Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:46:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164446 пъти)

savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 02, 2010, 15:35:04 »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НАВСИЧКИ НАСТОЯЩИ  И ОТМИНАЛИ БУЛКИ !

Аз започвам новата година с подготовка за сватба. Макар че още нямаме дата ,на 17.01 правим годеж и ще насочим една дата и ще се надяваме да е свободна.
Незнам от къде точно трябва да започна но имаме ли запазена дата всико си тръгва по пътя .
С ресторанта май ще имаме проблем ,че гостите ни ще са към 200 ако не и повече  smile
Ако имате идея -споделяйте. Засега си мисля за р-т Мегдана
 Милото са голямо семейство и неможе да изключим някого   smile
Имаме и голяма дилема за кумовете -колебаем се между две семейства  sad
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 02, 2010, 18:57:10 »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НАВСИЧКИ НАСТОЯЩИ  И ОТМИНАЛИ БУЛКИ !

Аз започвам новата година с подготовка за сватба. Макар че още нямаме дата ,на 17.01 правим годеж и ще насочим една дата и ще се надяваме да е свободна.
Незнам от къде точно трябва да започна но имаме ли запазена дата всико си тръгва по пътя .
С ресторанта май ще имаме проблем ,че гостите ни ще са към 200 ако не и повече  smile
Ако имате идея -споделяйте. Засега си мисля за р-т Мегдана
 Милото са голямо семейство и неможе да изключим някого   smile
Имаме и голяма дилема за кумовете -колебаем се между две семейства  sad
Честита Нова Година на всички ! Честито за годежа и ще чакаме да споделиш как е минало . Колкото до р-т за 200 човека избора е по ограничен . Провери Филипополис куверта е 20лв и алкохола и доста неща можете да си внесете без такса . р-т Бости също е за 200 и куверта е 18лв. за по висок клас р-ти - Ленинград,Тримонциум . Успех с подготовката . good give_rose
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 02, 2010, 22:17:33 »

Честита Нова Година, момичета!! Bravo Ние вече се спряхме на лятото. Много ми харесва началото на юли за сега, но всичко само е идея още. Поне малко се поуспокоих, че има повечко време. Покрай тези празници обаче чак одеве се усетих, че реално сме януари и се стреснах, че трябва да се търчи скоро за дата. Знам, че се записва най-рано 6 месеца по-рано, но имате ли представа дали този месец ще записват само за юни или са напреднали повече. Ако има някой прясно ходил до гражданското ще се радвам да сподели информация.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 03, 2010, 11:53:32 »

Честита Нова Година, момичета!! Bravo Ние вече се спряхме на лятото. Много ми харесва началото на юли за сега, но всичко само е идея още. Поне малко се поуспокоих, че има повечко време. Покрай тези празници обаче чак одеве се усетих, че реално сме януари и се стреснах, че трябва да се търчи скоро за дата. Знам, че се записва най-рано 6 месеца по-рано, но имате ли представа дали този месец ще записват само за юни или са напреднали повече. Ако има някой прясно ходил до гражданското ще се радвам да сподели информация.
Вече можете да си запишете дата ако искате и за октомври  good! Вече отпадна това да записват за първите няколко месеца и после за другите !  yahoo
Активен
savka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 04, 2010, 08:58:11 »

Ние се спряхме на първата събота или неделя от септември ,чакаме да ни кажат родителите поне ориентировачно бройка гости ,за да решим за ресторант.
Искам да попитам- понеже искам да се обърна към агенция ,може ли да го направя преди да съм запазила дата
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 04, 2010, 09:23:07 »

savka щом вече си решила да наемеш агенция, то още по-добре е да се обърнеш към агенция по-рано, тя може да ти даде добри съвети и да ти помогне за дати и ресторанти, единствено може да възникне проблем, ако има друга сватба за тази дата
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 04, 2010, 12:27:28 »

savka щом вече си решила да наемеш агенция, то още по-добре е да се обърнеш към агенция по-рано, тя може да ти даде добри съвети и да ти помогне за дати и ресторанти, единствено може да възникне проблем, ако има друга сватба за тази дата
Определо се спестява много тичане и ходене ! Агенцията ви запазва часовете дом и църква и ще ви даде цени съвети за ресторантите !  good
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #127 -: януари 05, 2010, 17:29:22 »

Агенциите работят с дома на младоженците. Работят с дадени ресторанти, Работят с дадени диджеи, фотографи и видеооператори и тн. Всичко е направено за пари и самореклама  good
Моят съвет е да организирате сватбата си сами, ще загубите 1-2 дена, но ще спестите пари и ще изберете най-доброто от което се нуждаете. Агенциите са нож с две остриета. И нещо много важно! Не организирайте сватбата от мнения прочетени тук в този форум. Всичко е заблуда, лъжа и самореклама.

В крайна сметка - има една поговорка - "Серсем човек и вързано куче го хапе"  Wink

Активен
asiia
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 10, 2010, 23:01:58 »

здравейте аз съм нова в този форум. Искам да ми кажете мнение за малкия бунарджик
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 11, 2010, 01:19:06 »

здравейте аз съм нова в този форум. Искам да ми кажете мнение за малкия бунарджик
    asiia Добре дошла при нас !  good  Аз лично не съм фенка на този р-т , но това не значи ,че не е добър . Кухнята им е добра, good но вътре нещо няма никакъв стил ! Правят доста сватби там, но има какво още да се желае !
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 11, 2010, 08:09:17 »

здравей asiia, добре дошла при пловдивските булки Good luck
 и аз не съм фен на малкия Бунарджик, но един моя колега си прави там сватбата( аз не съм била) и беше много доволен, каза, че било много хубаво. една приятелка също беше там на нова година и сподели, че кухнята била добра и че им е харесало.
има двор, което е добро преимушество
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 11, 2010, 13:58:10 »

моето мнение за Малкия Бунарджик е: страхотна кухня, много много добро обслужване..
на мен не ми хареса визията (малко захабен ми се стори, когато ние ходихме, но това беше преди две години) и управителката (не ми хареса как се държа лично с мен, това не е меродавно мнение)
Чувала съм само добри отзиви за сватби в този ресторант и още веднъж искам да похваля сервитьорите и кухнята smile
« Последна редакция: януари 11, 2010, 18:21:55 от Alucinado » Активен
gerganat
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #132 -: януари 11, 2010, 18:13:51 »

Някой има ли информация за DJ Цветан Василев от Пловдив ??? Много ще съм ви благодарна ако споделите мнения ? Също така можете ли да препоръчате добър DJ със сносен английски - главно агентите и двойките с един чужденец, които може би също са търсили такива ??? Хубава вечер.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 12, 2010, 08:20:17 »

http://www.dreharov.com/info_bg.html пише в сайта че води на английски, може би Нина ще каже дали е добър на английски или не
 Цветан Василев никога не съм го чувала ( не беше в моя лист от около  10 ДЖ)
Активен
savka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 12, 2010, 08:47:11 »

Здравейте момичета !  Вече имаме набелязана дата /а дори и резервна / и исках днес да отида да проверя и да запазвам направо . Искам и към агенция да се обърна но мислех да е след като запазим дата .
Искам изнесен ритуал с тракийска сватба / и ако е са свободни много бих искала Етноритъм да го изнесат/ Но нали изнесения ритуал се прави в ресторанта ? Значи трябва и ресторант да си избера веднага -така ли ?
Или май е по-добре да се обърна към агенция още  от сега ?
 църковния ни брак ще е в Катедралата / приятеля ми е католик/  Дайте съвет от къде да почна ? give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: