Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:28:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164377 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 12, 2010, 08:52:54 »

изнесения ритуал Тракийска сватба си е от дома на младоженците, но май не бил много хубав, ако искаш да наемеш етноритъм предполагам трябва те да ти обяснят точно какво правят и ка става. спред мен трябва да започнеш от избора на рестиорант и тогава другото, защото ресторанта си е много важен. с католическата църва предполагам няма да има проблем
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 12, 2010, 12:10:41 »

савка, не е необходимо да имаш резервиран ресторант, за да запазиш час за изнесен ритуал. Но мисля, че няма да може Етноритъм да го изнесат вместо Танцьорите от ритуалната. Може да помислиш да пропуснете ритуалната зала (да подпишете по-рано) и да наемете Етноритъм да направят ритуалното посрещане (може и ритуал да ви изграят, знам ли)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 12, 2010, 23:03:53 »

http://www.dreharov.com/info_bg.html пише в сайта че води на английски, може би Нина ще каже дали е добър на английски или не
 Цветан Василев никога не съм го чувала ( не беше в моя лист от около  10 ДЖ)
За Дрехаров мога само да кажа че е невероятен ! Уникален човек ! Много добър професионалист !  Bravo Bravo Bravo Колкото до Тракийската сватба не е задължително да е от дома фолклорната формация !!! Етноритъм го правят на почти всяка сватба !  good
Активен
vesela_b
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #138 -: януари 13, 2010, 00:14:14 »

Здравейте, аз също обмислях вариянта за тракийска сватба , но се отказах от това и сметнах, че да има танцьори в ресторанта за посрещането ще е по-добре и ще може да се види от всички гости smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 13, 2010, 00:19:49 »

Здравейте, аз също обмислях вариянта за тракийска сватба , но се отказах от това и сметнах, че да има танцьори в ресторанта за посрещането ще е по-добре и ще може да се види от всички гости smile
    Абсолютно съм съгласна с теб ! Аз също харесвам танцьорите да направят посрещането в р-та ,защото всички гости много им се радват .  yahoo good
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 13, 2010, 18:17:32 »

Вече си имаме записана дата в ритуалния дом  smile
19 ЮНИ от 15:00 за дома в стария град . Свекървата трябва да ни запази църквата , защото в Катедралата положението било по- различно от колкото в православната ,неставало просто така ....незнам реших че няма да се меся в това и да го направи тя
Малко се ядосах защото исках всичко на един ден , а тя няма да отиде днес нито утре май -но си обещах че няма да се дразня .
Имаме голям проблем с ресторанта - от два дена съм се заровила със списъци в интернет на места събиращи над 150 човека  . И май вече ще се насоча към Хитър Петър -тази вечер отивам да го видя и ще решим . Дано да имаме успех ...
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #141 -: януари 13, 2010, 20:14:29 »

Освен "Санкт Петербург" друго подходящо и прилично в Пловдив няма за 150 човека. Другите ресторанти са с големи компромиси.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 13, 2010, 22:39:32 »

Освен "Санкт Петербург" друго подходящо и прилично в Пловдив няма за 150 човека. Другите ресторанти са с големи компромиси.
Да, така е, но в "Санкт Петербург" куверта е по-скъп и не всеки може да си го позволи.
"Хитър Петър" е много хубав ресторант с голям дансинг и според мен с една красива и стилна украса (ако държите на това) без значение кой ресторант е, ще е повече от прилично и различно.
Хората пристигат - ядат, пият, веселят се и си тръгват, без значение дали са в "Санкт Петербург", "Тримонциум" или на "поляната". Всеки си знае джоба, прави си сметката и предпочита по-евтин куверт. Най-важното - менюто и обслужването да е на ниво. Другото е сватба - минава и заминава... smile
« Последна редакция: януари 13, 2010, 23:14:18 от Dj Aleksi » Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 14, 2010, 08:21:18 »

Освен "Санкт Петербург"  има още поне 5 подходящи и прилични места в Пловдив, че даже и по-хубави. Новотела, Тримонцуим са според мен по-добри като интериор, като обслужване и качество, Империал, Марица са също хубави места, не бива да се абсолютизира, а и действително има хора, които не могат да си позволят тези места.
Активен
Бела
Ентусиаст
**
Публикации: 124

Моят съпруг е моят свят!

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 14, 2010, 11:09:35 »

Марица и Ленингард ,Новотела -не са ли също с такъв капациет?Наистина ,има подходящи места за 150 човека сватба,но и зависи вие какво искате да получите от ресторанта
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 14, 2010, 12:47:00 »

Имаме си вече и ресторант  danceg
Снощи бяхме в Хитър Петър и останахме доволни и направо си го запазихме smile
Да марица и Нователа са с такъв капацитет - но за Новотела искат куверт 70 лв. а за марица -50 лв.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #146 -: януари 14, 2010, 15:04:45 »

Здравейте,

след като достатъчно дълго се рових из форума дойде време и аз да се разпиша в тази тема от което съм много щастлива danceg

Бих искала да ви помоля за идеи за място - искаме лятна сватба " на зелено" извън Пловдив, но в региона, около 60 човека. Четох за подходящи ресторанти в Пловдив, но предпочитаме комплекс извън градската обстановка с изнесен там ритуал.

Благодаря предварително!  give_rose
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 14, 2010, 15:30:20 »

Мога да ти препоръчам Беркут, на мен лично много ми харесва, има идеална гледка и изиксано меню, любимо заведение ни е и често го посещаваме, даже и ние си мислихме там да е нашата сватба, но после се отказахме, защото решихме че е по-добре в града.има и хотелска част и спа
 едно момиче си прави сватба в Първенец в ресторант Атлантик, но нямам никаво инфо, иначе край реката на първенец има много хубави ресторанти.
Активен
veri_vd
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #148 -: януари 14, 2010, 16:05:42 »

Здравейте!
Ето ме и мен -  бъдеща пловдивска булка smile Събитието е предвидено за лятото, нямаме запазен ресторант.Ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си за "Лайпциг", "Джия Бийч", "Острова" и "Руж". Благодаря ви! smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 14, 2010, 16:20:52 »

veri_vd здравей, добре дошла при Пловдивските булки, назад в темите има доста изписано за Джия бийч и за Лайпциг,Острова, къде не много хубаво, къде хубаво, но явно са доста предпочитани места за сватби въпреки някои лоши отзиви. Гостенка 82 беше в острова, Капризче и Аничка бяха в Джия бийч, Алусинадо в Лайпциг, те могат да ти кажат от какво да се "пазиш".
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: