Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 15:27:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част "
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част " (Прочетена 136675 пъти)
flower84
Професор
Отг: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 ч
«
Отговор #345 -:
декември 25, 2009, 14:11:07 »
Здравейте и от мен.
Честита Коледа на всички!
На Коледа стават чудеса, пожелайте си нещичко в святата нощ, нещо искрено и от сърце, и то ще се сбъдне! Моето пожелание към всички ви е догодина да гушнете своето живо и здраво същество в скута си!
Относно килограмите, аз съм качила 4,5 кг досега. А как си ми личи вече коремчето, най-накрая и аз да кажа че ме разпознават
Да ви попитам, как сте със зъбите, моите венци постоянно кървят като си мия зъбите, казват че е нормално по време на бременност, но е доста неприятно...
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #346 -:
декември 25, 2009, 17:17:46 »
flower84, и моите венци кървят още от няколко седмици.
На мен ми помага една вода - изписа ми я моята зъболекарка. Казва се Елудрил, тумбесто шише с червен разтвор вътре. Разрежда се в капачката и се жабурка два три пъти дневно. Надявам се да ти помогне!
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #347 -:
декември 25, 2009, 18:09:07 »
beb4eto_na_me4o, наистина ми помогна с отговора си. Аз преди 2 дни бях на зъболекар за една пломбичка и тя (зъболекарката) ми препоръча точно тази програма "бременна жена" с Eludril-терапевтичен разтвор концентрат 1:3, който се прави 2 седмици и после имаш 6 седмици почивка, препоръча ми тази вода в комбинация с Elgydium-противовъзпалителна паста за зъби, но тъй като предната зъболекарката, която посетих ми даде вода-дентапротект синя на цвят, която поне върху мен не забелязвам никакъв ефект бях се настроила толкова скептично и към по горе изброените, но сега след твоя коментар смятам да ги пробвам. Като цена можеш ли да ми кажеш колко е водата?
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #348 -:
декември 25, 2009, 21:52:07 »
Весела коледа на всички бъдещи мами !
Пожелавам ви много здраве и късмет и догодина да се радвате на здрави и красиви бебчета.
Много,много целувки от мен !
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #349 -:
декември 25, 2009, 22:14:12 »
Весела Коледа и от мен! На нас със Майа упорито не ни се излиза от темичката
Мило момиче ще видиш, че другата година ще си бременнем заедно в някоя от другите темички! На всички очакващи пожелавам много здраве, слънчева и безпроблемна бременност и здрави бебенца...Целувки....
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
Публикации: 109
«
Отговор #350 -:
декември 26, 2009, 08:19:13 »
Честита КОЛЕДА на всички!
От сърце ви желая много здраве и лек път до голямото събитие. На Мая и Ванеса пожелавам скорошно сбъдване на коледните им желания. Прегръщаме ви
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #351 -:
декември 26, 2009, 11:21:02 »
Цитат на: flower84 в декември 25, 2009, 18:09:07
beb4eto_na_me4o, наистина ми помогна с отговора си. Аз преди 2 дни бях на зъболекар за една пломбичка и тя (зъболекарката) ми препоръча точно тази програма "бременна жена" с Eludril-терапевтичен разтвор концентрат 1:3, който се прави 2 седмици и после имаш 6 седмици почивка, препоръча ми тази вода в комбинация с Elgydium-противовъзпалителна паста за зъби, но тъй като предната зъболекарката, която посетих ми даде вода-дентапротект синя на цвят, която поне върху мен не забелязвам никакъв ефект бях се настроила толкова скептично и към по горе изброените, но сега след твоя коментар смятам да ги пробвам. Като цена можеш ли да ми кажеш колко е водата?
Мисля, че беше около 17лв. Купих я от аптеката в един Кауфланд. Аз също бях скептично настроена, но точно тогава ми се беше възпалил страхотно венеца от едната страна и бях готова всичко позволено да пробвам, само за да мога да си затворя устата без да ме боли. И понеже ми помогна много бързо, а само за няколко жабуркания и кървенето спря, за това я препоръчвам. Поне на мен ми помогна наистина...Дано помогне и на теб!
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #352 -:
декември 27, 2009, 11:44:31 »
Здравейте дами, аз отново имам въпросче, тъй като ми излезе стресница на устната, предполагам от емоционалния стрес, за дето мъжа ми замина за 7 мес.. доколкото съм изчела в интернет не е опасен за бебето, някоя от вас, ако знае повече информация бих помолила да я сподели, предварително благодаря!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #353 -:
декември 27, 2009, 16:43:59 »
Цитат на: flower84 в декември 27, 2009, 11:44:31
Здравейте дами, аз отново имам въпросче, тъй като ми излезе стресница на устната, предполагам от емоционалния стрес, за дето мъжа ми замина за 7 мес.. доколкото съм изчела в интернет не е опасен за бебето, някоя от вас, ако знае повече информация бих помолила да я сподели, предварително благодаря!
Мдааа и аз до скоро имах една огромна все от "хубави" преживявания
Но как може херпес на устата да е опсаен за бебето, това не го разбрах?
Мажи се нещо да ти минава по бързо, че не е приятно и си слагай допълнително възелин за да ти е мека устата иначе ще ти се разпуква около раничката и ще зараства по-бавно. Ако можеш също не го чопли много, дори да те дразни, защото замърсяваш мястото и възстановяването върви по бавно.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #354 -:
декември 27, 2009, 17:58:31 »
Здравейте банда коремчета
. дано не сте забравили че и аз съм втази темичка.
Честита ви Коледа и Весело посрещате на новата година, която ще е много важна за нас ...
Аз ... ние с бебка сме добре, почиваме, хапваме и ходим по разходки. Коремчето доста порасна и вече започва да ме наболява гърба яката. Днес бях при д-р Бързашки и съм много впечатлена (него съм избрала за раждането като се прибера) - невероятен човек е много съм доволна. Трябваше да го изчакаме, защото беше в операционната за секцио и през това време събрах отзиви за болницата - отново съм доста доволна. Правиха ми запис на тоновете на беба
аз помислих, че док е решил че съм впо-напреднала седмица , но тй така искал. та всичко ни е ОК. За утрев имам назначени изследваня и после ще се гледаме на ехограф, ако имам късмет може и на 4Д ако позволят в инвитро центъра, че там бил ехографа
Такива работи, времето си течееее и гледам колко сте напреднали и вие
- много целувки на коремчетата от нас
Активен
Gergancheto
«
Отговор #355 -:
декември 27, 2009, 18:10:17 »
Верче
ти къде си си сега, тоест сега си в България, ама ще си ходиш ли пак по чужбината
flower84
аз имах херпес в един етап от бременността, не е опасен, той е опасен когато се появи бебето (не трябват никакви целувки и по близки контакти), но на етап бременност просто трябва да съобразяваш мазилата. Аз обикновенно лекувам херпес с Ацикловир, но мисля че КлараФина ми каза че не е подходящ
Активен
Вероника
«
Отговор #356 -:
декември 27, 2009, 18:12:34 »
Герчо
в Бг съм, на 3ти се прибирам
Шом съм ходила при лекар за раждането - тук съм пиле...
Тиоя дни като ида в Шумен ще ви прочета колкото мога като не, направо продължавам.
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #357 -:
декември 27, 2009, 20:32:20 »
flower84, и на мен ми се появяват херпеси при стрес. Лекарката ми потвърди че не са опасни за бебето, НО да не се лекувам с обичайния си крем, изписа ми нещо друго подходящо при бременност. Обичайното анти херпесно мазило има някакви субстанции, които могат да засегнат човечето. На твое място бих се посъветвала с гинеколога.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #358 -:
декември 27, 2009, 21:37:32 »
Весела Коледа и от нас с бебка и купонджийско посрещане на новата година!
Активен
flower84
Професор
Отг: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ
«
Отговор #359 -:
декември 27, 2009, 23:18:18 »
Аз използвах Acyclovir stada cream 5%, в аптеката казаха че не е опасно, но го спрях, предпочитам да си мине от самосебе си вместо да си пълня главата с глупости и задължително ще уведомя док.при следващата ми консултация... Благодаря на всички за мненията!
Вероника, радвам се, че при теб всичко протича нормално, дано при всички ни е така.
Момичета, осъзнавате ли, че ще посрещнете Новата година 2 в 1
Много сладка картинка
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25