Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:25:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164368 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 23, 2010, 13:03:29 »

В такъв случай DoniM няма да има никакви проблеми с венчавката  give_rose
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: януари 23, 2010, 13:18:27 »

еееее толкова е хубаво, че има много нови попълнения в пловдивските булки. danceg
galiaart  добре дошла !!!Много се радвам за вас, че ще се жените най-сетне :)то и ние доста се позабавихме smile
ще помагам с най-голямо удоволствие с каквото мога smile
напоследък толкова много познатии се женят. Даже не съм се похвалила но ще бъда кума на gerganat  и много се радвам, така съпреживявам всичко отново. Така че и аз трябва да се подготвям за кумска роля smile и още една причина да съм още по-активна от всякога
Активен
didiilko
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: януари 23, 2010, 14:50:04 »

Препоръчайте ми фотограф и видеооператор, че има голям избор, но искам отзиви, за да се реша  smile. Исках да е Димитър Яков, но той ще е зает, също така и Тереза  sad
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 23, 2010, 18:28:38 »

Рени, това ставаше въпрос за Империал. В Хитър Петър не съм ходила, нито съм питала някой.
Днес отново имам друго развитие. Просто вече като ме видяха в ресторанта и знаеха за какво идвам  pardon
Последно имам дата за 28 август! Но това се отнася за ресторанта. А иначе от Империал ми дадоха визитка на някакъв поп, който нямало проблем да ме венчае, когато реша, защото работел за пари  shok
Но аз реших, че си е най-добре да се спази канона, а и като беше свободен 28.08 не му мислех много. То се видя, че с лека ръка си сменям датата през 2 часа  blush - за ден и половина 3 пъти я промених...
Сега остава в гражданското в понеделник да мога да си я променя и стискайте палци да има, че.... тогава вече ще се гръмна, ако стане гаф. scare2

Нина, права си. Не се ядосвам. Но човекът продължи да ме напада в лично съобщение. Затова, тъй като аз не съм лъжкиня и не ми беше приятно някой да ми пожелава цитирам "приятна "подготовка"  pleasantry" за сватбата" му съобщих трите си имена, телефонен номер и номер на молбата, заедно с дата и час на подаване, за да си направи справка дали съм мнима булка или не. Още повече, който и да е ресторант и хотел да сме избрали, нито ми е бащиния, нито работя в този бранш, че да имам интерес да го рекламирам.

Диди, и аз от днес имам този проблем, тъй като Яков е ангажиран. Не мога да кажа, че съм очалована от колегите му - в смисъл, че неговата работа много повече ме впечатли. Днес бях до студио ДИТ и там видях снимки от тях, но отново не ме грабнаха, както тези на Яков  girl_impossible
Активен
galiaart
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #244 -: януари 23, 2010, 18:41:39 »

Благодаря, пак Руми smile И за нас 2010 се оказа "година на сватбите". Вече сме канени на 4(!) сватби, на две от които най-вероятно ще кумуваме. Тук е момента да спомена че едната ще е на моята обичана приятелка Дони, която много ми помага с организацията! Никога не сме си мислили, че ще се оженим и двете в една година и то в съседни месеци! Сега и двете сме ентусиазирани!  yahoo Надявам се, че след първата сватба (на която ще кумуваме) ще науча всички ритуали и обичаи и поне за следващите няма да се излагам!  blum
  Тук е моментът да помоля и за съвет относно основните задължения на кумата (като покупки и т.н.) да ми каже, някой запознат, съвсем накратко. Благодаря!  smile
Активен
galiaart
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #245 -: януари 23, 2010, 18:45:57 »

Valia_diva точно това исках да кажа, което е казала и Нина след мен smile Бях чувала за попове, които срещу определена сума правят всичко, и ето че се потвърди. Наистина няма невъзможни неща явно.... И аз самата съм малко учудена. Иначе то моралния казус си го има. Особено ако си силно вярващ.
  Важното е нещата да се подреждат едно по едно! Много се радвам, Дони!  smile
Активен
kakareni
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #246 -: януари 23, 2010, 18:54:27 »

Благодаря ти Нина за съвета ще погледна по-назад в темата.Много е трудно да правиш всичко извън бг, искам сама да ги видя ресторантите, но няма начин.
Мерси и на ДониМ-стискам палци за понеделник Wink
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 23, 2010, 19:32:24 »

Препоръчайте ми фотограф и видеооператор, че има голям избор, но искам отзиви, за да се реша  smile. Исках да е Димитър Яков, но той ще е зает, също така и Тереза  sad

didiilko, за видеозаснемане, от личен опит мога да ти препоръчам Студио ДИТ. за другите нищо не мога да кажа.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: януари 23, 2010, 20:46:20 »

Подкрепям Alucinado за ДИТ, а за фотограф щом Якови не са свободни...Една съфорумка от Пловдив MMariana има много хубави снимки от сватбата. Пиши и на лични и я питай за нейния фотограф. Те и видео предлагаха ако не се лъжа, така че мисля че Марианка ще ти бъде полезна smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: януари 23, 2010, 23:26:48 »

DoniM Излишно е да обясняваш на който и да било какво правиш в форума ! kakareni знам ,колко е трудно да организираш сватба от чужбина ! Тук в форума има доста момичета, които минаха по този път и най вече се справиха страхотно ! Знам ,че и ти ще се справиш няма начин !  good Колкото до Якови найстина са много добри ! На тяхното ниво мога да кажа и да се подпиша под това ,че освен Руска Иванова / на доста форумки е била фотографка / други са много далече от нивото на Якови и Руска ! Освен такива, които не ги знам, което е напълно възможно !  good За видео за мен Георги Котови Пеьо Иванов са уникални ! Също и Зани и Дит !  good roumyana честито ,че ще ставаш кума ! Аз също бях кума скоро и тръпката е страхотна !  good
« Последна редакция: януари 24, 2010, 00:22:19 от NINA STYLE » Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: януари 23, 2010, 23:35:00 »

Нина, и аз вече дочух за Руска Иванова. Познавам нейни фотографии от един сайт за фотография, където и аз качвам по някоя и друга снимка. Но проблемът е, че там тя няма особено много сватбени снимки. Някой, ако даде линк със снимки от сватба, правени от нея ще съм много благодарна!
А за видеото  - там поне не съм с толкова претенции, както за фотографа. Днес по случайност гледах в Дит, докато чаках Dj-я и ми допадна. Ако имате координати на Георги Котов и Петьо Иванов определено ще искам среща с тях  good
Активен
gery33
Новак
*
Публикации: 18

Badi! Prosto Badi... ijivei vseki mig palnocenno

« Отговор #251 -: януари 24, 2010, 12:01:56 »

Аз бих ви препоръчала видео ЗАНИ, филма който ни направиха е страхотен. Препоръчваме ги на всички вас. ЗАНИ ще снимат и сватбата на нашите кумуве.  smile good
Активен
strawberry
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #252 -: януари 24, 2010, 17:21:23 »

Здравейте, момичета... Радвам се, че ви има, радвам се, че форума го има.. Прочетох толкова интересни и полезни неща.
Иначе от началото на годината съм бъдеща булка. При мен май само това за сега е решено, но пък то е най-важното, нали? Не съм избрала още ресторант, за това още нямам и датичка. Спряла съм се на Империал, но се чудя дали ще има свободни дати. Искам сватбата да е май, юни или юли - явно най-желаните месеци. Едва сега започвам, но все си мисля, че ще имам късмет. Толкова за мен.
Понеже прочетох, че DoniM има проблем с цъковния брак искам да попитам - не решиха ли нашия синод наскоро, че вече всякакви венчавки в съботния ден за забранени?
Активен
tweety
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #253 -: януари 24, 2010, 17:51:14 »

добре дошла, strawberry,
един съвет от личен опит - побързай със запазването на ресторанта, защото ние поради това че уж има много време изтървахме свободните дати в Империал за май месец, че и за юни. 15.5 беше свободна (инфо от преди няколко седмици), но в последствие се оказа,че тогава се отработвало.
така че моя съвет е запази си ресторанта сега, а за останалите неща имаш много време.
за църковния брак - не знам дали са го приели това за венчавките в събота, но до колкото знам в повечето църкви няма проблем да те венчаят след 16 часа

успешна потготовка ти желая  girl_wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: януари 24, 2010, 18:24:28 »

Венчавките не са забранени през целия ден / събота / strawberry. Първия час който може да се вземе за събота е 17ч ,а някъде  и 16,30 ч.  good Като се има предвит ,че май мес. има и абитюренти и сватби нещата са по сложни с р-тите . За юни целия е Петрови пости и няма венчавки . За юли може да се вместите и хем ще се подготвите по спокойно ! Успех с подготовката !  good
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: