Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:35:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164399 пъти)

asiia
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 22, 2010, 15:03:51 »

Аз като обикалях за ресторант преди 1-2 седмици в списака беше и Империал. С момичето което говорихме каза че щели да правят ремонт и за сватби ще е само голямата зала. Иначе градината им е много хубава дори и сега
Активен
didiilko
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 22, 2010, 16:28:42 »

Здравей, galiaart ! През месец юли няма никакъв проблем с венчавките, мисля че от 31 юли до 15 август са забранени венчавките. То и аз имах същия проблем, искахме нашата сватба да е на 19 юни, но заради Петровия пост, променихме датата.
« Последна редакция: януари 22, 2010, 16:45:27 от didiilko » Активен
galiaart
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #227 -: януари 22, 2010, 20:18:43 »

Благодаря много, didiilko! Наистина се оказа, че са забранени венчавките от 31 юли до 15 август. Ние най-вероятно ще сме на 17-ти юли и няма да имаме този проблем!  danceg
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: януари 22, 2010, 20:38:35 »

Днес резервирах всичко за 7 август и изведнъж изкочиха постите... След това преместих гражданското и ресторанта на 31 юли! Сигурни ли сте, че и на 31 юли не се венчае cray cray cray
Просто незнам вече какво да правя, ресторантът няма други свободни дати.
Няма ли църква в Пловдив, която ще ме венчае на 31 юли? Моля, ако някой има информация да сподели, че ще се побъркам  cray
Активен
didiilko
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 22, 2010, 21:47:16 »

Май на 31 юли не се венчае, но по-добре иди да питаш в някоя църква за по-сигурно, вместо да се притесняваш и да се чудиш какво да правиш. Аз така направих като почнах да звъння на 2-3 църкви, докато се убедя, че е така. И тогава сменихме датата. Сигурно ще има все някой отец, който ще се съгласи поне първия ден от постите да ви венчае.
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 22, 2010, 22:16:30 »

Не е позволено тогава, макар че не са пости - постите започват от 1 август, но в случая денят срещу постите не се венчае. Пише го в Православния календар. Датата няма как да я сменя, понеже ресторанта други свободни дати няма нито юли, нито август (освен през постите, т.е. на 7 и 14 август), а вече съм дала 500 лв. капаро.  cray
Активен
didiilko
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: януари 22, 2010, 22:29:43 »

Не се тревожи, най-добре попитай Нина стил дали познава някой поп, който да ви направи изнесена венчавка.
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 22, 2010, 22:32:22 »

Дони на кой ресторант се спряхте последно?
Съжалявам, че така се е получило с датите. Много ли държиш на църковен брак? Защо не помислиш върху варианта да го оставите за по-нататък. Така ще имате пак хубав повод. Естествено и ако бюджета ви го позволи.
На мен тея дни всичко ми  се е свило покрай тези ресторанти. Не издържам така като са ми вързани ръцете и искам вече да имаме нещо сигурно и да ми е по-спокойноsad
« Последна редакция: януари 22, 2010, 22:34:35 от AlexiS » Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 22, 2010, 23:01:02 »

Много държа на църковния брак, а за друг ден не става, защото трябва пак наново фотограф, видео, грим, прическа и въобще....

Капарирахме Империал! Много ми хареса, с управителя усещам, че ще се работи лесно, много е любезен и отзивчив. Даже днес по телефона ми запази дата за други мои приятели за юли без капаро, само на добра дума, че ще му го занеса по-късно.
Активен
galiaart
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #234 -: януари 23, 2010, 00:00:59 »

Дони, направо още немога да повярвам, че така се е получило... Но най-добре е в момента да се успокоиш(доколкото е възможно, защото са ми познати всичките нерви и депресии покрай тия организации) и да обмислиш вариантите. Много по-сложно ще е да имаш отделно църковен ритуал на друг ден , права си, че пак трябват грим, прическа, фотографи... Най-добре е да измислим някой поп, който може и да се навие. Аз ще питам единствения, който познавам... Благодаря пак за отделено време и всичко останало днес... Целувки и споко!  smile
Активен
kakareni
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #235 -: януари 23, 2010, 02:48:29 »

Имаме си вече и ресторант  danceg
Снощи бяхме в Хитър Петър и останахме доволни и направо си го запазихме smile
Да марица и Нователа са с такъв капацитет - но за Новотела искат куверт 70 лв. а за марица -50 лв.

А колко е курета в Хитър Петър,имали такса за вкарания алкохол?Нашата сватба ще е юли дали ще има места? good
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: януари 23, 2010, 10:50:13 »

Как да е реклама  angry
Датите, които ми показаха свободни бяха 17ти, 31 юли, 7 и 14 август, като последните 3 дати не се венчае. То затова и са свободни. На 17ти юли няма как да си я запазя понеже, моята приятелка (във форума galiaart) се жени. А за запазването по телефона си е така. Първо капарирах на място с пари своята дата. После се обадих на моята приятелка, за да й кажа, че в юли всичко е заето без 17 и тя ме помоли да я капарирам. След това звъннах в ресторанта и попитах проблем ли ще е, ако до 1-2 часа му донеса капарото за 17ти, заедно с моите 500 лв.
Къде видяхте рекламата?!?! Ако беше така щях да изброя какво ми предложиха, какъв е куверта, какво се включва в цената и тнт. И даже и това, ако някой ме попита ще го направя и не мисля, че е реклама. Всеки тук хвали и се оплаква от различни неща по организацията на сватбата. Ако напиша, че искам да наема DJ Дидо за сватбата си, понеже на абсолвентската ми се представи перфектно, това пак ли ще е реклама?!
И какво лошо има в това да споделя как са се отнесли към мен в ресторанта. Естествено, че ще съм доволна, при положение, че вчера сто пъти им звънях и 4 пъти ходих и ги занимавах с моите глупости. Не стига, че 10 пъти си промених мнението. Сега днес пак звънях, но го няма управителя. Мисля да питам дали пак може да си сменя датата.
« Последна редакция: януари 23, 2010, 10:52:08 от DoniM » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: януари 23, 2010, 12:10:03 »

Най-добре е да измислим някой поп, който може и да се навие.познавам...
Не мисля, че ще има поп, който да се "навие" извън каноните да венчае. Но нищо не пречи да питате. Все пак може да обмислите вариант и за венчавка след постите, макар и да не е със сватбените дрехи, прически, гримове и т.н. Може да се уговорите с фотографа за този ден. Другия вариант е още по ранна дата, което май става много сложно.
Стискам палци да намерите най-добрия вариант.   
Активен
kakareni
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #238 -: януари 23, 2010, 12:55:59 »

Как да е реклама  angry
Датите, които ми показаха свободни бяха 17ти, 31 юли, 7 и 14 август, като последните 3 дати не се венчае. То затова и са свободни. На 17ти юли няма как да си я запазя понеже, моята приятелка (във форума galiaart) се жени. А за запазването по телефона си е така. Първо капарирах на място с пари своята дата. После се обадих на моята приятелка, за да й кажа, че в юли всичко е заето без 17 и тя ме помоли да я капарирам. След това звъннах в ресторанта и попитах проблем ли ще е, ако до 1-2 часа му донеса капарото за 17ти, заедно с моите 500 лв.
Къде видяхте рекламата?!?! Ако беше така щях да изброя какво ми предложиха, какъв е куверта, какво се включва в цената и тнт. И даже и това, ако някой ме попита ще го направя и не мисля, че е реклама. Всеки тук хвали и се оплаква от различни неща по организацията на сватбата. Ако напиша, че искам да наема DJ Дидо за сватбата си, понеже на абсолвентската ми се представи перфектно, това пак ли ще е реклама?!
И какво лошо има в това да споделя как са се отнесли към мен в ресторанта. Естествено, че ще съм доволна, при положение, че вчера сто пъти им звънях и 4 пъти ходих и ги занимавах с моите глупости. Не стига, че 10 пъти си промених мнението. Сега днес пак звънях, но го няма управителя. Мисля да питам дали пак може да си сменя датата.

Много благодаря ДониМ.Това става въпрос за Хитър Петър така ли?Аз искам да е юли защото тогава ще си идваме в бг за на дъщеричката ни 1-вия рожден ден и да го съчетаем.Можеш ли само да ми кажеш колко вървят кувертите 20-30 или са 40.
Искренни багодарности
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: януари 23, 2010, 12:58:43 »

За поп няма проблеми да венчае извън църквата и то по време на пости ! Ние си работим с двама и даже и хор от трима човека си ползваме ! Не е коректно да им казваме имената нито координати  ! Няма невъзможни неща ,особенно в БГ .  good kakareni  Р-т Хитър Петър куверта е 25 лв до колкото си го направите . Няма такси ,но 3 страници по назад в темата са изброени доста р-ти в Пловдив и какъв им е куверта .  Ще ти е по лесно да се ориентираш как стоят нещата в всички р-ти . Русалка също е добър р-т ,особено лятото за изнесени ритуали на басейна или просто гостите да си излизат от време на време на вън .  good DoniM не се ядосвай не си заслужава !  give_rose
« Последна редакция: януари 23, 2010, 13:11:04 от NINA STYLE » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: