Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:22:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164355 пъти)

galiaart
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #150 -: януари 14, 2010, 16:21:22 »

Здравей!  smile Мога да споделя мнението си относно ресторант "Джия Бийч" (макач че забелязвам, че има вече много отзиви за него). Вече ходихме там да питаме и се оказа, че няма никакви свободни дати до края на октомври ! Единствената свободна поне до момента, в който бяхме там, беше 4ти септември. (и през седмицата, ако някой желае) Така че се отказахме от него, защото искаме лятна сватба. Освен това на мен лично (без да бях предубедена) не ми хареса отношението на собственичката. Като изчетох почти всички форуми, се оказа, че мнението се потвърди. Иначе като цяло бях чувала, че там стават хубави сватби smile.
Активен
eduarda_85
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #151 -: януари 14, 2010, 19:51:07 »

момичета, моля за малко помощ. Можете ли да ми препоръчате ресторант в Плд с красива градина за изнесен ритуал, освен това ако знаете ресторант, който има сцена (не много голяма) ще ми бъде много от полза.
Моето предложение е за ресторант "Рачич" нашата сватба ще бъде там.Много е хубаво особенно за изнесн ритуал имат страхотна градина.
Активен
gerganat
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #152 -: януари 14, 2010, 21:15:13 »

Имаме си вече и ресторант  danceg
Снощи бяхме в Хитър Петър и останахме доволни и направо си го запазихме smile
Да марица и Нователа са с такъв капацитет - но за Новотела искат куверт 70 лв. а за марица -50 лв.
Много ме учудва тази информация за цените в Новотела. Нашата сватба ще е там също на 19 юни, но сумите са съвсем различни.
И аз исках подписването да е в залата в Стария град, но залата там е много малка и се отказахме. Савка просто имай предвид че там 150 души не можеш да събереш. В самата ритуална зала 30-40 човека пряко сили, другите трябва да са отвън и няма да виждат. Вашата венчавка преди или след подписването мислите да е?
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 14, 2010, 22:50:20 »

Мога да ти препоръчам Беркут, на мен лично много ми харесва, има идеална гледка и изиксано меню, любимо заведение ни е и често го посещаваме, даже и ние си мислихме там да е нашата сватба, но после се отказахме, защото решихме че е по-добре в града.има и хотелска част и спа
 едно момиче си прави сватба в Първенец в ресторант Атлантик, но нямам никаво инфо, иначе край реката на първенец има много хубави ресторанти.
Румянка имаш ли повечко инфо за условията за сватба в Беркут. И аз съм чувала, че е красив, но не можах да намеря снимки и инфо за ресторанта им. И аз си търся някое зеленко място, но за съжаление липсват в града. За сега съм си набелязала само две извън града. Ние още сме на старта на обикалянето. Днес минахме през Русалка, че ни беше на път и само за там имам актуално инфо за цени и условия.

Момичета, ако имате време и ви се пише ще е хубаво да си обменим актуална информация за ресторантите, които сте обиколили на скоро.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 14, 2010, 22:57:00 »

Моето предложение е за ресторант "Рачич" нашата сватба ще бъде там.Много е хубаво особенно за изнесн ритуал имат страхотна градина.
Поздрави за избора на р-т Рачич !  Bravo Аз съм фенка на този ресторант ! За лятна сватба е прекрасен !  good savka и твоя избор е добър ! Знаеш моето мнение !  good AlexiS                               Ресторанти                        
Комплекс Русалка- басейн,хотел – капацитет – 120 места ,куверт -25лв. /без такси за алкохол /
Кв. Кършака 

Комплекс Акваленд  - басейн ,хотел –места – 120 – куверт – 25-30лв/ без такси за внесен алкохол /  ЖК ТРАКИЯ

Р-т  Финес  - градина /малка / капацитет -120 места ,куверт – 18-20лв / без такси за алкохол/
Кв. Кичук Париж

Р-т  Хитър Петър – капацитет 160-170 ,куверт 25лв / без такси за алкохол /
Кв. Кършака

Р-т Бости –  капацитет 180-200 – куверт 18лв -20лв. /без такси за алкохол /

Р-т Филипополис  /до Метро / SPS хотел – капацитет 400 места ,куверт – 20-25лв /без такси за алкохол /

Р-т  Лайпциг –хотел – капацитет 130 места ,куверт – 30лв.

Р-т  Гладиатори – капацитет вътре 120 места ,градина – 250 места / не взимат сватби в събота вечер / куверт – 25-30лв. /без такси за алкохол /
Кв. Кичук Париж

Р-т Империал -хотел– голяма зала – капацитет 180места –куверт -40-45лв / с такса за алкохол/

Р-т Филипополис / Брезовско шосе /-хотел - капацитет – 40-50 места – куверт -20-25лв
/без такса за алкохол/

Хотел Тримонциум Амбасадор/горе/ – капацитет 180-200 места  -куверт -40-50лв –такса за алкохол – 3лв на Български алкохол за 1 бутилка и 7лв на вносен алкохол /платен паркинг /

Хотел Санк Петербург – капацитет 500 места – куверт -45 – 50лв – такса за внесен алкохол

Хотел Марица – капацитет – 200 места – куверт-40 -50 лв. / такса за алкохол /

Хотел – Новотела –зала Бендида – капацитет 250 места /сливат двете зали– куверт 50-70 лв. / такса за алкохол /

Комплекс Сарай / на 12км от Пловдив / две зали – всяка по 150-200 места – куверт 25-30 лв./ без такси за алкохол / осигурен транспорт от р-та – рейсове /
Р-т Острова - градина - 200-230места - куверт -30лв-35лв.      Това са относителни куверти ! Всички р-ти имат минимум и от там на татък вие можете да си го направите какъвто вие искате ! Има още доста р-ти ,но в момента за тези се сетих !       Ето и координати на хотел Беркут - с. Брестник  Телефон:   03114 2500
Мобилен:   0889 958877
Website:   http://www.hotel-berkut.com                                                             
[/color]

« Последна редакция: януари 15, 2010, 01:06:14 от NINA STYLE » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 15, 2010, 08:18:21 »

Румянка имаш ли повечко инфо за условията за сватба в Беркут. И аз съм чувала, че е красив, но не можах да намеря снимки и инфо за ресторанта им. И аз си търся някое зеленко място, но за съжаление липсват в града.

нямам информация за сватби, но преди имаха на сайта специална страница за сватбени тържества. Собствениците са много готини и гъвкави и съм сигурна, че ще се постараят, мисля, че градината е леко променена от последната снимка на  НИНА и има орнаменти от ковано желязо, нещо като шатри и огради.
 Но вчера видях,ч е сайта им не работи, една съфорумка ми писа и не знам дали и самия комплекс работи. Гледката вечер е страхотна и вечерна сватба в градината ще е върха.
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: януари 15, 2010, 09:29:02 »

Леле момичета златни сте Bravo Нинка огромна прегръдка за теб Flower
Информацията е от голяма помощ само е нужно едно виждане на място.
Може и до Беркут да отскочим и ще ви пиша след това за актуално инфо.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: януари 15, 2010, 09:38:07 »

Аз лично не препоръчвам Джия Бийч, въпреки че сватбата ни беше там и беше хубава ако сега можех да избирам не бих се спряла на него. Единственото му предимство е градината и ниските цени... Но собственичката не е най-приятната на света. Малко кара сватбите на конвейр, винаги едно и също... И това което според мен е най-големия минус е че сватбата ти продължава максимум до 1ч след полунощ... Всеки сам си преценява.

Искам да попитам дали в Пловдив има друг ресторант с лятна градина и басейн като Джия Бийч. Ние не сме правили църковен брак и мислим евнтуално това лято да го направим с малък коктейл след това. Иска ми се да е край някой басейн. Или друго подходящо място?
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: януари 15, 2010, 09:51:15 »

Много ме учудва тази информация за цените в Новотела. Нашата сватба ще е там също на 19 юни, но сумите са съвсем различни.
И аз исках подписването да е в залата в Стария град, но залата там е много малка и се отказахме. Савка просто имай предвид че там 150 души не можеш да събереш. В самата ритуална зала 30-40 човека пряко сили, другите трябва да са отвън и няма да виждат. Вашата венчавка преди или след подписването мислите да е?

Венчавката ни ще е след подписването в дома - а относно капацитета на залата в Стария град ми казаха от там че събира до 70-80  човека а и по-малко да е на подписването няма да идват всички
А за Новотела лично говорих с управителя им и той ми каза този куверт 50-70лв незнам защо имаме разминаване  crazy
Вие в коя църква ще се венчаете ?
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 15, 2010, 10:14:37 »

Момичета, до колкото знам е задължително подписването да е преди венчавката в църквата. Мисля че има изискване за сключен граждански брак за да се извърши венчавката. Проверете го, защото аз не съм 100% сигурна че е така.
Активен
gerganat
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #160 -: януари 15, 2010, 10:21:01 »

Ами и ние ще сме в католическата катедрала  smile Аз затова те попитах, защото уж наплив за там няма, а накрая 2 сватби в един ден  smile Ние сме си запазили час за 15 часа, но може да се наложи до го изтеглим малко напред, така че мисля че няма да имаме сблъсък на интереси  smile Можем да се комбинираме за украсата даже smile Със сигурност се надявам да обменяме информация, защото и аз не съм католичка, а само бъдещия ми съпруг е.

Капризче, вече не е задължително венчавката да е след гражданското - със сигурност.
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: януари 15, 2010, 10:29:54 »

Аз лично не препоръчвам Джия Бийч, въпреки че сватбата ни беше там и беше хубава ако сега можех да избирам не бих се спряла на него. Единственото му предимство е градината и ниските цени... Но собственичката не е най-приятната на света. Малко кара сватбите на конвейр, винаги едно и също... И това което според мен е най-големия минус е че сватбата ти продължава максимум до 1ч след полунощ... Всеки сам си преценява.

Искам да попитам дали в Пловдив има друг ресторант с лятна градина и басейн като Джия Бийч. Ние не сме правили църковен брак и мислим евнтуално това лято да го направим с малък коктейл след това. Иска ми се да е край някой басейн. Или друго подходящо място?
Снощи минахме през Русалка и той има басейн. Не знам чак дали да ти го препоръчам. Вътре не ми допадна много просто исках все пак да го видим на яве. Но басейнчето не е лошо. Даже мислихме за вариант там да се изнесе всичко, ако въобще останем там някой ден. Видях снимки от коктейли и изглеждаше добре. Ако искаш намини да го видиш като вариант. Само че е хубаво да си оговориш среща с управителя, че само с него може да се обсъждат детайли. Ние нямахме възможност и говорихме с една жена от персонала, която беше любезна.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 15, 2010, 10:34:44 »

gerganat благодаря за уточнението. Ние като се женихме в далечната 2008  blum мисля че беше задължително! Не че ние сме правили църковен брак де, но от другите така бях чула smile
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: януари 15, 2010, 10:41:48 »

Здравейте!
Ето ме и мен -  бъдеща пловдивска булка smile Събитието е предвидено за лятото, нямаме запазен ресторант.Ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си за "Лайпциг", "Джия Бийч", "Острова" и "Руж". Благодаря ви! smile

Малко късно, но, надявам се, не прекалено...
както Румяна е отбелязала, нашата сватба беше в Лайпциг. Аз лично го препоръчвам с две ръце, ако търсиш "елегантност" - дебел мек килим, ненатрапчиви цветове без да е бледо и безлично (даже според някои е прекалено цветно), просторна зала без чупки и колони. От кухнята нямаме оплаквания, от персонала също (макар че някой изкоментира нещо за една от сервитьорките след сватбата). Най-доволна останах, обаче, от управителя. На всичките ни разговори беше много търпелив, не е отказал нито една от нашите идеи, но ни даде много съвети за самото тържество и други детайли без да ни ги натрапва. Лично ми показа няколко начина на сгъване на салфетките, за да си избера (просто защото стана въпрос по време на разговора)  blush По време на уточняване на менюто, говорихме с колежката му, която също ми направи много добро впечатление - не настояваше за голям куверт, даваше ни обективни съвети и идеи и всъщност ни спести доста от цената на куверта.
В ресторанта поръчахме пилето за кума. Има такса за внесения алкохол, има такса за след 0:00 часа (доколкото си спомням), но тези такси са актуални и публикувани на страницата на хотела.
Снимки от нашата сватба можеш да видиш в албума ни. На мен лично ми хареса много... smile
Ако имаш други въпроси - питай, ще отговоря до колкото мога.
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: януари 15, 2010, 11:02:31 »

Ами и ние ще сме в католическата катедрала  smile Аз затова те попитах, защото уж наплив за там няма, а накрая 2 сватби в един ден  smile Ние сме си запазили час за 15 часа, но може да се наложи до го изтеглим малко напред, така че мисля че няма да имаме сблъсък на интереси  smile Можем да се комбинираме за украсата даже smile Със сигурност се надявам да обменяме информация, защото и аз не съм католичка, а само бъдещия ми съпруг е.

Капризче, вече не е задължително венчавката да е след гражданското - със сигурност.

Така ли стана -малко ме притесни защото ние не сме ходили още в катедралата но няма да сме по -рано от 4 часа
Майката на бъдещия ми мъж каза че тя ще отиде но май ще отида аз още днес
Вие как процедирахте за запазването на катедралата
 И аз съм в това положение - милото е католик
Това за комбинирането на църквата е добра идея ако искаш може да си пишем и на лични   
И ще се радвам да отменяме информация   give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: