Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:04:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Казанлък - 2 част  (Прочетена 124099 пъти)

miffry
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #375 -: февруари 25, 2010, 19:14:41 »

Ехо,съжелявам, че се цепя от колектива, ама така ме е налегнала работата, че забравям за сватбата (доколкото е възможно това Hmmm), пък и гледам да  Money
 Теди виж каталога на Светла и си харесай от там. Имаше сватби в син цвят,бордо, оранжево...Реши си какви цветя искаш и така. Когато ходихме да капарираме Зорница, я видях в бяло и златно, украсена от другата агнеция (не от "Ралица").Беше много хубаво ,пък и самият ресторант не е в някакви много задължаващи цветове; предполагам, че и столовете ще са ти в калъфи,т.е. можеш да си изберещ всякакъв цвят Shrek
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: февруари 25, 2010, 19:57:10 »

miffry, а ти на какъв цвят за декорация си се спряла? Тема на сватбата?  smile Flower
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: февруари 25, 2010, 22:55:11 »

Аз вече нямам търпение да разглеждам снимки yahoo,по-бързо да се стопля и да действате по въпроса tease  Сватбаааа
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 26, 2010, 13:24:13 »

Гери, честно да си призная, и аз с нетърпение чакам времето да стане още по-топличко  Sunshine , за да мога наволя да започна обиколката  witch , да си направя проучвания  VIATICUM и да започна с покупките на някои нещица. smile
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 26, 2010, 16:54:56 »

Момичета,включвам се набързичко с цветовата гама и темата на сватбата:
Аз си бях решила така-щом сватбата е в Казанлък,ами да свържа всичко с роза,нали К-к е града на розите.Та като започнем от поканите,тейбълките,роклята,бутониерите,подаръчетата за гостите и каквото още се сетите,навсякъде го имаше този елемент.А цвета-много обичам червено,бордо и такъв беше-в бордо...
Успех на всички:)
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 26, 2010, 18:28:35 »

Yaci, и аз много харесвам идеята тема на сватбата да е розата!  good
Само че аз май ще се опитам да я съчетая с още няколко елемента.  blush
Активен
miffry
Любопитен
*

« Отговор #381 -: февруари 26, 2010, 19:41:14 »

Мен много ми беше харесала идеята за бяло/лилаво/лавандула, за съжаление август лавандулата е само сушена и не ми допада( жалко,че сватбата няма да е май Count, много се чудихме.Решихме в крайна сметка да е бяло/бордо, жалко че прочутата казанлъшка роза е в розово,тъй че нама да е тематично sad розовото е прекалено бонбонено за моята представа).И така финала е: бордо,с естествени цветя (рози и лилиуми),без балони,украсата ще е на стойки( вижда ми се удобно).Представям си го семпло и с малки декоративни детайли.Когато се готвехме да правим сватбата в Русе, се влюбих в нещата на агенция Nice Moments и ми се иска да преповторя техните идеи, малки,стилни и едноцветни акценти,мноооого са им хубави нещата.
 Абе каквото се получи,пък и украсата прави впечатление в началото,всички казват,че сватбата я правят гостите, искам там настоението да се получи, пък ако ще и всички китки да опасат autumn
Активен
miffry
Любопитен
*

« Отговор #382 -: февруари 26, 2010, 19:43:20 »

Не се сещам за подходяща тема,морско не върви,розите няма да са в сезон.....най-много да уважим Голямата Косматка laugh
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: февруари 27, 2010, 12:17:47 »

goodpost хахаххахахахах
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: март 01, 2010, 09:46:46 »

SunshineЧЕСТИТА БАБА МАРТА, булки от Казанлък!
 give_rose

* martenica-b.jpg (22.63 KB, 219x256 - видяно 2118 пъти.)
« Последна редакция: март 01, 2010, 11:56:21 от lunno momiche » Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #385 -: март 03, 2010, 22:19:20 »

Здравейте на всички булки . Предстои ми сватба това лято-или поне така сме го замислили.Ужасих се обаче, когато се зачетох във форума - разбирам, че ресторантите са заети вече.Има булки които вече са организирали цялото си тържество( браво за което), а ние дори не сме ходили да разгледаме ресторантите.Надявам се да ми помагате за в бъдеще и да давате идеи и съвети, тъй като аз живея в София и малко трудно ще организирам нещата.Много ще съм благодарна, ако ми помогнете с ресторантите-препоръчайте ми някой и знаете ли въобще в някой да има свободна дата? Благодаря ви предварително
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: март 03, 2010, 23:49:14 »

Здравей pinko_2, и  welcome-2 във форума от мен. Браво за решението, то тва е най-сложното хи хи, е не съвсем де...ама като за начало е важно  girl_wink . А колкото за това че всички ресторанти са вече заети не мисля тъка, все пак тук има само 4-5 булки, две от които са на една и съща дата, доколкото разбрах, така че не мисля че е толкова безнадежно...но наистина колкото по-рано толкова по-голям ще е вашият избор. На сватбата на сестра ми бяха 8 сватби за деня, значи все някъде са били тези сватби. Така че смело напред и успех от мен...
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: март 04, 2010, 08:15:04 »

pinko_2,   Welcome
Аз също съм от София и разбирам добре каква е ситуацията и как се чувстваш  good, но не е болка за умиране.  girl_wink
Спрямо ресторантите, недей остава с впечатление, че положението е толкова трагично.  Yes
Казанлък  не е беден на ресторанти град. Напротив - имаш немалък избор. smile
Ресторантите, които на мен ми харесват са "Палас" , "Казанлък" и "Зорница", има и други, които също са подходящи. Абсолютно всичките имаха свободни дати.  blum
Затова моят съвет е да отидете и да си отделите достатъчно време, за да разгледате повече ресторанти, да се информирате какво предлагат и да си изберете кой най-много ви харесва на вас и да видите кога има свободна дата там (ако не държите на някоя специална дата).
Успех!  Good luck
Каквото и да те интересува - питай, всички сме насреща!  good
Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #388 -: март 04, 2010, 10:22:21 »

Благодаря за топлото порещане и се радвам, че мога да получа съвет от вас.Аз съм си от Казанлък и живеч в София и поради липса на отпуска трудничко ще мога да организирам сватбата.Благодаря ви момичета, че ме успокявате така- много се бях шашнала вчера   Oh my ....
pavla-първо благодаря за учтивото посрещане.Имала си страхотна сватба.Предполагам това е в Овошник.Можеш ли да ми кажеш повече подробности за този ресторант- колко ви беше куверта и колко места е ресторанта ( за да се ориентирам).
lunno momiche-благодаря и на теб. Надявам се да си бъдем полезни.Мои приятели вече са организирали сватби в Казанлък, така че и аз бих могла да ти помогна с нещо  Wink
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: март 04, 2010, 11:33:32 »

Здравей пинко,
Да ние бяхме в Аква парка-Овощник, сватбата беше около 130 човека (казаха, че са имали и сватби от 500 човека, макар че на мен ми е трудно да си го представя, но най-вероятно с маси отвън могат да се съберат и повече хора). Хареса ми това че е доста просторно. Цената беше 27 лв на човек, ако искаш мога да ти пратя на лични какво точно се включваше в менюто, за да добиеш по-точна представа. Към тази цена имаше включени 100мл алкохол и бира, но това май във всички ресторанти го има. Не искаха капаро. Знам че не изглежда толкова добре, колкото да кажем Зорница, но като мина агентката с нейната трупа всичко изглеждаше перфектно. На мен ми харесва този ресторант  good поради няколко причини: открито и просторно е, понеже няма нищо наоколо т.е. гости на хотела, на които да пречите, имате свобода до колко да останете (ние приключихме към 5.30). Кухнята беше ОК, макар че аз съм лош ядач т.е. ям като съм гладна, а като съм гладна не обръщам внимание какво точно си слагам в устата, но оплаквания от гостите нямаше.
Ами май е това, ако те интересува още нещо питай, ако искаш да ти пратя табличките си с цени и нещата които сме взимали за сватбата ми прати имайл да ти ги пратя.
Някой правил(бил) ли е (на) сватба в Булгаран? Доста добре изглежда.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: