Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:44:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164442 пъти)
gerito_gg
Регистриран
Публикации: 5
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #105 -:
декември 17, 2009, 13:52:19 »
Здравейте на всички.Дойде време и аз да участвам в този форум и съм много щастлива. Моята сватба ще бъде в Ленинград на 11.04.2010.Аз също си я представях с изнесен ритуал на басейна-едва ли не нещо страхотно, но Управителя на ресторанта /който междудругото е много готин/,ме посъветва да я направим в подновения дом в стария град, и аз се съгласих.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #106 -:
декември 17, 2009, 13:54:46 »
еее подновения дом в стария град е на гергов, както и ленинград, защо да не вземат още някой лев
но наистина бил много хубав дома в стария град
Активен
gerito_gg
Регистриран
«
Отговор #107 -:
декември 17, 2009, 13:57:38 »
Незнам дали не сбърках, че се съгласих за ритуала.Все си мисля, че около басейна щеше да бъде по-вълнуващо, но в крайна сметка времето може и да е студено. А по повод на дома - не е много по-различен от преди. Просто малко по -украсен.
Активен
roumyana
«
Отговор #108 -:
декември 17, 2009, 14:00:21 »
аз доколкото знам има опция за изнесен ритуал пак в хотела, но в зала или в самия ресторант, така няма да се разкарват гостите и ще е хубаво
Активен
gerito_gg
Регистриран
«
Отговор #109 -:
декември 17, 2009, 14:00:43 »
Има доста време до датата и не съм започнала с подготовката. Но като се замисля въобща не се сещам откъде да започна.
Активен
gerito_gg
Регистриран
«
Отговор #110 -:
декември 17, 2009, 14:03:15 »
Незнаех за този вариант, но ми се струва, че е малко късно вече, защото си запазихме и църквата. Наистина за гостите ще е малко кофти/да не кажа много/, но вече съм се нагласила, че ще е падне голямо обикаляни:))))
Активен
roumyana
«
Отговор #111 -:
декември 17, 2009, 14:05:19 »
еее всяко зло за добро, поне ще имате разнообразни снимки
, а и повече неща за спомен, не че като е на едно място не се помни де
, но... както и да е
Активен
gerito_gg
Регистриран
«
Отговор #112 -:
декември 17, 2009, 14:11:19 »
Много стандартно процедирахме. Дано успея да измисля нещо по оригинално по повод на детайлите на сватбата. Искам например да измисля по-нестандартни подаръци за гостите, и някакви закачки за същите по време на тържеството.Хубаво е да вземат участите, пък и така ще им бъде по-весело.
На последната сбатба, която бях през лятото, младоженците ни поканиха на "захранване с торта" за тренинг.Беше наистина страхотно усещане.
Активен
roumyana
«
Отговор #113 -:
декември 17, 2009, 14:32:11 »
имаш време, ще измислиш нещо, във форума има много добри идеи, може да се взаимства доста
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #114 -:
декември 17, 2009, 15:39:45 »
Цитат на: gerito_gg в декември 17, 2009, 14:03:15
Незнаех за този вариант, но ми се струва, че е малко късно вече, защото си запазихме и църквата. Наистина за гостите ще е малко кофти/да не кажа много/, но вече съм се нагласила, че ще е падне голямо обикаляни:))))
Не се притеснявай ,че ще обикаляте ,защото това си има и своята добра страна ! По добре на няколко места от колкото от къщи и в р-та ! Успех с подаръците на гостите ! Сега поне вече има хиляди интересни неща !
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #115 -:
декември 17, 2009, 17:11:25 »
gerito_gg, Честито за избора на ресторант! Тези дни бях там на купон и много ми хареса и залата и обслужването! Пожелавам ти там да се сбъдне сматбата на мечтите ти !!!
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #116 -:
декември 23, 2009, 09:33:09 »
Момичетааа при мен нещата се завъртяха на вече съвсем наопаки
докато си мислех за коледен вариант се оказа, че може да се наложи да се работи по пролетния, който бях отписала. За щастие изненадващо намерихме финанси за сватбата и може и още на пролет да е реалност. Сега съм в друга дилема, защото си бях променила нагласите и едно на ръка ми идва малко ранично, а другото което ме притеснява е евентуалната липса на свободни дати и ресторанти, тъй като май е къснично вече. Хем не ми се иска да пропусна шанса за пролетна сватба хем ми се иска да остане варианта за късното лято и да ми е по-спокойно. Ако някой от вас има актуална информация от собственото си обикаляна за това ще се радвам да сподели. Трябва през празниците да се спра окончателно на някой вариант и ако трябва след НГ да тръгваме на обиколка. Съответно трябва да обработя и половинката, че ще му дойде малко в повече. Той се беше успокоил, че има безкрайно много време и не знамдали няма да го изнервя много с това бързане
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #117 -:
декември 23, 2009, 12:23:17 »
Цитат на: AlexiS в декември 23, 2009, 09:33:09
Момичетааа при мен нещата се завъртяха на вече съвсем наопаки
докато си мислех за коледен вариант се оказа, че може да се наложи да се работи по пролетния, който бях отписала. За щастие изненадващо намерихме финанси за сватбата и може и още на пролет да е реалност. Сега съм в друга дилема, защото си бях променила нагласите и едно на ръка ми идва малко ранично, а другото което ме притеснява е евентуалната липса на свободни дати и ресторанти, тъй като май е къснично вече. Хем не ми се иска да пропусна шанса за пролетна сватба хем ми се иска да остане варианта за късното лято и да ми е по-спокойно. Ако някой от вас има актуална информация от собственото си обикаляна за това ще се радвам да сподели. Трябва през празниците да се спра окончателно на някой вариант и ако трябва след НГ да тръгваме на обиколка. Съответно трябва да обработя и половинката, че ще му дойде малко в повече. Той се беше успокоил, че има безкрайно много време и не знамдали няма да го изнервя много с това бързане
Не мисля ,че си много закъсняла за пролетна сватба . Ако се заемеш още януари ще се справиш ! Първо трябва да знаеш, колко човека ще е сватбата за да знаеш какъв р-т да търсите . После дата в дома на младоженците и църква . Това са ти най важните неща ,които трябва да свършиш .
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #118 -:
декември 23, 2009, 14:07:43 »
Миличка, благодаря ти за надеждата
Ще го обмисля по време на празниците и трябва да го съгласувам с половинката. Ако се спрем на пролетния вариант мисля да обиколим ресторантите и да кажат кога са свободни. Така или иначе за дата април и май не съм и мислила. Иначе сватбата ще е малка в най-много около 60 човека и предполагам, че ще дойдат 50 накрая. Поради тази причина съм отписала големите ресторанти. Надявам се, че времето ще е вече топло по това време, за да ползваме ресторант с градина, както ми се искаше. Църковен брак не искам , а изнесения ритуал, на който толкова държах май ще отпадне, защото като споделих идеята не беше добре приета от роднинското съсловие и накрая сигурно ще се наложи да се примиря с някоя зала. Не знам как седят нещата с подновената зала в Стария град, но от това което разбрах си е вече отделна и предполагам ще е на ценат ана изнесен ритуал.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #119 -:
декември 23, 2009, 17:03:30 »
За тази бройка хора няма да имаш никакъв проблем с намирането на р-та . Иначе април и май са най предпочитани за сватба . Може би ,защото вече започва да се стопля времето и всичко е цъфнало и много красиво . В стария град също се води изнесен ритуал и цената му е 222лв
Хубавото е вече ,че не се чака 1 мес. както беше до сега за да се проверят документите в дома на младоженците , а вече и веднага може да се подпише . Ако медицинските и всичко останало е готово всичко става без чакане .
«
Последна редакция: декември 23, 2009, 17:06:15 от NINA STYLE
»
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]