Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:27:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164372 пъти)
VeniNY
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #270 -:
януари 26, 2010, 05:13:54 »
Zdraveite
i az sam nova v tozi forum
Na6ata svatba 6te e na 22 Avgust 2010
i ve4e sme po4ti gotovi. Imame si carkva, foto i video, dj, ostava restoranta. Golqmata dilema, no vav petak 6te bade kapariran ediniq ot dvata za koito nemojem da se "razberem"
stiskaite palci. Iskah da popitam vsi4ki bade6ti i ve4e minali pod ven4iloto bulki za dobri frizior i grimior vav lovdiv. Blagodarq predvaritelno
Здравейте
И аз съм нова в този форум
Нашата сватба ще е на 22 август 2010
и вече сме почти готови. Имаме си църква, фото и видео, Ди Джей, остава ресторанта. Голямата дилема, но във петък ще бъде капариран единия от двата за които не можем да се "разберем"
стискайте палци. Искам да попитам всички бъдещи и вече минали под венчилото булки за добри фризьор и гримьор в Пловдив. Благодаря предварително.
Писането на КИРИЛИЦА е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
«
Последна редакция: януари 26, 2010, 11:27:38 от Капризче
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #271 -:
януари 26, 2010, 08:09:58 »
здравей Вени, за грим с две ръце ти препоръчвам Слави, или друг вариант са Минка на Гаро сестра му и Нина от харем.
за фризьор е много субективно, има 2-3 хвалени имена, но аз не споделям общоприетото мнение, че а добри, ако си имаш твоя фризьорка и прическата, която си избрала не е от изключителна сложност по добре твоята фризьорка да те направи, защото поне ще ти отдели нужното време и внимание.
«
Последна редакция: януари 26, 2010, 12:55:55 от roumyana
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #272 -:
януари 26, 2010, 11:29:45 »
Аз и преди съм казвала, ще кажа и сега, препоръчавам Гаро Папазян. На мен ми прави всички официални прически той, както и грима. Много съм доволна винаги от него. Когато кумувахме ми направи много семпла и стилна прическа, която всички гости обсъждаха в последствие. Грима също го прави много добре.
Активен
tweety
Ентусиаст
«
Отговор #273 -:
януари 26, 2010, 18:28:40 »
а може ли да споделите колко горе долу струват услугите на Гаро? ако се смята за реклама, може ли на лични да ми пишете? аз още не съм се ориентирала въобще относно косата и грима
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #274 -:
януари 26, 2010, 20:23:09 »
Момичета тъкмо си разрових снимките от тези дни и понеже наскоро бяхме се заговорили за Беркут слагам няколко снимки, за да си създадете представата за изгледа след промените.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #275 -:
януари 26, 2010, 20:27:29 »
И аз ги навестих. Много жалко, че са преградили така. Не ми допадна идеята половината гости да са зад решетките
А и няма място за дансинг. Жалко, бях си го набелязала.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #276 -:
януари 26, 2010, 20:28:40 »
Много е красиво , но за сватба изобщо не е подходящо ! Много лошо са разделени масите !
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #277 -:
януари 26, 2010, 20:37:13 »
Така е. От обиколените места нямахме място, което да не е на кантар откъм позитиви/негативи според нашата идея за сватбата ни. Започвам да си мисля за модифициране на идеята и се чудя - с какво би могло да се прави компомис и с какво не бива... Мислех, че като сватбата е малка, ще има повече възможности, но се затруднявам да намеря градина за 60човека с план Б при лошо време т.е вътрешна част пак за толкова без да е битова механа, която не е много подходяща за изнасяне на ритуал все пак (ако настане апокалипсис и няма как да се получи в градината). Плюс настаняване на същото място или в близост за поне 30 човека.
Май ще трябва да сменям концепта...или географията.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #278 -:
януари 26, 2010, 20:51:14 »
Дам ние с conflate ударихме малко камък. А аз дори не търся място за спане
Нинка, за съжаление наистина Беркут са си одрязали възможностите да правят много сватби занапред. Ако имах възможност тогава да говоря с някой щях дори да си им го кажа. По принцип харесвам такива градински детайли, но те просто са нарязали цялата тераса, поне да имаше свободно място по средата за дансинг. Другото, което не ми хареса, че гледката към нощен Пловдив едва ли ще я има, ако оставят осветлението на стадиона, който е точно отпред. Не съм ходила преди там, но предполагам, че се е виждало повече преди. А вътре ми се видя прекалено малко дори и за нас и някак си нетипично за сватбено тържество.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #279 -:
януари 26, 2010, 21:23:00 »
AlexiS
Аз обаче не пропуснах да им го кажа ,че са си затворили пътя към сватбите . Но истината е ,че те идея са си нямали да правят такива . Сега вече виждат възможност за хубави сватби ,но с тези огради няма как . Ако бяха спряли само до шатрите сигурно щеше да е най предпочитания р-т . Все пак е на крачка от Пловдив и нямат проблеми за музиката дори навън ! Като цяло уж голям град ,а няма ресторанти с градини, които да предложат ,същите места и вътре при евентуално лошо време . Проблем е малка сватба и другата крайност голяма сватба над 200 човека . Мен ме боли глава ,като гледам как трудно се намира ресторант ,а незнам на вас какво ви е !
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #280 -:
януари 26, 2010, 22:03:28 »
Браво на теб
Ох и на теб не ти е лесно. Айде ние се мъчим няколко месеца, ама друго е като търсят от теб непрекъснат някакво решение, което трудно се намира. Жалко е наистина, че уж в по-голям град като Пловдив няма много подходящи ресторанти, но го има и другия момент, както го обсъдихме с управителката на Рачич (която наистина отговори на твоето описание и много ми хареса и не се сдържах да й кажа какви хубави думи съм чула от теб:) - нормално е в самия град да няма ресторанти с градини, които да стават за сватби, защото градските условия не предразполагат за такива шумни тържества и съответно заведенията се обособяват като ресторанти със спокойни градини, кръчми и кафенета.
Преди няколко години не съм и мислела, че ще имам такъв проблем. Тогава в моето съзнание се беше запечатал само Амбасадор, който беше хит и тъй желан и си мислех,че някой ден и аз ще си правя сватба там, колкото скъпо и трудно резервимо е то. Реалността обаче е друга. В такива моменти ми идва да запрашим с шепа приятели към морето и да направя сватбата на мечтите ми, но уви има прекалено много пречки за това и трябва да се примиря, че ще е в града. Поне имаме късмета да живеем в един от най-красивите градове, макар че всичко родно си е мило.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #281 -:
януари 26, 2010, 22:27:01 »
Цитат на: tweety в януари 26, 2010, 18:28:40
а може ли да споделите колко горе долу струват услугите на Гаро? ако се смята за реклама, може ли на лични да ми пишете? аз още не съм се ориентирала въобще относно косата и грима
Трябва да отидеш на място честно казано. Аз лично винаги плащам на куп за няколко неща и не знам кое колко струва по отделно. Освен това той си ме обича и ми прави отстъпки
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #282 -:
януари 27, 2010, 00:05:19 »
AlexiS
Това за морето ми хареса !
Жалко ,че по трудно осъществимо .
А колкото до Амбасадор не съжалявай ,не си пропуснала нищо !
Активен
kakareni
Новак
«
Отговор #283 -:
януари 27, 2010, 01:51:22 »
Цитат на: pepina83 в ноември 30, 2009, 13:29:55
Нашата сватба беше през май месец в ресторант Хитър Петър. Музиката не се намали след 12ч - никой не ни беше казал такова нещо, а и нямахме никакви проблеми. Много сме доволни от всичко, много коректни са.
Много искам и аз да е нашата сватба в Хитър Петър, не съм я видяла на живо, но на снимки е много добре.Дано найстина да не намалят музиката в 12 защото искам да е вечерна сватба.
Момичета много сте ми ценни всичките, много ми помагате във всяко едно отношение.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #284 -:
януари 27, 2010, 08:05:58 »
много е тъпо с тези решетки на Беркут, то някак си целия смисъл се губи, уж си сред природата, а си между решетки, макар и красиви.
колкото до гледката, наистина по-рано го нямаше този стадион, аз ходя там от 3-4 години, но собствениците на Беркут са собственици или спонсори и на стадиона, така че светлените няма да а проблем, само решетките.
момичета за градина бих ви препоръчала Резиденцията Петър Първи, моята сватба беше там и бях доволна, смисъл при мен изнесения ритуал и уелкъм дринка бяха в градината, но на една приятелка сватбата и е била там изцяло на двора, цените са по-високи, но особено вечер е страхотно, има гледка към града и се виждат светлини , има романтично фонтанче, абе хубаво е според мен, има и 2 зали, така че ако завали може да се премести сватбата вътре.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...