Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:41:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164424 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 21, 2009, 15:49:27 »

gerganat, не съм чувала отзиви за там, но знам, че lady_in_love си ши роклята в Принцес в капана и остана много доволна. Ако искаш виж албума и и пиши на лични да я питаш. 
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 22, 2009, 15:24:22 »

Гери в общи линии в Пловдив 2 места ми направиха добро впечатление и мисля че рабитят добре и еднот е наистина ВАнеса, просто роклите им са по-различни, другото е Принцес, но да си купиш рокля от там, също шият наистина много добре и професионално, просто са интелигентни хора и разбират какво и как трябв ада се направи, но пък взимат доста пари, което няма смисъл, защото ако ще даваш толкова пари по добре си купи рокля, разликата е колосална. Може да се намери хубава рокля вносна за до 1500лева.Едното място е Принцес в Пловдив, а другото е Мтайлър в София
 ако ли не по-добре в асеновград има едно две места, които са по-добри и по-разлинчи модели шият
Активен
iren4eto
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 27, 2009, 16:35:58 »

Здравейте,
на мен също ми предстои сватба през 2010 и много старателно изчетох всичките постове за булките от Пловдив,но никъде не успях да намеря информаця за хотел-ресторант Рачич,които много ни допада зарди градината.Много бих се радвала някои ако има впечатления или информация от този ресторант да я сподели с мен. Благодаря ви предварително.А и също с коя агенця работят,тъй като на страницата им пише, че имат сватбен консултант?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 27, 2009, 22:10:58 »

Здравейте,
на мен също ми предстои сватба през 2010 и много старателно изчетох всичките постове за булките от Пловдив,но никъде не успях да намеря информаця за хотел-ресторант Рачич,които много ни допада зарди градината.Много бих се радвала някои ако има впечатления или информация от този ресторант да я сподели с мен. Благодаря ви предварително.А и също с коя агенця работят,тъй като на страницата им пише, че имат сватбен консултант?
Добре дошла при нас и приятна подготовка ! Рачич найстина има уникална градина ,а и самото обслужване е много добро ! До сега не съм чула лоши отзиви за тях ,но ще е добре лично да поговориш с тях за условията които предлагат ! Не съм много сигурно но мисля ,че работят с агенция Балоните  goodgood
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 27, 2009, 22:38:48 »

Здравейте, най-накрая качих снимките от сватбата и можете да ги разгледате : http://album.svatbata.bg/tedi_ilia_andreevi
Активен
iren4eto
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 28, 2009, 00:54:08 »

Добре дошла при нас и приятна подготовка ! Рачич найстина има уникална градина ,а и самото обслужване е много добро ! До сега не съм чула лоши отзиви за тях ,но ще е добре лично да поговориш с тях за условията които предлагат ! Не съм много сигурно но мисля ,че работят с агенция Балоните  goodgood
Много благодря!Наистина е удоволствие да ви чета и ще се радвам да си помагаме и да обменяме опит тук във форума @}->--И разбира се ще ви държа в течение как вървят при нас нещата :)А нещо по въпроса за цени на куверти и кога най рано да се резервира ,тъй като не сме в България и ще имаме време сега само зимата и после дистанционно ще трябва да протича подготовката ни,а доколкото прочетох има доста момичета във форума,които пишат ,че е трябвало да си сменят датите,защото ресторантите са били заети?Дата коиато ние бихме искали е 21.08.А координати на тази агенция?Или във самия ресторант става уговарянето на украса,ритуали и т.н.?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 28, 2009, 02:43:41 »

Много благодря!Наистина е удоволствие да ви чета и ще се радвам да си помагаме и да обменяме опит тук във форума @}->--И разбира се ще ви държа в течение как вървят при нас нещата :)А нещо по въпроса за цени на куверти и кога най рано да се резервира ,тъй като не сме в България и ще имаме време сега само зимата и после дистанционно ще трябва да протича подготовката ни,а доколкото прочетох има доста момичета във форума,които пишат ,че е трябвало да си сменят датите,защото ресторантите са били заети?Дата коиато ние бихме искали е 21.08.А координати на тази агенция?Или във самия ресторант става уговарянето на украса,ритуали и т.н.?
Последно кувертите бяха около 25-30лв. ,но от доста време нищо не съм чувала като условия дали още са такива ! За август още е рано ,но това не пречи да си попитате р-та. Агенцията я търсих в нета / не ги познавам лично / ,но нещо ми излизат няколко със подобни имена . Незнам коя е по точно . От ресторанта ще ви кажат най добре . Колкото до кувертите още от сега си оставят повечето р-ти вратички за промяна на цената ,защото не се знае до август какво ще става в тази нашата държава с цените !  good
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 28, 2009, 10:31:41 »

Здравейте, най-накрая качих снимките от сватбата и можете да ги разгледате : http://album.svatbata.bg/tedi_ilia_andreevi
сега разгледах албумът ви. много сте хубави Girl_hide и фотосесиите са супер. пожелавам ви много щастие от тук нататък. give_rose
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 28, 2009, 10:47:22 »

много сте хубави Girl_hide и фотосесиите са супер. пожелавам ви много щастие от тук нататък. give_rose

good  give_rose
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 28, 2009, 19:29:43 »

Благодаря за пожеланията!
Активен
ansf
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #55 -: ноември 02, 2009, 13:52:23 »

Момичета,

за тези който се женят догодина, от днес започва записването в гражданското в Пловдив. Бяхме сутринта, вече имаше опашка от около 20тина човека.
Активен
gerganat
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #56 -: ноември 10, 2009, 11:11:01 »

Момичета,
имам нужда от съвет - кой ресторант и хотел да избера - ТРИМОНЦИУМ или НОВОТЕЛА - обстановка, обслужване и ако някой има представа от стаите. Направо сме влюбени в Тримонциум, но Новотела не сме го гледали въобще? Заслужавали си да гледаме Лайпциг въобще ? Това лилаво което виждам по снимките нещо не ме впечатлява. Казаха ми, че не всички стаи били реновирани - ще имам около 100 гости чужденци и искам най-доброто, а от тук нямам избор освен да разчитам на снимки и на показания на свидетели  good Много мерси за помощта!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: ноември 10, 2009, 11:20:08 »

Момичета,
имам нужда от съвет - кой ресторант и хотел да избера - ТРИМОНЦИУМ или НОВОТЕЛА - обстановка, обслужване и ако някой има представа от стаите. Направо сме влюбени в Тримонциум, но Новотела не сме го гледали въобще? Заслужавали си да гледаме Лайпциг въобще ? Това лилаво което виждам по снимките нещо не ме впечатлява. Казаха ми, че не всички стаи били реновирани - ще имам около 100 гости чужденци и искам най-доброто, а от тук нямам избор освен да разчитам на снимки и на показания на свидетели  good Много мерси за помощта!
Ако съдим по интериора аз лично съм със две ръце за ТРИМОНЦИУМ ! От Новотела и друг път съм го казвала че не съм очарована ! ТРИМОНЦИУМ като обслужване и кухня нямат грешка ! Лайпциг не е лош но ресторанта няма никакъв стил ! Много смесени цветове и на мен лично ми идва като коридор ! От към обслужване и кухня също са добри !  good Тук е Тримонциум / Амбасадор / http://ninabg.com/nova/lilavo.htm  А тук е Лайпциг http://ninabg.com/nova/ketering.htm
« Последна редакция: ноември 10, 2009, 11:29:47 от NINA STYLE » Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: ноември 10, 2009, 11:20:30 »

лайпциг въобще не го коментираме, ужасно е, а стаите са покъртителни, една клиентка си беше резервирала стая за нея и за едни белгийци и като я видя се отказа, даже не и се занимаваше да си иска капарото, ужасно е наистина , а ресторанта е много соц, била съм там на сватба.
 Новотела има няколко зали, доста са стандартни, смислъл правоъгълни и без украса, хубаво е, на някои им се струва много хотелско, коментирали сме с познати, за мен е ОК. аз бих избрала Тримонцуим, ти знаеш. Може пък и ленинград?
Колко гости ще каните?
 трябва вече да действате, ако искаш да помагам с нещо кажи.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 10, 2009, 11:29:09 »

момичета, кога за последно сте били в Лайпциг (особено Румяна)
Няма нищо соц в ресторанта откакто е реновиран. Освен това в цялата зала няма нито една чупка или колона, които да пречат на подреждането на гостите - всички имат прекрасна видимост към всичко което се случва. Има страхотен мек килим, което е голям плюс за тези, които танцуват много.
Да не говорим, че от цялото обикаляне по ресторанти, единствено за управителя на Лайпциг мога да кажа, че е професионален ресторантьор. Аз лично съм неочаквано доволна от ресторанта във почти всяко едно отношение.
А стаите също ги реновираха миналата година - би трябвало вече да са достъпни за гости. Малко по-... "екстравагантни" ми идват, но не изглеждат лоши.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: