Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:34:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 117358 пъти)

Valentinche
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: октомври 08, 2009, 13:54:25 »

Верче, Гери, браво за хубавите новини - само такива да се чуват good Иве, стискам палци, всичко ще е наред!!!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: октомври 08, 2009, 16:58:16 »

:offtopic:Момичета понеже съм тотално изперкала съм ви заблудила. Лекарката каза, че НЕ е притеснително, а че е нещо старо. Offtopic
а в понеделник има шанс да видим пола ако се е обърнало правилно  yahoo

Гери, само смут по отношение на пола са хвърлили в теб,ама ти си вярвай повече на 4Д и в кайна сметка важното е да е живо и здраво smile много се радвам, че сте добре.

Ронче, и ти се пази с тези късни пътувания и дано наистина нещата да са наред като си дойдеш ще разкарваме колички заедно smile
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: октомври 08, 2009, 18:32:34 »

Ох Иве така вече е по-добре, че как каза че е притеснително пък ще чакаш до понеделник, направо ме ошашка  Wink Дано в понеделник видите пола  good
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #198 -: октомври 08, 2009, 18:49:30 »

иве-само без нерви и всичко ще е ОК,нали!?
гери-какво ще правим сега-мъжка мама ли ще си или не?и аз докато не излезе няма да повярвам на докторите какво ще е бебчо-всичко е само теория и предположения pardon.важното е, че са те успокоили и сте СУПЕР Bravo
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: октомври 08, 2009, 21:48:10 »

Момичета,моля помагайте-трябва ми добър дерматолог в София.Ако някой може да помогне ще съм много благодарна.
Много добър дерматолог е Малчевски, ако искаш ми пиши на лични ще ти дам координати, аз ходих оправи ми страхотно лицето и гръбчето, че имах много акне, а на татко му оправи крака, че след операцията една година работеше раната.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: октомври 08, 2009, 22:42:21 »

Благодаря за съдействието.Утре съм на консултация да видиме какво ще каже гинеколожката и после ще умувам какво да правя.Утре ще разкажа как е минало.То аз искам да я питам и за контракцийте.Имам често и силни,но без болка.Да видиме и по този въпрос какво ще рче.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #201 -: октомври 09, 2009, 08:08:53 »

:bravo:браво за хубавите новини и на Гери.Гери ти май като мен един път едно ти казват после друго.няма значение каквото и да то ще си е вашето съкровище.кали ще чакаме отчет. blum
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #202 -: октомври 09, 2009, 09:32:34 »

Здравейте момичета  give_rose Аз тази седмица съм се заринала в работа и едвам смогнах да ви хвърля едно око, а вие доста сте пописали  Girl_hide
Gerganche, Veronika,sl1ncata честито за прекрасните новини от прегледите, само такива да носите винаги  smile А колкото до розовите и сините гащи- нали знаете, че живот и здраве като се родят бебковците тогава ще сме 100% сигурни в пола, а през останалото време всичко е малко относително  girl_wink
ive ти си пий хапченцата и гледай на работа да не се натоварваш много много с ходене и обикаляне (ако е възможно) и дано не се повтори това зацапване !
За зъболекаря- аз ходих преди 2 месеца и правих 3 пломби, почиствне на зъбен камък и ми маза венците с един препарат против кървене. Слага ми и упойка даже- спокойно вече има безвредни упойки за бременни жени, така че на който му се наложи да не се притеснява! Аз 3-4 пъти го питах дали на бебето може да му стане нещо и той категорично ми каза, че нищо няма да му има  Girl_hide
И аз тези дни по- слабо усещам бебето- усещам движения разни и побутвания, но не и силни ритници и здраво се бях притеснила, но щом се движи трябва да е добре ! Ох ще се побъркам до прегледа другата седмица  sad
sl1ncata  извинявай, че чак сега ти отговарям, но аз съм от Варна  Girl_hide
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: октомври 09, 2009, 09:54:07 »

