Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:22:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164359 пъти)
silvenna
Новак
Публикации: 7
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #405 -:
февруари 13, 2010, 14:28:09 »
Сватбата ще е на 07.08.2010г,много сам щаслива че датата беше свободна.Ресторанта е страхотен
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #406 -:
февруари 13, 2010, 22:37:06 »
Здравейте, пловдивчанки! Аз съм от старозагорските булки, но покрай избирането на халки чух за златарско ателие Карисима (което от гугъл разбрах, че е пловдивско) и искам да разбера повечко за тях. Някои от златарите в СтЗ работят с тях и с техни каталози. Имате ли мнение, качество, цени? Освен това не мога да намеря работещ техен сайт, все ми дава грешка.
Благодаря предварително
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #407 -:
февруари 15, 2010, 11:21:37 »
Момичета искам да ви се похваля, че най-после се преборих с всички и за сега нищо няма да променяме по организацията на сватбата по отношение на дати, часове, място и т.н.
Така че не губете надежда и ако имате вмешателство от тук и там си държете на своето.
Единственото ново, което ни е очертава е, че може би ще правим и църковен брак, който бях отписала, но почнах да го мисля вече и него. Затова ще се радвам тези от вас, които мислят да го правят да споделят за актуалните условия и цени на църквите, които са обиколили на лични, за да не разводняваме темата.
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #408 -:
февруари 15, 2010, 13:36:59 »
Цитат на: velvet в февруари 13, 2010, 22:37:06
Здравейте, пловдивчанки! Аз съм от старозагорските булки, но покрай избирането на халки чух за златарско ателие Карисима (което от гугъл разбрах, че е пловдивско) и искам да разбера повечко за тях. Някои от златарите в СтЗ работят с тях и с техни каталози. Имате ли мнение, качество, цени? Освен това не мога да намеря работещ техен сайт, все ми дава грешка.
Благодаря предварително
Velvet Карисима са бижутерийна верига и имат на няколко местамагазини . Тук в Пловдив имат магазин в Мол Пловдив на 2рия етаж.
Относно каталозите нищо незнам . От колеги знам, че раотят много добре даже със диаманти
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #409 -:
февруари 15, 2010, 18:57:32 »
Цитат на: AlexiS в февруари 15, 2010, 11:21:37
Момичета искам да ви се похваля, че най-после се преборих с всички и за сега нищо няма да променяме по организацията на сватбата по отношение на дати, часове, място и т.н.
Така че не губете надежда и ако имате вмешателство от тук и там си държете на своето.
Единственото ново, което ни е очертава е, че може би ще правим и църковен брак, който бях отписала, но почнах да го мисля вече и него. Затова ще се радвам тези от вас, които мислят да го правят да споделят за актуалните условия и цени на църквите, които са обиколили на лични, за да не разводняваме темата.
Тази година таксата е 200лв. на църквите . Поне по големите са на такива такси . Искат кръщелни на младоженците и кумове,
но не навсякъде !
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #410 -:
февруари 16, 2010, 02:08:35 »
Империал е наистина хубав ресторант, независимо в коя зала е, освен това има страхотна градина, ние лично останахме много доволни от тях, особено от управителката Радина- много мила и усмихната млада дама
, поздравления за избора
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #411 -:
февруари 16, 2010, 04:49:55 »
Zdraveite momi4eta,
Ve4e si imame kapariran restorant i carkva. Svtabata 6te e na 22.08.2010 vav Sv. Ivan Rilski, a partito 6te se vihri va restorant Ruski Klub. Iskreni blagodarnosti kam Nina
4e mi pomaga sas ostanalata organizaciq
Ostava da re6a za pri4eskata i grima, no do Avgust mai imam dosta vreme.......Ili e vreme da se zaema i s tova?
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #412 -:
февруари 16, 2010, 09:43:42 »
Катерина
, благодаря ти!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #413 -:
февруари 17, 2010, 09:28:08 »
VeniNY добре дошла при нас, не искам да те шашкам, а може би и моята информация да не е много правилна, но онзи ден катоминавах с колата покрай руски клуб имаше някакви багери и едната стена като че ли липсваше, мисълта ми е ако правят ремонт и ти не знаеш за това е добре да се ориентираш, защото примерно миналата година бяха затворили лайпциг за известно време и то супер изненадващо и много булки изгоряха.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #414 -:
февруари 17, 2010, 11:09:46 »
Цитат на: roumyana в февруари 17, 2010, 09:28:08
VeniNY добре дошла при нас, не искам да те шашкам, а може би и моята информация да не е много правилна, но онзи ден катоминавах с колата покрай руски клуб имаше някакви багери и едната стена като че ли липсваше, мисълта ми е ако правят ремонт и ти не знаеш за това е добре да се ориентираш, защото примерно миналата година бяха затворили лайпциг за известно време и то супер изненадващо и много булки изгоряха.
Правят му ремонт . Разширяват го . Капацитета му става 220 места . Само дето проблема с музиката не могат да си решат . Музиката до 12 ч после по тихичко .
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #415 -:
февруари 17, 2010, 17:43:17 »
След няколкодневна почивка, която си бях дала по организацията на сватбата, на дневен ред ми идват видеото и дж-я. Не ми се иска да ги затлачвам много във времето. За тях обаче съм на кръстопът и не знам къде да поема. Лесно е да си харесаш снимки, но за видеото трудно може да се прецени по някакви кратки клипчета. В началото дори обмисляхме вариант да го прескочим, но някак си не ми се иска, макар да знам, че ще го гледаме няколко пъти и така и ще си остане. Лошото е, че в нашия ресторант ще стане доста тъмничко като залезе слънцето и ни трябва видеоператор с по-добра техника. Изгледах материали на тези, които имат по-читави сайтове. За съжаление нямаме никакви познати бракувани наскоро, за да взема назаем цял филм, от който да си добия представа. С ДЖ е същото там е още по-наложително, тъй като дори на живо да ми хареса някой не знам какво ще се получи в последствие. А пък сме и много взискателни към музиката и не искаме своеволия. А някоя от вас е стигнала до този етап ще се радвам да сподели, защото се ровя и ровя и се дъвчат различни имена, за които има и различни мнения, което е нормално в крайна сметка.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #416 -:
февруари 17, 2010, 18:58:45 »
Цитат на: AlexiS в февруари 17, 2010, 17:43:17
След няколкодневна почивка, която си бях дала по организацията на сватбата, на дневен ред ми идват видеото и дж-я. Не ми се иска да ги затлачвам много във времето. За тях обаче съм на кръстопът и не знам къде да поема. Лесно е да си харесаш снимки, но за видеото трудно може да се прецени по някакви кратки клипчета. В началото дори обмисляхме вариант да го прескочим, но някак си не ми се иска, макар да знам, че ще го гледаме няколко пъти и така и ще си остане. Лошото е, че в нашия ресторант ще стане доста тъмничко като залезе слънцето и ни трябва видеоператор с по-добра техника. Изгледах материали на тези, които имат по-читави сайтове. За съжаление нямаме никакви познати бракувани наскоро, за да взема назаем цял филм, от който да си добия представа. С ДЖ е същото там е още по-наложително, тъй като дори на живо да ми хареса някой не знам какво ще се получи в последствие. А пък сме и много взискателни към музиката и не искаме своеволия. А някоя от вас е стигнала до този етап ще се радвам да сподели, защото се ровя и ровя и се дъвчат различни имена, за които има и различни мнения, което е нормално в крайна сметка.
След като си харесаш оператор ,просто поискай една или две негови сватби цели . Повечето имат такива . А за ДЖ в Пловдив се броят на пръсти ! И поне от тези, които знаят какво правят вървят с 5 мес на пред с ангажиментите !
Мисля ,че трябва да побързате !
«
Последна редакция: февруари 17, 2010, 19:03:00 от NINA STYLE
»
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #417 -:
февруари 17, 2010, 22:54:33 »
Алексис
, в никакъв случай не се отказвайте от видеото, това е мое мнение разбира се. Толкова е хубаво, когато след това го гледате заедно и си припомните всички тези хубави моменти. Ние сме го гледали поне 5-6 пъти и всеки път ни става толкова хубаво и мило
Относно ДЖ, а и видеото нормално е да има различни мнения, все пак хората харесват различни неща, но наистина е добре да побързате, особено след като имате конкретни предпочитания.
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #418 -:
февруари 18, 2010, 14:04:53 »
Алексис наистина трябва да побързаш, защото добрите ДЖ и фотографи вече са заети с месеци напред.
макар че моята сватба е края на юни месец ,прозвъних около 5-6 фотографа докато намеря такъв какъвто ми харесва и да е свободен.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #419 -:
февруари 18, 2010, 15:46:52 »
Наясно съм затова и побързахме с фотографа, защото за нас е най-важен и за щастие го хванахме на време. Пък и до там ни стигнаха финансовите възможности миналия месец
Останалото го бяхме оставили по на заден план, но не може да го протакваме, защото не искам пък да попадаме в ръцете, на който и да е.
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...