Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:39:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164417 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: ноември 10, 2009, 11:32:01 »

За стайте на Лайпциг аз много ги харесвам ! Супер нестандартни и много различни !  yahoo yahoo yahoo
Активен
gerganat
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #61 -: ноември 10, 2009, 11:33:31 »

лайпциг въобще не го коментираме, ужасно е, а стаите са покъртителни, една клиентка си беше резервирала стая за нея и за едни белгийци и като я видя се отказа, даже не и се занимаваше да си иска капарото, ужасно е наистина , а ресторанта е много соц, била съм там на сватба.
 Новотела има няколко зали, доста са стандартни, смислъл правоъгълни и без украса, хубаво е, на някои им се струва много хотелско, коментирали сме с познати, за мен е ОК. аз бих избрала Тримонцуим, ти знаеш. Може пък и ленинград?
Колко гости ще каните?
 трябва вече да действате, ако искаш да помагам с нещо кажи.

Ами за Ленинград също мислих, но единия ресторант пише в интернет, че е за 600 човека - това е огромно, а другия, който вие сте гледали е за 100 - ние ще каним към 150  Girl_hide Не питай - ужасно много ми се струват, ама любимият е мн ентусиазиран. Та остават Тримонциум и Новотела, ама трябва да реша, щото вече почти няма места. Не знам какво да правя и с подписването - искам да не е в Дома на младожеците, ама не искам да е в ресторанта също, обаче много късно ме се струва 6:30 някъде подписване на друго място и докато се придвижим до ресторанта няма ли много късно да стане. Та не знам... За помощ - още ми е мн объркано - ще ти кажа ако се сетя нещо конкретно.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: ноември 10, 2009, 11:37:53 »

Alucinado  нищо лично, позволявам си да съм по-директна и да използвам такива думи към gerganat защото е една от най-добрите ми приятелки и защото и в личен разговор пак бих и казала същото.
колкото до лайпциг, ако щеш вярвай, ходя там много често, защото доскоро живеех на 2 минути от хотела и като нямаше къде да ходим , пиехме кафе в лобито.
Управителката , с която аз лично разговарях в лайпциг( може да е била заместник не знам) ми се стори като върната с машина на времето, говори ни всякакви глупости, от рода на, че по-добър ресторант нямало в Пловдив и колко са велики,искаха и такса чупливост, доколото си спомням,
 Била съм и на сватба там, не беше добра вентилацията, обслужването си беше соц, чиниите бяха евтини и гадни, наистина мнението ми е, че е соц ресторант.  Хотелът определено не става за чужденци.
Не се обиждай, много ясно, че ти като си си правила там сватбата за теб е ОК, аз казвам на Гергана, какво е моето мнение
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: ноември 10, 2009, 11:43:12 »

ленинград големия ресторант е на два етажа, може да сте само долу, кофти е че не махат излишните маси и се получава наблъскано.
Ако ще подписвате в дома, по-добре да наемете някоя друга зала, стандартните две не са много хубави, хич даже.
 колкото до времете не е много късно, защото преди това ще имате църковен бра- поне 1 час,  ще имате фотосесия- пак толкова, взимането пак 1 4ас, ако направит енякъде другаде уелкъм дринк , каквато идея имахте, може да мине време.
 ако става да наемете балабановата къща, може после в двора коктел да направите и ще стане много хубаво
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #64 -: ноември 10, 2009, 14:37:44 »

Аз бях на сватба в Лайпциг миналата година и също не останах впечатлена. А и цветовете на мокета и завесите ми се ведяха доста задължаващи, но това си е мое мнение. Иначе сватбата там беше много весела и мина супер !

Също така съм била на балове в Тримонциум и Новотела и определено повече ми хареса Тримонциум- и като обслужване и като обстановка. А и гледката от прозорците през нощта много ми допада.
Успех с избора на ресторант !
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: ноември 10, 2009, 16:54:32 »

На нашата сватба имахме 125 човека в Санкт Петербург. Не съм съгласна, че е наблъскано, тъй като те ти дават варианти за схеми, по които може да се подредени масите и ти си избираш. Имаше единствено 3-4 маси, които не бяха заети точно на входа на ресторанта, но те на никого не пречат там. Да, ресторантът побира 600 човека, но тогава ще е наблъскано, ако са по-малко и само долу не може да стане претоварено. Точно затова и ние избрахме този ресторант, защото има въздух и простор вътре. От личен опит като минавахме да си кажем наздраве с гостите имаше доста свободно място между масите за минаване и не сме се навирали. Според мен най-вече зависи от младоженците как ще си изберат да са масите, на нас ни дадоха доста голяма свобода в този избор.
Активен
desi321
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #66 -: ноември 19, 2009, 10:20:10 »

Zdraveite,
vidiah 4e tarsite  vraska s kompleks Racic. Telefon na upravitelkata 0889234967, e-mail [email protected].
Nadiavam se da sam polezna.
Активен
iren4eto
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: ноември 19, 2009, 13:38:07 »

Zdraveite,
vidiah 4e tarsite  vraska s kompleks Racic. Telefon na upravitelkata 0889234967, e-mail [email protected].
Nadiavam se da sam polezna.
Здравей,предполагам че информацията е адресирана до мен,много благодаря,но ние всъщност решихме да не сме на открито и се спряхме на ресторант Амбасадор в Дедеман Тримонциум,който дори вчера нашите са успяли да резервират за желаната дата yahoo и сега ве4е сум спокоина smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: ноември 19, 2009, 20:36:59 »

Здравей,предполагам че информацията е адресирана до мен,много благодаря,но ние всъщност решихме да не сме на открито и се спряхме на ресторант Амбасадор в Дедеман Тримонциум,който дори вчера нашите са успяли да резервират за желаната дата yahoo и сега ве4е сум спокоина smile
Браво ! Чудесен избор за р-т ! Убедена съм, Bravo Bravo Bravo че всичко ще е идеално !
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: ноември 26, 2009, 15:51:52 »

момичета, загубих се аз напоследък, но нямам време глава да обърна от работа и пътувания...

Само да ви се похваля - ние с мъжа ми май повлякохме здравата крак със сватбата.
Утре например се жени неговият брат, а на 4 декември е пък на моя брат годежа!
Много съм щастлива lolyahoo

Успех на всички бъдещи булки в подготовката!

Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: ноември 28, 2009, 12:30:38 »

Елииии, здрасти. Много хубаво, че сте повлекли крак за най-близките си хора. Сега ще може да им помагате покрай подготовката с опита от вашата сватба.  girl_wink
Активен
didiilko
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: ноември 29, 2009, 23:27:14 »

Здравейте, булки! Изчетох всичко написано дотук, но за съжаление не успях да намеря точния ресторант. Искам да попадна на хубав ресторант с голям дансинг и да не е в битов стил - искам някакъв ресторант като ресторант Станимака в Асеновград, но само че в Пловдив - http://www.rodopiportal.com/RestorantStanimakaBG.html. Ресторант Марково ми хареса, но е извън Пловдив, а и искам да е в такъв стил отвътре. Надявам се да ми помогнете. Смятаме да правим сватба през месец юни 2010 г.
« Последна редакция: ноември 29, 2009, 23:30:23 от didiilko » Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: ноември 29, 2009, 23:52:10 »

Ресторант "Амбасадор" в "Тримонциум", "Ленинград", "Хитър Петър"
Аз не съм булка, но може да са Ви от помощ моите наблюдения за големият, просторен дансинг. smile
Активен
didiilko
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: ноември 30, 2009, 12:43:53 »

Наистина и в Хитър Петър е хубаво, само едно ме спира, че след 12 часа се намаля музиката заради блока зад ресторанта. Иначе ленинград много ми харесва, ама е скъпичко, а и е бая голям за около 80 човека.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: ноември 30, 2009, 13:19:21 »

Ленинград има и бизнес ресторант, който е за около 100.
но като видях цените на Станимака, тук такива няма да намериш
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: