Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:34:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208139 пъти)
baby83
Регистриран
Публикации: 4
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #315 -:
декември 01, 2010, 14:53:27 »
Благодаря ви , разгледах нещата надявам се да са ми полезни фотографията на Венци доста ми хареса, а някой има ли информация за цените на Studio 1 гр.Пловдив?Фотографа се казва Димитър Димитров гледах негови клипове и са страхотни.Някой скоро да е правил сватба в хотел Янтра за да ми каже информация както и за Рачев Резидънс в Арбанаси.От къде в Търново да намеря халки или въобще вие от къде си вземахте халките.Какви изследвания се правят и колко време преди сватбата??Както и за роклята
Много въпроси , но нямам време мн да обикалям по агнеции и магазини, защото работя , моля ви всяка помощ ще ми е от полза.Благодаря ви предварително
liva 82 , писах ти на ЛС , моля те отговори ми там
Активен
liliv
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #316 -:
декември 01, 2010, 18:59:56 »
Олееее направо сте страшни!!! Само да се появи някой във форума и направо го "налапвате", а да не говорим, че това може да е някоя мнима булката от поредната сватбена агенция. Сега пък сватбен център "Мериан".
Намерихте как да си правите реклама. Истинските професионалисти не стоят по цял ден във форумите, за да се рекламират, а се доказват с работата си.
happyfoto предполагма, че правиш услуга на колега, но да ви кажа честно едва ли има смисъл от такива самореклами.
baby83
искам да ти кажа, че имаш предостатъчно време, за да организираш сватбата си. Обиколи всички търновски агенции - най -добрите са три, ако искаш на лични ще ти кажа кои са. Цените изобщо не са толкова високи, направих си труда да правя сравнение когато организирах своята сватба. Относно материалите за украса - когато си склонен да отделиш добра сума за украса съответно ще получиш и украса с хубави материали, нищо хубаво не става без пари.
За екипите- срещни се поне с 2-3 фотографи, оператори и т.н., за да направиш най-добрият избор.
И като финал ще ти кажа, не се доверявай на сляпо!
Активен
yoly
Любопитен
«
Отговор #317 -:
декември 05, 2010, 20:45:05 »
Цитат на: baby83 в ноември 30, 2010, 16:16:57
ехо няма ли Търновски булки??? Агенцията е Фиеста ане Фаворит както съм писала ( малка грешка)
Здравей !
За 70 гости можеш да погледнеш ресторант Арена.нашат асватба ще бъде там на 30.04.2011
Активен
kapriz
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #318 -:
декември 06, 2010, 14:19:11 »
Baby 83, опитах да ти пиша на лични , но кутията ти е пълна
Ателието му /то си е магазинче /се намира до хотел Панорама и магазина на Паоло Ботичели. Няма как да не го видиш!
Активен
yoly
Любопитен
«
Отговор #319 -:
декември 09, 2010, 12:25:13 »
Здравейте!
Аз ангажирах Роси Колева и нейният ди жей.Сега обмисляме фотографи видео.Някакви впечатлиния и предложения?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #320 -:
декември 13, 2010, 12:43:34 »
Ако не си забелязала,тук някой като изкаже мнение с предложение за видео,фото ,ресторант или агенция се появяват злобнички момиченца,с нелепи изказвания...така,че явно такъв въпрос можеш да зададеш в друг форум, тук всеки напада всеки защото явно му е празна г...
Активен
mila06
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #321 -:
декември 29, 2010, 16:18:46 »
Здравейте,
ние още избираме място за сватбата и една от възможностите е Велико Търново или Арбанаси. Препоръчайте и споделете впечатления моля ви от ресторанти за около 90-100 човека. Засега огледахме ресторант Севастократор в Арбанаси, Извора и ресторант Янтра.
Благодаря ви предварително.
Активен
Pagane85
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #322 -:
януари 01, 2011, 17:48:27 »
Здравейте момичета. Сватбата ми ще е на 10 юли в Търново и имам проблем с избирането на ресторант. Някой има ли впечатления за сватби правени в Интер хотел Велико Търново. Ходих там в зала Плиска и ми хареса, но не мога да намеря във форумите мнения относно ресторанта. Обмислям и варианта за ресторанта в х-л Етър. Приемам и мнения относно всички ресторанти в Търново
Благодаря предварително!
Активен
Mehme_Dova
Регистриран
«
Отговор #323 -:
януари 01, 2011, 22:18:49 »
Здравейте! Моята сватба не беше в Търново, но за украсата се доверих на една колежка от университета, която има сватбена агенция там. Мога да ви дам координатите й и ще ви помогне за избора на ресторант. А фотографа (Пенчо Чуков) и оператора (Петър Петров) ни бяха повече от чудесни (и двамата са от Дряново).
Сайта на агенцията е
www.meriancenter.com
, собственичката се казва Мария. В сайта ще видите и работата на господата от Дряново.
P.S. Първото видео (filiz&hasan) е нашето
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #324 -:
януари 03, 2011, 22:29:01 »
Цитат на: Pagane85 в януари 01, 2011, 17:48:27
Здравейте момичета. Сватбата ми ще е на 10 юли в Търново и имам проблем с избирането на ресторант. Някой има ли впечатления за сватби правени в Интер хотел Велико Търново. Ходих там в зала Плиска и ми хареса, но не мога да намеря във форумите мнения относно ресторанта. Обмислям и варианта за ресторанта в х-л Етър. Приемам и мнения относно всички ресторанти в Търново
Благодаря предварително!
Здравей, смея да твърдя, че съм обиколила всички големи ресторанти във Велико Търново, защото нашата сватба ще е с повече от 100 човека,и съм най-впечатлена от Малката зала на Интер хотека("Плиска"). Знам ,че там мн явно се опитват да те излажат и да ти вземат повече пари, но това съм чувала и за Вимпалас на Арбанаси. За повече информация мойе да прочетеш постовете на tweety bird, зашото нейната сватба беше в Интера.
И аз съм се ориентиртала към този ресторант и при първа възможност ще отида да проверя условията и да се уговорим. Успех!!!
Активен
Mehme_Dova
Регистриран
«
Отговор #325 -:
януари 11, 2011, 13:51:38 »
Не знам какво ви пречи, че се споменават имена на фотографи, агенции и т.н., нали това е целта на тези форуми- обмен на информация. Пък и без реклама не може.
«
Последна редакция: януари 11, 2011, 13:54:56 от Mehme_Dova
»
Активен
bkbojanova
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #326 -:
януари 14, 2011, 15:20:59 »
Здравейте, предстои ми подготовката на сватба и искам помощ относно изборът на оркестър! Чували ли сте отзиви за този, който е в "Чифлика 2" на центъра? Благодаря ви предварително!
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #327 -:
януари 16, 2011, 13:42:22 »
Здравейте, момичета! Някой може ли да ми даде информация с цените на гражданският и църковният брак във Велико Търново и ако имате сведения какви документи (медицински) изискват, защото и там цената варира ,в зависимост от изискваното от тях медицинско. Благодаря ви.
Активен
kem_kem
Регистриран
«
Отговор #328 -:
януари 18, 2011, 15:16:34 »
Здравейте,момичета!Вече и аз съм от отбора на сгодените. :PПредстои ни сватбата,но ще имам нужда от вашата помощ :)Ние сме от Велико Търново ,но живеем и работим в Испания.Мисля ,че ще ми е сложно да организирам всичко от тук.Изобщо си нямам и на идея от къде да почна с подготовката.Дата още нямаме,защото не сме си оправили още отпуските с милото,но ще е някъде юли месец предполагам.Надявам се до 1-2 седмици да имаме някаква яснота за датата.Имам 6 месеца момичета,помагайтеееееееееееееееееееееее!!!!Гледахме няколко ресторанта в нета и ни харесаха 2 по снимки-Арена и Янтра !Прочетох добри отзиви за тях,но ако някой има впечатления за тях ,моля кажете!Интересува ме цени на залата ,на кувертите ,вупроса с допълнителния алкохол и най-вече ако някой има снимки от тези места.Много ми се иска да видя залите в ресторантите с някаква аранжировка и подредба на масите :)Броя на гостите е около 90души абе 100 направо.Друго не се сещам в момента.Ако нещо съм пропуснала ,питайте!
Благодаря предварително на всички за помоща!
Активен
yoly
Любопитен
«
Отговор #329 -:
януари 18, 2011, 18:40:16 »
Здравей Кем-кем!
Аз ще има сватба в Арена на 30.04.2011.За там за сега могада кажа само хубави неща.Управителкато на ресторанта вили е винаги много любезна.Разрешават внасяне на алкохол и мезе.направиха ни намаление на стаите ,тъйкаато аз ще има гости от други градове и се налага пренощуване.Правихме дегустация на менюто което си избрахме.Всичко е доста вкусно и порциите са достатъчни.
За видеща съм избрала Роси Колева от Габрово и нейният зи джей.Отзивите за тях бяха много добри.
Фотограф Николай Митев от София има сайт -тако че можеш да разгледаш и да прецениш.
Агенция за украсата ще ми бъде Мериан, за сега това което ми показаха като примерна украса ме удовлетворява.
Видеото ще ми прави Петър Петров - можеш да разгледаш нещата му във сайта на Мериан.
Сватбената торта ще си поръчвам в Лучия, техните ми се видяха доста интересни,, а и вкуснии.
Това е в общи линии, но както разбираш иаз като тебега подготвям сватба, така четук е хубаво да се включат минали вече по този път булки.
Успех с приготовлението!
Ако имаш питания пиши!
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23