Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:40:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 7 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 7 част (Прочетена 164420 пъти)
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 7 част
«
Отговор #15 -:
октомври 10, 2009, 12:03:31 »
Ние като започнахме да търсим ресторант февруари за края на агуст , началоото на септември-свободна събота се оказа, че няма, Моя фаворит беше Тримонциум, нямаше свободни места имаше чак за 27 Септември, което не ни удовлетворяваше, дори се замислих да е неделя, но се отказах, после отидахме в империал, Мъжа ми не го хареса, в Новотела ни предложиха една ужасна малка зала, Марица имаше свободна дата, но е доста кичозно и натруфено и ресторанта е Г-образен. Ленинград гледахме Бизнес ресторанта, на мен много ми хареса и до поседно се колебаехме дали да го наеме, става за по-малки сватби.Големиа ресторант е доста голям и на мен лично много не ми харесва, била съм на сватби там и не е върха, уж е голямо, а пак е наблъскано и е леко вехто. Новотела на мен ми харесва има и доста странна модернистична градина, луксозно е , залите са малко , как да кажа семпли за някои, на мен ми харесват, в смисъл правоъгълни и няма нещо интересно или оригинално. Обслужването в Тримонцуим и в Новотела е най-добро спред мен. Цените поне преди година бяха почти еднакви за тези ресторанти. Та така, ние след като обикаляхме и се чудихме, накрая избрахме, най-вече под давлението на милия ми съпруг Резиденцията, много ме притесняваше че е малко пространството и че ще е тясно и че няма да стигнат местата, нов крайна сметка се получи много добре, според мен де
При мен водещия критерий беше-събота , вечерна сватба, луксозно място, изнесен ритуал, та затова към тези ресторанти се бях насочила. Според мен Тримонцуим е Н 1, всеки сам си преценява
Активен
gery33
Новак
Badi! Prosto Badi... ijivei vseki mig palnocenno
«
Отговор #16 -:
октомври 10, 2009, 12:15:44 »
Ленинград е много хубав! Джия Бийч също, но лично на мен ми излгежда по кръчмарско...
Нашата сватба беше в Ленинград и догодина кумувете ни също ще се женят там. Обаче ако е студено, ритуала по подписването ще бъде вътре. Най-добре е да си обиколите и разгледате нещата на които сте се спряли, защото вкус - другар няма! На кой, където му е била сватбата винаги казва, че там е най-хубаво, ама то с всичко е така
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #17 -:
октомври 11, 2009, 17:31:19 »
Била съм на две сватби в Тримонциум за последната година и на две в Ленинград и мисля,че в Ленинград обслужването е много повече на ниво...карат да се чувстваш страхотно...постоянно сменят пепелниците,как не оставят чашата ти празна...отсервират на момента,в който е нужно и т.н.Освен това кума ни е един от най-добрите ДЖ в Пловдив и е на същото мнение за Ленинград - да и той се ожени там и на нас там ще ни е сватбата...
вярно е ,че всеки вярва ,че той е избрал най-доброто място...но мисля,че този ресторант е точно за такива случай.Бяхме се насочили първо за Новотела , но впослествие запазихме Ленинград и съм страхотно доволна и спокойна...а и условията за сватба са определено - по-добри.
И може би съм пропуснала нещо...но не виждам нищо вехто в ресторанта...
........... и имаме познат сервитиьор в Новотела, с който бяхме на сватбата на кумувете ни в Ленинград и лично призна ,че отстъпват в обслужването
Активен
roumyana
«
Отговор #18 -:
октомври 11, 2009, 18:13:22 »
всеки си казва мнението, не се засягайте, нямам никаква изгода от нито един от тези ресторанти, просто това е моето мнение, била съм на две свтаби в ленинград и на 3-4 коктейла, аз лично не съм доволна от обслужването, цяла вечер махахме като ненормални и никой не идваше да ни сипе алкохола, украсата-високи вази, целите налюпени, беше вехта, самите стълби, тавана, дансинга, почти всичко е вехто,бяхме наблъскани ужасно, това е моето впечатление.
колкото до тримонциум, била съм там преди да се смени собственика, сега не знам как е, сервитьорите бяха зад гърбовете ни в момента, в който чашата ти се изпразни се появяваха и ти сипваха, лед, пепелници, всичкко беше на невероятно ниво. храната беше наистина много вкусна и изискано поднесена, самия ресторант е много по-нов от Ленинград и някак самите маси са по нашироко, подредбата на ресторанта е по-хубава и отсвсякъде има видимост.
в новотела съм била на коктейли и на други мероприятия и за мене доста луксозен и на ниво, за сватби не знам как е.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #19 -:
октомври 11, 2009, 19:29:56 »
Цитат на: roumyana в октомври 11, 2009, 18:13:22
всеки си казва мнението, не се засягайте, нямам никаква изгода от нито един от тези ресторанти, просто това е моето мнение, била съм на две свтаби в ленинград и на 3-4 коктейла, аз лично не съм доволна от обслужването, цяла вечер махахме като ненормални и никой не идваше да ни сипе алкохола, украсата-високи вази, целите налюпени, беше вехта, самите стълби, тавана, дансинга, почти всичко е вехто,бяхме наблъскани ужасно, това е моето впечатление.
колкото до тримонциум, била съм там преди да се смени собственика, сега не знам как е, сервитьорите бяха зад гърбовете ни в момента, в който чашата ти се изпразни се появяваха и ти сипваха, лед, пепелници, всичкко беше на невероятно ниво. храната беше наистина много вкусна и изискано поднесена, самия ресторант е много по-нов от Ленинград и някак самите маси са по нашироко, подредбата на ресторанта е по-хубава и отсвсякъде има видимост.
в новотела съм била на коктейли и на други мероприятия и за мене доста луксозен и на ниво, за сватби не знам как е.
И аз да се включа понеже доста често ми се налага да съм във Тримонциум и Ленинград. И двата ги харесвам но и на мен ми е фаворит Тримонциум / Дедеман / . В Ленинград ако изгледате три или 30 сватби те всички са еднакви ! Само младоженците и гостите са различни ! Интериора не се е променял със години ! Всички сватби са абсолютно идентични . Докото в Тримонциум повечето пъти обстановката е различна защото има възможност сватбите да си правят различна украса ! Не искам никой да засегна по никакъв начин, просто Ленинград си е красив и така но все пак аз бих предпочела да имам възможност за по различни неща . Иначе като обслужване и двата са добри . Новотела определено не го слагам към доброто обслужване и отношение към сватбите !
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
октомври 11, 2009, 21:06:20 »
аз не съм била на 30 сватби в Ленинград ...но за два месеца тази година го видях абсолютно различен...не говоря само за тема на сватбата или цвят...когато имаш различни идеи и достатъчно богато въображение -преди седмица го видях напълно неузнаваем...
няма да го защитавам или изтъквам,защото има достатъчно добро създадено име,което е заслужено за има нужда от моя пост
Активен
roumyana
«
Отговор #21 -:
октомври 12, 2009, 08:50:47 »
milio4ka много лично приемаш нещата, добре е че си направила своя избор и че си убедена в него, какво по-хубаво от това, пожелавам ти да имаш сватбата, която искаш.
целта на форума е всеки да си казва мнението и да си помагаме взаимно, личните впечатления са важни и могат да помогнат на други булки да вземат своето решение, както и да се предпазят от неприятности по време на сватбата.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #22 -:
октомври 12, 2009, 19:08:37 »
Цитат на: milio4ka в октомври 11, 2009, 21:06:20
аз не съм била на 30 сватби в Ленинград ...но за два месеца тази година го видях абсолютно различен...не говоря само за тема на сватбата или цвят...когато имаш различни идеи и достатъчно богато въображение -преди седмица го видях напълно неузнаваем...
няма да го защитавам или изтъквам,защото има достатъчно добро създадено име,което е заслужено за има нужда от моя пост
Във никакъв случай не искам да те засегна относно ресторанта ! Това е просто моето мнение относно интериора, но като ресторант мисля че вече казах ,че е много добър ресторант ! А щом ти си го избрала значи този р-т за теб найстина е номер едно , а това е най важното !
Много усмивки за напред и само положителни емоции !
«
Последна редакция: октомври 12, 2009, 19:10:21 от NINA STYLE
»
Активен
andreeva11
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #23 -:
октомври 13, 2009, 12:20:12 »
Здравейте! Отдавна не съм писала...И моята сватбата мина на 11.10.2009. Беше уникално, знам че всички казват така за своята си сватбата, но наистина беше различна. Много съм доволна от р-т Руски клуб, от тяхната организация и отношение ( бехмя с изнеен ритуал), от обслужвнето, от всичко...Нямам още снимки, ще станат след седмица, но видях малко от приятелските фотоапарати, и тяхните са страхотни, така че не се притеснявам. Не знам дали може тук да благодаря на всички, които ми помгнаха с организацията ( да не стане реклама)...
Искам само да дам два съвета на всички булки, които се притсняват с организацията на украси, ревтсорант, букети и др. дребни неща :
1. Всичко може да стане точно, както го искате, с малко пари, но с повечко обикаляне по различни магазини.
2. Нито украсата на ресторанта, нито гримът, нито маникюра, нито каквото и да е било подобно има толкова голямо значение, каквото сами му предаваме - Гостите, Приятелите са тези, които правят сватбата красива и незабравима!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #24 -:
октомври 13, 2009, 14:46:14 »
andreeva11
Честита сватба, много любов и разбирателство. Донякъде си права, че хората на сватбата допринасят за красив и незабравим ден. Така е и то много. Но не съм съгласна, че нито ресторанта, нито грима и всички неща нямат толкова значение. Всяко една част от този ден си има своето важно место. То е като пъзел и ако една липсва, картината няма да е цяла и завършена. Ама, че има хора, които прекалено се вманиачават, има. И така пропускат радостта от сватбения им ден. Тук мога да изпадна в големи разсъждения, но е излишно. Важното е кой, как възприема нещата и да се наслаждават на всяко едно нещо от първия ден на подготовката до последния - най-важния.
А ние ще чакаме с нетърпение да направиш своя сватбен албум и да го споделиш с нас.
Активен
veni1007
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #25 -:
октомври 13, 2009, 15:33:26 »
Здравейте и нашата сватба мина -26.09 ,но нямах време да пиша .Искам да Благодаря на персонала на хотел-ресторант "Глобус -доста негативни мнения бях прочела ,но за сетен път се убеждавам ,че една сватба се прави уникална от настроението на първо място на младоженците ,после на гостите ,безкрайни благодарности на ДЖ Миро-уникален ,не сме се и съмнявали ,обслужването беше перфектно ,менюто много вкусно и гостите много доволни .......аз бях много спокойна и всичко се получи така ,както го исках .Така че момичета не се настройвайте негативно от постовете ,наистина винаги има малки издънки ,но е важно да са ви широки душите и да не забелязвате малките гафчета.Пожелавам успех на всички Пловдивски булки ,скоро ще пусна и наши снимки...
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #26 -:
октомври 13, 2009, 15:39:17 »
andreeva11, veni1007 честито. много щастие в семейния живот. чакаме да се похвалите и с албуми!
Активен
roumyana
«
Отговор #27 -:
октомври 13, 2009, 15:42:11 »
честито момичета!!!!! много щастлив семеен живот ви желая, хайде , разкажете малко повече и чакаме снимки
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #28 -:
октомври 13, 2009, 15:55:12 »
Честито и на теб
veni1007
. Хубаво е, че пловдивските булки се увеличават. Още по-хубаво ще е ако можем и да се събираме от време на време.
Активен
veni1007
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #29 -:
октомври 14, 2009, 07:22:16 »
Здравейте момичета ,да valia_diva и аз искам да се запозная с всички вас и да открия нови приятелки ,аз съм супер общителна и много се радвам ,когато има около мен готини момичета като всички вас тук ,а и толкова много помощ и подкрепа намерих тук относно организацията на тази нелека задача-сватбата.Сега малко съм се затворила ,защото напуснах работа -работих доскоро в един хотел на рецерция ,но 6м. ми дотежаха нощните смени и реших да си търся нова работа и ми е леко притеснено .....но да се надявам ,че скоро ще намеря,не обичам да стоя вкъщи -депресирам се :(Та за снимки и албум ми се искаше да покажа професионалните ,но все още не са готови ,ще почакаме ,но ще сложа някоя друга любителска.Момичета желая ви лек и мноооого усмихват ден ,не забравяйте да се усмихвате ,всъщност животът е само един и е толкова кратък....Желая ви много щастие с мъжете до вас ,които сте избрали ,дано дълги години ви събуждат с целувки.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
34
Нагоре
Изпечатай