Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:26:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5 (Прочетена 184542 пъти)
eva_87
Сватбар
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5
«
Отговор #150 -:
януари 07, 2010, 12:34:26 »
Искам да се похваля-запазихме си ресторант.Преди време се колебаех между 2-първият беше много по-скъп,но по-приятна обстановка а вторият беше на по-удобно място,но с ярко червени стени,които не се връзваха с цветовете за сватбата.Въпреки нежеланието ми отидохме да видим как стоят нещата във вторият ресторант и бях приятно изненадана.Направили са ремонт и е перфектен просто.Стените са много приятен розов цвят със златисти десорации,има красиви завеси-златисти и розови с декорации стил art nouveau
.Цветовете на сватбата ми са розово и златисто,а тейбълките са art nouveau,както и украсата който съм избрала.Чудесно съвпадение!Ресторанта е доста широк и за нашите 50 гости ще има много място за танци.Има в единят край едно по-високо място отделено със две стъпала което и идеално за младоженската маса.Минималният куверт е 15лв
,като може да включва само храна.Цените са сравнително ниски и дори си мисля че 15лв може да са достатъчни.Ще видим като ходим да определим менюто.Няма никакви ограничения колко и какъв алкохол ще си занесем,както и за безалкохолните!!!Направо не мога да повярвам.За сравниние,другият ресторант е малко извън града,минималният куверт е 35лв.,като задължително трябва да включна по един аперитив ипо една бутилка вино на 2-ма човека.Цените са доста по-високи и можеше и да не се вместим в куверта.Безалкохомното трябваше да е от тях и имаше някакъв лимит колко алкохол може да си занесем.Осве това сватбата ни е обетна и във скъпият ресторант ни казаха,че може да останем до 17.00,а в нашият ни казаха до 18.30.Мнооооого съм доволна!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #151 -:
януари 07, 2010, 13:18:26 »
Ева звучи чудесно, кой е ресторанта, ако не е тайна и в кой град, защото ми се вижда много евтино, браво, имаш ли снимки
Активен
kapri
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #152 -:
януари 07, 2010, 14:26:30 »
Здравейте, момичета. Някой може ли да ми даде инфо и кординати за тази фирма Best event, има ли снимки на сватби от различни ресторанти. Благодаря ви
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #153 -:
януари 07, 2010, 14:29:39 »
http://storage4.album.bg/b0e/pc300632_797ca_20570223.jpg
http://storage4.album.bg/558/pc3006312_17d7f_20570188.jpg
Снимките са много лошо качество,че нещо не бях настроила фотоапарата и не си личат истинските цветове
.А и доста тъмно е излезнало,попринцип е светло и приятно.Ресторанта се казва "Славянски кът 4" и е във Враца.
«
Последна редакция: януари 07, 2010, 14:32:47 от eva_87
»
Активен
roumyana
«
Отговор #154 -:
януари 07, 2010, 14:32:25 »
браво ева, много добре изглежда, а и е куверта е супер, чудесно
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #155 -:
януари 07, 2010, 16:05:30 »
охх предстой ми да изирам ресторант в Бургас...И лошото е че незнам кой........Искам да е просторен и да е хубав.Идеи....Искам да няма от онези грозни колони и да не е тип хотел България или хител Мираж...Ресторантите им са ужасни....
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #156 -:
януари 08, 2010, 10:25:36 »
Аз съм си харесала един ресторант, но ме е страх да питам колко искат за кувет, защото чух, че е скъпо.
В Неделя мислим да се видим с единия управител и да видим какво ще каже.Стискайте ми палци.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #157 -:
януари 08, 2010, 12:33:50 »
Dallila
, да не се притесняваш, ама никак
Отивате да си го видите и толкова. Може да се окаже вашето място
И аз така-ама е скъпо, ама дали ще може там...Докато си казах :" Я, стига глупости, нищо страшно няма да стане от питане и /или отиване "
Виж всичко, което ти хареса . Не се знае дали в крайна сметка офертата на "скъпия" ресторант няма да е по-добра от тази на "евтиния"
Успех
sweetchery
, пиши за колко човека приблизително да е ресторанта
Замислих се за това, че не искаш да има колони. И тогава се сетих, че в големите зали май е невъзможно без колони или носещи стени
Може да не съм права
Успех в търсенето и на теб
Ако можем, ще помагаме и тук
А ние си имаме малко проблемче - някои от ресторантите, които сме харесали са за към 100 човека, а гостите ни няма да са повече от 50-60. Как мислите, дали такива ресторанти ще се съгласят за вариант с по-малко хора ?
«
Последна редакция: януари 08, 2010, 13:12:43 от michelle
»
Активен
sash79
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #158 -:
януари 08, 2010, 15:32:31 »
защо да не се съгласят? 50 човека не са хич малко
Активен
roumyana
«
Отговор #159 -:
януари 08, 2010, 15:48:53 »
някои ресторанти не се съгласяват, примерно на мен в Империал ми казаха за голямата зала която е за 250 за сватби под 200 не се съгласяваме и на други места си имат изисквания, но пък за сметка на това има достатъчно ресторанти за по-малки сватби
Активен
sash79
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #160 -:
януари 08, 2010, 17:15:45 »
нашият е за 120 човека, но ако са по малко няма проблем
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #161 -:
януари 08, 2010, 18:02:55 »
И нашият ресторант е за 200 човека,а ние сме 50,но казаха,че няма никакъв проблем!
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #162 -:
януари 08, 2010, 18:11:16 »
Цитат на: michelle в януари 08, 2010, 12:33:50
А ние си имаме малко проблемче - някои от ресторантите, които сме харесали са за към 100 човека, а гостите ни няма да са повече от 50-60. Как мислите, дали такива ресторанти ще се съгласят за вариант с по-малко хора ?
Michelle
,
на кои ресторанти сте се спрели?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #163 -:
януари 08, 2010, 18:31:19 »
Мили момичета, благодаря ви за мненията
Засега са няколко вариантите, но не ми се сърдете, че няма да ги споделя. Имала съм неприятния момент да избера нещо и да го вземат. Освен това нашата дата със сигурност ще е натоварена. Извинявам се, че така, много ми е неудобно
А за ресторантите ще проверим на място, въпросът ми беше информативен. Благодаря ви много
Активен
Braut
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #164 -:
януари 08, 2010, 18:52:15 »
Здравейте, ние резервирахме хотел Бест Уестърн Сити в София. Залата е за 120 човека, а ние очакваме към 60 гости. Управителя г-н Крумов и едно момче от ресторанта Явор Захариев бяха много мили и ни обясниха всичко.
Има различни менюта и човек може да комбинира. Има възможност и за welcome drink с шампанско на терасата (срещу допълнително заплашане разбира се). Няма допълнителна такса за алкохол и безалкохолни. Тортата за съжаление трябва сами да си я организираме.
Залата ми се стори малко тъмничка, но украсена се надявам да изглежда доста по добре
.
Ние избрахме това място до голяма степен от практична гледна точка. Ще имаме доста гости от чужбина и искахме тържеството да е в хотел и всичко да е наблизо в центъра. Църквата ще е Света София. Така, че се надявам да сме направили добър избор
.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13