Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:34:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част  (Прочетена 164395 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: октомври 14, 2009, 18:35:02 »

andreeva11 и veni1007 - честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много любов, прекрасни мигове и топлина! give_rose give_rose give_rose
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: октомври 15, 2009, 06:25:32 »

Честито и от мен!  Bravo Желая ви дълъг семеен живот, много радостни мигове, търпение и мнооого дечица.
Активен
gerganat
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #32 -: октомври 15, 2009, 12:05:03 »

Мили дами, прочетох едни стари постинги за някаква зала Лотус в Пловдив където се прави "Тракийски обичай". Понеже моята сватба ще е международна ми се стори доста интересно. Някой може ли да ми каже дали още се прави, къде е тази зала и въобще това от Обредния дом ли се организира или е нещо различно и изобщо каквото ви хрумне!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: октомври 15, 2009, 12:13:33 »

не знам коя е тази зала Лотус, но се прави тракийски ритуал в дома на малдоженците, а може и изнесен, включва народна музика, носии и тем подобни, не съм присъствала и не знам подробности, освен че е по-скъп.
То аз сега не знам и къде може да се проведе ритуал въобще, смисъл дали залата в стария град функционира или не, по едно време правиха ритуали в балабановата къща, а също и в историческия музей, определено и двете са за предпочитане пред дома на младоженците според мен.
Активен
gerganat
Любопитен
*

« Отговор #34 -: октомври 15, 2009, 12:19:44 »

Залата в Стария град отваря през декември - пише в Марица, но май била доста малка. А това за Балабановата къща ми се струва страхотно. Знаеш ли как се организирал
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: октомври 15, 2009, 12:27:27 »

в стария град наистина е много малка залата и мен не ме кефи. Уреждането на сключване на брак другаде става в дома на младоженците, по едно време ползваха балабановата къща като заместител на залата в Стария град, особено в дните, когато има много сватби, мисля че се доплаща нещо, а ако не става по нормания начин с връзки става със сигурност . и историческия музей е дъщо хубав, той се намира на съединението и залата е голяма, има едни стълби, хубаво е
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: октомври 15, 2009, 12:48:20 »

Тракйиска сватба се прави и в ресторанта на самото посрещане ! Наемаш си танцьори и ти го правят ритуала много е хубав ! Колкото до залата в Стария град там вече ще е частна зала ! С две думи пак си записваш час в централния дом на младоженците и в Стария град идват като за изнесен ритуал ! Вече е собственост на Гергов но въпреки това никой освен общината не може да бракосъчетава ! Етноритъм са най известните в Пловдив за Тракйиската сватба ! Успех с подготовката !  good
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: октомври 15, 2009, 13:50:21 »

зала Лотус е кръглата зала до дома на младоженците. (странно, но никой от моите познати пловдивчани не я знае с това име)
Ние подписахме там с Тракийски Ритуал. Избрахме да е там, защото аз поне не знам за друг град в Бг с кръгла ритуална зала - за снимки на залата може да погледнеш в албума ми.

Но по принцип всякакъв ритуал може да се направи навсякъде с наети танцьори.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Публикации: 147

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: октомври 17, 2009, 13:23:56 »

Империал е добър вариант ! Градината си е направена точно за изнесени ритуали .   good
Здравей Камелия, ресторант с градина и сцена мога да ти препоръчам ресторант Гладиатори, и ресторант хотел Беркут в близост до Пловдив, зависи за какво мероприятие и бройка? След като те омъжихме на 2 май в Лайпциг, се изненадах за проучването?
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Публикации: 147

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: октомври 17, 2009, 13:29:49 »

Здравей Камелия, ресторант с градина и сцена мога да ти препоръчам ресторант Гладиатори, и ресторант хотел Беркут в близост до Пловдив, зависи за какво мероприятие и бройка? След като те омъжихме на 2 май в Лайпциг, се изненадах за проучването?
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: октомври 18, 2009, 00:02:50 »

Wink колкото и да ми се иска да си направим още една сватба - не е за мен.
Благодаря за предложението, ще ги проуча.
Активен
gerganat
Любопитен
*

« Отговор #41 -: октомври 21, 2009, 10:23:07 »

Здравейте, някой да си е шил рокля в Бутик Ванеса - магазина до Дома на младоженците - моля споделете впечатления. Аз бих искала да си намеря добра шивачка, която да ми ушие роклята по мой модел. А какво е положението в Асеновград-шият ли по чужд модел или си знаят само техните? Рум, знам, че ти препоръчваш да си търся рокля тук, но са ужасно скъпи и не си заслужава за един ден да платя колкото 1/3 от сватбата.
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #42 -: октомври 21, 2009, 12:16:51 »

Здравейте момичета и моята сватба мина на 05.09.09, пиша ви чак сега защото времето никога не стига. Искам да благодаря на всички които пишат в този форум и които страшно много ми помогнаха за организацията на един така изпълнен с положителни емоции за мен ден. Качвам една снимчица в галерията ми, защото не успях да си направя албум, по-късно пак ще опитам.Поздрави на всички настоящи и бъдещи бyлки.

Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: октомври 21, 2009, 12:58:31 »

Честито dany_6! Много сте сладки! Като намериш време качи още снимки, ще ги разгледам с удоволствие. А на вас пожелавам дълъг и щастлив семеен живот! give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: октомври 21, 2009, 15:33:53 »

Здравейте, някой да си е шил рокля в Бутик Ванеса - магазина до Дома на младоженците - моля споделете впечатления. Аз бих искала да си намеря добра шивачка, която да ми ушие роклята по мой модел. А какво е положението в Асеновград-шият ли по чужд модел или си знаят само техните? Рум, знам, че ти препоръчваш да си търся рокля тук, но са ужасно скъпи и не си заслужава за един ден да платя колкото 1/3 от сватбата.
Ванеса найстина са много добри но и цените са доста високи ! Тук от форума има тема за Асеновград можеш да видиш там какви са мненията на момичетата !  goodhttp://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18124.0.html
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: