Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 08:37:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да разказв
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да разказв (Прочетена 74771 пъти)
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
Отг: Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да раз
«
Отговор #75 -:
декември 16, 2009, 10:41:49 »
Цитат
хайде другите - показвайте си подаръчетата !!
ми като ги няма... как да ги показваме...
Моята
Снежанка
сигурно ми е сърдита дето исках да я разконспирирам...
Шегувам се разбира се, ама то всички разбраха колко съм нетърпелива
«
Последна редакция: декември 16, 2009, 11:44:26 от valka27
»
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #76 -:
декември 16, 2009, 11:39:25 »
имам си подарък имам си подарък
ох толкова съм развалнувана,че едва пиша и първо искам страшно много да благодаря на skylife за страхотния подарък
и за това че е пратила подарък и на Дея
,само като чух че звъни звънеца и си викам"алелеле сигурно ми е подаръка,но после се сетих че чакам поръчка от касида и се приготвям с портмонето на вратата и куриера ми вика:"ама то е платено" и направо щях да му скоча на връта от радост,защото веднага разбрах че е от моята Снежанка
и само тичам по коридора с кашона и креща "Дея я я я я я имам подарък и милото дете ме гледаше така стересирано,добрече от вълнение не забравих да снимам как хубаво беше опакован,направо онемях такива хубави панделки,такива красоти(които ще си запазя естествено) и направо ми треперят ръцете кое първо да отворя,ох голяма емоция са тези подаръчета,толкова радост ми достави моя ,много много ти благодаря skylife
а ето го и самият подарък,който представлява:кутийка за бижута(изключително неопходима ми,защото бялото ми злато стоя в момента в нещо много нептодящо),играчка за елха,едно камъче с надпис "хармония" и едно зелено топче,което незнам какво е,но Дея много му се кефи
и подаръчето за моето мишленце е едно плюшено розово прасенце и същата материя и цвят пелена
сега вече много се притеснявам з амоето детенце,защо нищо не пише,а трябваше да си е получило вече подаръка,даже преди седмица
podary4e.jpg
(40.69 KB, 1258x468 - видяно 244 пъти.)
«
Последна редакция: декември 16, 2009, 11:49:27 от ♥maslinka♥
»
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #77 -:
декември 16, 2009, 11:44:38 »
Маслинка
, честито подаръче, а на
skylife
за хубавата идея и прекрасната опаковка!!!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #78 -:
декември 16, 2009, 11:47:40 »
Много красив подарък
Браво на
skylife
А опаковката е
чак срам ме хвана моя в каква е
Браво за прекрасните подаръци и на останалите
послушни деца
и техните
Снежанки
за избора им
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #79 -:
декември 16, 2009, 12:09:20 »
Ха - а аз очаквах да го получите към 14.00-15.00. Това зеленото топче принципно е за мацата, ама в крайна сметка бебка ако му се радва, няма да му отнемате радостта на детето я
Пфуууу, добре че е пристиглаи и ти е харесал, че такова чудене и търсене скоро не е било
Активен
maslinka
«
Отговор #80 -:
декември 16, 2009, 12:24:01 »
Цитат на: skylife в декември 16, 2009, 12:09:20
Това зеленото топче принципно е за мацата, ама в крайна сметка бебка ако му се радва, няма да му отнемате радостта на детето я
хихи щом е за мацата,веднага ще и бъде предоставено,тя май ще се кефи повече
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #81 -:
декември 16, 2009, 12:49:49 »
Сега да кажа как избрах подаръка...
Изпратиха ми, кой ми се е паднал и аз
- започна голямото четене. Добре де, ама тя милата нищо не е писала "по същество"
И се започна - добрееее, за маца подарък - ясно, за бебка - ясно, ама за мама...
А аз съм заета до 20.00-21.00, четири дни в седмицата, кога ще търся - паника голяма
Викам си - ще купя аз някакъв готин комплект за маса - салфетки нещо, това-онова. Ми ОК - ама тръгнах "на лов", то няма нищо свястно...В издирване на този подарък се натъкнах на камъкът с надпис - викам си - "уууууу това е яко" - и хайде, в торбата. Взехме подаръкът за беба - голямо чудене падна, туй животно слон ли е, прасе ли е, 2 в 1 ли е...ама
И вече в събота, след 10 дневно безплодно обикаляне по магазините, влизаме ние с мъжо в един мой любим магазин (викам си - тука е спасението) и започваме да гледаме. Стигнахме ние до кутийките с бижута, с феичка отгоре (а аз съм им голяма фенка) и почвам - да купя ли, да не купя ли. С тая феичка - мен ме кефи, ама на нея дали ще и хареса, пък е малко шарено, пък тази ли да е или онази с чорапите (друга фея с дълги лилави, раирани чорапи
). Викам - айде да пообиколим още малко и пак ще се върнем. Ми хубуу, ама като ми влязоха тия феички в главата, вече съвсем нищо друго не ми харесва...Та се върнахме и я взехме.
Купихме хартия - специално я избирах да е в цикламено и зелено - да отива на картичката. Говорим си с мъжо - да купувам ли пандели, да не купувам ли. Той ми вика - ти толкова неща имаш в къщи, само пандели ти трябват (и си е прав де).
Прибрахме се, седнах да опаковам аз. Опаковах до 100 часа. По едно време нещо не ми се получаваха опаковките - викам си "to be continued". В неделя довърших, надписах картичката (а тая картичка, няма да ви казвам, харесах си един модел от нета, поръчах едни печати и се почна великото чакане, дойдоха, пък докато я направя - ама стана де), изнамерихме един кашон и в понеделник - изпратихме
«
Последна редакция: декември 16, 2009, 12:51:42 от skylife
»
Активен
maslinka
«
Отговор #82 -:
декември 16, 2009, 12:54:03 »
ох милата ама картичката наистина ли ти си я правила
изглежда ми много префисионална
сега ми стана още по мило
а плюшкото и аз отначало го помислих за слон,ама после си викам амам май на прасе ми прилича повече
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #83 -:
декември 16, 2009, 13:01:41 »
Цитат на: ♥maslinka♥ в декември 16, 2009, 12:54:03
ох милата ама картичката наистина ли ти си я правила
изглежда ми много префисионална
сега ми стана още по мило
а плюшкото и аз отначало го помислих за слон,ама после си викам амам май на прасе ми прилича повече
Мдаа
, даже картичката беше измислена преди изобщо да се започне търсенето на подарък (даже вчера я пуснах в темата за правените неща), а плюшкото според мен е 2 в 1, нещо като "слонско-прасе" или "прасешки-слон"
Активен
Kiksi
Отг: Отг: Послушко подаръка показва а Снежанка
«
Отговор #84 -:
декември 16, 2009, 13:33:58 »
Цитат на: Рени в декември 11, 2009, 10:12:12
...Момичета, намесвам се във вашата темичка, за да изкажа искрените си благодарности на Стаси за страхотната изненада, която ми е спретнала. Имам си подарък от нея за Коледа.
Ренка, ама уникална е тази Стаси!
И на мен ми спретна същата изненада!
Толкова се зарадвах, че направо нямам думи да й благодаря за прекрасните коледни емоции, които ми подари.
Съжалявам, че малко със закъснение изказвам благодарността си, но исках и снимка да пусна
Стаси
, миличка, направо печелиш приза за Снежанка номер 1 тази Коледа с тези изненади!
Само да уточня, че Стаси не ми е официалната Снежанка, просто е решила да ме изненада и успя да го направи по невероятен начин.
Когато куриерът дойде, първо помислих, че подаръкът е от моята Снежанка, но видях, че е от Стаси и се сетих, че тя всъщност е Снежанката на Марианка и няма как едновременно да е и моя
и толкова мило ми стана, че е решила извън играта да ме изненада за Коледа, че
, ама от радост.
И като го отворих, такава усмивка цъфна на лицето ми, че не е слязла оттам няколко дни и сигурна съм, че ще стои там не до Коледа, ами поне до Нова година.
Благодаря ти, мила
Стаси
, за страхотните емоции и прекрасния подарък и за това, че отново си се сетила и за беба!
За нея има едно прекрасно плюшено Пони, а за мен - красива картичка и свещник с Дядо Коледа, които вече заеха местата си в коледната ми декорация на секцията, както и играчки за елхата, които също вече я красят.
Благодаря и на
kali_gali
за прекрасната картичка, която също ме зарадва изключително много, защото въобще не очаквах и за невероятните пожелания!
Picture 097 (Small).jpg
(43.62 KB, 640x480 - видяно 184 пъти.)
«
Последна редакция: декември 16, 2009, 13:36:38 от Kiksi
»
Активен
Вероника
«
Отговор #85 -:
декември 16, 2009, 13:37:15 »
Така едва успях да вляза в нета с тая щайга наречена комп от която се налага да пиша
ММарианка
, много благодаря = много ми е хубав подаръка, снимала съм всичко и ако успея да кача снимките ще покажа - Цунки на Веско.
Искам да благодаря на
Кали
за картичката
Както и на
Маги
, за невероятния подарък - ръчна изработка и него съм снимала ама после
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #86 -:
декември 16, 2009, 13:47:16 »
Kiksi, много се радвам, че подаръкът ти е харесал
. Беше избран с много любов
. Като не писа няколко дни и се стреснах, че подаръкът се е изгубил някъде и не е пристигнал. Но вече съм по-спокойна
А моята Снежанка нещо ме забрави
. За жалост Снежанчо (която и да си ти) ще трябва да ти кажа, че тази вечер заминавам и няма да мога да видя наживо подаръка. Но когато и да пристигне, някой от вкъщи ще пусне снимки във форума за да видим всички какво е, пък аз вече май месец живот и здраве ще видя какво подаръче си имам
Активен
Вероника
«
Отговор #87 -:
декември 16, 2009, 13:53:59 »
Ето подаръка от Марияна
опаковката
коледният венец
бебешкото одеалооо
Толкова е мекичко, много му се радваааам
и картичката
След малко продължавам
Активен
Вероника
«
Отговор #88 -:
декември 16, 2009, 13:57:14 »
Това е от Маги, с която вчера отново се видяхме и ме изненада много приятно с тези неща, които сама е изработила
опаковката, също правена от нея
от другата страна
3 играчки за елхата рисувани от нея прикрепени с едно малко сладко ангелче
ето и невероятната картичка -Маги балгодаря ти
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #89 -:
декември 16, 2009, 15:03:40 »
Здравейте момичета, аз чак сега видях, че има такава тема!! Много се радвам, Proletina_1983, че ти е харесал подаръка! Избрах рамка, защото реших, че след сватбата ще имаш много прекрасни снимки, които ще искаш да сложиш в рамка!! Много се чудих какво да ти подаря, защото прочетох всичките ти мнения и не разбрах какво харесваш, а от риболов нищо не разбирам и не ми се рискуваше!!
Всички имате страхотни подаръци..И аз чакам все още моя и трепна от натърпение!!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...