Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:43:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164437 пъти)

conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #165 -: януари 15, 2010, 15:39:26 »

Но вчера видях,ч е сайта им не работи, една съфорумка ми писа и не знам дали и самия комплекс работи.

Комплексът работел. Но аз проучвам от разстояние за момента, затова ми е от помощ всичко, която пишете  good

Цитат
Капризче, вече не е задължително венчавката да е след гражданското - със сигурност.
Мерси за информацията!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: януари 15, 2010, 19:19:19 »

Комплексът работел. Но аз проучвам от разстояние за момента, затова ми е от помощ всичко, която пишете  good

Мерси за информацията!
  Ето инфо от преди 1 час за Беркут . Капацитета вътре е 65 места , а вън е 60 места ! За сватба от вън няма проблеми за музиката ! За около 30лв може да се направи доста приличен куверт ! Може да се внесе торта и алкохол без никакви такси !  good  А това е р-т Русалка вътре ,готов за сватба !
« Последна редакция: януари 15, 2010, 19:22:03 от NINA STYLE » Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 15, 2010, 21:01:13 »

Съжалявам за off-topic обаче
Нинкааа  god Flower
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 15, 2010, 22:56:28 »

Нина, много добре изглежда ресторанта. Bravo
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 15, 2010, 23:26:29 »

Нина, много добре изглежда ресторанта. Bravo
Радвам се ,че ти харесва. Аз също не харесвам стила на Русалка ,но винаги има възможност за промяна , какъвто и да е р-та !  good yahoo
Активен
velinska
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #170 -: януари 16, 2010, 16:59:14 »

Здравейте, аз също съм бадеща булка и ме интересува дали сте чували за Александър Маринов (видео заснемане) и ако не сте чували за него може ли да ми препорачате някой. Таржеството ще е октомври месец ама почти всичко е готово. Също така и ресторанта сме запазили той е Джия бийч, лично на мен горещо ми го препорачаха мои близки и познати, надявам се да не съжалявам. Ще съм ви благодарна ако ми пишете. Благодаря ви предварително.
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 16, 2010, 19:56:57 »

Русалка и на мен не ми допадна като атмосфера и обзавеждане, но и аз си имам определени представи за интериор покрай моите желание за цветове на украсата. Ако гледам само това никой ресторант почти няма да ми се впише в изискванията  crazy. Иначе има хубав басейн около който може да се направи нещо при желание на персонала там.
Ние днес поотменахме набелязаните ресторанти в града и утре ни остават крайградските, които за сега най ни харесват, но да видим какво предлагат и тогава ще го мислим.
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 17, 2010, 19:09:57 »

За всички, които се интересуват от Беркут. Днес минахне и от там, но за съжаление наистина са променили тераската и има сложени железни орнаменти, които са я разделили на отделни участъци и според мен не става за сватбата, защото няма място да се обособи дансинг и масите изглеждат много отделени една от друга. Що се отнася до изгледа, не знам дали ще има много хубав, защото отпред е вече изградения стадин, чиясто светлина ако се пусне ще пречи да се видят нощните светлинки от Пловдив. Ресторантът на мен лично ми изглежда много малък за такъв тип празненства. Нямахме възможност да говорим с никой по-подробно, така че евентуално, ако се интересувате повече се обадете предварително за среща.
Активен
d_nt
Регистриран

« Отговор #173 -: януари 17, 2010, 23:00:28 »

моля ви, дайте мнения за хотел ресторант Глобус. сватбата ми ще е през месец май и мисля да го наема, но искам да разбера и някакви отзиви.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 17, 2010, 23:15:34 »

моля ви, дайте мнения за хотел ресторант Глобус. сватбата ми ще е през месец май и мисля да го наема, но искам да разбера и някакви отзиви.
Не е лош р-та . Добра обстановка ,персонала е много мил ,а за кухнята нищо не мога да кажа има много good противоречиви мнения !
Активен
d_nt
Регистриран

« Отговор #175 -: януари 18, 2010, 14:40:39 »

а какво ще кажете за хотел ресторант филипополис на брезовско шосе? подходящ ли е за сватба?
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 18, 2010, 15:01:59 »

имаше скоро едно момиче от форума, чиято сватба беше там, но не се сещам за името, мисля, че Нина стил и беше агент, така че те могат да помогнат
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 18, 2010, 21:06:35 »

Нашата сватба беше в ресторант "Филипополис" на Брезовско шосе миналата година през април. Той е подходящ за сватба, но определено е за малка сватба до около 60 човека. Ние сме много доволни и от условията, и от обслужването и от храната. Куверта беше 22.50лв, нямаше такса за внасяне на алкохол, единствено след 12 се плащаше по 10 лв. на час на човек от персонала /а те са 5-6 човека/.  Няма ограничения за времето на престой и силата на музиката. Без проблем може да се внесат - торта, ядки, мезета. Управителката е млада и много разбрана. Удобно е и ако имате гости от далеч, които могат да отседнат в хотела /двойна стая със закуска беше 65лв./
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #178 -: януари 19, 2010, 10:06:48 »

Здравейте  smile Днес при едно мое търсене попаднах на страхотен фотограф от Пловдив - Любомир Буков  smile Който проявява интерес, ще му пратя сайта на лични.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 19, 2010, 10:12:23 »

пусни сайт, да видим работата му, че нещо не съм го чувала( не че съм критерий де)
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: