Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:41:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164424 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #60 -:
ноември 10, 2009, 11:32:01 »
За стайте на Лайпциг аз много ги харесвам ! Супер нестандартни и много различни !
Активен
gerganat
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #61 -:
ноември 10, 2009, 11:33:31 »
Цитат на: roumyana в ноември 10, 2009, 11:20:30
лайпциг въобще не го коментираме, ужасно е, а стаите са покъртителни, една клиентка си беше резервирала стая за нея и за едни белгийци и като я видя се отказа, даже не и се занимаваше да си иска капарото, ужасно е наистина , а ресторанта е много соц, била съм там на сватба.
Новотела има няколко зали, доста са стандартни, смислъл правоъгълни и без украса, хубаво е, на някои им се струва много хотелско, коментирали сме с познати, за мен е ОК. аз бих избрала Тримонцуим, ти знаеш. Може пък и ленинград?
Колко гости ще каните?
трябва вече да действате, ако искаш да помагам с нещо кажи.
Ами за Ленинград също мислих, но единия ресторант пише в интернет, че е за 600 човека - това е огромно, а другия, който вие сте гледали е за 100 - ние ще каним към 150
Не питай - ужасно много ми се струват, ама любимият е мн ентусиазиран. Та остават Тримонциум и Новотела, ама трябва да реша, щото вече почти няма места. Не знам какво да правя и с подписването - искам да не е в Дома на младожеците, ама не искам да е в ресторанта също, обаче много късно ме се струва 6:30 някъде подписване на друго място и докато се придвижим до ресторанта няма ли много късно да стане. Та не знам... За помощ - още ми е мн объркано - ще ти кажа ако се сетя нещо конкретно.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #62 -:
ноември 10, 2009, 11:37:53 »
Alucinado нищо лично, позволявам си да съм по-директна и да използвам такива думи към gerganat защото е една от най-добрите ми приятелки и защото и в личен разговор пак бих и казала същото.
колкото до лайпциг, ако щеш вярвай, ходя там много често, защото доскоро живеех на 2 минути от хотела и като нямаше къде да ходим , пиехме кафе в лобито.
Управителката , с която аз лично разговарях в лайпциг( може да е била заместник не знам) ми се стори като върната с машина на времето, говори ни всякакви глупости, от рода на, че по-добър ресторант нямало в Пловдив и колко са велики,искаха и такса чупливост, доколото си спомням,
Била съм и на сватба там, не беше добра вентилацията, обслужването си беше соц, чиниите бяха евтини и гадни, наистина мнението ми е, че е соц ресторант. Хотелът определено не става за чужденци.
Не се обиждай, много ясно, че ти като си си правила там сватбата за теб е ОК, аз казвам на Гергана, какво е моето мнение
Активен
roumyana
«
Отговор #63 -:
ноември 10, 2009, 11:43:12 »
ленинград големия ресторант е на два етажа, може да сте само долу, кофти е че не махат излишните маси и се получава наблъскано.
Ако ще подписвате в дома, по-добре да наемете някоя друга зала, стандартните две не са много хубави, хич даже.
колкото до времете не е много късно, защото преди това ще имате църковен бра- поне 1 час, ще имате фотосесия- пак толкова, взимането пак 1 4ас, ако направит енякъде другаде уелкъм дринк , каквато идея имахте, може да мине време.
ако става да наемете балабановата къща, може после в двора коктел да направите и ще стане много хубаво
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #64 -:
ноември 10, 2009, 14:37:44 »
Аз бях на сватба в Лайпциг миналата година и също не останах впечатлена. А и цветовете на мокета и завесите ми се ведяха доста задължаващи, но това си е мое мнение. Иначе сватбата там беше много весела и мина супер !
Също така съм била на балове в Тримонциум и Новотела и определено повече ми хареса Тримонциум- и като обслужване и като обстановка. А и гледката от прозорците през нощта много ми допада.
Успех с избора на ресторант !
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #65 -:
ноември 10, 2009, 16:54:32 »
На нашата сватба имахме 125 човека в Санкт Петербург. Не съм съгласна, че е наблъскано, тъй като те ти дават варианти за схеми, по които може да се подредени масите и ти си избираш. Имаше единствено 3-4 маси, които не бяха заети точно на входа на ресторанта, но те на никого не пречат там. Да, ресторантът побира 600 човека, но тогава ще е наблъскано, ако са по-малко и само долу не може да стане претоварено. Точно затова и ние избрахме този ресторант, защото има въздух и простор вътре. От личен опит като минавахме да си кажем наздраве с гостите имаше доста свободно място между масите за минаване и не сме се навирали. Според мен най-вече зависи от младоженците как ще си изберат да са масите, на нас ни дадоха доста голяма свобода в този избор.
Активен
desi321
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #66 -:
ноември 19, 2009, 10:20:10 »
Zdraveite,
vidiah 4e tarsite vraska s kompleks Racic. Telefon na upravitelkata 0889234967, e-mail
[email protected]
.
Nadiavam se da sam polezna.
Активен
iren4eto
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #67 -:
ноември 19, 2009, 13:38:07 »
Цитат на: desi321 в ноември 19, 2009, 10:20:10
Zdraveite,
vidiah 4e tarsite vraska s kompleks Racic. Telefon na upravitelkata 0889234967, e-mail
[email protected]
.
Nadiavam se da sam polezna.
Здравей,предполагам че информацията е адресирана до мен,много благодаря,но ние всъщност решихме да не сме на открито и се спряхме на ресторант Амбасадор в Дедеман Тримонциум,който дори вчера нашите са успяли да резервират за желаната дата
и сега ве4е сум спокоина
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #68 -:
ноември 19, 2009, 20:36:59 »
Цитат на: iren4eto в ноември 19, 2009, 13:38:07
Здравей,предполагам че информацията е адресирана до мен,много благодаря,но ние всъщност решихме да не сме на открито и се спряхме на ресторант Амбасадор в Дедеман Тримонциум,който дори вчера нашите са успяли да резервират за желаната дата
и сега ве4е сум спокоина
Браво ! Чудесен избор за р-т ! Убедена съм,
че всичко ще е идеално !
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
ноември 26, 2009, 15:51:52 »
момичета, загубих се аз напоследък, но нямам време глава да обърна от работа и пътувания...
Само да ви се похваля - ние с мъжа ми май повлякохме здравата крак със сватбата.
Утре например се жени неговият брат, а на 4 декември е пък на моя брат годежа!
Много съм щастлива
)
Успех на всички бъдещи булки в подготовката!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #70 -:
ноември 28, 2009, 12:30:38 »
Елииии, здрасти. Много хубаво, че сте повлекли крак за най-близките си хора. Сега ще може да им помагате покрай подготовката с опита от вашата сватба.
Активен
didiilko
Ентусиаст
«
Отговор #71 -:
ноември 29, 2009, 23:27:14 »
Здравейте, булки! Изчетох всичко написано дотук, но за съжаление не успях да намеря точния ресторант. Искам да попадна на хубав ресторант с голям дансинг и да не е в битов стил - искам някакъв ресторант като ресторант Станимака в Асеновград, но само че в Пловдив -
http://www.rodopiportal.com/RestorantStanimakaBG.html.
Ресторант Марково ми хареса, но е извън Пловдив, а и искам да е в такъв стил отвътре. Надявам се да ми помогнете. Смятаме да правим сватба през месец юни 2010 г.
«
Последна редакция: ноември 29, 2009, 23:30:23 от didiilko
»
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #72 -:
ноември 29, 2009, 23:52:10 »
Ресторант "Амбасадор" в "Тримонциум", "Ленинград", "Хитър Петър"
Аз не съм булка, но може да са Ви от помощ моите наблюдения за големият, просторен дансинг.
Активен
didiilko
Ентусиаст
«
Отговор #73 -:
ноември 30, 2009, 12:43:53 »
Наистина и в Хитър Петър е хубаво, само едно ме спира, че след 12 часа се намаля музиката заради блока зад ресторанта. Иначе ленинград много ми харесва, ама е скъпичко, а и е бая голям за около 80 човека.
Активен
roumyana
«
Отговор #74 -:
ноември 30, 2009, 13:19:21 »
Ленинград има и бизнес ресторант, който е за около 100.
но като видях цените на Станимака, тук такива няма да намериш
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7