Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:38:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208143 пъти)
kem_kem
Регистриран
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #330 -:
януари 19, 2011, 13:57:25 »
Здравей, Yoli,много се радвам че при теб нещата вървят по план :)Аз те първа почвам :(Имам въпроси относно Арената.Разбрах от друга съфорумка,че ресторанта на Арената е разделен на две зали и ще се получи малко като разделение на гостите,така ли е?Колко души ще са гостите ви?Колко големи са залите,за по колко души,колко е куверта,наема на ресторанта и цената за спане?Много ще съм ти благодарна за инфото!
Активен
yoly
Любопитен
«
Отговор #331 -:
януари 19, 2011, 15:21:35 »
Благодаря, дано и така да прадължат
Наистина рестораната е като разделен на две зали и това е единственият недостатък - поне за мен.Нашият куверт аще е около 25 - 27.Ние ще заемем целият хотел и сатите ще са ни по 20 лв на човек.Гостите ни ще са около 70-75 човека.Но пак ти казвам ти трябва сама да си погледнеш и да си прецениш.
Активен
kem_kem
Регистриран
«
Отговор #332 -:
януари 20, 2011, 19:46:29 »
Благодаря много за информацията,Yoly!Явно Арената отпада при нас,защото искаме всички гости да ни виждат както и ние тях
Активен
petinka79
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #333 -:
януари 22, 2011, 00:59:56 »
здравейте момичета,знам че скоро не съм се вклучвала но нямам време а и гледам да нампредвам с нещата.само да попитам някои случайно да си е избрал рачев хотел резиденция за сватбения си ден?
Активен
kem_kem
Регистриран
«
Отговор #334 -:
януари 24, 2011, 20:57:45 »
Здравейте!Вече си имаме дата 02.07.2011г !!!
Сега на дневен ред ми е ресторанта.Питахме в Етара и Интера в зала Плиска и двете са свободни още ,но между двете май е по-добре интера въпреки че е малко по скъпо.Казаха ми че минималния куверт на човек е 28лв.Това възможно ли е?Някоя скорошна булка може ли да ми даде повече инфо?
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #335 -:
януари 24, 2011, 22:08:21 »
Цитат на: kem_kem в януари 24, 2011, 20:57:45
Здравейте!Вече си имаме дата 02.07.2011г !!!
Сега на дневен ред ми е ресторанта.Питахме в Етара и Интера в зала Плиска и двете са свободни още ,но между двете май е по-добре интера въпреки че е малко по скъпо.Казаха ми че минималния куверт на човек е 28лв.Това възможно ли е?Някоя скорошна булка може ли да ми даде повече инфо?
Иаз съм се насочила към Интера и мисля тези дни да отида и да си запазя датата, а относно куверта - мисля, че е приемлив, като се има предвид цените по другите ресторанти- Рачев резидент казаха около 38, Севастократор - около 35-40 лв. Това са цените, около които се въртят "по-изисканите" ресторанти във Велико Търново и Арбанаси.Моето лично мнение, е че ресторанта( Плиска) в Интера е много по-хубав от този на Етъра. Ходил ъм на мероприятия в Плиска, не беше кои знае колко украсена залата и се получи много добре.
П.С. Запази ли дата в общината и църквата и каква сума ще трябва да платиш?
Активен
kem_kem
Регистриран
«
Отговор #336 -:
януари 24, 2011, 22:25:12 »
Да записахме се в общината,църква няма да имаме!На милото сестра му ходи днес и ни е записала ,но утре ще ходи пак защото не е знаела някои мои данни.Утре ще се чуем с нея и ще мога да ти кажа всичко
Ти ходила ли си до интера,ако си или ще ходиш моля те кажи повече информация,пр . за менюто което предлагат и какво включва куверта ,защото забравих да кажа да питат за тези неща.
В Интера са казали че залата вече била ангажирана за последните 2 седмици на юли месец,ако това ти помага.Минимум куверта трябва да е 28лв ,залата се наема за 5 часа и дават 1ч подарак от тях и след това по 15лв/час за всеки сервитьор(минимум 3 сервитьора) и 10 за готвач.Можели те да се заемат с цялата организация и украса срещу заплащане,но повече инфо не са дали.Подарак апартамент за младоженците и -20% отстапка от цената за нощувка на гост. Ти питала ли си някъде за ориентировъчни цени на украсите.В тази област съм много боса,моля помагайте и ако може с някакви цифри
«
Последна редакция: януари 24, 2011, 22:28:22 от kem_kem
»
Активен
yoly
Любопитен
«
Отговор #337 -:
януари 25, 2011, 10:32:44 »
Цената на ускрасата зависи много от това какво искаш точно,но всяка фирама за украса има базови оферти.Така че поискай да ти дадат най- обща информация.Те имат готови, т.е арка еди колок си, панделки еди колоко си и т.н.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #338 -:
януари 25, 2011, 12:00:36 »
Цитат на: kem_kem в януари 24, 2011, 22:25:12
Да записахме се в общината,църква няма да имаме!На милото сестра му ходи днес и ни е записала ,но утре ще ходи пак защото не е знаела някои мои данни.Утре ще се чуем с нея и ще мога да ти кажа всичко
Ти ходила ли си до интера,ако си или ще ходиш моля те кажи повече информация,пр . за менюто което предлагат и какво включва куверта ,защото забравих да кажа да питат за тези неща.
В Интера са казали че залата вече била ангажирана за последните 2 седмици на юли месец,ако това ти помага.Минимум куверта трябва да е 28лв ,залата се наема за 5 часа и дават 1ч подарак от тях и след това по 15лв/час за всеки сервитьор(минимум 3 сервитьора) и 10 за готвач.Можели те да се заемат с цялата организация и украса срещу заплащане,но повече инфо не са дали.Подарак апартамент за младоженците и -20% отстапка от цената за нощувка на гост. Ти питала ли си някъде за ориентировъчни цени на украсите.В тази област съм много боса,моля помагайте и ако може с някакви цифри
Не съм ходила в Интера, но другата седмица ще го посетя. Моят личен съвет е да не се съгласявате веднага с условията им, а малко да се попазарите - винаги поддават(няма значение за къде става въпрос). Относно украсата - аз съм много скептично настроена към сватбените агенции и в главата ми се "върти" идеята да наема фирма за партита, която да се заеме с украсата или някои приятел да се заеме с нея. А, каква е тази цена за готвач - за цялата вечер или след тези 6 часа(5+1) , защото едва ли след като се сервира и десерта ще има нужда от него - хората вече само пият в тези часове
Активен
tinakostova
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #339 -:
януари 25, 2011, 13:43:01 »
За първи път и аз чух, да се плаща на готвача след 6-ия час. Миналата година бях на сватба там и това, което ми направи впечатление, че нямаха оливерници за всички маси, храна за сметка на това беше добра.
twety bird беше писала, че не са могли да намерят свестен апартамент в хотела за тях и сервитьорите ги излъгали в сметката.
А относно украсата, мисля, че с малко организация и фантазия могат да се направят страхотни неща, зависи все пак какви са ти очакванията и какви са ти приоритетите за сватбата.
Желая успешна подготовка на всички бъдещи булки.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #340 -:
януари 25, 2011, 15:03:49 »
Относно тези пари, които се заплащат на всеки сервитьор след петия час го има навсякъде. Просто на повечето места е сложено като обща сума. Примерно 100лв на час за продължение./това е примерна сума/ А в Интера са го направили на човек,което пак излиза същото.
Активен
kem_kem
Регистриран
«
Отговор #341 -:
януари 25, 2011, 16:44:10 »
Здравейте,момичета!Всички сте прави за всичко!Проблема е че аз не умея да се пазаря много,а и не съм в България.Аз също си мислех аз да украсявам ,но се притеснявам че няма да ми стигне времето.Защото ще съм максимо за 1 месец в България
а за това време имам пре достатъчно други ангажименти покрай организацията.
Yoly и аз мислех ,че имат базови оферти,но уви
Писах на почти на всички агенции ,а може би и на всички да ми пратят някакви ориентировъчни цени на услугите ,които предлагат,но се отзоваха само 2,останалите ми писаха че много зависело ,незнам си какво още.Мила,ти ако имаш някакви оферти може ли да ми ги пратиш мейла ми е:
[email protected]
или някой друг ако има актуални оферти пращайте моля ви!!!!!!
Между другото някой може ли да ми каже нещо за агенция Рабел,нещо за работата им,защото техните цени ме устройват,но незнам колко са сериозни :)Дайте ми имена за фото и видео .
Tina ,много ти благодаря за всичко!Ще имам предвид предложенията ти за видео,диджей и водеща.Ще им пиша дано ми отговорят!
«
Последна редакция: януари 25, 2011, 16:48:55 от kem_kem
»
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #342 -:
януари 25, 2011, 17:23:04 »
Цитат на: kem_kem в януари 25, 2011, 16:44:10
Здравейте,момичета!Всички сте прави за всичко!Проблема е че аз не умея да се пазаря много,а и не съм в България.Аз също си мислех аз да украсявам ,но се притеснявам че няма да ми стигне времето.Защото ще съм максимо за 1 месец в България
а за това време имам пре достатъчно други ангажименти покрай организацията.
Yoly и аз мислех ,че имат базови оферти,но уви
Писах на почти на всички агенции ,а може би и на всички да ми пратят някакви ориентировъчни цени на услугите ,които предлагат,но се отзоваха само 2,останалите ми писаха че много зависело ,незнам си какво още.Мила,ти ако имаш някакви оферти може ли да ми ги пратиш мейла ми е:
[email protected]
или някой друг ако има актуални оферти пращайте моля ви!!!!!!
Между другото някой може ли да ми каже нещо за агенция Рабел,нещо за работата им,защото техните цени ме устройват,но незнам колко са сериозни :)Дайте ми имена за фото и видео .
Tina ,много ти благодаря за всичко!Ще имам предвид предложенията ти за видео,диджей и водеща.Ще им пиша дано ми отговорят!
От агенциите ти казват,че са относителни цените,защото има много фактори по които се прави една оферта. Наример естествени или изкуствени цветя ще се ползват. Какви цветя харесваш и колко големи икебани примерно искаш да има на една маса. Също има значение колко човека е самата сватба. Ако е над 100 примерно в повечето случай се правят отстъпки. Ако ще имаш арка например дали тя ще е с естествени цветя или изкуствени. Затова са ти казали че нещата са относителни. Обясни им в общи линии какво искаш и те със сигурност ще ти кажат какво излиза като цяло.
Активен
Mango414
Регистриран
Публикации: 1
Отг: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
«
Отговор #343 -:
февруари 03, 2011, 20:44:13 »
Здравейте момичета. Успех и честито на всички бъдещи булки!Аз също ще бъда Търновска булка през май тази година
Имаме си ресторант но си нямаме агенция. Насочила съм се към агенция Мериен(харесаха ми снимките на сайта им), но пък ми препоръчват също и Менделсон?!?Имате ли отзиви от там и знае ли как стоят цените и на двете места?
Активен
yoly
Любопитен
Отг: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
«
Отговор #344 -:
февруари 03, 2011, 21:25:51 »
Здравей!
Аз съм избрала Мериян.От тях за сегасъм много доволна.направиха ми пробната украса както искам.цените им за мен са приемливи.за съжаление от Менделсон нямам впечатления.Аз ти предлагам да посетиш двете агенции и да видиш какво ще ти предложат.Ти насочила ли си се към цветове за украсата?
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...