Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:41:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164428 пъти)
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #420 -:
февруари 18, 2010, 15:59:24 »
Цитат на: AlexiS в февруари 17, 2010, 17:43:17
След няколкодневна почивка, която си бях дала по организацията на сватбата, на дневен ред ми идват видеото и дж-я. Не ми се иска да ги затлачвам много във времето. За тях обаче съм на кръстопът и не знам къде да поема. Лесно е да си харесаш снимки, но за видеото трудно може да се прецени по някакви кратки клипчета. В началото дори обмисляхме вариант да го прескочим, но някак си не ми се иска, макар да знам, че ще го гледаме няколко пъти и така и ще си остане. Лошото е, че в нашия ресторант ще стане доста тъмничко като залезе слънцето и ни трябва видеоператор с по-добра техника. Изгледах материали на тези, които имат по-читави сайтове. За съжаление нямаме никакви познати бракувани наскоро, за да взема назаем цял филм, от който да си добия представа. С ДЖ е същото там е още по-наложително, тъй като дори на живо да ми хареса някой не знам какво ще се получи в последствие. А пък сме и много взискателни към музиката и не искаме своеволия. А някоя от вас е стигнала до този етап ще се радвам да сподели, защото се ровя и ровя и се дъвчат различни имена, за които има и различни мнения, което е нормално в крайна сметка.
Г-це Миткова, във връзка с Вашето запитване по емайл за ДЖ на сватбеното Ви тържество на 4-ти юли в ресторант-градина "Атлантик" (вече имам поет ангажимент), но бих Ви препоръчал ДЖ Жан. Негови координати - на лични. Поздрави и успех в избора и подготовката.
«
Последна редакция: февруари 18, 2010, 16:03:28 от Dj Aleksi
»
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #421 -:
февруари 19, 2010, 14:54:18 »
Zdraveite momi4eta
Roumyana mersi za infoto no remonta 6te e gotov do mai mesec horata ni preduprediha 4e 6te go raz6irqvat i te dobre 4e kazaha az taka ili ina4e s tema estoranta kosat mi pobelq
. Ninche ba6ta mi e pital izri4no za muzikata kazali sa 4e nqma da ima problem . Kolko e vqrno 6te vidim na 22 Avgust
. Sega 6te se probvam s kirilizatora ako i tozi pat ne stane se otkazvam
qvno sam komputaren invalid
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #422 -:
февруари 19, 2010, 14:57:16 »
ь пдте с аь хе яьп лллллллллл
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
:)
«
Отговор #423 -:
февруари 19, 2010, 16:39:14 »
( Лошото е, че в нашия ресторант ще стане доста тъмничко като залезе слънцето и ни трябва видеоператор с по-добра техника. Изгледах материали на тези, които имат по-читави сайтове.
В Пловдив има добри оператори с много добра техника като ... Видео Зани,Дит,Сашо Маринов Тодор Стайков..аз Димитър Димитров и т.н...Всеки от тези изброени оператори има професионално осветление и добра камера.. Успех
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #424 -:
февруари 19, 2010, 18:39:25 »
Цитат на: studio1 в февруари 19, 2010, 16:39:14
( Лошото е, че в нашия ресторант ще стане доста тъмничко като залезе слънцето и ни трябва видеоператор с по-добра техника. Изгледах материали на тези, които имат по-читави сайтове.
В Пловдив има добри оператори с много добра техника като ... Видео Зани,Дит,Сашо Маринов Тодор Стайков..аз Димитър Димитров и т.н...Всеки от тези изброени оператори има професионално осветление и добра камера.. Успех
Тука липсват само Гени Йончев , Пеьо Иванов и Георги Котов и май списъка е пълен !
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
«
Отговор #425 -:
февруари 19, 2010, 21:57:44 »
Да Гени и Жоро ги забравих...Извинявам се на колегите...Не съм ги пренебрегнал умишлено
Успех на всички бъдещи булки!!!
И избирайте качеството
с уважение Димитър Димитров
«
Последна редакция: февруари 19, 2010, 22:05:50 от studio1
»
Активен
Golden_Queen
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #426 -:
февруари 20, 2010, 03:51:15 »
Здравейте,момичета!До сега само следях форума без да пиша,тъй като все още нямаме избрана дата или всъщност имаме,но най-вероятно поради ред причини няма да успеем да се подготвим за нея.Всичко ми се вижда доста сложно понеже ние не живеем във България и ме затруднява това,че не съм на място да действам.В момента се опитвам да се ориентирам как точно стават нещата и колко време изисква организацията около една сватба.Може ли да ми кажете колко месеца предварително се запазва час в църквата и в гражданското?Смятате ли,че има все още свободни часове за 10.10.2010?Предполагам,че ще има доста желаещи.Бих искала да ви помоля също така да ми препоръчате ресторант за около 100 човека.Бих искала да бъде уютен,модерен и по-семпъл.Ресторантите,които разгледах до момента бяха все в крещтящи цветове-лилаво,шарено,червено в комбинация със зелено,а аз бих искала светъл и просторен ресторант.
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #427 -:
февруари 20, 2010, 10:53:39 »
Цитат на: Golden_Queen в февруари 20, 2010, 03:51:15
Здравейте,момичета!До сега само следях форума без да пиша,тъй като все още нямаме избрана дата или всъщност имаме,но най-вероятно поради ред причини няма да успеем да се подготвим за нея.Всичко ми се вижда доста сложно понеже ние не живеем във България и ме затруднява това,че не съм на място да действам.В момента се опитвам да се ориентирам как точно стават нещата и колко време изисква организацията около една сватба.Може ли да ми кажете колко месеца предварително се запазва час в църквата и в гражданското?Смятате ли,че има все още свободни часове за 10.10.2010?Предполагам,че ще има доста желаещи.Бих искала да ви помоля също така да ми препоръчате ресторант за около 100 човека.Бих искала да бъде уютен,модерен и по-семпъл.Ресторантите,които разгледах до момента бяха все в крещтящи цветове-лилаво,шарено,червено в комбинация със зелено,а аз бих искала светъл и просторен ресторант.
