Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 03:43:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167374 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: март 31, 2010, 08:57:15 »

Нинка правилно си разбрала smile
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: март 31, 2010, 09:01:59 »

Мисля, че много затруднихме Поли.... Защо всеки сам не си направи резервацията в хотелите?
Нека Поли да запази ресторанта в Аквая за вечерта, пък др. всеки сам да си го свърши.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: март 31, 2010, 09:09:54 »

Зна4и нощувките в аквая са по-скъпи така ли???
Фиама как да си запазим сами хотела???Нали и капаро се иска???Ина4е и аз мисля,4е то пак ще сме разпръснати....
Поли колко сме до тук.Смятам,4е май ще се съберем в Болярското село.Накрая ще се окаже,4е ще сме по-малко отколкото се брояхме.Винаги така става.
Пиши ни с мъжо в Болярско село,Гледам,4е вси4ки са там.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #378 -: март 31, 2010, 09:11:14 »

Фиама,

Аз  мисля, че се уговаряхме Поли да прави резервациите, защото за по-голяма бройка, правеха отстъпка от цената, която иначе няма как да се ползва. Но, разбира се, ако става много сложно така, всеки може и сам да се обади.

Проблемът по-скоро, според мен е, че хората не се включват да пишат и така няма информация.

Поли, аз вчера писах, че искам за Аквая-та, но ако ще има такива големи резмествания, то може би наистина да оставим всеки сам да се оправя. А иначе колко е нощувката там - нямаме ли някаква бройка, която можем да им дадем, за да поискаме отстъпка?

Аз вчера като преглеждах постовете направих следното пресмятане:

Мария Лакова - Аквая и Болярско село
lionelsa - Болярско село
Бубка - Аквая и Болярско село
клео20 - Аквая
Булечка - Аквая
ina lemon - Аквая
Дени и Явор - Аквая

Ако искаш поне за тях направи резервация, пък другите както се разпределят. Предполагам, че преди всичко хората искар да се видим и спокойно можеш да направиш резервации за оставащите както ти прецениш и те просто да си платят на място. Така и така всеки сам се грижи за себе си, ако му осигурен хотела едва ли ще е проблем някакво кой знае какво разминаване с парите. Предполагам, че всички горе-долу имат идея за това колко струват хотелите.

good good good

П.П. Чак сега видях, че е излязъл нов пост на Клео. Значи има промяна при нея за хотела.
Клео, то капаро се дава ако има предварително запазване на стаи за голям брой хора, иначе ако всеки сам се обади за хотел, не ти искат предварително пари.  girl_wink
« Последна редакция: март 31, 2010, 09:14:39 от Деничка Звездичка » Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: март 31, 2010, 09:15:33 »

Аз писах на Поли да ни записва в Аквая!  good
Мире, не всеки в момента е активен във форума и не може да се каже със сигурност, че няма да се запише довечера или утре. Важното е днес Поли да има някаква бройка и да резервира хотела и ресторанта. Ако се съберем повече хора в Аквая пак ще ни направят отстъпка. Така че колкото повече - толкова по-добре за цената.  good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: март 31, 2010, 09:18:12 »

Аз се свързах с варненки, за да знаят, че днес трябва да пишат на Поли.

Моля, направете и вие това с близките ви момичета, защото повечето са на вън или на работа и нямат възможност да четат. girl_wink
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: март 31, 2010, 09:20:37 »

аз сега писах на Поли, но да кажа и тук
на мен лично повече ми харесва Болярско село, но след като вечерята ще е в Аквая предпочитам и там да нощуваме и затова се записах за Аквая. разликата в цената между двата хотела е 15 лв за двойна стая(поне така пише в сайтовете) а ако се съберем повечко хора предполагам че ще направят отстъпка, така че горе-долу цените ще се изравнят.
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: март 31, 2010, 09:21:55 »

Момичета не ме разбирайте погрешно, правя максимални услиия да се уредят нещата защото всеки ден се обаждат хора за хотелите и утре може да останем без нито едно от двете места. Това което искат от мен е бройка. Според мен най-удачния вариант беше да се напълни Боляеско село и останалите в Хотел Аквая-за цените там не са ми казвали-искат бройка, но все пак шефа каза цена 22 лева на човек за Болярско село, а днес от хотел Аквая говорих с една супер нелюбезна госпожица коята едвам я изтъпрях и така и не ми каза окончателна цена. Не ме разбирайте, че не искам аз да правя резервациите , а вие сами да си ги правите, просто искам да няма после сърдити  и аз да изляза виновна sad
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: март 31, 2010, 09:24:14 »

Да не излезе , че не взимам участие да кажа , че Поли ми предложи да нощувам в тях (нали съм  само  blush ) . Още не сме се доразбрали, но ако не ги притеснявам ще съм в тях  smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #384 -: март 31, 2010, 09:25:36 »

Аз пиша и във фейсбук групата и гледам кой е онлайн в момента. Факт е, че обновяваме информацията и дори тези, които ги няма активни във форума, си гледат профилите там, ама не пишат. Несериозна работа!  NO

Поли, не се чувствай виновна. Просто не сме добре организирани.

Честно казано, не защото съм записана за Аквая, ама ми се струва по-удачно щом там е вечерята, повечето да сме там и като нощувки, но това си е мое мнение. Така или иначе повечето ще пристигнат събота следобяд и няма да имат много време да се радват на хотела, така че не е ли по-удобно основната част да са там, където ще е и вечерята, защото ако останем до по-късно и на повечето половинките пийнат, не е много удачно да карат след това до Болярско село. Просто аз така си мисля, но иначе всеки си има доводи и те звучат разумно, разбира се.  give_rose
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: март 31, 2010, 09:28:41 »

Дени в Болярско село има повече места smile
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: март 31, 2010, 09:30:49 »

И аз писах на Поли вече, още след поста на Капризчето с точките - за Болярско село.
Идеята на Нинка да се обадим на мацките, които не са писали днес е добра според мен  good
Сега се върнах назад при списъка, от София единствено Мърче не е писала днес. Аз обаче й нямам телефона, ако някоя от вас го има - нека да й звъннем, за да каже къде предпочита.

Дени, мен придвижването от Аквая до Арбанаси не ме притеснява, тъй като дори мъжо да пийне, аз не пия и не е проблем да се върнем good

Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #387 -: март 31, 2010, 09:42:23 »

Роси, аз за шофирането само давам съображения, иначе и аз нямам проблем с прибирането.  pardon

На Мърче и аз й нямам телефона. Иначе съм пуснала съобшение и до всички, които видях във фейсбука.

Поли, а колко са местата в Аквая? Иначе видях, че в Болярско село има повечко места, но като гледах списъка и потвърдилите участие, ми се струва, че ще понамалеем като бройка.

Като имаме вече някаква идея за нещата, кажете, за да звънне Явор да уговори караокето. Шъ съ опраим, както имаше една популярна фраза преди години.  tease
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: март 31, 2010, 09:46:14 »

Дени, не сме зле организирани, ами просто сме много и от много места и за това така се получава smile Но мисля че горе долу влизаме в релси и се поразбрахме smile Поне се спряхме финално на 2 хотела и знаем къде ще е вечерята. Wink
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #389 -: март 31, 2010, 09:47:19 »

Благодарение на Нинчето и аз съм уведомена  smile
Писах на Поли на лични, но и тук да споделя. Предпочитах Болярско село, защото можеше да събере максимално много хора на едно място (само на вечерята нямам как да се видим всички и да си поговорим). Но след като видях че, мненията са долу-горе по равно за двата хотела, и след като вечерята ще бъде в Аквая, то реших, че ще ни е по-удобно да сме там.
В карайна сметка, ако се приеме предложението на Поли - да се опитаме да напълним Болярско село и само малцина останали да са в Аквая, тогава и аз съм ЗА. Ако не стане - тогава си оставаме за Аквая.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: