Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:29:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 14 част  (Прочетена 168726 пъти)

StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: декември 03, 2009, 12:49:49 »

Момичета, влизам набързо и не съм ви прочела изцяло, но утре ще се реванширам и ще ви изчета.
Слънце, мерси за отговора - оказа се, че (според моите графики) този месец ми е ановулаторен (13 месец). Иначе аз от вече 4 месеца меря БТ и определено си дадох сметка за доста неща, дори и за главоболието (колкото и да е странно в определени дни от МЦ го имам всеки месец). Наистина препоръчвам на всички да си мерят БТ. Не само за определеня на овулацията, ами и за проследяване на различни симптоми. И когато нещо не е ясно - се пита или се търси инфо от нета и така доста неща се изясняват за сложния женски организъм  blum blum blum
Кате, съжалявам че така се е получило. Но наистина в такъв случай е по-добре да се "отстъпи" определено време и нещата да се нормализират, за да няма проблеми по-нататък. Стискам палци всичко да се оправи скоро и да се включиш отново smile
Късмет и на всички момичета, които четат и пишат тук tease
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: декември 03, 2009, 13:29:31 »

Много е хубаво, че всички споделяте опита си, защото от този опит черпим всички.
При нас нещата от началото бяха такива, че мъжът ми беше пръвият, който заговори за бебе. Аз бях стресната от това негово желание. На мен ми трябваха няколко месеца докато стигна същата вълна на емоции и желание. Постепенно той утихна и по-настоятелната станах аз. След като първите два пъти не се получи, започнах да се притеснявам и да използвам тестовете за ову. Стана точно както при някои от вас. Макар да беше по ентусиазиран, започна да се поотдръпва точно в най решителния момент. Взе да се чувства като машина и не му харесваше. И двамата все пак искаме нещата да се случват естествено, но след като тези неща него го притесняват, реших да ги правя без той да ги знае. Сега ме гледа пиша си нещо, чертая си и взе сам да пита - как е, какво е това, всичко наред ли е. А като ме пита първия път защо меря температурата си, му казах, че изследвам собственото си тяло, че няма да следим графики, а ще правим само любов и пак любов  girl_wink . Малко женски хитринки май трябва да прилагаме от време на време на нашите мъже. 
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: декември 03, 2009, 14:07:54 »

Аз и този месец оставам в темата   sad Реших  да пробвам с тестове за Ову..., пък да видим какво ще стане....Успех на всички чакащи  good
« Последна редакция: декември 03, 2009, 16:53:56 от Anne » Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #318 -: декември 04, 2009, 08:42:03 »

дам, май всички мъже са еднакви Wink
и аз реших да не му казвам подробности, а да действам, защото миналия месец сглупих и му казах и нашия нещо го отняма, а обикновено той гони  blum
успех момичета give_rose
аз съм с вас give_rose
« Последна редакция: декември 04, 2009, 09:37:00 от dani_k11 » Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #319 -: декември 04, 2009, 09:28:03 »

На мен ми дойде. Нова година - нов късмет  Wink
Много се ядосвам на мъжа ми като каже, че не трябвало да сме го драматизирали, а аз пък му се дразня на равнодушието  tease crazy
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: декември 04, 2009, 09:59:42 »

Слънце дано късмета скоро ви споходи, ама аз си мисля, че имате възможност за още един опит след 2 седмици.
Anne - успех с тестовете
dani_k11 - стиснати палци и на теб
Това може да е последния месец на годината, но съвсем не е последната надежда за бебеправещите. Желая на всички ви още в началото на 2010 сърчицата ни да се стоплят от нашите мънички бебчета, които очакваме да се зародят. Ще има много коледни чудеса и подаръци и нека всяка една от нас да получи най-мечтания.  give_rose
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #321 -: декември 04, 2009, 10:11:57 »

Ами, Вале, на мен МЦ ми е много дълъг и очаквам ову някъде в началото на новата година, но то при мен ниокга не се знае, всеки път е различно .....  pardon
А Коледа е много хубаво време да се случи някое чудо. За бебправещите е позволено да не постят (че постите включват и въздържание  blushblum
Аз засега съм настроена да се радвам и на сегашната ми ситуация (на небременна) и да използвам предимствата й  good
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: декември 04, 2009, 11:45:23 »

Вале, благодаря за подкрепата, Слънце добра идея е , че трябва да се радваме и на "не бременната" ситуация  girl_wink

Хубав ден... blum
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: декември 04, 2009, 16:06:36 »

Здравейте сладурани...влизам само да ви поздравя...и да ви пожелая много много успехи в бебеправенето...следя ви постоянно само дето за сега нямам с какво да се включа в темичката...в момента съм на вълна обогатяване знанията ми  по бебеправене  Girl_hide
направила съм си една голяма книга от около 150 страници ако не са и повече...подвързала съм си я със спирала и съм я озаглавила "Искаме бебе"  pardon след като не бебеправихме този месец поне да си избия глупави въпроси от главата и така  smile след два дни ровене в интернет имам предостатъчно информация в новата ми книжа  yahoo
сега трябва да ми дойде...кога точно и аз не знам покрай закъснението миналия месец и прочията но след това по Коледа...знам че ще станат чудеса... Bravo поне се надявам...

пожелавам на всички ви много много  Good luck Good luck Good luck и  PREGQ PREGQ PREGQ

:chr_tree:ПО КОЛЕДА....СТАВАТ ЧУДЕСА Christmas tree
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: декември 04, 2009, 17:11:32 »

ммм аз от одавна не съм се разписвала, ама то няма и нищо ново при мен - "най-добрата" новина, е че съм си отгледала  pleasantry пак 19мм киста  cray  и направо ми иде да полудея вече. Супер криво ми става вчера след прегледа  diablo така, че и този месец няма да севясвам при вас.
Пожелавам ви успех красавици и дано скоро видите 2 чертички  give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: декември 04, 2009, 17:20:22 »

фиамче, много съжалявам миличка. Точно се беше оттървала от тези гадни кисти. Дано скоро и тази изчезне и да подновите опитите другия месец.

Стискам ти плаци!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: декември 04, 2009, 17:36:45 »

Фиамче стискам палци мила всичко да е на ред и скоро да може да мислите вече за бебче а не за тези кисти...  give_rose ще видиш че рано или късно ще настъпи и твоят момент  Flower Flower Flower Good luck Good luck Good luck
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #327 -: декември 07, 2009, 11:32:48 »

здр, момичета smile
аз имам една такава питанка, в упътването пише да изберем дължината на цикъла за да определим от кога да започна с тестовете, обаче последния месец ми дойде на 30, а предишните 4 беше на 27, и така на колко дни да си отчета.  blush
оффф извинявам се за объркания пост
лек ден на всички give_rose
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: декември 07, 2009, 11:39:12 »

За всеки случай започни от по-рано. Просто избираш най-късия цикъл и използваш него. Примерно от 12 ден. Ти си преценяваш, но по-добре е по-рано да започнеш, за да не я изпуснеш.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: декември 07, 2009, 16:05:42 »

dani-k11,според мен трябва да започнеш тестването от 9-тия ден на цикъла за по-сигурно,ако пък тестовете ти свършат и още не показват овулация просто си взимаш още една опаковка и продължаваш.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: