Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:38:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164413 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: януари 27, 2010, 08:31:26 »

И на мен в Петър първи много ми хареса за външна сватба. Моята щеше да е там, ако събираше всички гости. След това ходихме да го гледаме с мъжа ми и останахме очаровани, толкова е кипро всичко, пак се размечтах ....  girl_in_love
Някой питаше за фризьор и гримьор по-напред. За гримьор аз бях изключително доволна от Нина от Харем. Косата ми я прави Петко от същия салон, но ми се струва доста по-прехвален отколкото трябва да е в действителност. Той на мен не ми прави нищо особено така или иначе, сигурно всеки щеше да се справи с моето изискване.
« Последна редакция: януари 27, 2010, 08:33:30 от ellie_bellie » Активен
kakareni
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #286 -: януари 27, 2010, 15:16:02 »

И на мен в Петър първи много ми хареса за външна сватба. Моята щеше да е там, ако събираше всички гости. След това ходихме да го гледаме с мъжа ми и останахме очаровани, толкова е кипро всичко, пак се размечтах ....  girl_in_love
Някой питаше за фризьор и гримьор по-напред. За гримьор аз бях изключително доволна от Нина от Харем. Косата ми я прави Петко от същия салон, но ми се струва доста по-прехвален отколкото трябва да е в действителност. Той на мен не ми прави нищо особено така или иначе, сигурно всеки щеше да се справи с моето изискване.
roumyana Стадиона до Беркут винаги си го е имало.Аз имам баба в село Брестник и от малка го знам, че е там.Но найстина не съм ходила в този ресторант, казват, че бил много хубав и нощувките са малко скъпички.
Активен
kakareni
Новак
*

« Отговор #287 -: януари 27, 2010, 15:20:09 »

Моля кажете ми впечатленията си от ресторант Хитър Петър, решихме да е там.Още не сме си резервирали ресторанта, но не ми харесва нищо друго на тази цена и мястото да е с голям дансинг и да няма чупки и всички гости да са в една зала.Ние ще сме около 80 човека.Много ви благодаря момичета
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 27, 2010, 16:04:35 »

стадионът е изграден на ново, много модерен и хубав стадион, по-рано дори не се забелязваше от заведението, а сега е изцяло обновен, с трибуни и всичко.
 за Хитър Петър виждала ли си го на живо?правят се доста сватби там, аз лично съм пила 2 пъти кафе и не са ми добри впечатленията, какви са другите варианти?
« Последна редакция: януари 27, 2010, 16:07:35 от roumyana » Активен
Baldzieva
Регистриран

Публикации: 4

Nothing else matters ;)

« Отговор #289 -: януари 27, 2010, 16:05:44 »

Здравейте момичета. Нашата сватба се състоя на 01.11.2009 г. в ресторант "9-ти километър". Имахме изнесен ритуал, който обаче се проведе вътре в самия ресторант, защото времето вън точно на нашият ден беше много студено (а искахме да се проведе отвън). Доволни сме от всички, от обслужване, музика и цялото протичане на празника ни беше на високо ниво. Успех на всички бъдещи булки! Wink
Активен
Baldzieva
Регистриран

Публикации: 4

Nothing else matters ;)

« Отговор #290 -: януари 27, 2010, 16:13:02 »

много е тъпо с тези решетки на Беркут, то някак си целия смисъл се губи, уж си сред природата, а си между решетки, макар и красиви.
 колкото до гледката, наистина по-рано го нямаше този стадион, аз ходя там от 3-4 години, но собствениците на Беркут са собственици или спонсори и на стадиона, така че светлените няма да а проблем, само решетките.
 момичета за градина бих ви препоръчала Резиденцията Петър Първи, моята сватба беше там и бях доволна, смисъл при мен изнесения ритуал и уелкъм дринка бяха в градината, но на една приятелка сватбата и е била там изцяло на двора, цените са по-високи, но особено вечер е страхотно, има гледка към града и се виждат светлини , има романтично фонтанче, абе хубаво е според мен, има и 2 зали, така че ако завали може да се премести сватбата вътре.
И ние мислихме за резиденцията Петър 1-ви, защото е много красиво, но за съжаление не ни устрои финансово. Иначе този ресторант е страхотен и вън и вътре smile
Активен
kakareni
Новак
*

« Отговор #291 -: януари 27, 2010, 18:05:36 »

стадионът е изграден на ново, много модерен и хубав стадион, по-рано дори не се забелязваше от заведението, а сега е изцяло обновен, с трибуни и всичко.
 за Хитър Петър виждала ли си го на живо?правят се доста сватби там, аз лично съм пила 2 пъти кафе и не са ми добри впечатленията, какви са другите варианти?

Не знаех, че стадиона е обновен  good.Ние живеем от 3 години в Англия.Много ми е трудно да избера ресторант така.Верно има много ресторанти, но ние търсим нещо по като за нашия джоб. pleasantry.Мисля че компанията ще направи сватбата  girl_wink.Но приемам предложения   Wink
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: януари 27, 2010, 19:01:47 »

Добре дошла Наси:) Би ли показала снимки от вашия ресторант. Интересно ми е как би изглеждала една сватба там.  Някъде мернах снимки от градината им и ми се видя симпатична, но честно да си призная никога не съм стъпвала там.

Според мен идеята на Беркут за железариите е просто да се превърнат в шатри и да има сянка може би има някакви цветя и зеленина по тях и сигурно е приятно да с пие кафе, но за друго не. Но и  мисля, че тяхното внимание е насочено към това да привличат футболисти и затова за наляли средства главно в стадиона и организирането на сватби е само странична дейност, ако някой се закачи.

Лично за нас Резиденцията отпада като вариант. Първо защото градината им е много малка и според мен става само за изнесени ритуали, вътре изобщо не е по мой вкус да не кажа точно обратното, а и по принцип не влиза особено в бюджета, пък дори и да беше по-голям не съм мног склонна да давам луди пари за заведения. Трябва да ми хареса изключително много, а до сега за жалост не съм видяла такова.

Нинка идеята за морето ми е голяма мечта, може би и на много други момичета, но за жалост съм притисната от обстоятелствата. Първо трябва да разчитам на изцяло наш бюджет, което скоро не би се случило, а вече не ми се протаква във времето. Второ би имало голям сблъсък с роднините и късане на нерви. Иначе като бюджет предполагам, че не би се увеличило кой знае колко особено, когато бройката на гостите се смали. Извън сезона има много изгодни оферти за нощувки, а изобора на заведения е голям. Аз дори наивницата по едно време се бях разровила за идеи. Имам едно любимо заведение в Китен, който по принцип не понасям, но е прекрасно като атмосфера, въпреки и леко лошото обслужаване последния път.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: януари 28, 2010, 00:09:36 »

kakareni Хитър Петър е доста голям . 80 човека ще имат достатъчно място за танци ! Обслужването е добро и куврта започва от 25лв. Погледни и Русалка защото за тези куверти и 80 човека също ще ви е широко . И там куверта е 25лв. можете да си внесете алкохол и има басейн . И двете места са хубави ,но Хитър Петър е с капацитет 170 места и ако заемете 80 половината р-т ще е празен ,което и това не е много добър вариант . Alexis След сватабата ще си направиш една хубава почивка на морето и ще ни разкажеш за преживяването ,защото аз лично няма да видя морето скоро .  ANGRY
Активен
kakareni
Новак
*

« Отговор #294 -: януари 28, 2010, 01:23:15 »

kakareni Хитър Петър е доста голям . 80 човека ще имат достатъчно място за танци ! Обслужването е добро и куврта започва от 25лв. Погледни и Русалка защото за тези куверти и 80 човека също ще ви е широко . И там куверта е 25лв. можете да си внесете алкохол и има басейн . И двете места са хубави ,но Хитър Петър е с капацитет 170 места и ако заемете 80 половината р-т ще е празен ,което и това не е много добър вариант . Alexis След сватабата ще си направиш една хубава почивка на морето и ще ни разкажеш за преживяването ,защото аз лично няма да видя морето скоро .  ANGRY

Mnogo ti blagodarq, 6te se razgledam i tam da vidim dali 6te ni haresa.
Активен
kakareni
Новак
*

« Отговор #295 -: януари 28, 2010, 01:37:04 »

Нина извинявай мога ли да те попитам в Комплекс Русалка има ли голям дансинг искам всички гости да са в една зала?Тука има една снимка и нещо не мога да схвана как е разположението като за сватба.Мерси много  thank you
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: януари 28, 2010, 08:49:37 »

момичета, малко идеи от темата за ресторантите, за тези, които искат да са извън пловдив,
http://hotel-yaev.com/galleries/weddings/
комплекс Яев, като гледам много добре изглежда, чак ми се прииска да си направя там сватбата Wink, не знам на колко точно километра е от Пловдив, но има и хотел.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 28, 2010, 09:13:03 »

roumyana много хубав комплекс и цените на нощувките не са високи. Ето къде се намира:
Хотелски комплекс "ЯЕВ" се намира в китното с. Соколица сред полите на Стара планина на 7 км от гр.Карлово, 47 км от Пловдив и 135 км от София.

Ние нали искаме да правим църковен брак и си представях партито после точно около басейн, само че тип коктейл, с блок маса, коктейли, музика. Това място ми изглежда много приятно, а и Карлово е близо. Трябва да проуча как стоят нещата точно smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 28, 2010, 09:15:45 »

мисля да хода там уикенда, ще видим как е наживо,но наистина като гледам изглежда много добре и цените са  ниски, има и вътрешен басейн
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: януари 28, 2010, 09:16:23 »

И на мен много ми харесва!
Капризче, поканена ли съм  tease
Единствено не става ясно дали има ресторант отвътре и как изглежда, или поне аз не видях (ако някой иска за резервен вариант).
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: