Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 16:57:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5 (Прочетена 184764 пъти)
Ariel
Сватбен ШАМАН
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5
«
Отговор #165 -:
януари 08, 2010, 21:26:01 »
Цитат на: michelle в януари 08, 2010, 12:33:50
А ние си имаме малко проблемче - някои от ресторантите, които сме харесали са за към 100 човека, а гостите ни няма да са повече от 50-60. Как мислите, дали такива ресторанти ще се съгласят за вариант с по-малко хора ?
В повечето ресторанти в София, които са за около 100-120 човека нямат нищо против да приемат и гости около 50-60. От опит казвам понеже нашата ситуация е подобна. Успех!
Активен
_purple_
Любопитен
«
Отговор #166 -:
януари 09, 2010, 16:18:51 »
Момичета, в тази тема има ли инфо за ресторантите в Пловдив? Нямам време да я чета цялата, но ако има ще я разровя
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #167 -:
януари 09, 2010, 17:25:08 »
няма много инфо за ресторантите в Пловдив, по-добре провери в темите за Пловдивските булки, там има повече инфо,а и добри съвети,
все пак ако имаш конкретни въпроси съм на разположение
Активен
Dahila
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #168 -:
януари 10, 2010, 21:45:25 »
Здравейте,
за първи път се включвам, но наистина намиирането на ресторант не е лесна работа.
Вчера посетихме ресторант Триада, който ми хареса, но все пак е първия който видяхме и не искам да прибързвам. Много ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете с ваши впечатления за него - за храна, обслужване, а също и украса (предложиха ми те да направят).
Бих се радвала и на други предложения за ресторанти - сватбата ще е с около 40 гости.
Благодаря ви много
«
Последна редакция: януари 10, 2010, 23:14:14 от Dahila
»
Активен
_purple_
Любопитен
«
Отговор #169 -:
януари 10, 2010, 23:32:12 »
Цитат на: roumyana в януари 09, 2010, 17:25:08
няма много инфо за ресторантите в Пловдив, по-добре провери в темите за Пловдивските булки, там има повече инфо,а и добри съвети,
все пак
ако имаш конкретни въпроси
съм на разположение
мила, трябва ми ресторант, в който да останем колко ни душа иска
и да побира поне 150 човека. Марица, Джия биич и Ленинград не стават...
Ако можете да дадете идея... Иначе отивам да видя пловдивската тема
Активен
roumyana
«
Отговор #170 -:
януари 11, 2010, 08:14:58 »
ами за 150 човека Новотела и Тримонциум и Империал - те са от по-хубавите ресторанти и от по-скъпите съответно.
за по-евтини варианти Мегдана, Хитър Петър и Гладиатори се сещам.
На повечето места има такси за след 12, не знам дали има ограничения за това, колко да стоиш, предполагам, че е добре да се уговори индивидуално, може би си имат политика, не знам
Активен
Daisy 1
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #171 -:
януари 11, 2010, 21:38:17 »
Ева
, честит ти ресторант! Да ви върви във всичко около сватбата и после в семейния живот все така лесно, късметлийската и евтино!
Мишел
, благодаря отново! На снимки изглежда добре и този ресторант, но Перник, уви, не ми е подходящ. Като резервираш ресторанта ще чакаме да кажеш.
Капр
и - ето:
http://personal.best-event.org/info11.html
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #172 -:
януари 12, 2010, 09:40:37 »
Някой има ли наблюдения за р-т Мегдана Пловдив ? Градината му е хубава ще става за изнесен ритуал -вътре събирал 290 човека /315 по-на гъсто сложени/ да градината май бяха 150 . Но тъй като ние ще имаме 170-180 гости а може и да 200 да стигнем това ни устройва . Но някой ако е бил на сватба там може да изрази мнението си.
А Тримонциум колко събира знаете ли ?
Активен
roumyana
«
Отговор #173 -:
януари 12, 2010, 09:53:13 »
в мегдана съм била много пъти,но не на сватби, само не наемай от тях ДЖ, защото е ужасен и като професионалист не става, иначе ако ти дадат програмата безплатно, тя е хубава, а и ти нали искаш да има народни танци.
за обслужването и храната - не са добри според мен.
тримонцуим май събира 250 човека, за 160 е идеално. много по-добре е от мегдана според мен
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #174 -:
януари 13, 2010, 09:30:38 »
Ресторант "Мегдана" е много хубав! Кухнята им е доста добра, обслужването и собствениците също! За DJ не мога да кажа нищо лошо. Върши си работата човека и след като е там значи е харесван.
Активен
nikito
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #175 -:
януари 13, 2010, 23:37:56 »
Здравейте мили дами,
ето и аз ве4е се записах
мисля 4е моя ресторант е България
Daisy1 и аз ме4таех за сватба на открито в градина, ноо времето в което обикалях и всичко което ми предложиха ме отказа! Дано ти да уснееш
ако имаш нужда от инфо само кажи
а ти за някакъв фотограф каза 4е си влюбена ??
п.с. за коя дата мислите сватбата?
Моля Ви ако има нещо което трябва да знам за ресторант България кажете миии
Активен
Daisy 1
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #176 -:
януари 15, 2010, 12:40:09 »
ninito,
относно датата за сватбата, ние наистина само мислим. Още не сме предприели нищо за фиксиане на дата. Харесва ни юни, юли, август, септември ..... Аз клоня към юни- втората половина- по-свежо, по-зелено .....
Фотографът, в чиято работа съм влюбена и взех координати - ето:
http://www.pefostudio.com/
От всичко, което чета и звъня и питам тук там и аз вече вървя на варианта да си е ресторант, но ми се иска да има хубава градина, в която гостите да излязат на въздух и тишина. Дипломатическия в Горна баня много ми харесва, но при втори разговор нещо ми смрънкаха, че не можело да блокират и вътре и вънка.... остана да го уточняваме. Твърде рисково ми е да запазя само навън, където и да е и да вземе да завали или захладнее. А пък и да трябва да се намали музиката точно в разгара на купона в 22.00 часа си е просто кощунство.
Има два варианта - резиденция "Лозенец" и резиденция "Бояна" - дом № 2, ангийския двор, в които съм правила служебни събития, но на мен ми излизат скъпо като за сватба, а и са държавни и няма гаранция, че някой от Правителството няма да реши точно на тази дата да свика някаква конференция или друга сбирка там. Аз поне нямам нужните връзки. Ако някой ги има - хвърляйте се - това са приказни места и имат и вътрешна и външна част.
И друго ми просветна - градините не са удобни ако са без плочки, защото газиш в трева.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #177 -:
януари 15, 2010, 17:01:25 »
В рамките на София град не съществува ресторант, който допуска сватбено тържество да се състои на открито пред ресторанта изцяло. И мисля, че всички ще се съгласите, че е правилно това решение. Поставете се на мястото на живеещите наоколо.
Резиденция "Лозенец" и "Дом №2" са неподходящи за "стандартен" тип сватбени тържества по много причини. Става въпрос за пространството вътре и навън.
Събитията от друг тип и ранг са нещо друго. Не трябва да се сравняват със стандартната българска сватба.
Активен
nikito
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #178 -:
януари 15, 2010, 23:19:35 »
Daisy 1 , ако искаш мога подробно да ти кажа за дипломати4еския - бях съвсем на скоро там. Мисля 4е и ти си се убедила в същите неща като мен
а ти за тази година ли ? май трябва да побързаш.
и аз ме4таех за такава сватба
нищо все пак си мисля 4е ще е перфектна стига да си я направиш такава
желая ти успех с търсенето пиши ако имаш нужда
Активен
ioana_g
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #179 -:
януари 17, 2010, 17:22:54 »
Здравейте, моля за вашето мнение.Търся си ресторант за около 90 души. Към момента се двуомя между
хотел ресторант Централ срещу Sin City и хотел ресторант Централ Форум. Кой бихте ми препоръчали? Разликата в условията е следната: Доплащането в Централ Форум е по 150 лв на час, след петия час или след 12 вечерта, а в Централ е по 100 лв след петия час. Във форума изчетох доста мнения за Форум, ноникъде не пише нищо за Централ. За това ви питам и за мнение.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...