Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 10:39:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част (Прочетена 201550 пъти)
k0ri84
Любопитен
Отг: Има ли булки от Добрич? -3част
«
Отговор #90 -:
юни 12, 2010, 08:04:29 »
Rallie
спокойно, ще си намерим обувки. При мен проблема е обратен-моят номер е 35, а понякога и 35 ми е голямо, зависи от модела на обувката
Активен
Rallie
Любопитен
«
Отговор #91 -:
юни 12, 2010, 22:41:11 »
Някой знае ли как вървят средно цените на пробна прическа и такава за сватбения ден в салоните в Добрич, също така ако имате информация и за грима...
Активен
Rallie
Любопитен
«
Отговор #92 -:
юни 13, 2010, 20:51:25 »
Вече си имам сандалки
Голям шопинг му ударихме днес по моловете, но най -важното е че намерих това което исках. Ако някой има проблем с намирането на големи номера, в Гранд Мол има два магазина които определено ще му помогнат
.
k0ri84
оглеждах се за 35 номер но нищо не открих, а 36 имаше доста. Не знаех че е трудно намирането на малки номера
. Аз ще продължа да се оглеждам, ако открия нещо ще те алармирам
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #93 -:
юни 15, 2010, 22:09:33 »
Рали,малко късно,но на мен ми взеха за прическата в Стилисимо 30лв,в деня на сватбата,но тя беше просто изправяне и създаване на обем(можеш да видиш в албума ми)
Активен
Rallie
Любопитен
«
Отговор #94 -:
юни 16, 2010, 12:00:46 »
angel4e
много хубава булка си била
Аз проверих в стилисимо, казаха ми следното: от 30 до 60 лв. са прическите в зависимост от сложността, на половина е пробната прическа. Питах и за поставяне на естествени цветя , казаха че няма промблем
Активен
k0ri84
Любопитен
«
Отговор #95 -:
юни 16, 2010, 18:20:05 »
Rallie
намерила си това, което искаш! Благодаря ти, че ми помагаш в търсенето на обувки. Хич не е лесно да носиш 35 номер, но вярвам, че аз също ще намеря моите обувки
Момичета, нищо не споделяте за след сватбата. Ще ходите ли някъде на сватбено пътешествие
. Ние вече имаме резервации за Хисаря и Слънчев бряг
Много се чудихме къде да отидем, но тъй като не живеем в България, се спряхме на милата родина
Активен
diddeto
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #96 -:
юни 16, 2010, 20:14:55 »
здравейте, момичета! моята сватба беше преди почти 2 години. ресторантът ни беше грийн палас, страхотно обслужване, съсипаха се с нас, че бяхме 200 души, но не се спряха цялата нощ миличките. фото и видео - пенко кралев - златен е, това което направи като фотосесия е просто невероятно. фризьорката ми беше женя от "екселсиор" мисля че беше студиото, а гримът ми /даниела/ беше убийствен, никога не съм предполагала, че мога да изглеждам толкова красива направо
. оркестърът беше моралийски, страхотно интро направи и добре, че бяха те ... защото бяхме взели и ди джей, който просто щеше да ми провали сватбата. казва се веселин някакъв си, не дойде лично той, изпрати някакъв който не знаеше от къде се усилва уредбата и как да намери някоя песен. добре че баща ми не ме послуша и не останахме само с ди джея, трябваше да се
ами това е от мен, дано да съм ви била полезна, защото си спомням и аз колко се вълнувах. за грим и прическа мога да ви покажа на лични ако някой желае. успех, милички, и много красив сватбен ден ви пожелавам!!!
Активен
Rallie
Любопитен
«
Отговор #97 -:
юни 20, 2010, 18:57:02 »
k0ri84
, много добро решение. Има страхотни кътчета в България
. За нас още не е ясно как ще се развият нещата за медения месец,тъй като няма да правим църковен брак в деня на сватбата имаме идея да го направим някъде по манастирите
, тези церемонии са убийствени
.
Освен това гледаме разни оферти за Турция или Гърция.
Активен
k0ri84
Любопитен
«
Отговор #98 -:
юни 21, 2010, 19:16:33 »
Хайде
vess_bj
ти си първа
не остана. Сигурно вълнението е голямо
Rallie
което и от двете места да си изберете, ще си изкарате супер и ще ви хареса, все пак това ще е меденият ви месец
Активен
Stefoto
Новак
Публикации: 16
Фото и Видео
«
Отговор #99 -:
юни 23, 2010, 19:28:40 »
Няколко снимки от сватбата на Zlatnopate:
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224440.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224443.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224448.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224468.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224551.html
Активен
Rallie
Любопитен
«
Отговор #100 -:
юни 30, 2010, 20:53:16 »
Много се надявам скоро да видя снимчици на първата булка от списъка
. Аз почти привършвам с покупките, останаха някой дребни нещиица, добре че скоро имах опит с такова приготовление.
та ето някой важни нещица които ще ви накарат да търчите последните дни, дано съм ви полезна с този списък:
1. Кошници - за даровете
2. Подноси за питите- плитки PVC тавички има ги по магазините "Всичко за 1 лв." . Тук прибавям и хартиени салфетки ( онези с дупчиците по края ) върху тях ще поставим питите.
3. Целуфан - ще го използвам за подвързване на кошниците и питките. Ще го завържа с пандела от тези с които подвързават букетите. Освен това ще са ми нужни и няколко пандели за тортите , решила съм към даряването да има и торта за кръсницата и за мен
. Панделата ще я залепя на самата прозрачна кутия. Предлагат готови пандели в цветарските магазини .
4. Балони ! Лентички ( пак такива като панделите) с тях ще завържа балоните.
5. Топлийки
6. Майките ви сигурно се чудят с какво ще посрещнат гостите. Аз мисля да поръчам всичко от колинарен магазин. Има един в кв. Христо Ботев "Джаронимо" там правят страхотни плата с мезета , хапки и всякакви щуротии, друг за който се сещам и правят такива плата е в двора на Математическа гимназия.
7. Менче
8. Здравец
... това е за сега, ако някой се сеща за още дреболийки да пише
Активен
zlatnopate
Новак
«
Отговор #101 -:
юни 30, 2010, 22:09:48 »
Здравейте момичета! Аз си минах по реда преди месец, кажете си отзивите за снимките
На всички, които йм предстои важния ден - стискам палци и съвет НЕ се притеснявайте и изнервяйте излишно дали ще мине добре, изживейте Деня си пълноценно с цялата му положителна емоция!
Активен
karova2
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #102 -:
юли 01, 2010, 09:20:31 »
Zlatnopate снимките са чудесни
. Двореца в Балчик е едно от най-добрите места за правене на снимки, особено по това време на годината, когато всичко е зелено. И вие сте много хубави и ви желая много щастлив семеен живот изпълнен с любов и разбирателство.
Rallie списъка, който си направила е много полезен
Мен сега ме вълнува въпроса за колко време стават медицинските, защото се чудим дали да си ги направим в София или като се върнем в Добрич, но това ще е една седмица преди сватбата и незнам дали ще имаме време.
Моля ви ако иамте инфо да споделите за колко време стават медицинските в Добрич.
Активен
Stefoto
Новак
Публикации: 16
Фото и Видео
«
Отговор #103 -:
юли 01, 2010, 12:03:53 »
http://mtel.bg/mobiltel/press.php?id=700&
Активен
pil4ata
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #104 -:
юли 01, 2010, 18:47:51 »
Здравейте момичете, включваме се във вашата темичка само да попитам какво мислите за магазина на San Partick в Добрич. Аз съм от Варна и сега усилено си търся булчинска рокля, но немога нищо да си харесам за момента, а ми се иска де не шия. Смятам в събота да намина към Добрич, че да го видя този магазин. Много ще се развам за споделите впечатления, че да знам дали си заслужава разкарването.
Благодаря предварително!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9