Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:36:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164401 пъти)
didiilko
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #210 -:
януари 21, 2010, 15:17:37 »
Здравейте! Нека и аз се включа! Съвсем прясна бъдеща булка съм и съм голям ентусиаст
Нашата сватба ще е на 29 май 2010 в ресторант Станимака в Асеновград. От бая време чета във форума и сега дойде момента и аз да пиша.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #211 -:
януари 21, 2010, 15:48:48 »
Цитат на: roumyana в януари 21, 2010, 14:01:52
Копчето няма градина, примите -едната, за която се сещам няма със сигурност.
Пълдин и Петър 1 са с хубави градини, петър 1 обаче ще ви е малко тесен.Глобус също няма градина
Абсолютно вярно !
Империал е хубав р-т,
но само голямата зала ! Добре дошли
mira87 и didiilko
«
Последна редакция: януари 21, 2010, 15:51:13 от NINA STYLE
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #212 -:
януари 21, 2010, 15:54:11 »
Дони М споделям мнението ти за марица, за империал съм съгласна с Нина, че само голямата зала е хубава. Била съм на сватба в Империал и храната беше вкусна и обслужването беше добре, масите също са добре разположени и е комфортно
ооо сега се сещам за много добър ресторант в Червено- бизнес ресторанта на Ленинград, аз до последно се колебаех дали да го наемем. има виртуален тур в сайта на хотела, много е изискано и хубаво, а и има градина, верно за летни сватби е малко кофти басейна с голите хора, но за пролетта става
«
Последна редакция: януари 21, 2010, 15:55:57 от roumyana
»
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #213 -:
януари 21, 2010, 16:47:08 »
Момичета, предстои ми тур в/около Пловдив уикенда! Понеже живеем в София и ще идваме на няколко уикенда - сега му е времето да ме образовате какво да погледна този уикенд освен ресторант-градините в Първенец (Атлантик), Марково, Рачич и Беркут
Да напомня, че държа да е градина, за малка лятна, вечерна сватба (държа да има План Б за настаняване в ресторант вътре ако времето е лошо). МОЖЕ да е дори на 20-30км от Пловдив, тъй като голяма част от гостите ще бъдат настанени от нас, където и да се намира сватбата. Ако комплексът има хотелска част е бонус, за да не търсим друг хотел.
Та, идеи за някакво по-отдалечено комплексче, което примерно сте посещавали уикенда за да излезете от рамките на града?
Приемам и по-нестандартни идеи
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #214 -:
януари 21, 2010, 17:13:05 »
Roumyana, Ленинград от край време го харесвам, но причината е ясна - не става за изнесен ритуал през лятото.
Сonflate, аз бях на сватба в замъка Орфей в Куклен и беше много добре, има басейн, хотелска част. Храната и обслужването беше на ниво. След това започнаха да му правят ремонт, така че сега незнам какво точно са направили. Намира се на около 8 км от Пловдив, а капацитета на ресторанта е около 120 места.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #215 -:
януари 21, 2010, 17:43:32 »
Conflate замъка Орфей също е някаква опция, но не знам как изглежда сега и аз чух, че са правили ремонт. Иначе аз като бях кума преди 6 години бяхме там. Доволна съм от облужването, ако е критерий вече, но вътре много не ми хареса като интериор, а сега може ид а по0хубав. Край басейна е хубаво за снимки, но на вън сватба не става прекалено е малко.
P.S. Изтрий си кутията, че май е пълна;)
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #216 -:
януари 21, 2010, 20:57:06 »
DoniM нашата сватба беше в Империал, зала Кристал ( това е голямата зала), очаровани сме от обслужването, храната и въобще цялата организация. Най-важното за мен беше, че каквото бяхме уговорили, това беше и накрая на сватбата. Градината е прекрасна за изнесен ритуал, мога да ти пратя снимка да погледнеш, но най-добре да отидеш на място да погледнеш и да прецениш.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #217 -:
януари 22, 2010, 01:03:32 »
Цитат на: DoniM в януари 21, 2010, 17:13:05
Roumyana, Ленинград от край време го харесвам, но причината е ясна - не става за изнесен ритуал през лятото.
Сonflate, аз бях на сватба в замъка Орфей в Куклен и беше много добре, има басейн, хотелска част. Храната и обслужването беше на ниво. След това започнаха да му правят ремонт, така че сега незнам какво точно са направили. Намира се на около 8 км от Пловдив, а капацитета на ресторанта е около 120 места.
За Замъка Орфей в момента има строеж ! Работи р-т но гледаката от лицевата страна на комплекса не е много приятна ! Започнат строеж ,но явно е спрян за известно време ,защото от доста време стои така .
conflate
За Рачич и Беркут е перфектно ! И двата р-та имат хотел ! Но Беркут е само за 60 човека вън и 65 вътре ! Рачич е за 120 вън и толкова вътре !
«
Последна редакция: януари 22, 2010, 01:08:55 от NINA STYLE
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #218 -:
януари 22, 2010, 08:27:56 »
здравейте
conflate
сещам се за Старосел, знам че правят сватби там и съм виждала снимки, много е хубаво, но не съм била, на около 30 км май че е, има и хотел, цялостен комплекс е.
Активен
galiaart
Новак
«
Отговор #219 -:
януари 22, 2010, 10:47:45 »
Vania_ps, благодаря ти , че изказа мнението си. Ние също си харесахме Империала, ходихме и на място. Видях снимките ти, много са хубави. Особено тези от Градината (аз искам изнесен ритуал през юли). Ще се радвам да видя и още снимки от градината, защото отвътре вече го видях и на живо, и на много снимки (сватбени) съм го виждала, но градината ми е трудно да си я представа сега в тая зимна обстановка.
Вашият граждански ритуал изнесен ли беше? Ако е бил, сподели впечатления
Благодаря!
Активен
marina_vit
Любопитен
«
Отговор #220 -:
януари 22, 2010, 11:19:40 »
Нашата сватба беше в ресторант-градина Марково и сме много доволни. Относно "План Б" се получи страхотно, защото на нашата сватба се изля проливен дъжд, но има вариант гостите да се настанят под навес и пак да сте навън, бяхме настанили гостите в хотел в Пловдив, зашото в Марково няма засега, но таксита винаги има, изобщо не е проблем. Можеш да разгледаш снимките от сватбата, ако имаш въпроси,аз съм насреща. Успех в търсенето!
Активен
galiaart
Новак
«
Отговор #221 -:
януари 22, 2010, 11:30:12 »
Руми, благодаря за ценните съвети, които даваш! Сега реших да ти разгледам снимките от сватбата (много са хубави) и установих, че ние се познаваме
Дори видях много познати лица на тях и се смях искрено
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #222 -:
януари 22, 2010, 11:59:25 »
Цитат на: roumyana в януари 22, 2010, 08:27:56
здравейте
conflate
сещам се за Старосел, знам че правят сватби там и съм виждала снимки, много е хубаво, но не съм била, на около 30 км май че е, има и хотел, цялостен комплекс е.
Старосел винарната е много уютно ,но вътре е битов стил . Куверта е от 35лв до колкото вие искате . Една стая - двойна е 65лв. Вътре правят сватби ,а за изнесен ритуал има уникална зала ,която е под комплекса . Нещо невероятно е ! Кръгла с римски колони и невероятно осветление по земята и тавана !
Активен
galiaart
Новак
«
Отговор #223 -:
януари 22, 2010, 12:16:24 »
Незнам дали тук му е мястото, но бих искала да питам как стоят нещата с постите през юли и август, защото знам че по време на тях е забранен църковният брак. Сега чух, че от 1-ви до 15-ти август са пости и не може да се извърши (най- вероятно заради Богородица на 15ти август). Ако някой знае нещо да помага! Благодаря
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #224 -:
януари 22, 2010, 14:21:59 »
Благодаря ви, marina_vit, Nina Style и Румяна! Ще обиколим всички места, които споменахте
marina_vit - много хубави снимки, ако се реша за Марково може да досадя с някое съобщенийце...
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...