Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:25:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164368 пъти)
valia_diva
Баш Майстор
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #240 -:
януари 23, 2010, 13:03:29 »
В такъв случай
DoniM
няма да има никакви проблеми с венчавката
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #241 -:
януари 23, 2010, 13:18:27 »
еееее толкова е хубаво, че има много нови попълнения в пловдивските булки.
galiaart добре дошла !!!Много се радвам за вас, че ще се жените най-сетне :)то и ние доста се позабавихме
ще помагам с най-голямо удоволствие с каквото мога
напоследък толкова много познатии се женят. Даже не съм се похвалила но ще бъда кума на
gerganat
и много се радвам, така съпреживявам всичко отново. Така че и аз трябва да се подготвям за кумска роля
и още една причина да съм още по-активна от всякога
Активен
didiilko
Ентусиаст
«
Отговор #242 -:
януари 23, 2010, 14:50:04 »
Препоръчайте ми фотограф и видеооператор, че има голям избор, но искам отзиви, за да се реша
. Исках да е Димитър Яков, но той ще е зает, също така и Тереза
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #243 -:
януари 23, 2010, 18:28:38 »
Рени, това ставаше въпрос за Империал. В Хитър Петър не съм ходила, нито съм питала някой.
Днес отново имам друго развитие. Просто вече като ме видяха в ресторанта и знаеха за какво идвам
Последно имам дата за 28 август! Но това се отнася за ресторанта. А иначе от Империал ми дадоха визитка на някакъв поп, който нямало проблем да ме венчае, когато реша, защото работел за пари
Но аз реших, че си е най-добре да се спази канона, а и като беше свободен 28.08 не му мислех много. То се видя, че с лека ръка си сменям датата през 2 часа
- за ден и половина 3 пъти я промених...
Сега остава в гражданското в понеделник да мога да си я променя и стискайте палци да има, че.... тогава вече ще се гръмна, ако стане гаф.
Нина, права си. Не се ядосвам. Но човекът продължи да ме напада в лично съобщение. Затова, тъй като аз не съм лъжкиня и не ми беше приятно някой да ми пожелава цитирам "приятна "подготовка"
" за сватбата" му съобщих трите си имена, телефонен номер и номер на молбата, заедно с дата и час на подаване, за да си направи справка дали съм мнима булка или не. Още повече, който и да е ресторант и хотел да сме избрали, нито ми е бащиния, нито работя в този бранш, че да имам интерес да го рекламирам.
Диди, и аз от днес имам този проблем, тъй като Яков е ангажиран. Не мога да кажа, че съм очалована от колегите му - в смисъл, че неговата работа много повече ме впечатли. Днес бях до студио ДИТ и там видях снимки от тях, но отново не ме грабнаха, както тези на Яков
Активен
galiaart
Новак
«
Отговор #244 -:
януари 23, 2010, 18:41:39 »
Благодаря, пак Руми
И за нас 2010 се оказа "година на сватбите". Вече сме канени на 4(!) сватби, на две от които най-вероятно ще кумуваме. Тук е момента да спомена че едната ще е на моята обичана приятелка Дони, която много ми помага с организацията! Никога не сме си мислили, че ще се оженим и двете в една година и то в съседни месеци! Сега и двете сме ентусиазирани!
Надявам се, че след първата сватба (на която ще кумуваме) ще науча всички ритуали и обичаи и поне за следващите няма да се излагам!
Тук е моментът да помоля и за съвет относно основните задължения на кумата (като покупки и т.н.) да ми каже, някой запознат, съвсем накратко. Благодаря!
Активен
galiaart
Новак
«
Отговор #245 -:
януари 23, 2010, 18:45:57 »
Valia_diva точно това исках да кажа, което е казала и Нина след мен
Бях чувала за попове, които срещу определена сума правят всичко, и ето че се потвърди. Наистина няма невъзможни неща явно.... И аз самата съм малко учудена. Иначе то моралния казус си го има. Особено ако си силно вярващ.
Важното е нещата да се подреждат едно по едно! Много се радвам, Дони!
Активен
kakareni
Новак
«
Отговор #246 -:
януари 23, 2010, 18:54:27 »
Благодаря ти Нина за съвета ще погледна по-назад в темата.Много е трудно да правиш всичко извън бг, искам сама да ги видя ресторантите, но няма начин.
Мерси и на ДониМ-стискам палци за понеделник
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #247 -:
януари 23, 2010, 19:32:24 »
Цитат на: didiilko в януари 23, 2010, 14:50:04
Препоръчайте ми фотограф и видеооператор, че има голям избор, но искам отзиви, за да се реша
didiilko, за видеозаснемане, от личен опит мога да ти препоръчам Студио ДИТ. за другите нищо не мога да кажа.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #248 -:
януари 23, 2010, 20:46:20 »
Цитат на: didiilko в януари 23, 2010, 14:50:04
Подкрепям Alucinado за ДИТ, а за фотограф щом Якови не са свободни...Една съфорумка от Пловдив MMariana има много хубави снимки от сватбата. Пиши и на лични и я питай за нейния фотограф. Те и видео предлагаха ако не се лъжа, така че мисля че Марианка ще ти бъде полезна
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #249 -:
януари 23, 2010, 23:26:48 »
DoniM
Излишно е да обясняваш на който и да било какво правиш в форума !
kakareni
знам ,колко е трудно да организираш сватба от чужбина ! Тук в форума има доста момичета, които минаха по този път и най вече се справиха страхотно ! Знам ,че и ти ще се справиш няма начин !
Колкото до Якови найстина са много добри ! На тяхното ниво мога да кажа и да се подпиша под това ,че освен Руска Иванова / на доста форумки е била фотографка / други са много далече от нивото на Якови и Руска ! Освен такива, които не ги знам, което е напълно възможно !
За видео за мен Георги Котови Пеьо Иванов са уникални ! Също и Зани и Дит !
roumyana
честито ,че ще ставаш кума ! Аз също бях кума скоро и тръпката е страхотна !
«
Последна редакция: януари 24, 2010, 00:22:19 от NINA STYLE
»
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #250 -:
януари 23, 2010, 23:35:00 »
Нина, и аз вече дочух за Руска Иванова. Познавам нейни фотографии от един сайт за фотография, където и аз качвам по някоя и друга снимка. Но проблемът е, че там тя няма особено много сватбени снимки. Някой, ако даде линк със снимки от сватба, правени от нея ще съм много благодарна!
А за видеото - там поне не съм с толкова претенции, както за фотографа. Днес по случайност гледах в Дит, докато чаках Dj-я и ми допадна. Ако имате координати на Георги Котов и Петьо Иванов определено ще искам среща с тях
Активен
gery33
Новак
Badi! Prosto Badi... ijivei vseki mig palnocenno
«
Отговор #251 -:
януари 24, 2010, 12:01:56 »
Аз бих ви препоръчала видео ЗАНИ, филма който ни направиха е страхотен. Препоръчваме ги на всички вас. ЗАНИ ще снимат и сватбата на нашите кумуве.
Активен
strawberry
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #252 -:
януари 24, 2010, 17:21:23 »
Здравейте, момичета... Радвам се, че ви има, радвам се, че форума го има.. Прочетох толкова интересни и полезни неща.
Иначе от началото на годината съм бъдеща булка. При мен май само това за сега е решено, но пък то е най-важното, нали? Не съм избрала още ресторант, за това още нямам и датичка. Спряла съм се на Империал, но се чудя дали ще има свободни дати. Искам сватбата да е май, юни или юли - явно най-желаните месеци. Едва сега започвам, но все си мисля, че ще имам късмет. Толкова за мен.
Понеже прочетох, че DoniM има проблем с цъковния брак искам да попитам - не решиха ли нашия синод наскоро, че вече всякакви венчавки в съботния ден за забранени?
Активен
tweety
Ентусиаст
«
Отговор #253 -:
януари 24, 2010, 17:51:14 »
добре дошла, strawberry,
един съвет от личен опит - побързай със запазването на ресторанта, защото ние поради това че уж има много време изтървахме свободните дати в Империал за май месец, че и за юни. 15.5 беше свободна (инфо от преди няколко седмици), но в последствие се оказа,че тогава се отработвало.
така че моя съвет е запази си ресторанта сега, а за останалите неща имаш много време.
за църковния брак - не знам дали са го приели това за венчавките в събота, но до колкото знам в повечето църкви няма проблем да те венчаят след 16 часа
успешна потготовка ти желая
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #254 -:
януари 24, 2010, 18:24:28 »
Венчавките не са забранени през целия ден / събота /
strawberry
. Първия час който може да се вземе за събота е 17ч ,а някъде и 16,30 ч.
Като се има предвит ,че май мес. има и абитюренти и сватби нещата са по сложни с р-тите . За юни целия е Петрови пости и няма венчавки . За юли може да се вместите и хем ще се подготвите по спокойно ! Успех с подготовката !
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...