Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 04:03:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 5 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 5 част (Прочетена 162471 пъти)
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
Отг: Сватба във Варна - 5 част
«
Отговор #45 -:
ноември 23, 2009, 14:19:04 »
извини ме оба4е на ме н ми се струва 4е ти си крайна
@sTR@
.
Освен това много от фотографите правят 4удесни снимки на гостите , и самите гости си ги купуват- снимки които твоят фотограф сигурно няма да им направи
, защото вниманието му ще е заето с вас- Младоженците, нали?
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
ноември 23, 2009, 15:37:22 »
@sTR@ , аз затова ти написах, че се бях опитала да им обясня на хората, че ще има снимки за всеки, ама не стана. Предлагам ти да не си тровиш живота с това.
Пък и винаги можеш да помолиш или сватбения агент, или управителя на ресторанта или някой по-внушителен роднина да помоли нежеланите да напуснат.
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #47 -:
ноември 23, 2009, 16:54:00 »
По принцип експресните фотографи имат уговорка освен с всички останали, и с ресторантите. Тоест управителите им се обаждат че в този ден и час имат сватба, защото за целта се подписва договор и се плаща такса за да ги уведомяват и да не допускат други, и те идват да снимат. Но! Това не е задължително и не е нужно да стават панаири. Когато на мен ми се е случвало да влязат и да снимат а изричното желание на младоженците е това да не се случва, по възможно най-културния и възпитан начин отивам при въпросните хора, представям се и им казвам че младоженците не желаят тази услуга. В повечето случаи хората са разбрани, събират си нещата и си тръгват. Има случаи в които започват да ме убеждават че това няма общо с тях, тъй като от тях пари не се търсят и още една камара тъпи доводи, но в крайна сметка културно си заминават.
Не казвам че експресното фото е лошо, некачествено или излишно. Казвам само че това е празника на младоженците и тези хора като всички останали са длъжни да се съобразят с тяхното желание, а не да им провалят със скандали деня или подаръка който са решили да направят на своите гости.
В повечето случаи по ресторантите работят много добри професионалисти и снимките са хубави и качествени, и аз съм си купувала неведнъж по сватби, на които съм била просто гост, за да са ми спомен, а и защото съм излязла добре, а далеч не съм от фотогеничните! Но това не означава че трябва да се пренебрегват желанията на младоженците и да се снима въпреки тяхното желание, а после и двете страни да се сърдят и плюят - едните че им изнудват гостите, другите че са разпечатали 150 снимки по 4 лв и не могат да ги продадат.
Това е мое мнение, не задължавам никого с него и не искам да обидя когото и да било.
Извинявам се за дългия пост!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #48 -:
ноември 23, 2009, 17:24:37 »
Желанията на младоженците са едно нещо, действителността - друго. Не защитавам експресното фото, но крайни мнения за неговото "париране" не одобрявам. Все си мисля, че по-добре е да имам вземане даване с тях, отколкото с дръгливите цигани пред всяка зала и църква. Ами защо младоженците не забранят циганските оркестри пред залите и църквите. Те по-добър фон ли са, те пари не вземат ли ?
Активен
miminik83
Новак
«
Отговор #49 -:
ноември 23, 2009, 17:49:55 »
Момичета не карайте моля ви!
Все пак това е нашия ден и не бива да оставяме подобни неща като тези фотографи да ни го помрачат. Гледайте ведро на нещата и така.Аз на моята сватба стига да не са много нахални нямам нищо напротив. И тъй като аз лесно се паля отсега се настройвам да не обръщам внимание:)
Успех момичета!
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #50 -:
ноември 24, 2009, 09:42:04 »
ооооо аз със сигурност , не се карам и мн съжелявам ако е излязло така. :girl_wink:Дадох мнението си и се опитах да обясня (и ако мога да помогна) как стоят нещата за една минала по този път булка, а дали е снанало.....
Активен
@sTR@
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #51 -:
ноември 24, 2009, 12:15:21 »
Дори и да се е получил някакъв спор, то той не е бил с лоши чувства (поне не и от моя страна).
Така или иначе всичко си е въпрос на личен избор. В крайна сметка важното е снимки да има
Лично на мен опитът ви винаги ми е бил полезен (а вярвам, че и на други, четящи този форум). Благодаря ви за изказаните мнения!
Активен
rsstankova
Сватбар
Обичаме се!
«
Отговор #52 -:
ноември 24, 2009, 12:28:09 »
Цитат на: @sTR@ в ноември 24, 2009, 12:15:21
В крайна сметка важното е снимки да има
точно така
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #53 -:
ноември 24, 2009, 21:45:02 »
момичета.....появи се още една възможност за нашата сватба...хотел Романс на Св. Константин и Елена...
имате ли впечатления за него? булки, които са празнували там ?
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #54 -:
ноември 25, 2009, 00:03:37 »
Цитат на: toni8301 в ноември 24, 2009, 21:45:02
момичета.....появи се още една възможност за нашата сватба...хотел Романс на Св. Константин и Елена...
имате ли впечатления за него? булки, които са празнували там ?
Ние ходихме да го гледаме този ресторант. Видя ни се приятен, но това, което не ни хареса, е, че има малко странна форма - до вратата има нещо като ниша за около 15 човека, които ако се настанят там, ще са буквално изолирани от тържеството
Доколкото разбрах капацитетът на ресторанта с нишата или както там се нарича е около 100 човека, следователно без нея трябва да е около 80 - 85 човека. Това е, което знам аз
Надявам се да съм била полезна
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #55 -:
ноември 25, 2009, 00:15:34 »
Има две зали едната е която сте е видели а другата е полу кръгла и е в червено Кухнята е много хубава!Провери в хотел Елена на Златните пясъци Кристалната зала там е невероятно !
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #56 -:
ноември 25, 2009, 09:16:48 »
Цитат на: divanetata в ноември 25, 2009, 00:03:37
Ние ходихме да го гледаме този ресторант. Видя ни се приятен, но това, което не ни хареса, е, че има малко странна форма - до вратата има нещо като ниша за около 15 човека, които ако се настанят там, ще са буквално изолирани от тържеството
Доколкото разбрах капацитетът на ресторанта с нишата или както там се нарича е около 100 човека, следователно без нея трябва да е около 80 - 85 човека. Това е, което знам аз
Надявам се да съм била полезна
Здравей,
и аз ходих да го видя...хареса ми...хората там бяха много любезни, единственото което ме притеснява са колоните в ресторанта...малко не виждам къде може да се направи дансинг....но..ще го измислим...
иначе ние ще сме към 70 човека, така че без проблем ще се съберем само в "основната" част на ресторанта....като дойде моето мило по коледа, ще го заведа и той да го види и да решим....
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #57 -:
ноември 25, 2009, 09:49:29 »
Хотел "Елена" на Златни и на мен ми направи силно впечатление от едно списание . Не знам само какви са им цените. Ние също сме в процес на търсене на ресторанти та се оглеждам и аз
.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #58 -:
ноември 25, 2009, 09:53:54 »
Цитат на: red_roses в ноември 25, 2009, 09:49:29
Хотел "Елена" на Златни и на мен ми направи силно впечатление от едно списание . Не знам само какви са им цените. Ние също сме в процес на търсене на ресторанти та се оглеждам и аз
.
В хотел "Елена" цените се въртят около 45-50 лв. за куверт. Имайте предвид обаче, че ястията са малко странни - в смисъл, че не са по вкуса на всеки, а са някакви по - екзотични
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #59 -:
ноември 25, 2009, 12:53:25 »
Момичета тотално съм
за което се извинявам, но много искам да ви покажа това
http://vbox7.com/play:d5ce0c69
Активен
Страници: