Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 18:02:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 5 част "  (Прочетена 136735 пъти)

flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #345 -: декември 25, 2009, 14:11:07 »

Здравейте и от мен.
Честита Коледа на всички!  Christmas tree
На Коледа стават чудеса, пожелайте си нещичко в святата нощ, нещо искрено и от сърце, и то ще се сбъдне! Моето пожелание към всички ви е догодина да гушнете своето живо и здраво същество в скута си!
Относно килограмите, аз съм качила 4,5 кг досега. А как си ми личи вече коремчето, най-накрая и аз да кажа че ме разпознават  blum
Да ви попитам, как сте със зъбите, моите венци постоянно кървят като си мия зъбите, казват че е нормално по време на бременност, но е доста неприятно...
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: декември 25, 2009, 17:17:46 »

flower84, и моите венци кървят още от няколко седмици.
На мен ми помага една вода - изписа ми я моята зъболекарка. Казва се Елудрил, тумбесто шише с червен разтвор вътре. Разрежда се в капачката и се жабурка два три пъти дневно. Надявам се да ти помогне!
Активен
flower84
Професор

« Отговор #347 -: декември 25, 2009, 18:09:07 »

beb4eto_na_me4o, наистина ми помогна с отговора си. Аз преди 2 дни бях на зъболекар за една пломбичка и тя (зъболекарката) ми препоръча точно тази програма "бременна жена" с Eludril-терапевтичен разтвор концентрат 1:3, който се прави 2 седмици и после имаш 6 седмици почивка, препоръча ми тази вода в комбинация с Elgydium-противовъзпалителна паста за зъби, но тъй като предната зъболекарката, която посетих ми даде вода-дентапротект синя на цвят, която поне върху мен не забелязвам никакъв ефект бях се настроила толкова скептично и към по горе изброените, но сега след твоя коментар смятам да ги пробвам. Като цена можеш ли да ми кажеш колко е водата?
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: декември 25, 2009, 21:52:07 »

Весела коледа на всички бъдещи мами !
Пожелавам ви много здраве и късмет и догодина да се радвате на здрави и красиви бебчета.
Много,много целувки от мен ! smile give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: декември 25, 2009, 22:14:12 »

Весела Коледа и от мен! На нас със Майа упорито не ни се излиза от темичката  girl_wink Мило момиче ще видиш, че другата година ще си бременнем заедно в някоя от другите темички! На всички очакващи пожелавам много здраве, слънчева и безпроблемна бременност и здрави бебенца...Целувки....
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #350 -: декември 26, 2009, 08:19:13 »

Честита КОЛЕДА на всички!  gcrst От сърце ви желая много здраве и лек път до голямото събитие. На Мая и Ванеса пожелавам скорошно сбъдване на коледните им желания. Прегръщаме ви santz
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: декември 26, 2009, 11:21:02 »

beb4eto_na_me4o, наистина ми помогна с отговора си. Аз преди 2 дни бях на зъболекар за една пломбичка и тя (зъболекарката) ми препоръча точно тази програма "бременна жена" с Eludril-терапевтичен разтвор концентрат 1:3, който се прави 2 седмици и после имаш 6 седмици почивка, препоръча ми тази вода в комбинация с Elgydium-противовъзпалителна паста за зъби, но тъй като предната зъболекарката, която посетих ми даде вода-дентапротект синя на цвят, която поне върху мен не забелязвам никакъв ефект бях се настроила толкова скептично и към по горе изброените, но сега след твоя коментар смятам да ги пробвам. Като цена можеш ли да ми кажеш колко е водата?
Мисля, че беше около 17лв. Купих я от аптеката в един Кауфланд. Аз също бях скептично настроена, но точно тогава ми се беше възпалил страхотно венеца от едната страна и бях готова всичко позволено да пробвам, само за да мога да си затворя устата без да ме боли. И понеже ми помогна много бързо, а само за няколко жабуркания и кървенето спря, за това я препоръчвам. Поне на мен ми помогна наистина...Дано помогне и на теб!  give_rose
Активен
flower84
Професор

« Отговор #352 -: декември 27, 2009, 11:44:31 »

Здравейте дами, аз отново имам въпросче, тъй като ми излезе стресница на устната, предполагам от емоционалния стрес, за дето мъжа ми замина за 7 мес.. доколкото съм изчела в интернет не е опасен за бебето, някоя от вас, ако знае повече информация бих помолила да я сподели, предварително благодаря!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: декември 27, 2009, 16:43:59 »

Здравейте дами, аз отново имам въпросче, тъй като ми излезе стресница на устната, предполагам от емоционалния стрес, за дето мъжа ми замина за 7 мес.. доколкото съм изчела в интернет не е опасен за бебето, някоя от вас, ако знае повече информация бих помолила да я сподели, предварително благодаря!
Мдааа и аз до скоро имах една огромна все от "хубави" преживявания smile
Но как може херпес на устата да е опсаен за бебето, това не го разбрах?
Мажи се нещо да ти минава по бързо, че не е приятно и си слагай допълнително възелин за да ти е мека устата иначе ще ти се разпуква около раничката и ще зараства по-бавно. Ако можеш също не го чопли много, дори да те дразни, защото замърсяваш мястото и възстановяването върви по бавно.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: декември 27, 2009, 17:58:31 »

Здравейте банда коремчета  tease . дано не сте забравили че и аз съм втази темичка.
Честита ви Коледа и Весело посрещате на новата година, която ще е много важна за нас ...
Аз ... ние с бебка сме добре, почиваме, хапваме и ходим по разходки. Коремчето доста порасна и вече започва да ме наболява гърба яката. Днес бях при д-р Бързашки и съм много впечатлена (него съм избрала за раждането като се прибера) - невероятен човек е много съм доволна. Трябваше да го изчакаме, защото беше в операционната за секцио и през това време събрах отзиви за болницата - отново съм доста доволна. Правиха ми запис на тоновете на беба  huhhuh.gif аз помислих, че док е решил че съм впо-напреднала седмица , но тй така искал. та всичко ни е ОК. За утрев имам назначени изследваня и после ще се гледаме на ехограф, ако имам късмет може и на 4Д ако позволят в инвитро центъра, че там бил ехографа  yahoo
Такива работи, времето си течееее и гледам колко сте напреднали и вие  danceg - много целувки на коремчетата от нас  smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: декември 27, 2009, 18:10:17 »

Верче ти къде си си сега, тоест сега си в България, ама ще си ходиш ли пак по чужбината  pleasantry
flower84 аз имах херпес в един етап от бременността, не е опасен, той е опасен когато се появи бебето (не трябват никакви целувки и по близки контакти), но на етап бременност просто трябва да съобразяваш мазилата. Аз обикновенно лекувам херпес с Ацикловир, но мисля че КлараФина ми каза че не е подходящ  Wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: декември 27, 2009, 18:12:34 »

Герчо в Бг съм, на 3ти се прибирам  tease
Шом съм ходила при лекар за раждането - тук съм пиле...
Тиоя дни като ида в Шумен ще ви прочета колкото мога като не, направо продължавам.
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #357 -: декември 27, 2009, 20:32:20 »

flower84, и на мен ми се появяват херпеси при стрес. Лекарката ми потвърди че не са опасни за бебето, НО да не се лекувам с обичайния си крем, изписа ми нещо друго подходящо при бременност. Обичайното анти херпесно мазило има някакви субстанции, които могат да засегнат човечето. На твое място бих се посъветвала с гинеколога.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: декември 27, 2009, 21:37:32 »

Весела Коледа и от нас с бебка и купонджийско посрещане на новата година! yahoo
Активен
flower84
Професор

« Отговор #359 -: декември 27, 2009, 23:18:18 »

Аз използвах Acyclovir stada cream 5%, в аптеката казаха че не е опасно, но го спрях, предпочитам да си мине от самосебе си вместо да си пълня главата с глупости и задължително ще уведомя док.при следващата ми консултация... Благодаря на всички за мненията!

Вероника, радвам се, че при теб всичко протича нормално, дано при всички ни е така.

Момичета, осъзнавате ли, че ще посрещнете Новата година 2 в 1 smile Много сладка картинка  blum
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: