Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 17:03:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част (Прочетена 164935 пъти)
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 13 част
«
Отговор #255 -:
октомври 29, 2009, 16:48:22 »
От това което наблюдавам около мен съм стигнала до извода, че при тези двойки които не са планували бебе на 100% бебето е факт, а при такива като нас дето чакахме подходящият момент и период от живота ни..... определено бебето се бави..
Как да не ти минават хиляди мисли в главата и как да бъдеш търпелив?...
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #256 -:
октомври 29, 2009, 16:55:05 »
Цитат на: katya_79 в октомври 29, 2009, 16:48:22
От това което наблюдавам около мен съм стигнала до извода, че при тези двойки които не са планували бебе на 100% бебето е факт, а при такива като нас дето чакахме подходящият момент и период от живота ни..... определено бебето се бави..
Как да не ти минават хиляди мисли в главата и как да бъдеш търпелив?...
Има нещо такова.
Аз да ви кажа уж имах някви прблеми -ама не уставновени, обаче за 3 години забременявах по едно и също време горе -долу, имам приятелка, която за съжаление е с два спонтанни още в началото и тя казва че забременява веднъж годишно в един период - не че при всички е така, просто казвам какво съм забелязала
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #257 -:
октомври 29, 2009, 16:56:06 »
именно...или пък как да не мислиш за това...всеки ми вика не мисли не мисли абе хора...на думи е лесно...ама аз да знам че тоя месец сме правили бебе и да не се чудя дали е в мен в момента.,...и още повече като го чакаме с нетърпение...няма как да стане...до като не видя лелката или
не мога да спра да мисля...тайничко...
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #258 -:
октомври 29, 2009, 17:01:43 »
Катенце
, мила, моите пирятелки всичките са с планувани бебета, пак си забременяха сравнително лесно.
Просто понякога човек дори и не може да предположи какво трябва да му мине през главата, за да постигне нещо, което по презумпция е напълно естествено да се случи.
Важна е обаче крайната цел!!!!!
Преди време едно момче(мъж на 35г.), в разговор за живота, връзките и т.н. взе, че се изцепи с думите: "бебе - че това е най-лесното нещо на света, дори и най-големият идиот на този свят може да направи едно бебе".
Това изобщо не е вярно, но човекът явно живее в едно доста старо време!!!
Всичко ще се нареди, ще напуснем клубчето!!!!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #259 -:
октомври 29, 2009, 17:15:52 »
katya_79, недей да се товариш с генерални изводи и излишни претиснения. Сигурно, ще прозвучи банално, но се опитай да мислиш положително и да не си въобразяваш разни неща.
Ние правихме планове, кога какво да направим, дори доста поизчаквахме, и после пак всичко си стана, дори малко изненадващо. Това е индивидуално, но най-важното е да имаш положителни мисли...
Активен
Вероника
«
Отговор #260 -:
октомври 29, 2009, 17:40:47 »
BeRa
и на мен са ми казвали, не го мисли и аз много добре знам,ч е не става - но накрая от много разоравонаия прсото ми писна ама яко испуших и казах -до тук бях.
ако преди се съобразявах с цигари, храна и диети заради бебеправенето то изведнъж просто това изчезна и си гледах живота, даже съм била бременна когато кумовете ни бяха тук и изпуших милион цигари и пих доста вино - че кой ти очаква бебе след 2 конкакта за последния месец и след като вече въобще не бебеправя - та затова казвам, че човек не трябва чак толкова - ми важно е да да водиш здравословен начин на живот и т.н. заради бъдещото бебе и да мериш Т ама в един момент почваш да робуваш на това...
Този пост го писах преди половин час ама спря тока
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #261 -:
октомври 29, 2009, 17:52:04 »
Цитат на: Вероника в октомври 29, 2009, 17:40:47
BeRa
и на мен са ми казвали, не го мисли и аз много добре знам,ч е не става - но накрая от много разоравонаия прсото ми писна ама яко испуших и казах -до тук бях.
ако преди се съобразявах с цигари, храна и диети заради бебеправенето то изведнъж просто това изчезна и си гледах живота, даже съм била бременна когато кумовете ни бяха тук и изпуших милион цигари и пих доста вино - че кой ти очаква бебе след 2 конкакта за последния месец и след като вече въобще не бебеправя - та затова казвам, че човек не трябва чак толкова - ми важно е да да водиш здравословен начин на живот и т.н. заради бъдещото бебе и да мериш Т ама в един момент почваш да робуваш на това...
Този пост го писах преди половин час ама спря тока
определено си много права лошото е това че точно момент вкойто вече се отчаяш спираш да мислиш за това...надявам се да не стигаме до там да се отчайваме...не че от няколко месеца разочарование щее се отчаяме де...когато му дойде времето тогава...аз си казвам едно...Бог си знае работата ...ние там не може да се бъркаме колкото и да ни се иска...
Активен
Вероника
«
Отговор #262 -:
октомври 29, 2009, 18:03:29 »
Искрено пожелавам на всички в темичката да не се отчайват, а и няколко месеци не са страшни
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #263 -:
октомври 29, 2009, 18:08:00 »
Благодаря,Верче!А за тези,които са по-дълго в темичката?
Шегувам се!И ние се държим още.
Активен
Вероника
«
Отговор #264 -:
октомври 29, 2009, 18:13:15 »
angel4e
аз се записах преди сватбата в този клуб - леле леле колко време нали.
Всичко е ок- имам приятелка, която си направи всички възможни изследвания и и казаха че няма причина да не забременява, но се случи след 9-10 месеца, при други пък след година, при 3-и пък още на 1-2 месец - относително е, но опредлено не трябва да се губи вяра - в смисъл трябва да сте убедени, че сте си в ред и че е въпрос на време
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #265 -:
октомври 29, 2009, 18:44:38 »
Момичета, искам да ви помоля за съвет! Вчера (14 ден от цикъла) ми започна кръвотечение
, което днес се засили малко. Не мога да го определя като М. или поне не ми изглежда на такова. Отидох днес следобяд на доктор, той ме следи от няколко месеца и знае колко ми е нередовно положението. Миналия месец пих Дуфастон и този месец се случва това. Гинеколога каза, че може да е някакво овулационно течение
Прегледа ме на ехограф и каза, че няма нито бременност, нито овулация. Каза да пия още 3 месеца Дуфастона и ако не стане пак да отида, вече за изследвания. Искам да попитам дали при някой се е получавало нещо подобно.
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #266 -:
октомври 29, 2009, 20:54:03 »
Мария, аз съм имала такива кръвотечения ненавременни миналата година. ТОгава ми бяха изписали регулон за два месеца, като след това трябваше да има два месеца почивка и след това бебеправене. Бяха ми обяснили, че не е нещо опасно, макар че така и не разбрах каква е причината. С регулона тогава ми се регулира цикъла. А иначе сега и аз съм на дуфастон.
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #267 -:
октомври 29, 2009, 21:14:06 »
Аз до преди 9 месеца пиех регулон, но тогава беше, за да се предпазя от бременност. Надявам се да не ми се налага пак да го пия.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #268 -:
октомври 29, 2009, 21:31:25 »
сега да се включа и аз ципрофлоксацина е антибиотик при това един от силните трябва след кърса да мине 7 дена за да бебеправите, защото той може да доведе до генетични аномалии в евентуално оплодената яйцвеклетка, което от своя страна да възпрпятства имплантацията и и тя да бъде изхвърлена от организма.
Проблема с резус фактра вече не е толкова страшен благодарение на медицината са направени серуми които се прилагат по време на бременеене за да не се увреди бебето и всичко да е ок.
Доказано е че годносттта на сперматозоидите оплодителната им способност е срено 24-32 часа.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #269 -:
октомври 30, 2009, 10:28:06 »
maria_hs, при мен след като спрях противозачатъчните ми изписаха Дуфастон за 3 месеца и докато го пиех получавах зацапване като М за няколко дни. и на мен гинеколога ми каза че е нормално, но аз не сметнах че е нормално и затова си го спрях сама.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...