Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 11:16:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208201 пъти)
petinka79
Любопитен
Публикации: 21
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #255 -:
октомври 20, 2010, 14:27:10 »
ами то 130 човека си е доста народ ако питате мен :-)....малко са ресторантите където ще остане достатъчно място за игра...а за храната че е била студена-аз със това съм се примирила-и на братовчед ми на сватбата беше така.в повечето случаи маи е така
Активен
mili6e
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #256 -:
октомври 20, 2010, 18:25:13 »
А дали мога да се справя без агенция
Колежките ми казаха,че първо трябва в съвета да си запазим датата а след това да правим мед.изследвания и чак след това са другите неща.
И друго сега ми се върти в главата - сватба коктейл??
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #257 -:
октомври 20, 2010, 21:07:05 »
не съм съгласна за храната! Един уважаващ се ресторат не би сервирал студена храна било то за сватба, още повеча като познавам обслужването на Рачев хотел Болярски(на ниво е), това е недопустимо.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #258 -:
октомври 20, 2010, 22:18:53 »
Въпреки невежеството на сервитьорите в Интера, бих казала, че храната беше вкусна, поне това, което ни си избрахме и не беше студена, е не беше и супер топла, че чак гореща, но нали се сещате, че за 100 човека няма как да е топло яденето, но пак казвам беше супер свежа и готова за консумация. Останалото като персонал от сервитьори до управители (тях ги сменят на всеки 2 седмици) са под всякаква критика, но няма кой да назначи кадърни.
Активен
petinka79
Любопитен
«
Отговор #259 -:
октомври 21, 2010, 00:22:14 »
дано да е така че аз там искам да правя нашата сватба.по снимки ми изглежда прекрасно,ама живот и здраве на коледа като си доидем ще отидем да се убедим лично.ами някои случайно да знае след като приятелят ми е чужденец тои ще трябва ли да си вади медицинско?знам че ще му трябва някакъв документ ама за медицинско не съм сигурна
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #260 -:
октомври 21, 2010, 07:53:52 »
Цитат на: petinka79 в октомври 21, 2010, 00:22:14
ами някои случайно да знае след като приятелят ми е чужденец тои ще трябва ли да си вади медицинско?знам че ще му трябва някакъв документ ама за медицинско не съм сигурна
Има тема за брак с чужденец и там има всичко около техните документи.
Активен
Zoritz
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #261 -:
октомври 21, 2010, 08:26:58 »
Това да ти носят студена храна наистина е недопустимо за хотел, който държи на името си. Някой има ли идея как са цените на кувертите в този хотел Рачев в Арбанаси?
Относно медицинското - вади се не по-рано от 30 дни от датата, на която ще е сватбата. Задължително ще се иска подобен документ и от чужденец, щом брака ще се сключва на територията на България.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
октомври 21, 2010, 09:52:29 »
Цитат на: petinka79 в октомври 21, 2010, 00:22:14
дано да е така че аз там искам да правя нашата сватба.по снимки ми изглежда прекрасно,ама живот и здраве на коледа като си доидем ще отидем да се убедим лично.ами някои случайно да знае след като приятелят ми е чужденец тои ще трябва ли да си вади медицинско?знам че ще му трябва някакъв документ ама за медицинско не съм сигурна
На снимки изглежда хубаво, но не е така, от сега да знаеш. Трябва просто да се преобрази, че да се постигне нещо. А и персонала постоянно ще ви къса нервите, ако сте от по-мълчаливите, така че ако искате нещо настоявайте.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #263 -:
октомври 21, 2010, 10:06:08 »
Zoritz, в предни постове една от съфорумките беше написала, че за да стане хубаво менюто кувертът трябвало да е около 40 лв на човек (така са и отговорили от хотела)
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #264 -:
октомври 21, 2010, 10:10:51 »
Аз не мисля така. Пак зависи какво включва де. това само за храната ли е? - Алкохола, сухи мезета, ядки , безалкохолни включва ли се?
Активен
petinka79
Любопитен
«
Отговор #265 -:
октомври 21, 2010, 14:19:12 »
за рачев хотел ми казаха 4е един хубав куверт излиза около 45 лева.не знам какво имат предвид хубав и не знам какво жлиза в този куверт но предполагам 4е 6те има от всичко по малко
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #266 -:
октомври 21, 2010, 14:30:23 »
Нашият куверт включваше салата, предястие (кашкавал в шунка), основно - бон филе - хубава пържола с гъби и разтопен кашкавал (усещаше се топлината на ястието, но не беше като серивирано само за мен, защото сме 100 човека и нямат съдове, които да побират толкова много порции наведнъж), гарнитурата беше с бейби картофки (мн хубави) печени, бейби моркови (варени) и грах и две филии хляб. Това излизаше около 27лв мисля. Но алкохол, безалкохолно, сухи мезета, ядки , тортата бяха отделно от куверта.
Салатата беше около 5.90, основното около 14, гарнитурата около 3лв. , предястието не си го спомням, сигурно около 3лв. Но да кажа, че сервитьорите имат наглостта да показват на сватбарите меню, което не е на ресторанта, а специално меню за такъв повод с по-високи цени и ги направихме луди. Просто много винамвайте или идете и вижте менюта на ресторанта и после се уговорете за среща относно менюто. Знаи само за салата, основно , предястие и хляб е около 27лв. всичко друго си внесохме и платихме оттам откъдето си го купихме
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #267 -:
октомври 21, 2010, 14:39:01 »
Леле, булка от В.Т а не съм се разписвала тук сиг от сватбата
Момичета, много зависи от ресторанта- нашия куверт беше 42лева, с вкл вс неща, допълнително вкарвахме алкохол и тортата само. Но това не означава, че ако куверта е 25-30 лв, ястията ще са по-малко вкусни или порциите по-малки. Истината е, че избере ли се някой от новите ресторанти, трябва да се нагласи по-голяма сума за куверт.
Нашата сватба беше в Севастократор и съм страшно доволна, др е въпроса, че имам лош спомен от агенцията........
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #268 -:
октомври 21, 2010, 15:00:32 »
поли, сподели за агенцията, за да не страдаме и ние и да имаме и ние едно наум, ако искаш ми напиши на лични нейното име.
относто куверта - мн се рових из интернет и голяма част от известните и лъскави ресторанти предлагат куверт за около 40 лв на човек, но си мисля, че може и по-малко да излезе, в зависимост от избраната от нас храна. само за сравнение - в известния комплекс в с.Емен ми казаха,че куверта ще ми излезе около 35 лв, като може за основно да се предложи заешко,ама ако се сервира пилешка пържола (примерно) ще е по-нисък.
Активен
petinka79
Любопитен
«
Отговор #269 -:
октомври 22, 2010, 10:06:41 »
момичета,един въпрос имам и ще се надявам някои да може да ми помогне-някой някога виждал ли е украса на ресторант жуж бяло и каре?опитах се да намеря нещо но без успех
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...