Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 19, 2025, 22:27:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 134526 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: ноември 11, 2009, 14:28:54 »

Ето ни тук сме си вече  danceg
Да ви разкажа в общи линий, отидох за успокоение да му чуя сърчицето след като не го усещах да кажем малко повече от цял един ден (от събота вечерта, а аз в понеделник отидох до болницата). Обаче там в манипулационната стана адското струпване - двама лекари, три акушерки и свекърва ми и аз и въпреки че му чухме сърцето, решиха че трябвало да остана една нощ под наблюдение. Та така до вчера сутринта когато им казах че вече си го усещам, просто е по странно, но смятам че е от това че вече сме седалищно и ритниците са по скоро в пикочния мехур отколкото по коремната стена  pleasantry Решиха че трябва да се обадя на моя си доктор, звъннах му , той се държа изключително грубо, даже не искам да казвам какви ми ги наговори в общи линий каза да си стоя до петък а той като дойдел на работа за нощна смяна ще говорим по подробно. Та теглих му вчера цял ден един рев, защото се побърквах в тая болница и то при условие че съм абсолютно здрава  nea И той снощи като дойде на работа и на него му обясних че не се чувствам добре, не съм спала цяла но, ям само някакви солети, кръста ме заболя ужасно от тая пропаднала пружуна на леглото, емоционално не се чувствам добре, няма с кой една дума да си обелиш и той накрая се предаде. Накара ме да викна мъжа ми да си ме прибере с обещанието да не излизам до петък че недай боже нещо да стане той носи отговорност за мен защото се водя че лежа в болницата   good
Иначе ние сме си добре, риткаме се макар не толкова активно като преди но явно вече ни е поотесняло  Wink Благодаря на всички за стиснатите палци  give_rose  Отивам малко да полежа и по късно пак ще има включване  Wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: ноември 11, 2009, 14:33:00 »

Ейййй Герка,добре че всичко е наред.Малко кофти неща,но финала е добър.Почивай си и по-спокойно. smile
Активен
Valentinche
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: ноември 11, 2009, 14:33:32 »

Гери, много с радвам, че всичко е наред yahoo Сега само спокойствие и позитивни мисли!!!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: ноември 11, 2009, 14:33:41 »

Герчоиооооооооооо  yahoo ха здрасти пилеееее  blum
Тия лекари са се ошашкали повече от теб мило    girl_impossible   - за какво им беше да те оставят в болницата въобще  blum
Както и да е -радвам се че си сред нас пиле dancegblush
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: ноември 11, 2009, 14:42:01 »

Гери Здравей  give_rose радвам се, че сте добре и повече да нямате такива проблеми  give_rose
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: ноември 11, 2009, 14:58:11 »

Гери добре дошла отново сред нас  give_rose
Остави негативните мисли в болницата и мисли само позитивно за бебчо  yahoo
Радвам се ,че всичко е наред
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #126 -: ноември 11, 2009, 15:08:49 »

Гери, радвам се че отново си сред нас, и че всичко с вас е наред Bravo
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: ноември 11, 2009, 16:57:39 »

Гери, добре дошла отново вкъщи, радвам се, че сте добре!  give_rose
Не мога да повярвам на отношението на лекаря ти, как ще вика, това лекар ли е или хамалин  crazy Просто нямам думи. shok
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: ноември 11, 2009, 17:26:20 »

Гери, добре дошла отново вкъщи, радвам се, че сте добре!  give_rose
Не мога да повярвам на отношението на лекаря ти, как ще вика, това лекар ли е или хамалин  crazy Просто нямам думи. shok

То даже не беше толкова викане, колкото неща от сорта на "защо се имаш за нещо повече от останалите" от което ми стана адски болно  nea Никога не съм парадирала с това кои и колко мой близки работят в болницата, нито с това че уча за тяхна колежка... Винаги съм се приемала като обикновен пациент  Wink Сега се оказа че съм се имала за нещо повече защото искам да ме пусне след 24 часа в болницата и да не го "изнудвам" с положението си (не това на бременна, а това на учаща и роднина на много болничен персонал), много, много болно и мъчно ми стана  sad  При условие че само се обадих да му обясня ситуацията и това какво сме се разбрали с останалите лекари и че просто искат и той да знае преди да си тръгна. Нито съм молила някого да ме пуска, нито съм изнудвала някого  girl_impossible Както и да е, гледам да не го мисля защото така илииначе ни предстоят още доста срещи с този човек и предпочитам да забравя случилото се  good
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: ноември 11, 2009, 19:14:50 »

На никой лекар не отива такова мислене и поведение - не можеш ли да го смениш Герчо  sad
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #130 -: ноември 11, 2009, 19:18:40 »

Гери радвам се, че сте добре и си си вкъщи вече- дано бебока да не те плаши повече така  heart А за доктора ти какво да кажа- изобщо е нямал право да ти вика, то понякога нали знаеш хората са супер изнервени и си го изкарват на другите, та сигурно му е бил крив света- не че това го оправдава де ! Дано занапред си мери приказките и внимава с тона, че да не те разстройва  give_rose
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: ноември 11, 2009, 20:24:53 »

Ами Вер теоретично мога да го сменя, но за съжаление това би ми създало доста проблеми за в бъдеще. В смисъл това са хора дето виждам всеки ден по коридорите и малко или много това да го смениш би го обидило доста  Wink
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #132 -: ноември 11, 2009, 21:23:13 »

еее гери хубаво е че вече си тук и всичко е наред :bravo:само тоя доки за къв се мисли че ще се държи така.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 12, 2009, 09:31:22 »

A така, да изправим редиците на тази темичка....щом вече всички са на линия give_rose give_rose give_rose
Пазете се всички, че важни нещта Ви чакат, а там някакви си дразнители "айде нема нужда".... pardon
Я, да Ви питам, последният път ни препоръчаха да направим фетална ехокардиография.. huhhuh.gif...досега не съм срещала да е от задължителните изследвания?Някой да знае повече по въпроса...в смисъл дали се се прави профилактично (както твърди лекаря) или само при нужда (т.е.вече си е повод за притеснение) *crazy*малко изпаднах в чуденка..... girl_impossible
« Последна редакция: ноември 12, 2009, 09:58:41 от pleasure » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: ноември 12, 2009, 10:34:17 »

Плежър от вчера се каня да ти кажа ама все забравям, по назад в темата имам същата история около пола на бебето като твоята  blum Първо беше момче, после момиче и сега нали виждаш цвета на линийката ми  blum
Иначе аз знам че фетална ехокардиография се предприема само ако след обикновенната фетална морфология доктора не е сигурен дали всичко е наред със сърчицето, понякога естествено всичко си е наред просто лекаря иска да се презастрахова  good

Аз искам да ви се похваля че сутринта му пях песнички и на песничката "на дивана под юргана коте бяло се е свряло, хърка, мърка ...." и т.н. така се разбунтува че си се върна моето палаво бебе  danceg И друго нещо преди да се разпея бях легнала по гръб но на високи възглавници, корема беше максимално отпуснат и просто "тръгнах" с пръсти от пъпа на горе за да видя докъде ми стига височината на матката и някъде на 5 пръста над пъпа съвсем ясно му напипах главичката  Oh my ... Имам една колежка с детенце на две години тя ми обяснява че по време на бременността си е напипвала всичко на бебето, е аз не вярвах до тая сутрин  pardon Не знам на някоя случвало ли се е, но аз мога да се закълна че опипах бебешка главичка с размерите приблизително на нормално голяма ябълка  good
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: