Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:37:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164406 пъти)

Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: януари 20, 2010, 19:51:46 »

Благодаря много, Alucinadо! Църквата наистина е хубава и ще отида да я видя на място определено, а това с гълъбите много ми допада като идея.
Но от снимките видях колата ти  good Уникална е! Моята идея е за нещо подобно, а като прибавя факта, че темата на сватбата вероятно ще е "червено" и просто нямам думи. Моля те, ако е удобно дай инфо от къде я намери, колко струва и въобще някакви координати  help
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: януари 21, 2010, 00:10:26 »

Мерси  за инфото! За Св. Богородица - и аз я харесвам. А тази Петър и Павел къде се намира?
Русалка е с капацитет 130 човека ,но вече е заета за 7 август вечерна ! Питай каквото те интересува поне да си спестиш ходенето из целия град !  good
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 21, 2010, 11:09:12 »

Благодаря, Нина! Поне няма да ходя до там. Иначе снощи с бъдещия ми съпруг (как само звучи  girl_wink) направихме ориентировъчен списък и ще са около 110 човека. Датата е ясна. Това, което искаме е вечерна сватба с изнесен граждански ритуал, което означава, че заведението трябва да има хубава градина. Освен това май искам акцентът да е бордо, което пък създава друг проблем, т.е. ресторантът трябва цветово да пасва, защото не върви украсата да е в червено, а пердетата да са зелени примерно  girl_impossible
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: януари 21, 2010, 11:45:38 »

Благодаря, Нина! Поне няма да ходя до там. Иначе снощи с бъдещия ми съпруг (как само звучи  girl_wink) направихме ориентировъчен списък и ще са около 110 човека. Датата е ясна. Това, което искаме е вечерна сватба с изнесен граждански ритуал, което означава, че заведението трябва да има хубава градина. Освен това май искам акцентът да е бордо, което пък създава друг проблем, т.е. ресторантът трябва цветово да пасва, защото не върви украсата да е в червено, а пердетата да са зелени примерно  girl_impossible
Комплекс Рачич има басейн и сватбата може да е навън ,както и ритуала.  За 100 човека има доста р-ти . Мисля , че в тази тема малко по назад бях пуснала списък с р-ти - капацитет и куверт . http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,22658.30.html
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: януари 21, 2010, 12:21:57 »

Дони погледни наистина предложенията на Нинка. Русалка има доста червено, но щом отпада. За ресторант с градина на мен за сега най=много ми хареса Марково. Но там вътре всичко е розово и зелено, ако си в градината няма да има проблем.
Аз пък съм на другата крайност и търся ресторант, който да не е в типичното златно и бордо понеже искам цветовете да са ми розово и зелено или само розово, а това много трудно се вързва с интериора на повечто ресторанти  nea
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 21, 2010, 12:26:02 »

Най добрия вариант е р-та да е с неотрален цвят и да може да понесе този, който сте си харесали като тема на сватбата . За лятна сватба градина е най добре !  good
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: януари 21, 2010, 12:31:44 »

Определено good За съжаление единствения, който ми ся видя по-изчистен е Марково. А градините са най-доброто решение, тъй като понасят всякакви цветове.
На нас ни остана да минем през Рачич този уикенд и ми се върти нещо и за един комплекс в Труд и май с това ни се изчерпват вариантите huhhuh.gif

Нинка сетих се за Акваленд и искам да те питам какви цветове преобладават там, че не намирам много снимки. То май е доста голямо като за нас, но може да наминем да видим какво представлява, че вече се чудя кое друго да изсмуча.
« Последна редакция: януари 21, 2010, 12:36:19 от AlexiS » Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 21, 2010, 12:32:48 »

Рачич още в началото го отписах, понеже повечето гости са от Пловдив. А сега да осигурявам и транспорт до въпросните " на 5 минути от града" не искам.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: януари 21, 2010, 13:24:33 »

Акваленд аз лично много го харесвам ! Вътре е бордо ,но хората са уникално любезни и на последната сватба нямаше проблеми и свалихме пердетата и направихме целия р-т в резида и жълто ! Куверта е от 25лв до колкото си го направите . Няма такси за алкохола !
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: януари 21, 2010, 13:56:40 »

DoniM Империал и марица ще се вържат цветово
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: януари 21, 2010, 14:00:03 »

Да, засега май Империал е добрия вариант. Иначе за Акваленда, аз живея до него ипърво ми се струва доста малък и ще е тясно, а освен това няма къде да се направи изнесения ритуал - със сигурност август ще е пълно в 5 часа следобед и ще са викове и писъци, хора по бански и прочее.
Списъкът ми за ресторанти, които ще обиколя тези дни е: Руж, Пълдин, Петер І, Империал, Глобус

А Копчето и Примите имат ли градини, че по сайтовете не личи?  nea

Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 21, 2010, 14:01:52 »

Копчето няма градина, примите -едната, за която се сещам няма със сигурност.
Пълдин и Петър 1 са с хубави градини, петър 1 обаче ще ви е малко тесен.Глобус също няма градина
Активен
mira87
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #207 -: януари 21, 2010, 14:06:04 »

Здравейте момичета.Аз съм от Пловдив също.Сгодена съм от почти две години и все още не сме говорили за датата на сватбата но и това ще стане.Вече започвам малко по малко да се интересувам от нещата за приготовленията за да бъда подготвена .Надявам се дори и да срещна приятелки тук, защо не“ Wink
В момента сме в чужбина (ШОТЛАНДИЯ)защото събираме парички че започна строежа на нашата къща в Прослав.
Целувки от мен и пак ще пиша. give_rose
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: януари 21, 2010, 15:00:53 »

Добре дошла, Мира:) Пожелавам ти скорошно предложение Wink

Нинка благодаря за снимките, наистина много сте го преобразили.

Дони малката Прима със сигурност няма градина и е доста мъничка за вас. До голяма не съм ходила, но си мисля, че също няма тъй като е на булеварда. Копчето е на една приятелка, но някак си не си го представям за сватба, пък и няма градина - иначе на драго сърце, виж за хотела и ресторанта във Велинград е друго, но там пък е доста далечко. Аз ти предлагам да обиколиш лично, защото си е друго впечатлението и ще задраскаш някои от списъка.
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 21, 2010, 15:15:50 »

Добре дошла, Мира! Като гледам и ти ще се заразиш с четенето и писането тук, тъй като има толкова много инфо по всеки въпрос!

Алексис, утре ще я свършим тая работа с обикалянето и ако датата в гражданското ни е свободна и харесам някой от ресторантите (Империал ми е фаворит засега) направо запазвам  girl_wink
Въобще аз съм по бързите органицазии.

Offtopic Абсолвентската вечер за 150 човека я организирах заедно с още 2-3 момичета за няколко дни.
Бяхме в Марица. Затова този ресторант напълно отпада от класацията ми. На първо място управителката се държи зле, даже не е любезна. Незнам поради каква причина, но поведението й не ми хареса. Оставихме капаро в трицифрена сума (не е 20 лв.) и ми написаха касов ордер без печат, без подпис, попълнен изключително некомпетентно с червен химикал, т.е. той изобщо нямаше правна стойност.
Самата вечер беше хубава и то благодарение и само на добрия DJ, който бяхме наели и купонджийският дух на колегите.
Храната беше отвратителна! Салатата беше комбинирана, тъй като въпросната управителка ми обясни колко добре е да е такава, за да може всичко да е прясно. Да, ама не! Краставиците и доматите бяха увяхнали. Сервитьорите сменяха пепелниците на около дестина фаса, т.е. когато вземе вече да прелива. Вечерята беше студена, задушените зеленчуци преварени на всичкото отгоре, а хлюбът поизсъхнал. Мезетата (разни луканки, кашкавали и прочее) бяха в не по-добър вид. Това, което бяха сервирали като луканка според мен беше нещо от сорта на луканков салам с формата на луканка, може и Амбарица да е било, но луканка не беше със сигурност. Единствено за тортата не мога да кажа нищо лошо.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: