Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:19:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Казанлък - 2 част  (Прочетена 124020 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: март 04, 2010, 11:41:04 »

pavla, най-първоначалната ми идея беше за Българань  Girl_hide, понеже е доста  danceg атрактивно заведение,  Yes обаче, като писах, ми отговориха, че позволяват само неделни и то дневни сватби там. А нас това не ни устройваше  pardon
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: март 04, 2010, 11:49:30 »

lunno momiche , а аз се чудех къде е уловката. Иначе е наистина много атрактивно, скоро гледах сватба там в Такъв е живота и се чудех, защо не е толкова изпозван. Ние пък бяхме чули, че ако сватбата е по-малка, или вкарват още една сватба  Oh my ...  или оставят ресторанта отворен за гости  nea и въобще не стигнахме да говорим с тях...ама се чудех дали някой е говорил с тях...явно все пак има уловка  pardon
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: март 04, 2010, 11:54:51 »

pavla, така е  good, наистина си има уловки.
Примерно за "Палас" - толкова много ми харесва  girl_in_love , обаче като отидохме да капарираме и казаха 00ч спираме музиката и затваряме, после по дискотеките.  girl_impossible crazy
Е, как да си изгоним гостите, когато става най-весело (поне аз така мисля), много мъчно ми стана тогава, понеже много го харесах.  cray
А за сватбата от "Такъв е живота" и аз я гледах smile и мечтах  girl_in_love.
 Изглеждаше много вълнуващо и красиво. smile
« Последна редакция: март 04, 2010, 12:11:47 от lunno momiche » Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: март 04, 2010, 12:30:21 »

lunno momiche ама вие все още сте решени за Палас или някъде другаде решихте да сте... сори ако се казала преди...Аххх дискотеката след това не е лоша идея, проблема с Казанлък е че основно са чалготеки, което е  bad (мое мнение). Два дена преди сватбата имахме предсватбено парти почти всички приятели се бяхме събрали вече, направихме го в Градина, бяхме говорили с пресонала и ДЖ и си бяхме само ние, стана голям купон...мисълта ми е, че винаги може да се измисли нещо за след това, а то настроение като има и парти има... независимо къде!
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: март 04, 2010, 12:46:20 »

Pavla, smile ние си харесахме и капарирахме р-т "Казанлък" веднага след това.  yahoo
Понеже и него много харесах, не съм никак разочарована сега, напротив!  tease И без туй искам украса в златно - по-перфектен няма от него в това отношение, понеже част от интериора му е в този нюанс.  LOVING
« Последна редакция: март 04, 2010, 12:49:30 от lunno momiche » Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: март 04, 2010, 13:56:58 »

Момичета, това за Българан ми се вижда странно, понеже (дано не ме лъже паметта), си спомням, че седмицата преди нашата сватба Светла (от агеницята) казваше, че имали няколко сватби него ден, 2 от които в Зорница и Българан и търчали като луди по стълбите, за да украсят и за двете. Това се отнасяше за събота, пак казвам дано си спомням правилно.
Плюс това, Българан също е собственост на човека, който държи Зорница и Палас, а и там, където се намира - не мисля, че ще смущава хората със силна музика примерно.
Може нещо наскоро да са променили - не знам, просто ми е странно  pardon
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 04, 2010, 14:01:51 »

pinko_2 здравей от мен и  Welcome не се притеснявай,в началото всички булки изпадаме в това състояние на паника ohah,но като започнеш едно по едно се подреждат мислите,желанията и възможностите girl_wink,за първо време си разгледайте ресторантите и църквите и преценете датата,аз с това започнах,след като бях прочела тази толкова полезна тема  give_rose give_rose give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: март 04, 2010, 14:05:20 »

Bubka, и на мен ми е странно, но това ми отговориха.  pardon  crazy
Както и за "Палас" - нали повечето р-ти също са с хотелска част (това ни изтъкнаха като причина за ограничението на часа - да не се пречи на гостите на хотела), но нямат изискване  до 00:00 ч да приключва сватбата. На мен малко нелогично ми дойде това инфо, когато ни информира иначе представителния и добредържащия се управител на "Палас".  Наистина не ги разбирам! sad
« Последна редакция: март 04, 2010, 14:08:44 от lunno momiche » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: март 04, 2010, 14:18:34 »

Момичета, искам да ви попитам нещо.  ohah  По традиция кой закичва с бутониерите?  pardon
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 04, 2010, 16:14:51 »

Който си решиш bouncinggirl,колкото хора питах,толкова различни отговори - едни казват кумата,други майката или свекървата,трети булката и аз си избрах да си ги закичвам аз smoke
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: март 04, 2010, 16:25:43 »

thank you
 kiss kiss kiss
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 04, 2010, 21:23:52 »

Здравей PINKO_2 Welcome и от мен не се притесняваи всичко , ще се нареди както искате с твоята половинка. Ние направихме следното отидохме до ресторанта , който искахме и си избрахме свободна дата , после отидохме в църквата и там си запазихме час и най-накрая в гражданското и така всичко се нареди , и то ни отне не повече от четири часа и на следващият ден си избрахме агенцията . Само не се панирвай не е толкова трудно и напълно те разбирам и аз водя нещата от друг град за сега. give_rose give_rose give_rose
Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #402 -: март 04, 2010, 21:36:18 »

Мерси pavla за инфото. :butterfly:Ние мислим другата седмица да отидем до Овошник и да разгледаме подробно ресторанта и менюто.Всички мои познати казват, че там стават страхотни сватби и мисля, че вашата не отстъпва по никакъв начин.Не съм ходила лично до ресторанта, но страшно ми харесва идеята гостите да могат да излязят на въздух, сред тревичка  good.
Аз днес се обаждах в Зорница и се оказа, че имат една дата и се чудя дали да я запазвам, но някак си ми се искаше да го видя преди това и да видя и плажа.На мен ми бяха казали,че на Овошник минималният куверт е 55 лв на човек и вече се бях постреснала, мерси pavla, че ме поуспокои.
За Българан -аз лично съм била в събота в това заведение и имаше сватба, което ми се стори доста тъпо като идея да има чужди хора на такова събитие.Това обаче беше миналата година, тази може вече да е друго.Иначе наистина е уникално там
Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #403 -: март 04, 2010, 21:44:38 »

Благодаря ви tedi_rusenova  и moyra  за топлото посрещане. Колко хубаво и успокяващо е така като си чета и се допитвам до някога.Наистина съм ви много благодарна на всички момичета Flower
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: март 04, 2010, 22:33:51 »

Pinko  good няма проблем!
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: