Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:46:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164447 пъти)
ERan
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #30 -:
октомври 14, 2009, 18:35:02 »
andreeva11 и veni1007
- честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много любов, прекрасни мигове и топлина!
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #31 -:
октомври 15, 2009, 06:25:32 »
Честито и от мен!
Желая ви дълъг семеен живот, много радостни мигове, търпение и мнооого дечица.
Активен
gerganat
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #32 -:
октомври 15, 2009, 12:05:03 »
Мили дами, прочетох едни стари постинги за някаква зала Лотус в Пловдив където се прави "Тракийски обичай". Понеже моята сватба ще е международна ми се стори доста интересно. Някой може ли да ми каже дали още се прави, къде е тази зала и въобще това от Обредния дом ли се организира или е нещо различно и изобщо каквото ви хрумне!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #33 -:
октомври 15, 2009, 12:13:33 »
не знам коя е тази зала Лотус, но се прави тракийски ритуал в дома на малдоженците, а може и изнесен, включва народна музика, носии и тем подобни, не съм присъствала и не знам подробности, освен че е по-скъп.
То аз сега не знам и къде може да се проведе ритуал въобще, смисъл дали залата в стария град функционира или не, по едно време правиха ритуали в балабановата къща, а също и в историческия музей, определено и двете са за предпочитане пред дома на младоженците според мен.
Активен
gerganat
Любопитен
«
Отговор #34 -:
октомври 15, 2009, 12:19:44 »
Залата в Стария град отваря през декември - пише в Марица, но май била доста малка. А това за Балабановата къща ми се струва страхотно. Знаеш ли как се организирал
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #35 -:
октомври 15, 2009, 12:27:27 »
в стария град наистина е много малка залата и мен не ме кефи. Уреждането на сключване на брак другаде става в дома на младоженците, по едно време ползваха балабановата къща като заместител на залата в Стария град, особено в дните, когато има много сватби, мисля че се доплаща нещо, а ако не става по нормания начин с връзки става със сигурност . и историческия музей е дъщо хубав, той се намира на съединението и залата е голяма, има едни стълби, хубаво е
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #36 -:
октомври 15, 2009, 12:48:20 »
Тракйиска сватба се прави и в ресторанта на самото посрещане ! Наемаш си танцьори и ти го правят ритуала много е хубав ! Колкото до залата в Стария град там вече ще е частна зала ! С две думи пак си записваш час в централния дом на младоженците и в Стария град идват като за изнесен ритуал ! Вече е собственост на Гергов но въпреки това никой освен общината не може да бракосъчетава ! Етноритъм са най известните в Пловдив за Тракйиската сватба ! Успех с подготовката !
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
октомври 15, 2009, 13:50:21 »
зала Лотус е кръглата зала до дома на младоженците. (странно, но никой от моите познати пловдивчани не я знае с това име)
Ние подписахме там с Тракийски Ритуал. Избрахме да е там, защото аз поне не знам за друг град в Бг с кръгла ритуална зала - за снимки на залата може да погледнеш в албума ми.
Но по принцип всякакъв ритуал може да се направи навсякъде с наети танцьори.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #38 -:
октомври 17, 2009, 13:23:56 »
Цитат на: NINA STYLE в септември 30, 2009, 09:46:33
Империал е добър вариант ! Градината си е направена точно за изнесени ритуали .
Здравей Камелия, ресторант с градина и сцена мога да ти препоръчам ресторант Гладиатори, и ресторант хотел Беркут в близост до Пловдив, зависи за какво мероприятие и бройка? След като те омъжихме на 2 май в Лайпциг, се изненадах за проучването?
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #39 -:
октомври 17, 2009, 13:29:49 »
Цитат на: Ваняя СТИЛ в октомври 17, 2009, 13:23:56
Здравей Камелия, ресторант с градина и сцена мога да ти препоръчам ресторант Гладиатори, и ресторант хотел Беркут в близост до Пловдив, зависи за какво мероприятие и бройка? След като те омъжихме на 2 май в Лайпциг, се изненадах за проучването?
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
октомври 18, 2009, 00:02:50 »
колкото и да ми се иска да си направим още една сватба - не е за мен.
Благодаря за предложението, ще ги проуча.
Активен
gerganat
Любопитен
«
Отговор #41 -:
октомври 21, 2009, 10:23:07 »
Здравейте, някой да си е шил рокля в Бутик Ванеса - магазина до Дома на младоженците - моля споделете впечатления. Аз бих искала да си намеря добра шивачка, която да ми ушие роклята по мой модел. А какво е положението в Асеновград-шият ли по чужд модел или си знаят само техните? Рум, знам, че ти препоръчваш да си търся рокля тук, но са ужасно скъпи и не си заслужава за един ден да платя колкото 1/3 от сватбата.
Активен
dany_6
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #42 -:
октомври 21, 2009, 12:16:51 »
Здравейте момичета и моята сватба мина на 05.09.09, пиша ви чак сега защото времето никога не стига. Искам да благодаря на всички които пишат в този форум и които страшно много ми помогнаха за организацията на един така изпълнен с положителни емоции за мен ден. Качвам една снимчица в галерията ми, защото не успях да си направя албум, по-късно пак ще опитам.Поздрави на всички настоящи и бъдещи бyлки.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #43 -:
октомври 21, 2009, 12:58:31 »
Честито dany_6! Много сте сладки! Като намериш време качи още снимки, ще ги разгледам с удоволствие. А на вас пожелавам дълъг и щастлив семеен живот!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #44 -:
октомври 21, 2009, 15:33:53 »
Цитат на: gerganat в октомври 21, 2009, 10:23:07
Здравейте, някой да си е шил рокля в Бутик Ванеса - магазина до Дома на младоженците - моля споделете впечатления. Аз бих искала да си намеря добра шивачка, която да ми ушие роклята по мой модел. А какво е положението в Асеновград-шият ли по чужд модел или си знаят само техните? Рум, знам, че ти препоръчваш да си търся рокля тук, но са ужасно скъпи и не си заслужава за един ден да платя колкото 1/3 от сватбата.
Ванеса найстина са много добри но и цените са доста високи ! Тук от форума има тема за Асеновград можеш да видиш там какви са мненията на момичетата !
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18124.0.html
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
34