Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 04:58:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164954 пъти)
AlexiS
Сватбар
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #390 -:
февруари 10, 2010, 13:19:05 »
Наясно съм с Асеновград едно време си ших балната рокля там и то при Сияна тогва се бях зарекла даже пак да ходя там за сватбата някой ден, ама ще видим като мина. От това, което мяркам по витрините почти нищо не ми харесва последната 1-2 години. Иначе за обикаляне бях преди 6 г. като ставах кума и наистина не бях очарована и роклите се повтаряха като модели почти навсякъде. Нямам намерение да шия изцяло рокля, най-много да ми ушият модел по мой размер, защото каквато съм кльоща имам опасения, че нищо няма да ми стане като меря и сигурно ще плувам, което кофти, защото трудно може да си създадеш представа от една широка рокля. Иска ми се още от другия месец да тръгна малко като се позатопли, за да избегна прилива на абитуриенти, макар че сигурно от сега са почнали. Но не смея тепърва юни да рискувам и да разчитам само на 1 месец. Само, ако положението стане много трагично тогава. Да се надяваме, че ще намеря нещо, че както си падам претенциозна в такива случаи не знам до къде ще я докарам, колкото и да съм се настроила от сега много да не се отнасям във фантазиите за рокля, а и съм си ограничила бюджета.
Активен
sisito86
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #391 -:
февруари 10, 2010, 13:46:50 »
Алексис,колкото по-рано,толкова по-добре,защото ще имаш време за корекции и преправяния колкото е нужно.Ти каква си я представяш горе-долу?
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #392 -:
февруари 10, 2010, 17:12:13 »
Знам Сис и затова не мисля да се ослушвам много и като ми паднат малко пари в ръчичките тръгвам да обикалям. За сега за си харесвам предимно само модели на чуждите марки, които не мога да си позволя и ме съмнява, че от нашенските ще намеря нещо такова. До момента най-любими са ми роклите от типа, който имам в галерията, макар че там съм сложила малко снимки и трябва да добавя още. Допадат ми набраните рокли, ако мога така да се изразя и последно като разглеждах снимки ми харесаха много модели, които са направени така отзад и приличат на средновековните рокли. От друга страна се замислям и за нещо по-лекичко и тип испанско с хубав дълъг воал с дантела и може би на етажи, но нямам представа дали се намира нещо подобно по магазините. В последно време реших да меря различни модели наред дори тези, които съм пропускала до сега, защото не се знае какво ще ми хареса най-много. Довечера мога да сложа снимка на една от любимите ми рокли до сега, която мисля, че една съфорумка си беше поръчала да и направят в ибей.
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #393 -:
февруари 11, 2010, 09:40:42 »
Момичета зравейте, отдавна чета във форума и малко по - малко се поготвям и за моята сватба, която ще е на 26-6-2010
Вече имам дата в гражданското, запазен ресторант, избран стил на сватбата - горе-долу - поне като цветя и цветове
и в момента търся подаръчета за гостите.Дали може да ми помогнете да намеря това
http://picasaweb.google.bg/eknalbantova/Podaracheta?authkey=Gv1sRgCJuB7KCw28-34AE#
към момента съм открила само лилави , а на мен ми трябвят бели
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #394 -:
февруари 11, 2010, 09:59:37 »
katerinanalbantova
провери тук
http://www.aegeanparadise.eu
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #395 -:
февруари 11, 2010, 10:28:44 »
кате, добре дошла
ето още една фирма
http://www.gifts.bg/lang_bg/categories.php?id=59,
защо не прожбваш в Мола в белгийския шоколад, както и до Новотела има пак магазин за шоколад.
къде ще бъде вашата сватба?
Активен
snejanamaneva
Новак
«
Отговор #396 -:
февруари 11, 2010, 15:29:16 »
Здравеите мил дами от Пловдив,във връзка с украсата която търсите можете да помолите свадбеният организатор ако имате такъв да се заеме,моми4етата от Парфюм украсяваха моята сватба и сме много доволни ,могат да ви предложат и много добри неще псоред бюджета които им поставите.ето ви и техните кординати
www.perfume-bg.com
,email:
[email protected]
.
Само имам едно нещо да предложа на булката която ще се омъжва това лято ,и аз като вас сам слаби4ака но имам рокля която е доста скъпа и ве4е не използваема шита е по модел на известен дизаинер ,но малко подобрена,та мисълта ми е ако искате да ви пратя снимки моята я продавам и не за много пари до 200 можем да се договорим пишете ми на email:
[email protected]
«
Последна редакция: февруари 11, 2010, 23:46:42 от Капризче
»
Активен
snejanamaneva
Новак
«
Отговор #397 -:
февруари 11, 2010, 15:34:18 »
Извиняваите за правописните грешки по горе,предложението ми за роклята беше за Aleksys ,но ако и ма и други които да се двъомят моля да ми пишят.А колкото до всякакв вид украси и приготовления тези моми4ета от свадбена агенция Парфюм са много мили и отзив4иви,казват се Ели и Ваня.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #398 -:
февруари 11, 2010, 17:28:42 »
Благодаря за предложението Снежана
Видях рокля ти, много е хубаво, но не е моя стил. Може би някой друг ще се възползва от нея. Тук голяма част сме бъдещи булки не само аз
Активен
snejanamaneva
Новак
«
Отговор #399 -:
февруари 11, 2010, 18:56:05 »
Alexis i az blagodarq ,e nadqvam se naistina nqkoi da q xaresa ili shte si mi ostane zavinagi kato spomen,vapreki 4e snimkite sa mi napalno dostata4ni!
Активен
orchidee
Ентусиаст
«
Отговор #400 -:
февруари 12, 2010, 09:08:29 »
Руми, веднага ме откри
Сватбата е в зала Кристал хотел Ипериал,
много добра идея за шоколада, не бях се сетила
само си мисля се в топлото много бързо ще загубят форма.Търся ги като свещи, и то май че се окаже непосилна задача
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #401 -:
февруари 12, 2010, 12:15:39 »
много добър избор на ресторант Кате, била съм там на сватба и беше на ниво и много хубаво.
а за шоколада, на мен ми се сториха като кутийки за бонбони и за това, иначе за свещите също е много хубав подарък, но наистина не знам от къде могат да се купят, но предполагам, че могат да се поръчат някъде, даже може и по твой модел, все пак ще купиш определена бройка.
Активен
silvenna
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #402 -:
февруари 13, 2010, 12:28:02 »
Здравейте и от мен момичета.Аз сащо сам бадеща булка,благодарение на форума се олеснявам много в приготовленията за сватбата.И да се похваля,че вече си имаме капариран ресторант (Империал)
Активен
silvenna
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #403 -:
февруари 13, 2010, 12:31:46 »
Кате,такива свещи във формата на орхидея има в магазин Джъмбо,водят ги плуващи свещи.
Активен
orchidee
Ентусиаст
«
Отговор #404 -:
февруари 13, 2010, 13:17:35 »
Silvenna, поздравления за ресторанта
Кога е сватбат?
Да, и аз ги видях в джъмбо, но за съжаение а само лилави , а аз искам бели
а от магадзина ми казаха, че не могат ми доставят дори и от Гърция.
Към момента съм се свързала с две фабрики и ще видим какво ще стане
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29