Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:37:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164410 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: януари 28, 2010, 09:20:26 »

Ели, ти си ела само, поканата я имаш smile Мисля че има ресторант вътре, защото им четох офертата за Св Валентин и пише че в цената има включена вечеря. Няма как да стане навън в този студ. Въпроса е колко души побира и дали изглежда добре.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 28, 2010, 10:09:34 »

пише че има и вътре ресторант, даже и снимки има, за 100 човека май???

момичета, един друг въпрос, ние няма ли да се съберем най-сетне някой ден, като гледам другите градове, много изоставаме, направо сме за бой beating
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 28, 2010, 10:31:16 »

Руми, има тема за среща на булките от Пловдив. Ако искаш пиши в нея. Обаче аз съм в София и ако не е в събота или неделя и не знам предварително няма как да дойда... Така че само мога да ви пожелая весело искарване ако се виждате през седмицата smile
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 28, 2010, 11:02:59 »

Този комплекс наистина изглежда много красиво! Даже и за разходка през деня да обядваш в него не е никак зле. И тази планина отсреща е... Просто великолепна гледка!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: януари 28, 2010, 12:14:10 »

kakareni Всички са в една зала . Дансинга се определя от това как вие ще си разположите масите ! Там поне местят масите както вие искате ,ако ще и целия р-т на обратно да го обърнете . Нещо което повечето р-ти не правят . Имат си една или две схеми на масите и вие се намествате според тях .  good
Активен
kakareni
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #305 -: януари 28, 2010, 12:26:05 »

Много ти Благодаря Нина.Ще накарам майка да иде да види и Хитър Петър и Комплекс Русалка.
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: януари 28, 2010, 12:50:45 »

Момичета този комплекс изглежда много добре, но ми идва доста далечко от Пловдив. То за 5 км извън ми мрънкат пък за повече не знам.
kakareni Нинка ти е обяснила добре за Русалка. На мен на живо  ми се видя малко по-мъничък от представата създадена от снимките. Но наистина има възможност да се размества и няма толкова колони, които да пречат.
Колкото и за идеята за среща и аз съм много ЗА. Така че дайте да раздвижим нещата, че темата за срещи е много замряла. beating
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: януари 28, 2010, 13:11:00 »

AlexiS За хора от Пловдив е далече . Ако говорим за комплекса Яев .  good
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #308 -: януари 28, 2010, 20:32:29 »

Оу, изпуснала съм дискусията!

Аз нали търся места около Пловдив, та ходих и до Яев миналата неделя. Имам пресни впечатления и примерни менюта даже. За мен далече е разтегливо понятие, пътувам доста. И все пак за сватба в Яев, удобно ще е ако се ползва комплекса, иначе си е далечко от Пловдив, особено последните няколко км от пътя към комплекса са си доста "надупчени" и се минавав по-бавничко.

Първи и зимни впечатления: доста обширно пространство, зелените площи са около поточето, което минава през двора, има дървено мостче, което е на снимките на сайта. Тези "беседки" които се виждат по снимките със сватбите ми се видяха доста запуснати. До голяма степен, това че всичко беше сковано в лед и няма зеленина в момента играе роля предполагам, така че говоря за впечатлението на момента, трябва да се види през зелените сезони, защото на мен снимките на сайта ми се сториха в пъти по-добре от това, което видяхме на живо.

Кувертите стартират около 22лв, ние хапнахме там - вкусно беше това което имаха като "меню на деня", тип домашна кухня, никаква креативност, по-скоро някакви опити за "заигравка" от типа на салата поръсена със слънчогледово семе или сушени домати в салата, на която не подхождаха много... Аз всичко хапвам, така че не знам дали съм критерий, но на вкус беше ок каквото опитахме.

Управителката е много приятна жена, подготвена е добре за запитвания за сватби - дори връчва папка с примерни менюта, тесте визитки на комплекса, като предлага да се прилага към поканите за гости и визитка на агенция за украса в Карлово, която предлагат, но не налагат задължително. Както и нещо като въпросник - час и дата, изнесен ритуал - да или не и т.н
Нощувките бяха на прилични цени, но не мога да кажа нищо конкретно в момента, тъй като ние го отхвърлихме като вариант и бях с вече запълнен капацитет за деня, та реших да се изключа.  blush

Ресторанта вътре е като стол, доста соц, като се поокраси може и да е по-ок. Навън също не ни грабна, предполагам до голяма степен поради това, че не е сезон за такова място, но и тези постройки тип беседки и доста големия дансинг по средата не са като за планираните от нас 60 гости, по-скоро е за доста повечко. Ако имате смелостта да организирате сватба в близост единствено до Карлово (управителката даде за пример, че там имало 2 места от които да се вземе торта...) докато не се намирате там, може да е удачно, но определено е за по-голяма сватба + инвестиции в украса.

Би ми било интересно да отскоча до там през лятото, за да рабера дали наистина е като на снимките.
  girl_wink

Някой да е посещавал този комплекс
- http://www.isa-holidays.com/offer34.html - в Девин?
« Последна редакция: януари 28, 2010, 20:37:23 от conflate » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: януари 28, 2010, 22:24:57 »

conflate Много точно си описала комплекса Яев .  Bravo Колкото до комплекс Исмена изглежда много хубаво ,но Девин си е доста далечко от Пловдив . Ако гостите са ви от онзи край ще се получи много хубаво .  good
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #310 -: януари 28, 2010, 23:24:26 »

Мда, хич не е близо. Гостите са предимно от София дори, няма и половината от Пловдив, от Смолянския край никой няма пък, но поради липса на "перфектното място" около Пловдив се опитвам да  разширя кръгозора. Все още се надявам, че ще получа прозрение за комплекс в покрайнините на Пловдив все пак, доста по-удобно ще е.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 28, 2010, 23:46:08 »

Мда, хич не е близо. Гостите са предимно от София дори, няма и половината от Пловдив, от Смолянския край никой няма пък, но поради липса на "перфектното място" около Пловдив се опитвам да  разширя кръгозора. Все още се надявам, че ще получа прозрение за комплекс в покрайнините на Пловдив все пак, доста по-удобно ще е.
Колко човека ще е сватбата ? Сещам се за Черен Петър в Белащица . Там имат уникална тераса с изглед към Пловдив ,но незнам дали правят сватби на терасата . Вътре е за не повече от 50 човека . А терасата е голяма и широка . Това е тел. 03100 532 Терасата е за 120 човека . Кухнята им е много добра !

* P019801b.jpg (24.72 KB, 540x360 - видяно 345 пъти.)
« Последна редакция: януари 28, 2010, 23:53:16 от NINA STYLE » Активен
kakareni
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #312 -: януари 29, 2010, 00:41:23 »

Колко човека ще е сватбата ? Сещам се за Черен Петър в Белащица . Там имат уникална тераса с изглед към Пловдив ,но незнам дали правят сватби на терасата . Вътре е за не повече от 50 човека . А терасата е голяма и широка . Това е тел. 03100 532 Терасата е за 120 човека . Кухнята им е много добра !

На ме лично там много ми харесва В Черен Петър.Там правеха дискотеки и до колкото си спомням имаше хубав дансинг, но може би има друга зала като за сватби.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: януари 29, 2010, 12:10:04 »

kakareni Дискотеката отдавна не работи вече . Само р-та на втория етаж и градината / терасата /най горе  . На мен лично това заведение от години наред ми е любимото . Доста често прескачам лятото .
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 29, 2010, 12:58:47 »

Момичета и аз си мислех за Черен Петър, но никога не съм била там. Гледах снимки от сватбата на една мацка, чиито родители май са собствениците. Мисля дори, че ни е и съфорумка. Но тераската изглежда много малко, а вътре щом е максимум 50 не знам  nea Ние за момента нямаме представа колко човека ще се съберат. Уж си казваме, че сигурно голяма част няма да дойдат и дори да не останат 40, ама то в такива случаи става обратното и може да надминат и 60. А и доста дечица се очертвата, ако разбира се го вземат повечето.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: