Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:28:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164375 пъти)

tweety
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #315 -: януари 29, 2010, 13:03:11 »

момичета, някоя от вас ще сподели ли впечатления от оркестър за извеждане на булката? също ме интересуват танцьори за посрещане на младоженците в ресторанта, някой има ли координати на такива? чух за етноритъм, някой наемал ли ги е?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 29, 2010, 13:11:38 »

момичета, някоя от вас ще сподели ли впечатления от оркестър за извеждане на булката? също ме интересуват танцьори за посрещане на младоженците в ресторанта, някой има ли координати на такива? чух за етноритъм, някой наемал ли ги е?
tweety Етноритъм са професионална формация . Те са основните танцьори и на телевизия Планета . Това е тел. 0896633591 . Те си имат и орк. за извеждане .  good AlexiS Това 50 места вътре е по моя преценка като гледам р-та . Може и да са повече просто трябва да се пита . А градината изобщо не е малка 120 места е , на снимката изглежда така ,но е доста широка и обширна . На снимката не е цялата снимана .  good
« Последна редакция: януари 29, 2010, 13:13:52 от NINA STYLE » Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 29, 2010, 13:12:20 »

Мда, хич не е близо. Гостите са предимно от София дори, няма и половината от Пловдив, от Смолянския край никой няма пък, но поради липса на "перфектното място" около Пловдив се опитвам да  разширя кръгозора. Все още се надявам, че ще получа прозрение за комплекс в покрайнините на Пловдив все пак, доста по-удобно ще е.
Здравейте Г-це conflate.Аз Ви предлагам да разгледате и посетите К-с Механа "Дияна" в с. Труд. Разполагат с хотелска част, механа и страхотна лятна градина в която през топлите месеци се провеждат много сватбени тържества. Капацитета вън е 200 души а вътре в механата до 120. (реагира на климатични условия) Мястото е удобно за гости от цяла България (магистралата е на 1 км.) Ресторанта разполага и предлага всичко необходимо за Вашата сватба (DJ, видео и фото, украса и др.) като по никакъв начин НЕ Ви задължава да ползвате тях. Градината може да се украси и изглежда по начина, който изисквате от професионална агенция за украса (тук ще Ви помогнат най-добре за този избор) за да изглежда наистина още по-изпипана, красива и различна. Куверта започва от 22 лв а младоженците получават много изненади. Ако имате време и възможност можете да посетите въпросното място, мисля, че отговаря точно на това, което Ви се иска на Вас. Ето и една снимка, а повече информация можете да видите в интернет от Google -> Търсене -> Механа Дияна. Успех в подготовката и избора на ресторант!

* .JPG (43.37 KB, 335x352 - видяно 2945 пъти.)
« Последна редакция: януари 29, 2010, 18:22:43 от Dj Aleksi » Активен
tweety
Ентусиаст
**

« Отговор #318 -: януари 29, 2010, 13:24:06 »

била съм лятото в механа Дияна, наистина градината е страхотна, много раздвижена и красива, има и дансинг. Храната беше вкусна. Единствено жегата и комарите ни бяха в повече, но като цяло става за купон. Друго неприятно беше, че музиката спря в 12 ч (в близост има жилищни сгради) и нямаше възможност за удължаване на празненството.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 29, 2010, 13:37:02 »

Това, че музиката се намаля не значи, че празненството трябва да спре. Музиката пак си свири, но по-тихо. А комарите не ходят само в "Диянa" smile Тази година може да няма напасти, защото този студ сега, ще ги изтреби  Wink + това до колкото знам управителите пръскат против всякакви насекоми и има лампи против комари.
« Последна редакция: януари 29, 2010, 14:08:23 от Dj Aleksi » Активен
tweety
Ентусиаст
**

« Отговор #320 -: януари 29, 2010, 13:53:48 »

извинявам се, ако съм засегнала някой с моя пост smile просто споделям личното си впечатление от един купон и някои особености, които бих искала да имам в предвид ако организирам сватбеното си тържество там  и за които евентуално да взема мерки smile (съществуват доста методи за изтребване и гонене на комари, които там бяха неефективни). а това за намалянето на музиката, позволи ми да не се съглася с теб. Не можеш да ме убедиш, че купона ще продължи и след като музиката е намалена до ниво, при което едва я чуваш. Споделих това, защото мисля, че е важен елемент и трябва да се знае и уточни в началото, а не в деня на сватбата да ти го поднесат като изненада
 Good luck
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 29, 2010, 14:31:37 »

Нинка сериозно ли е толкова голяма  shok Наистина по снимките изглежда много малко иначе е хубава, защото се вижда целия град. Освен да минем и отам този уикенд, че сме решили да приключваме вече с ресторанта, а за момента останаха като варианти само Рачич и Атлантик.
Доколкото си спомням conflate беше минала през Дияна и го бяха отписали като вариант, защото държи, както и аз на вариант Б, ако завали, а вътре е прекалено битово за нашите представи. Позволявам си да пиша в множествено число, защото с нея за момента имаме най-близки желания и изисквания по отношение на мясото на сватбата.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #322 -: януари 29, 2010, 15:41:51 »

Благодаря на NINA STYLE и Dj Aleksi за идеите  give_rose Всяка идея е добра дошла, после проверявам на място впечатленията ви  smile

Черен Петър ми е в списъка, макар доста по-назад от Дияна. Всъщност май ще трябва да се провери, защото явно не се придобива правилно впечатление от снимки. Искаше ми се да е зелена градина, а не тераса със саксии, имам забележки и към тези маси тип "пицария", но все пак е вариант, който може да се провери. Пак благодаря Нина! За 60 човека става въпрос.

Dj Aleksi много добре се е ориентирал какво търся  good но както каза Alexis, притеснява ме това, че при лошо време трябва изнесения ритуал да се "внесе" вътре, където е доста битово и сумрачно, горкия фотограф и горките ни снимки... Не ми се струва подходящо вътре за сватба, но както вече казах, всяко място, което гледах до тук имаше подобен негатив. Управителката потвърди, че работата с музиката продължава до 23.30-12, после мисля, че може да се влезе вътре за продължение при желание при съответното доплащане на час.

Явно трябва да се играе на риск - да вярваме, че няма да завали или пък да вярваме, че дърветата така ще се раззеленят, че да покрият фасадата и строителните материали на започнат строеж (това не за Дияна вече) и т.н.

Хубав петък следобед на всички!
« Последна редакция: януари 29, 2010, 15:44:18 от conflate » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: януари 29, 2010, 17:32:55 »

Това за музиката е вярно . Не може купона да продължи при намалена музика !  good Колкото до терасата найстина няма нищо общо с градина ,но е по добрия вариант от сватба в затворено помещение . И другата страна на въпроса ,че ако вали трябва р-та да разполага със същите места и вътре .  good Момичета ,сега се сетих за Свети Кирик .  Там може и вън и вътре да е сватбата . Бах го забравила този комплекс .  good

* hotel_2415_pic_8982_big.jpg (22.55 KB, 400x300 - видяно 2809 пъти.)
« Последна редакция: януари 29, 2010, 18:46:55 от NINA STYLE » Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: януари 29, 2010, 18:19:33 »

извинявам се, ако съм засегнала някой с моя пост smile просто споделям личното си впечатление от един купон и някои особености, които бих искала да имам в предвид ако организирам сватбеното си тържество там  и за които евентуално да взема мерки smile (съществуват доста методи за изтребване и гонене на комари, които там бяха неефективни). а това за намалянето на музиката, позволи ми да не се съглася с теб. Не можеш да ме убедиш, че купона ще продължи и след като музиката е намалена до ниво, при което едва я чуваш. Споделих това, защото мисля, че е важен елемент и трябва да се знае и уточни в началото, а не в деня на сватбата да ти го поднесат като изненада
 Good luck
Политиката на механа "Дияна" е, да не поемат повече от една сватба за денонощие (тоест, ако има вечерна на същия ден не може да се проведе дневна и обратно, което значи, че вечерната сватба може да започне примерно още в 17:00 и да приключи в 11:30-00:00) След този час наистина има проблеми с силата на музиката и не зависи от собствениците.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: януари 30, 2010, 11:51:41 »

Нина Св. Кирик и Юлита е уникално място. Бяхме там на сватба преди 2 години почти. Страхотно беше... Мисля че има снимки в галерията ми от тзи сватба. Беша на терасата и беше много хубаво...  heart heart heart
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: януари 30, 2010, 12:01:28 »

Нина Св. Кирик и Юлита е уникално място. Бяхме там на сватба преди 2 години почти. Страхотно беше... Мисля че има снимки в галерията ми от тзи сватба. Беша на терасата и беше много хубаво...  heart heart heart
Капризче Да много е хубаво . И аз съм била на сватба там но преди година и половина и просто не знам, good какво се случва вече с този комплекс .
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #327 -: януари 30, 2010, 16:15:15 »

Ще го посетя при първа възможност  smile
Активен
velinska
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #328 -: февруари 02, 2010, 13:31:50 »

Здравей те момичета, много ще съм ви благодарна ако ми препорачате гримьор. Събитието ще е чак през октомври, но ми остана само гримьор да си намеря.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 02, 2010, 13:50:07 »

1. Слави
2. Минка на гаро сестра му
3. харем- нина и едно момиче семира, не знам дали още работи там
това са моите номер 1 до 3
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 34   Нагоре