Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:31:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164384 пъти)

gerito_gg
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #105 -: декември 17, 2009, 13:52:19 »

Здравейте на всички.Дойде време и аз да участвам в този форум и съм много щастлива. Моята сватба ще бъде в Ленинград на 11.04.2010.Аз също си я представях с изнесен ритуал на басейна-едва ли не нещо страхотно, но Управителя на ресторанта /който междудругото е много готин/,ме посъветва да я направим в подновения дом в стария град, и аз се съгласих.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 17, 2009, 13:54:46 »

еее подновения дом в стария град е на гергов, както и ленинград, защо да не вземат още някой лев smile
 но наистина бил много хубав дома в стария град
Активен
gerito_gg
Регистриран

« Отговор #107 -: декември 17, 2009, 13:57:38 »

Незнам дали не сбърках, че се съгласих за ритуала.Все си мисля, че около басейна щеше да бъде по-вълнуващо, но  в крайна сметка времето може и да е студено. А по повод на дома - не е много по-различен от преди. Просто малко по -украсен.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: декември 17, 2009, 14:00:21 »

аз доколкото знам има опция за изнесен ритуал пак в хотела, но в зала или в самия ресторант, така няма да се разкарват гостите и ще е хубаво
Активен
gerito_gg
Регистриран

« Отговор #109 -: декември 17, 2009, 14:00:43 »

Има доста време до датата и не съм започнала с подготовката. Но като се замисля въобща не се сещам откъде да започна.
Активен
gerito_gg
Регистриран

« Отговор #110 -: декември 17, 2009, 14:03:15 »

Незнаех за този вариант, но ми се струва, че е малко късно вече, защото си запазихме и църквата. Наистина за гостите ще е малко кофти/да не кажа много/, но вече съм се нагласила, че ще е падне голямо обикаляни:))))
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 17, 2009, 14:05:19 »

еее всяко зло за добро, поне ще имате разнообразни снимки smile, а и повече неща за спомен, не че като е на едно място не се помни де smile, но... както и да е
Активен
gerito_gg
Регистриран

« Отговор #112 -: декември 17, 2009, 14:11:19 »

Много стандартно процедирахме. Дано успея да измисля нещо по оригинално по повод на детайлите на сватбата. Искам например да измисля по-нестандартни подаръци за гостите, и някакви закачки за същите по време на тържеството.Хубаво е да вземат участите, пък и така ще им бъде по-весело.
На последната сбатба, която бях през лятото, младоженците ни поканиха на "захранване с торта" за тренинг.Беше наистина страхотно усещане.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 17, 2009, 14:32:11 »

имаш време, ще измислиш нещо, във форума има много добри идеи, може да се взаимства доста
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 17, 2009, 15:39:45 »

Незнаех за този вариант, но ми се струва, че е малко късно вече, защото си запазихме и църквата. Наистина за гостите ще е малко кофти/да не кажа много/, но вече съм се нагласила, че ще е падне голямо обикаляни:))))
Не се притеснявай ,че ще обикаляте ,защото това си има и своята добра страна ! По добре на няколко места от колкото от къщи и в р-та ! Успех с подаръците на гостите ! Сега поне вече има хиляди интересни неща !  good
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #115 -: декември 17, 2009, 17:11:25 »

gerito_gg, Честито за избора на ресторант! Тези дни бях там на купон и много ми хареса и залата и обслужването! Пожелавам ти там да се сбъдне сматбата на мечтите ти !!!
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: декември 23, 2009, 09:33:09 »

Момичетааа при мен нещата се завъртяха на вече съвсем наопаки girl_impossible докато си мислех за коледен вариант се оказа, че може да се наложи да се работи по пролетния, който бях отписала. За щастие изненадващо намерихме финанси за сватбата и може и още на пролет да е реалност. Сега съм в друга дилема, защото си бях променила нагласите и едно на ръка ми идва малко ранично, а другото което ме притеснява е евентуалната липса на свободни дати и ресторанти, тъй като май е къснично вече. Хем не ми се иска да пропусна шанса за пролетна сватба хем ми се иска да остане варианта за късното лято и да ми е по-спокойно. Ако някой от вас има актуална информация от собственото си обикаляна за това ще се радвам да сподели. Трябва през празниците да се спра окончателно на някой вариант и ако трябва след НГ да тръгваме на обиколка. Съответно трябва да обработя и половинката, че ще му дойде малко в повече. Той се беше успокоил, че има безкрайно много време и не знамдали няма да го изнервя много  с това бързане huhhuh.gif
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 23, 2009, 12:23:17 »

Момичетааа при мен нещата се завъртяха на вече съвсем наопаки girl_impossible докато си мислех за коледен вариант се оказа, че може да се наложи да се работи по пролетния, който бях отписала. За щастие изненадващо намерихме финанси за сватбата и може и още на пролет да е реалност. Сега съм в друга дилема, защото си бях променила нагласите и едно на ръка ми идва малко ранично, а другото което ме притеснява е евентуалната липса на свободни дати и ресторанти, тъй като май е къснично вече. Хем не ми се иска да пропусна шанса за пролетна сватба хем ми се иска да остане варианта за късното лято и да ми е по-спокойно. Ако някой от вас има актуална информация от собственото си обикаляна за това ще се радвам да сподели. Трябва през празниците да се спра окончателно на някой вариант и ако трябва след НГ да тръгваме на обиколка. Съответно трябва да обработя и половинката, че ще му дойде малко в повече. Той се беше успокоил, че има безкрайно много време и не знамдали няма да го изнервя много  с това бързане huhhuh.gif
Не мисля ,че си много закъсняла за пролетна сватба . Ако се заемеш още януари ще се справиш ! Първо трябва да знаеш, колко човека ще е сватбата за да знаеш какъв р-т да търсите . После дата в дома на младоженците и църква . Това са ти най важните неща ,които трябва да свършиш .
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: декември 23, 2009, 14:07:43 »

Миличка, благодаря ти за надеждата Girl_hide Ще го обмисля по време на празниците и трябва да го съгласувам с половинката. Ако се спрем на пролетния вариант мисля да обиколим ресторантите и да кажат кога са свободни. Така или иначе за дата април и май не съм и мислила. Иначе сватбата ще е малка в най-много около 60 човека и предполагам, че ще дойдат 50 накрая. Поради тази причина съм отписала големите ресторанти. Надявам се, че времето ще е вече топло по това време, за да ползваме ресторант с градина, както ми се искаше. Църковен брак не искам , а изнесения ритуал, на който толкова държах май ще отпадне, защото като споделих идеята не беше добре приета от роднинското съсловие и накрая сигурно ще се наложи да се примиря с някоя зала. Не знам как седят нещата с подновената зала в Стария град, но от това което разбрах си е вече отделна и предполагам ще е на ценат ана изнесен ритуал.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: декември 23, 2009, 17:03:30 »

За тази бройка хора няма да имаш никакъв проблем с намирането на р-та . Иначе април и май са най предпочитани за сватба . Може би ,защото вече започва да се стопля времето и всичко е цъфнало и много красиво . В стария град също се води изнесен ритуал и цената му е 222лв  good Хубавото е вече ,че не се чака 1 мес. както беше до сега за да се проверят документите в дома на младоженците , а вече и веднага може да се подпише . Ако медицинските и всичко останало е готово всичко става без чакане .
« Последна редакция: декември 23, 2009, 17:06:15 от NINA STYLE » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: