Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:01:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124012 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: януари 27, 2010, 14:20:01 »

Harmonia, честито give_rose и добре дошла в темичката smile
Лека бременност ти пожелавам girl_wink
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 27, 2010, 14:26:02 »

Леле Хармония честито мила! Лека бременност и от мен!   give_rose give_rose give_rose
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #317 -: януари 27, 2010, 16:08:43 »

Harmonia  yahoo страхотна новина  yahoo Много лека втора бременност ти пожелавам  give_rose Аз съм още по-щастлива, защото сме си близко и може да се разхождаме заедно  Wink Как реагира баткото, знае ли вече?
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: януари 27, 2010, 16:30:56 »

Благодаря ви момичета за топлия прием give_rose give_rose give_rose

Кате, с най-голямо удоволствие ще разхождаме бебоците живот и здраве yahoo а може и тумбачетата като се позатопли малко, че сега в този студ с малкия сме се затворили вкъщи  diablo

Иначе не знам доколко Калоян разбира какво точно му говорим с татко му, но беше много смешен като му обяснявахме и му показвах една книжка за бременни и той започна да се разгащва и да си гледа неговото коремче Girl_hide Но определено е много гальовен - само идва и ме целува, гали ме по коремчето и него цунка Girl_hide Ще видим като се роди дали и ние ще минем през така наречената бебешка/детска ревност от второто дете!!!

Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 29, 2010, 08:27:44 »

ей момичета защо никой не пише вече тук... sad споделете нещо, разкажете, никакви  ви няма  NO
Активен
КатиНка

« Отговор #320 -: януари 29, 2010, 14:00:50 »

Дам,wanting, нашата темичка ту се раздвижи, ту замре трайно ... Аз се сетих да споделя на момичетата, които още са преди или са в 12-13 г.с. като ходите на преглед, искайта да ви видят шийката на матката, ей така, за ваше успокоение. Аз исках при единия док, но ми отказа и ми каза, че се прави при конкретна симптоматика, а като чета за непожелаваните никому случаи /пу-пу-пу/, все казват, че тогава е бил периода да се направи този преглед и после е късно. И най-вече, момичетата не споделят да са имали някакво неразположение. Та като ми влезе тази муха в главата, отидох при другия ми док на преглед и сега поне съм по-спокойна за себе си, че съм го направила smile 

Иначе покрай нас няма нещо особено - сърби ме много коремчето и гърдите, а то коремчето вече нараства, не е като миналата седмица все така мъничко и срамежливо  danceg А вие как сте момичета  girl_wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 29, 2010, 14:14:29 »

Кате, щом те сърбят гърдите и краката -мажи се, чее от изсушаването на кожата при разпъването да не се нацепиш.
Аз се мажа сутрин и вечер и до сега нямам никви забележки  smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: януари 29, 2010, 16:21:28 »

Кате, и мен в твоите седмици ме сърбеше зверски - корем, гърди, ужас. И на работа едва издържах, само чаках да се прибера и едно чесане се почваше. Въпреки че се мажех, пак си ме сърбеше. Но мажи се, защото иначе още по-суха е кожата.
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: януари 29, 2010, 16:22:50 »

Кате и мен ме сърби кожата на гърдите и корема, явно е от опъването и от това, че растът.
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: януари 29, 2010, 16:36:36 »

мен не ме сърби...само че кожата ми определено е по-суха, а иначе се мажа с гел против стрии - гърдите, корема и дупето...  smile
Активен
КатиНка

« Отговор #325 -: януари 29, 2010, 16:53:04 »

Охооо, мажа се аз, сега и едно масло съм си набавила, но проблема е, че обмазването става вкъщи, а в офиса не мога /или поне още не съм почнала tease/, а то тук си ме сърби цяяял ден ... чеш, чеш, чеш, само се чеша по тубмата, като некъпано коте  focus

От вчера се водя вече в петия месец и по писанките в книжките, вече трябва да очаквам първите ритничета. Направо нямам търпение и все си седя и го галкам и му казвам "Хайде зайче, покажи се"  Blush

А на какво се смяхме скоро - след една вечеря съм се опънала на дивана, а патето отсервира и мие чиниите. Аз си седя и си галкам коремчето и му говоря нещо и идва татито и почва й и той да галка и казва: "Това е мама мързелана"  ROFL а аз на свой ред галкам и казвам: "А това е татко мърморатко" /като за мърморко/  tease
« Последна редакция: януари 29, 2010, 16:58:12 от КатиНка » Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: януари 29, 2010, 17:01:11 »

Мен за сега не ме сърби коремчето (да чукна на дърво и да не сме сърби де blum) и май се мажа от време на време като се присетя smile По-често се мажа с бебшкото олио, от колкото с крема против стрии. А вас гърдите болят ли ви? Вчера викам какво става...бяха спрели да ме болят, но днес пак си ме болят...
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: януари 29, 2010, 23:16:11 »

Аз също си се мажа с крем против стрии,че и моята кожа е много суха,а за гърдите мен спряха да ме болят и аз само се чудя дали е нормално,моето коремче рано-рано се показа,не мислех,че в тези седмици ще си личи,но явно при всеки е различно.
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: януари 30, 2010, 08:44:34 »

и аз вече имам малко коремче  danceg ако облеча нещо по-прилепнало направо ми личи...  girl_wink
а гърдите още ме болят, но определено по-малко от преди smile
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: януари 30, 2010, 13:27:02 »

И при мен болките в гърдите вече намаляха,но пак обемът им расте  angry ,даже вече се  замислям дали да не си купя друг сутиен,които да е с по- дебели презрамки,да прибира по-добре,тип спортен.
А относно коремчето и на мен в 12 та сед. ми се показа и  вече си е доста големичко, blush и определено си личи доста.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: