Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 12:38:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201604 пъти)

k0ri84
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 12, 2010, 08:04:29 »

Rallie спокойно, ще си намерим обувки. При мен проблема е обратен-моят номер е 35, а понякога и 35 ми е голямо, зависи от модела на обувката tease
Активен
Rallie
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 12, 2010, 22:41:11 »

Някой знае ли как вървят средно цените на пробна прическа и такава за сватбения ден в салоните в Добрич, също така ако имате информация  и  за грима...   Makeup  badgirl
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 13, 2010, 20:51:25 »

Вече си имам сандалки  chee Голям шопинг му ударихме днес по моловете, но най -важното е че намерих това което исках. Ако някой има проблем с намирането  на големи номера, в Гранд Мол има два магазина които определено ще му помогнат  Bravo.
k0ri84 оглеждах се за 35 номер но нищо  не открих, а 36 имаше доста. Не знаех че е трудно намирането на малки номера  Oh my .... Аз ще продължа да се оглеждам, ако открия нещо ще те алармирам  good
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 15, 2010, 22:09:33 »

Рали,малко късно,но на мен ми взеха за прическата в Стилисимо 30лв,в деня на сватбата,но тя беше просто изправяне и създаване на обем(можеш да видиш в албума ми)
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 16, 2010, 12:00:46 »

angel4e много хубава булка си била   Bravo
Аз проверих в стилисимо, казаха ми следното:  от 30 до 60 лв. са прическите в зависимост от сложността, на половина е пробната прическа. Питах и за поставяне на естествени цветя , казаха че няма промблем  smile
Активен
k0ri84
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 16, 2010, 18:20:05 »

Rallie  Bravo намерила си това, което искаш! Благодаря ти, че ми помагаш в търсенето на обувки. Хич не е лесно да носиш 35 номер, но вярвам, че аз също ще намеря моите обувки chee
Момичета, нищо не споделяте за след сватбата. Ще ходите ли някъде на сватбено пътешествие moto. Ние вече имаме резервации за Хисаря и Слънчев бряг Sunshine Много се чудихме къде да отидем, но тъй като не живеем в България, се спряхме на милата родина god
Активен
diddeto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #96 -: юни 16, 2010, 20:14:55 »

здравейте, момичета! моята сватба беше преди почти 2 години. ресторантът ни беше грийн палас, страхотно обслужване, съсипаха се с нас, че бяхме 200 души, но не се спряха цялата нощ миличките. фото и видео - пенко кралев - златен е, това което направи като фотосесия е просто невероятно. фризьорката ми беше женя от "екселсиор" мисля че беше студиото, а гримът ми /даниела/ беше убийствен, никога не съм предполагала, че мога да изглеждам толкова красива направо autumn. оркестърът беше моралийски, страхотно интро направи и добре, че бяха те ... защото бяхме взели и ди джей, който просто щеше да ми провали сватбата. казва се веселин някакъв си, не дойде лично той, изпрати някакъв който не знаеше от къде се усилва уредбата и как да намери някоя песен. добре че баща ми не ме послуша и не останахме само с ди джея, трябваше да се  bomb     ами това е от мен, дано да съм ви била полезна, защото си спомням и аз колко се вълнувах. за грим и прическа мога да ви покажа на лични ако някой желае. успех, милички, и много красив сватбен ден ви пожелавам!!!
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 20, 2010, 18:57:02 »

k0ri84 , много добро решение. Има страхотни кътчета в България  Bravo. За нас още не е ясно как ще се развият нещата за медения месец,тъй като  няма да правим църковен брак в деня на сватбата имаме идея да го направим някъде по манастирите  tease , тези церемонии са убийствени  nea.
 Освен това гледаме разни оферти за Турция или Гърция. 
Активен
k0ri84
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 21, 2010, 19:16:33 »

Хайде vess_bj ти си първа Ashamed не остана. Сигурно вълнението е голямо tease
Rallie което и от двете места да си изберете, ще си изкарате супер и ще ви хареса, все пак това ще е меденият ви месец Dance2
Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #99 -: юни 23, 2010, 19:28:40 »

Няколко снимки от сватбата на Zlatnopate:
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224440.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224443.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224448.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224468.html
http://album.svatbata.bg/23-05-10/bg/photos/224551.html
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 30, 2010, 20:53:16 »

Много се надявам скоро да видя снимчици на първата булка от списъка  first. Аз почти привършвам с покупките, останаха някой дребни нещиица, добре че скоро имах опит с такова приготовление.
та ето някой важни нещица които ще ви накарат да търчите последните дни, дано съм ви полезна с този списък:
1. Кошници - за даровете
2. Подноси за питите-  плитки PVC тавички има ги по магазините "Всичко за 1 лв." . Тук прибавям и хартиени салфетки ( онези с дупчиците по края ) върху тях ще поставим питите. 
3. Целуфан - ще го използвам за подвързване на кошниците и питките. Ще го завържа с пандела от тези с които подвързават букетите. Освен това ще  са ми нужни и няколко пандели за тортите , решила съм към даряването да има и торта за кръсницата и за мен  blum . Панделата ще я залепя на самата  прозрачна кутия. Предлагат готови пандели в цветарските магазини .
4. Балони !  Лентички ( пак такива  като панделите) с тях ще завържа балоните.
5. Топлийки
6. Майките ви сигурно се чудят с какво ще посрещнат гостите. Аз мисля да поръчам всичко от колинарен магазин.  Има един в кв. Христо Ботев "Джаронимо" там правят страхотни плата  с мезета , хапки и всякакви щуротии, друг за който се сещам и правят такива плата е в двора на Математическа гимназия.
7. Менче
8. Здравец
 ... това е за сега, ако някой се сеща за още дреболийки да пише smile
Активен
zlatnopate
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 30, 2010, 22:09:48 »

Здравейте момичета! Аз си минах по реда преди месец, кажете си отзивите за снимките blush На всички, които йм предстои важния ден - стискам палци и съвет НЕ се притеснявайте и изнервяйте излишно дали ще мине добре, изживейте Деня си пълноценно с цялата му положителна емоция!  give_rose
Активен
karova2
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #102 -: юли 01, 2010, 09:20:31 »

Zlatnopate снимките са чудесни Bravo. Двореца в Балчик е едно от най-добрите места за правене на снимки, особено по това време на годината, когато всичко е зелено. И вие сте много хубави и ви желая много щастлив семеен живот изпълнен с любов и разбирателство.
Rallie списъка, който си направила е много полезен smile
Мен сега ме вълнува въпроса за колко време стават медицинските, защото се чудим дали да си ги направим в София или като се върнем в Добрич, но това ще е една седмица преди сватбата и незнам дали ще имаме време. pardon Моля ви ако иамте инфо да споделите за колко време стават медицинските в Добрич.  10x
Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #103 -: юли 01, 2010, 12:03:53 »

http://mtel.bg/mobiltel/press.php?id=700&
Активен
pil4ata
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #104 -: юли 01, 2010, 18:47:51 »

Здравейте момичете, включваме се във вашата темичка само да попитам какво мислите за магазина на San Partick в Добрич. Аз съм от Варна и сега усилено си търся булчинска рокля, но немога нищо да си харесам за момента, а ми се иска де не шия. Смятам в събота да намина към Добрич, че да го видя този магазин. Много ще се развам за споделите впечатления, че да знам дали си заслужава разкарването.
Благодаря предварително!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: