Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2025, 16:46:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 183053 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #390 -: март 31, 2010, 09:50:14 »

Хихихихихи! Капризче, права си! Има си хора обаче, които се записаха, а после ни вест, ни кост от тях. Не е виновно разстоянието, защото се знае къде сме, опира само до четене и писане. Ти и Поли сте свърпили другото. good

Щом сме наясно за вечерята, да звъним да организираме караокето?
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: март 31, 2010, 09:54:14 »

Само не разбирам какво толкова има да се организира за това караоке...аз до колкото разбрах там си имат и озвучаване, и музика и дискове crazy
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: март 31, 2010, 10:03:06 »

Дени нали знжеш 4е с всяко нещо е така.На първо 4етене всеки вика "Ура" и необмислено потвърждава,но ако се окаже,4е няма да успее и му става неудобно да каже,4е се е отказал huhhuh.gif Както казах по-горе.Накрая ще се окаже,4е наистина сме доста по-малко от първона4алните сметки
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: март 31, 2010, 10:03:58 »

Всички варненци сме в Болярско село  yahoo (Слънце не предавай фронта, нали сме с коли)
Към нашия списък, моля да добавите toni 8301. Тя, заедно с Лени Бени ще са в нашата кола.  blum

Предполагам много момичета са писали директно на Поли, без да коментират в темата. Поли, по-късно ще каже, ако някой липсва, че да го издирим.

« Последна редакция: март 31, 2010, 10:05:37 от lionelsa » Активен
SamVimes
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #394 -: март 31, 2010, 10:04:58 »

Караокето отпада. Назовават ми твърде висока цена. Идеята ми беше да го платя лично, но при цифрата, която чух, това вече не е работещо решение. На въпроса за организацията му: караоке се прави с т.нар. "караоке-машина", донася се екран, на който да тече текста, синхронизиран с музиката, а въпросната музика не са обикновени mp3-ки. Пуска се от т.нар. KJ, който е квалифициран да го прави, защото настройката на микрофоните, сингбеците и общия саунд не е лесна работа.

Освен това, мероприятието бе било шумничко, а от това, което прочетох, виждам, че в Аквая нямаме насреща си любезни и разбрани служители. Тъй че, да сложим кръст.

Отписваме го. Идеята беше добра, но вече не стои на дневен ред.  nea
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: март 31, 2010, 10:06:28 »

Тогава ще имаме ли DJ? pardon
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 31, 2010, 10:08:21 »

Нинче, Капризчето беше писала, че и DJ отпада, но не мисля, че това ще ви пречи да се забавлявате.За съжаление аз ще ви се радвам само от разстояние, излезнаха ми доста пътувания този месец и няма да имам никакъв шанс да се класирам, макар, че Търново ми е близо.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: март 31, 2010, 10:08:34 »

Нинче, ти къде ме нагласи веднага бе  sarcastic Мен милото ще ме докара , но няма да е с нас, а ще ходи при негови приятели  smile
А Тони ще идва ли последно? Щото ако е сама да съм с нея в стая и да не притеснявам Поли
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: март 31, 2010, 10:09:08 »

здравейте на всички - аз искам да споделя, че на последък съм много ангажирана и нямам време за форума - но благодаря на Гучи - че се зае с организацията на Варненската група - а ние сме към нея прикачени smile.
Ние нямаме претенции за хотела където са решили да бъдем Варненската група там сме...
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 31, 2010, 10:09:38 »

Малеее незнам аз ли нещо пропускам- ама нали писах, че хотела ни предложи техниката и СД с текстовете за караоке-ще имааааа, има всичко за караокее в хотел Аквая
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #400 -: март 31, 2010, 10:10:12 »

Предполагам много момичета са писали директно на Поли, без да коментират в темата. Поли, по-късно ще каже, ако някой липсва, че да го издирим.
good Точно така, Нинка.
Ние също сме се записали за Болярско село и ще се радвам да видя варненци  blum ... и не само тях, разбира се.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 31, 2010, 10:12:46 »

Нинче, ти къде ме нагласи веднага бе  sarcastic Мен милото ще ме докара , но няма да е с нас, а ще ходи при негови приятели  smile
А Тони ще идва ли последно? Щото ако е сама да съм с нея в стая и да не притеснявам Поли

Потвърди, че ще идва съ сигурност. И тя ще е с нас в Болярско село. Няма нищо против да сте в една стая вечерта. (аз малко като нейн говорител sarcastic) На празничната вечеря и кумата й ще присъства.

Selvet, на мен gucci ми каза, че сте избрали и вие Болярско село, за това преди малко се зарадвах,ч е всички ще сме на едно място. Само Слънце се цепи от колектива нещо.

Щом Лени ще пътува с мъжа си, в нашата кола има още малко място.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 31, 2010, 10:23:06 »

Нинка с вас сме където сте вие там сме и ни е smilesmilesmile ние сме 2 броя за героя - но всичко това вече го знете от Гучи Wink
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: март 31, 2010, 10:30:10 »

Ехх, толкова се радвам и аз, че ще се запознаем най-накрая всички.
С някои представители на Варненската група се срещаме от сума ти време и така и не сме се срещнали, но ... ето, че идва момента  yahoo

Offtopic  С Маги много ме е яд, че няма да се запознаем, но тя поне в Плевен няма да ми избяга  tease
« Последна редакция: март 31, 2010, 10:33:04 от bubka » Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #404 -: март 31, 2010, 10:33:08 »

Блазе ви на варненската група - голяма работа сте вие!  good good good

Поли, Явор имаше предвид, че по принцип караокето се прави с определен вид техника, водещ и т.н., обяснил го е подробно, не стига само уредба, компютър и текстове. Не знам дали това, което предлагат от хотела е на същия принцип, иначе пак може да се получи, то е ясно  girl_wink. Само че трябва и доброволци за пеене да има, че вчера като гледам как всички се наредиха само да слушат, без да пеят, та не знам на кого ще се радваме.  tease tease tease
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: