Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:44:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164439 пъти)
didiilko
Ентусиаст
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #90 -:
декември 03, 2009, 17:28:43 »
Последно се спряхме на ресторант Станимака в Асеновград. NINA STYLE, изпразних пощата - Имам да те питам бая неща. Не мога да те видя в скайпа онлайн.
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #91 -:
декември 04, 2009, 14:44:19 »
Честито за избора на ресторант, didiilko !!! Дано изпълнят всичките ви желания !!!
Активен
didiilko
Ентусиаст
«
Отговор #92 -:
декември 04, 2009, 18:38:09 »
Мерси, мерси
Активен
magarence
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #93 -:
декември 08, 2009, 11:06:16 »
Здравейте, момичета! На мен ми предстои сватба през 2010 и страшно се вълнувам. Преди 3 дена резервирахме сватбата в Санк Петербург ( аз исках само там, другаде не сме ходили ). Един съвет от мен първото нещо което трябва да направите е да идете веднага да си запазите ресторант, защото единствената най - близка дата там беше 20 юни( при нас имаше условие да е неделя, но мисля, че петъците и съботите също бяха заети), аз исках по рано, но нямаше как. Явно за да запишеш датата която искаш трябва или да идеш 8 месеца по - рано, или да имаш голям късмет. Така че, нас ни чака сватба на 20.06.2010
, ако имате въпроси питайте!
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #94 -:
декември 08, 2009, 14:28:55 »
ами нормално
ние за 15 май още 07.2009 платихме капарото за там
Активен
magarence
Регистриран
«
Отговор #95 -:
декември 08, 2009, 18:21:51 »
А някой знае ли дали на изнесения ритуал в Санкт Петербург ще има чужди хора по бански в басейна ?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #96 -:
декември 08, 2009, 18:47:26 »
Цитат на: magarence в декември 08, 2009, 18:21:51
А някой знае ли дали на изнесения ритуал в Санкт Петербург ще има чужди хора по бански в басейна ?
90% ДА ! Това е вечния проблем на изнесените ритуали там ! Никой до сега не се е съглил да си изгони
клиентите от басейна ,когато има сватба !
«
Последна редакция: декември 08, 2009, 18:48:59 от NINA STYLE
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #97 -:
декември 09, 2009, 08:36:34 »
да, много е неприятно ти да се жениш и да е пълно с хора по-бански, а досега не съм чула да гонят клиентите на басейна.подходящо е да се прави изнесен ритуал пролетта или есента, но лятото,
магаренце
, по-добре да не е изнесен ритуала според мен, някак си на мен не ми се връзва.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #98 -:
декември 09, 2009, 10:38:03 »
Здравейте, момичета. Не знам дали това е правилната тема, но все пак ще се обърна към вас за идеи. Винаги съм си мечтала за пролетна сватба, тъй като това е любимия ми сезон и обожавам всичките цветя и цъфнали дръвчера. Но тъй като за момента сватбата ми е "замразен проект" / надявам до края на другата година да е факт/, все пак има много време. Притеснява ме факта, че ще трябва да реагирам в последния момент и няма да имам голям избор, а не ми се иска да остава за по следващата година. В последно време покрай Коледа започнаха да ми се прокрадват идеи за коледна сватба. Винаги съм обожавала този период и всичките коледни украси и направо съм си маниячка а тази тема последните години. За съжаление нямам представа как седят нещата с организирането на сватба в този период. От една страна те са по-малко през зимния сезон, но пък декември е пълен с всякакви коледни празненства и фирмени банкети и предполагам, че резервирането на ресторант е трудна работа. От друга проблема с украсата е доста улеснен. И изобщо има много за и против. Нещата май стават на кантар организирането на лятна сватба в ресторант с градина в последния момент особено като виждам колко по-рано трябва да се организира всичко.
Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. Дали сте присъствали на подобни сватби, имате ли сте някога такива идеи и т.н...
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #99 -:
декември 09, 2009, 11:06:09 »
Здравей, AlexiS
Една "коледна" сватба би била нещо разкошно като се има предвид колко богат е като вид и символика този празник. Относто ресторанта наистина би било трудно да се резервира в последния момент. Предполагам, че поне 6 месеца по-рано ще е желателно. Ако не стане и все пак се наложи да е в последния момент, защо не помислите да е извън Пловдив? Например в някое красиво малко населено място, цялото в сняг. Представи си Копривщица, Арбанаси и Боженци по това време
А може, в случай че сватбата е малка, в хубава селска къща.
Има и друг вариант - да намериш ресторант, който е обзаведен в много свежи и ярки тонове. И вътре да създадеш пролетна обстановка. Като влязат гостите, позамръзнали от студа навън, ще бъдат посрещнати сякаш в друг свят
Не знам дали в Пловдив има места със зимни градини, но и там може да стане
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #100 -:
декември 09, 2009, 11:15:51 »
michelle идеята за пролетта я отписах отдавна няма да чакам 2011 за това. Най-много ми се искаше сватбата ми да е в ресторант с красива градина и изнесен ритуал, особено и като не искам църковен брак. И евентуално си мислех за края на август или началото на септември, ако евентуално през годината се раздвижат нещата и не е много късно. За съжаление има много малко такива места и то предимно извън града. Сега като ми дойде идеята за коледна сватба този проблем се решава, тъй като има голям избор на ресторанти, подходящи за това. Просто явно трябва да се действа пак доста по-рано, за да не е зает в последствие, а и си мисля, че коледните банкети ще са им по-рентабилни от една малка сватба. Иначе другата ти идея е прекрасна, но не знам как ще се осъществи транспортирането, а и бюджета ще е много малък за такива неща.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #101 -:
декември 09, 2009, 11:39:32 »
Е, недей да се отказваш от пролетна сватба . Аз затова ти писах да си представиш как гостите ти могат да се озоват сред пролетна обстановка посред зима навън. На мен поне, както мразя да ми е студено, веднага би ми станало добре.
А относно варианта за извън Пловдив - отдели си поне 4-5 месеца за подготовка. Наистина не предполага много малък бюджет и лесна организация. Ала пък би станало чудесно. С моето човече сме замислили подобен вариант и още от октомври 2009 ( а сватбата ще е септември 2010 ) проучваме места извън София. Доколкото разбрах при теб се очертава да имаш доста време до сватбата. Значи имаш време и да си се поровиш за идейки и да проучваш и организираш от сега. Малко по малко
Иначе относно запазването на ресторант, по мои впечатления е хубаво да се направи 4-6 месеца предварително, като всичко зависи от кой е ресторанта и дали търсиш нещо специфично.
Има доста възможности и съм сигурна, че като си размислиш или по-точно помечтаеш, търсейки информация, ще откриеш най-прекрасната от всички
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #102 -:
декември 09, 2009, 17:30:02 »
Цитат на: AlexiS в декември 09, 2009, 11:15:51
michelle идеята за пролетта я отписах отдавна няма да чакам 2011 за това. Най-много ми се искаше сватбата ми да е в ресторант с красива градина и изнесен ритуал, особено и като не искам църковен брак. И евентуално си мислех за края на август или началото на септември, ако евентуално през годината се раздвижат нещата и не е много късно. За съжаление има много малко такива места и то предимно извън града. Сега като ми дойде идеята за коледна сватба този проблем се решава, тъй като има голям избор на ресторанти, подходящи за това. Просто явно трябва да се действа пак доста по-рано, за да не е зает в последствие, а и си мисля, че коледните банкети ще са им по-рентабилни от една малка сватба. Иначе другата ти идея е прекрасна, но не знам как ще се осъществи транспортирането, а и бюджета ще е много малък за такива неща.
Здравей и от мен ! Не мисля че ще е проблем да намерите р-т ноември или декември ако е неделя ! Р-т Шармант например е нещо като зимна градина ! Всичко е от стъкло и много зелено вътре ! Все едно си в истинска градина през лятото !
Активен
magarence
Регистриран
«
Отговор #103 -:
декември 09, 2009, 19:47:47 »
Момичета благодаря ви за бързия отговор....Много се притесних сега с тези хора по бански
...
AlexiS може да провериш в хотел Империал. Бях на сватба на моя приятелка там тази година, изнесения ритуал и градината са много красиви, а и всичко беше на ниво..Те също го резервираха в последния момент.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #104 -:
декември 09, 2009, 22:40:32 »
Благодаря ви момичета за включването. Явно ще действам като дойде момента и ще преценя тогава. Ако е много късно може да се спра на коледния вариант. Ще гледам след зимата да обиколя ресторантите и да добия представа за обстановката. За сега са ми харесали Атлантик в Първенец и ресторанта в Марково, тъй като имат хубави градини и са по-изчистен стил. Иска ми се мястото да е по-семпло, не битов стил и обвързващи цветове, тъй като в главата ми се върти идея да използвам моя любим цвят "hot pink" и евентуално зелено. Това ми е най на сърце и много ми се иска да го използвам. за съжаление от всичките изгледани снимки до сега масово ресторантите са все в цветове от рода на червено, синьо и златно, които не са ми особено любими. Ако избера от друга страна коледна сватба може и да не се окаже такъв проблем. Няма да ви занимавам повече за сега с мен, тъй като че доста ранично и ще ви следя повече четейки.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...