Цоп и аз с едно отчетче! Отдавана не съм писала, но иначе си ви следя изкъсо!
Veronika,sl1ncata, Gerganche, момичета честито за хубавите новини! Нека и до края да са само такива и да сте happy, happy, happy всички.   tease
ivaiva, серизоно ще ти дърпаме ушите! Работата няма да избяга, така че ти си почивай повече и не я мисли много! Хайде дано всичко се оправи, имаш силно стиснати палци и от нас.  good
 Така сега за нас - доки каза, че сме добре, рита, шава, показа всичките си маймунщини на баща си и когато трябваше и аз да видя, малчо реши, че ще се свие на топка и така си остана. Оказа се, че върви малко по-големичко и с няколко дни напред. За размерите се смяхме много с докторката, защото и казах колко голям се е родил таткото /над 5 кг./ и реакцията беше girl_impossible и мълчание. В края на месеца сме на 4D и ФМ. Надявам се тогава да разберем вече и пола.
Ами това от нас - целувки на всички! kiss2
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: октомври 09, 2009, 10:22:40 »

veselyshko Не се шашкай за бебчо, щом го усещаш всичко е наред - има дни явно когато са по активни и не  smile За упойките и на мен са ми казвали, че има упойки които са по-безвредни, че то напълно - няма сигурно. Аз силно се надявам, да нямам проблеми,след като цял март ги правих в Бургас, че и като се върнах тук април и май правих и доправях.
plamik Къде се губиш душко?
Радвам се че вашето хепи е ОК, и дано скоро научиш пола  smile
Аз сега ходих на изслевания, урина, секрет и кръв, обачее.... много пъти са ми звимали кръв ама като днескашната тъмна не бях виждала, че чак реших че не е нормално нещо, но щом жената в лабораторията като ми я дърпаше не каза нищо  crazy Незнам много черна кръв, много тъмна  shok
Хихихи и не ме питайте как се разбирахме, те си плямпат на албански и аз схващам кво искат де иначе от думите им не разбирам, дава ми един тампон, като тия дето по крими сериалите им взимат ДНК от устата и ми говори нещо от което разбирам, че трябва да го пъхам някъде  tease и викам - вагинал, че се разбрахме -хахахах ама в тоалетната много се смях сама  funnytooth После ме пита нещо ама много са значи всички албанци са такива, все едно говорят езика на света - виждат те че си чужденец а иначе ти се обясняват все едно няма проблем.
сори за оффа  Offtopic готова съм за бой  beating
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: октомври 09, 2009, 12:26:30 »

Вер да не би само да е трябвало анал, а не вагинал  blum Че знам че аналния секрет е от минимума лабораторни изследвания по време на бременността, но се взема към края на бременността  pleasantry

Плами, Веселушко
  Bravo При ва нещата са добре.
Кали ти нещо си мълчиш напоследък, сега виждам че имаш проблем с контракцийте, дано се реши че сигурно е много неприятно  blush

С гърдите как сте?
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: октомври 09, 2009, 12:39:23 »

Вер да не би само да е трябвало анал, а не вагинал  blum Че знам че аналния секрет е от минимума лабораторни изследвания по време на бременността, но се взема към края на бременността  pleasantry

Хахахахах  funnytooth laugh ROFL ваджинал си трябваше, едно и също е и при тях -тя ме разбра -леле сълзи ми излязоха, стига бе по всички дупки ли ще си бъркам с тоя тампон  funnytooth laugh ROFL sarcastic
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: октомври 09, 2009, 13:11:54 »

Момичета да ви се оплача  sad направо ми иде да се разрева, тъкмо си видях стрия на корема  cray като идиот се мажа всяка вечер от де се появи тая пущина  angry редувам мама дона, мустела и олиото на Хип, кво да правя те щом от сега почват да се пръкват гадовете. А съм качила само 3-4 кг, а съм 18 +5 г.с. PUGILISM
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: октомври 09, 2009, 13:33:57 »

Миличка,не се ядосвай за такова нещо.Все пак ще ставаш майка и това си има "цена".Повече се притеснявай за буста си след това отколкото за стриите smile.А ако е и само една какво има да се ядосваш.Това е въпрос на кожа-някой без да се мажат нямат стрии,други се късат от мазане и пак имат много.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: октомври 09, 2009, 14:13:59 »

Я пак да питам, че съм нахална докато не получа отговор няма отказване  blum Как сте с гърдите - стрий, коластра, болки?!  crazy
А относно стрийте все още нямам, чак не мога да повярвам, дано така се задържи до края  pardon
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: