Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:34:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164397 пъти)

asiia
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: февруари 02, 2010, 14:18:22 »

Момичета много благодаря че заговорихте за фотографи и видео оператори. От 1 седмица се блъскам аз за тези работи, а с ваша помощ вече си имам danceg
Бяхте писали за Димитър Яков намерих му телефоните и за жалост точно той е зает,но каза Вижте в сайта има снимки на други двама фотографа, с който работя. Снимките са им един тип затова се спряха на тях и ни препоръча видео оператор  много ни допадна този човек и гледахме негови работи и беше супер.
Много Ви благодаря за идеите. give_rose
А някакво мнение за DJ
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 02, 2010, 17:08:51 »

Ася, честито за до тук свършената работа? Видеото да не е Александър? Офисът е в близост до този на Яков. Ако е той и аз съм очарована от него и съм го ангажирала вече smile

За DJ - аз съм ангажирала Дидо. Бяхме го взели за абсолвентската и съм много доволна от работата му!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: февруари 02, 2010, 18:18:11 »

Здравей те момичета, много ще съм ви благодарна ако ми препорачате гримьор. Събитието ще е чак през октомври, но ми остана само гримьор да си намеря.
Ние работим с Мария . Това е номера и - ***** Работи с невероятна козметика . Слави също е добър !

Моля разменяйте телефони и контакти само на лични съобщения! Благодаря!
« Последна редакция: февруари 03, 2010, 18:09:21 от Капризче » Активен
asiia
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 02, 2010, 22:05:19 »

Ася, честито за до тук свършената работа? Видеото да не е Александър? Офисът е в близост до този на Яков. Ако е той и аз съм очарована от него и съм го ангажирала вече smile

За DJ - аз съм ангажирала Дидо. Бяхме го взели за абсолвентската и съм много доволна от работата му!
Да той е. Честно казано много ме впечатли този човек. На теб кой фотограф ще ти е?
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 02, 2010, 23:29:43 »

Митко Яков  danceg
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 03, 2010, 13:41:18 »

Митко Яков  danceg

Чудесен избор! И на моята сватба той беше фотограф и сме очаровани smile
Активен
asiia
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: февруари 03, 2010, 13:54:59 »

Митко Яков  danceg
Завиждам ти good ама благородно. Много ме кефи този човек
Активен
velinska
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #337 -: февруари 03, 2010, 17:44:01 »

Здравей те момичета, благодаря за информацията. На мен ми бяха препорачали Нина за гримьор работела в Драматичния театър обаче немога да се сваржа с нея, някой ако има инфо за нея моля ви пишете.
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 03, 2010, 20:08:37 »

Момичета може ли да ми кажете в гражданското през половин час ли са часовете?
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: февруари 03, 2010, 21:00:10 »

Да, през 30 минути са.
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 03, 2010, 23:44:36 »

yahoo Утре сутрин сме там стискайте палци да има часове още  good Ресторантът се оказа свободен и уикенда ще ходим да го капарираме евентуално. Дано само с гражданското да не се издъним, че ги мисля цяла вечер тия часове и не знам как да ги наглася, за да имаме достатъчно време за снимки и да не мрънкат гостите.
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: февруари 03, 2010, 23:59:59 »

Алексис, стискам палци всичко да се нареди по план  good
Иначе това с часовете и аз още го мисля как да се нагласи. При мен всичко започва от 6 часа. Преди това ще са снимките и тръгването от вкъщи. Според вас за колко часа трябва да са ми гримът и прическата? И въобще кое от двете се прави първо?
За грим съм се ориентирала към Слави. Някой има ли идея как стоят при него цените приблизително?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 04, 2010, 08:07:35 »

за грим Слави 60 лева разбрах че е в салона, поне 1 час си отдели, за фризьора, най-добре питай самия фризьор, много зависи от прическата , на мен поне 2 часа . аз почнах с прическата  и чак после се слага грима
 Алексис, извинявай, нещо съм пропуснала, на кой ресторант се спряхте?
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 04, 2010, 09:48:14 »

Здравейте, момичетаsmile Преди малко се върнах от гражданското и вече имаме запазаен час за 4-ти юли danceg Имаше останали само два в 15:30 и 17:30 и след много чудене решихме да е първия. за нас е най-добре, тъй като ще имаме достатъчно време за снимки, но гостите малко ще се поизмъчат. няма пълна угодия за съжаление, но някак си не ми се иска да си правим предварително снимките и после умрели от жега и умора тепърва да е ритуала. Иначе за ресторанта се спряхме на Атлантик в Първенец, макар и с малко компромиси, но за съжаление така и не намерихме място, което да ни хареса на 100%. Иначе аз лично имах най-големи симпарии към Марково, но там имаме разминавания с родителите и отпадна. Това е сега при нас. Днес се надявам да запазим и фото и малко да си отдъхна, че ми дойде в повечко тези дни.

Момичета Слави тук ли си е? По мои спомени миналото лято коментирахте, че ще заминава някъде извън България и се разочаровах, че оставаме без един от добрите гримьори.
« Последна редакция: февруари 04, 2010, 09:53:20 от AlexiS » Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #344 -: февруари 04, 2010, 11:34:33 »

AlexiS, честито за гражданското! А и гостите ще са в такава еуфория, че няма да е проблем чакането- те ще има да си клюкарстват !
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: