качала и падала...ами 100 порции ми казаха към 250-300лв.,от ''Оникс''
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #234 -:
май 27, 2011, 13:21:36 »
Хайде и аз ще се включа по темата за агенцията по украса
Бях булка преди 2 години и моята украса беше подарък от наши приятели, които държат фирмата, незнам да имат определено име, ще пусна сайт, но подчертавам, че сайта не е обменян скоро. Моята украса е в лилаво
http://dangerukrasa.com/index.html
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #235 -:
май 27, 2011, 13:39:25 »
Здравейте, момичета! Относно агенциите за украса в Добрич - и аз имам само отрицателни впечатления от тях, но пък не е задължително да ги ползвате. Аз съм много доволна от агенция Бижу Варна. Моята сватба беше близо до Варна, но една приятелка ги ползва за сватбата си в Добрич, така че явно са съгласни да работят и в Добрич. Сайтът им е
http://svatba-biju.com/
По мое време цените им бяха абсолютно нормални и справедливи, дори по-ниски от доста други, а качеството на работата им е много добро.
Относно това да си украсявате сами - ами аз не бих се ангажирала. Просто на този ден има толкова много неща за вършене и на мен лично това би ми дошло мноооооооооого в повече, а и не се знае ресторантът кога ще е готов за подредба. Някои ресторанти имат обедна и вечерна сватба една след друга например.
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #236 -:
май 27, 2011, 14:17:46 »
е мерси момичета ,понеже нашата сватба ще е вънка ,а собственичката ни каза,че ще ни осигури украсата на булченската маса,а за масата на гостите не,
,се чудех какво да правя,може да потърся помощ от тея агенции,тъй като стана ясно че романтика я отписваме.Но имам един малък проблем...на вън столовете били бели пластмасови,дали да ги оставя така или не знам какво да ги правя...
Активен
siseto86
Регистриран
«
Отговор #237 -:
май 27, 2011, 18:49:11 »
silvaki az 6te hodq na grim pri Galq. Taq novata sgrada sre6tu NOI, mn q hvalqt, i za manikuir pak tam. samo nz za pr4eska kade 6te sum. no 6te go izmislq. A za ukrasata - prava si, kak da e ne moje6 da se doveri6 , za6toto vse pak si e tvoqta svatba
Активен
siseto86
Регистриран
«
Отговор #238 -:
май 27, 2011, 18:56:10 »
mishuga, агенцията която аз ангажирах Е Юлена. Мн долри отзиви за нея и на мн добра цена да ти кажа, Така че ако искаш можеш да опиташ там
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #239 -:
май 27, 2011, 19:52:11 »
сисето дай ми координати на тая агенция за украсата в лични съобщения....
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...