Вижте "Джия Бийч"
. Там правят най много сватби в Пловдив и до колкото знам, ресторанта е зает с сватби за напред с месеци. След като сватбата ви е на 10.10 може да проверите, но първо разгледайте сайта им в интернет има много снимки и информация в случая на вас ще ви е от полза. успех.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #428 -:
февруари 20, 2010, 12:06:13 »
Golden_Queen
добре дошла ! За дата и час в църква и дом имаш време . Но за р-т е хубаво да се ориентираш по рано ! Ако говорим за Джия Бийч за там още по рано .
Успех с подготовката !
studio1
най после един добър оператор от Пловдив да има и в форума !
Сигурна съм ,че ще си доста полезен на момичетата ,когато имат въпроси свързани с видео .
«
Последна редакция: февруари 20, 2010, 12:27:14 от NINA STYLE
»
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
«
Отговор #429 -:
февруари 20, 2010, 13:53:01 »
Благодаря ти Нина за хубавите думи.Стараем се булките и техните съпрузи да останат доволни..Ако мога с нещо да бъда полезен на бъдещите младоженци,що се отнася за видео заснемане- на разположение съм
Успех
Активен
pupito
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #430 -:
февруари 20, 2010, 15:12:16 »
zdraveite tai kato sam nova tuk.mojete li da mi kajete nesto za restorant Paldin
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
«
Отговор #431 -:
февруари 20, 2010, 15:16:07 »
На мен лично като видеооператор ми харесва понеже е светъл,има горе долу голям дансинг и видеото става красиво
за друго нямам мнение
Но не става за много голяма сватба понеже става тясно и няма място за игра 80-100 човека мисля
«
Последна редакция: февруари 20, 2010, 15:18:01 от Димитър Димитров
»
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
«
Отговор #432 -:
февруари 20, 2010, 15:19:58 »
Здравейте колега Димитър Димитров, радвам се, че сте се регистрирали и бихте помагали на бъдещите булки с професионални съвети и въпроси относно видеозаснемането, както бихте препоръчали и други Ваши колеги споменати по-горе от Вас и Г-жа Нина Кацарова NINA STYLE (Гени Йончев, Пеьо Иванов, Георги Котов, Зани, Дит и тн.) също като Вас страхотни професионалисти и едни от най-добрите в нашия град и област. (Ако съм пропуснал някого, моля да ме извини) Конкуренцията е много голяма при всички, но трябва да имаме човешко и колегиално отношение към всеки един, да ценим труда и уважаваме работата и мнението на всеки. Тъй като сте нов в форума и до колкото виждам нямате все още личен сайт, тези които се интересуват от работата Ви, могат да видят малка част от нея на видео тук ->
http://vbox7.com/play:407c3ed6
Желая успех на Вас и на всички колеги с пожелание за много работа и полезни съвети на булките, които организират сватбите си, събират иформация и търсят мнения и помощ тук в най-хубавия сватбен портал.
«
Последна редакция: февруари 20, 2010, 16:36:01 от Dj Aleksi
»
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
«
Отговор #433 -:
февруари 20, 2010, 15:29:43 »
Цитат на: Golden_Queen в февруари 20, 2010, 03:51:15
Вижте к-с Русалка за Вашата дата 10 октомври 2010 мисля, че е точно това, което търсите и на нас лично ни харесва повече от Джия Бийч. След като не живеете в България и няма как да посетите всичките места на живо погледнете тук ->
http://ninabg.com/nova/ketering.htm
както Русалка така и други хубави ресторанти от които бихте могли да си изберете в "готов" вид, мисля, че ще Ви е от помощ. Аз лично бих Ви препоръчал и хотел-механа "Дияна" в с. Труд в лятната градина, която е уникална, но октомври месец сигурно ще е хладно. Можете все пак да видите и нея, вътре в механата също правят много хубави сватби. Информация и снимки имаше в по-стар пост или търсете в google. Успех
«
Последна редакция: февруари 20, 2010, 22:54:20 от Dj Aleksi
»
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #434 -:
февруари 20, 2010, 18:50:45 »
Golden_Queen добре дошла и от мен. Имаш наистина доста време за подготовка, но все пак е хубаво да пратиш някой познат да провери дали всичко, което си харесаш е свободно, тъй като тази дата е търсена тази година от нумеролигична гледна точка. Поне на мен ми направи впечатление, че нашия фотограф е зает тогава още преди повече от месец и явно ще има и доста други желаещи за нея. Що се отнася до ресторанти бих те посъветвала да се поразровиш по назад в темата и да попрочетеш малко. Наскоро Нинка беше описала подробно условиятана повечето ресторанти, които правят сватби в града. Поразгледай сайтовете им, снимки, отсей някои и тогава може да ти дадем повече конкретна информация за тези, които си набележиш, защото всеки си има различни разбирания за семпло. Аз също търсех по-изчистен ресторант, защото като теб не харесвам повечето цветове, в които са решени заведенията, но имай в предвид, че моята концепция по принцип беше да е ресторант градина и не съм обикаляла много от ресторантите, а и от друга страна някои бяха и извън бюджета ни. От лични впечатления мога да кажа, че единствено в тази графа попадна ресторант Марково, който е типичен сватбарски ресторант, голям е, има вариант и за отвън и вътре и беше в много приятно и ненатрапчиво розово.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...