Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:41:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208260 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: октомври 08, 2010, 12:20:43 »

Искам да кажа, че гражданският ритуал във Велико Търново много ми харесва. Без излишни думи и тсакива нот времето на Тодор Живков. Добре подбрано слово. Жива музика, за което не знаех. Много се радвам, че ритуалът беше доста изпипан.
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #241 -: октомври 08, 2010, 14:46:39 »

моonshine, избрали сме ресторант Момина крепост или по известен като Ксилифор. Много ми хареса, че има и градина, за изнесения ритуал и места за хубава фотосесия, но като гледам времето какво е направо незнам. Поизтрий малко от личните си съобщения, за да мога да ти дам информация за водещата, която наехме, а може и да ти пиша след сватбата, тогава ще имам пълна и точна информация.
Активен
petinka79
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #242 -: октомври 12, 2010, 00:38:17 »

zdraveite momi4eta,sujalqvam 4e pi6a na latinica no laptopa mi nqma kirilica :-)ta doide i moeto vreme da se vkliu4a v temata makar da vijdam 4e ve4e ne e taka aktivna kakto e bila predi.pro4etoh vsi4ko i to nqkolko puti,no 4estno da si kaja nikakvi izvodi  ne mojah da si izvadq.osven 4e edi koi si DJ ne e dobur drugo ni6to ne razbrah  :)a za tozi DJ az si go znaeh za6toto predi  mesec bqh na negova svatba.mnogo iskam nqkoq ve4e biv6a bulka da dade informacia ot li4en opit-kato DJ,vode6t,videozasnimane,snimki,restoranti i vsi4ko podobno.problema mi e 4e az ne sum v bg i nqma da imam vuzmojnost da obikalqm i da tursq i zatova mnogo razitam na ve4e "prepatilite".ppo razli4noto pri men e 4e godenikut  mi ne e bulgarin no sbatbata ni 6te e v bg,vuv turnovo i 6te q pravim po bg standart.taka 4e vsqka informacia bi  mi bila mnogo polezna. give_rose
Активен
Zoritz
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #243 -: октомври 12, 2010, 08:22:35 »

Здавей petinka79.
Добре дошла при нас. Кажи повече подробности за сватбата ти? Кога е датата? Колко човека гости мислите да имате? В търново ли искаш да и или в Арбанаси?
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #244 -: октомври 12, 2010, 09:53:05 »

zdravei Zoritz,svatbata 6te e na 23.07.11...znam 4e ima mnogo vreme no poneje ne sum v bg znam 4e ot sega trqbva da zapo4na da se orientiram.na Koleda 6te si idvame i 6te obikolim po restorantite za da si nabelejim ne6to.Nqkoi be6e pisal za tozi nov kompleks rachev ili ne6to takova.Razgledah snimkite i mnogo mi haresa.mislehme za kaloqnovata krepost no nie edva li 6te sme mnogo 4oveka-nai mnogo okolo 100-ot negova strana edva li 6te doidat mnogo,i tam 6te izglejda prosto prazno.na moa priqtel mnogo mu haresa za6toto e kato krepost,a toi e 6otlandec i predpolagam vseki e 4uval tuk za zamucite....oba4e.....restoranta mi e nai malkiq problem-znam 4e vse nqkoi 6te mi grabne okoto.tova koeto me pritesnqva e kak 6te namerq dobur dj,vode6t/a i videooperator.mnogo vajno ne6to e da namerq dobur prevoda4 za gostite ot 6otlandia....s dve dumi ima mnogo vreme no az ot sega sum se zakuharila za6toto nqma da imam neobhodimoto vreme za obikalqne i tursene...
Активен
Zoritz
Новак
*

« Отговор #245 -: октомври 12, 2010, 10:58:44 »

За да се справиш с всичко ще ти трябва агенция. Не може от разстояние да организираш всичко. За DJ, водщ, фото и видео може да се обърнеш към самата агенция. Те ще ти предложат варианти. Моя съвет е да се срещнеш с няколко DJ, водещи и фотографи и после да си избираш. Запознай се с работата им от близо. Само на съвети от форума няма кака да стане, защото всеки има различни предпочитания. Относно ресторанта - За Калояновата крепост, наистина е хубаво място обаче имай предвид, че няма да затворят заведението изцяло за 100 човека. Ще пускат гости на хотела и ако има и други гости. Това ми го каза управителя, тъй като и ние се бяхме спряли на него първоначално. Останалите ресторанти в Арбанаси имат малко вътрешни места (с изключение май на Севастократор), а трябва да имаш и това предвид ако е лошо времето. Моята сватба ще е около 140 човека и затова ми е много трудно да намеря такъв ресторант в Арбанаси. Новият Рачев хотел е наистина невероятен, но май и цената на куверт ще му е такава.
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #246 -: октомври 12, 2010, 14:16:15 »

e kolko da mu e cenata tam?ne vqrvam vse pak da e 4ak tolkova frapira6ta cenata.struva mi se 4e si zaslujava-vse pak az pone mislq edin put da se jena  ;-) a za kaloqnovata krespost 4etoh vuv foruma 4e puskat drugi hora-po rano ne e bilo taka.ama i te vse pak sa si pravi-sus 100 4oveka nqma kak da si pokriqt masrafa :-)za agencia znam 4e bez neq nqma da se spravq,ama kato me e strah.s moq kusmet 6te naema tazi koqto nai zle se spravq.....
Активен
Zoritz
Новак
*

« Отговор #247 -: октомври 12, 2010, 15:46:04 »

До каква сума си си отделила за цена на един куверт? Цените в Арбанаси са доста по високи. За хубаво меню си трябват поне около 40 лева, че и на горе. Аз скоро мисля да го посетя този ресторант за да видя какво предлагат, но си мисля, че ще е доста над 40 лв. куверта.
Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #248 -: октомври 12, 2010, 22:29:39 »

ami az ako naistina mi haresa restoranta sum gotova i 50 da dam,razbira se i da ne mi se otnema pravoto da si vkaram moi raboti.az mislq tazi sub i nedelq da im pi6a da vidq kvo 6te kajat.a ti ot sofia li si?6to re6i v turnovo da se jeni6?
Активен
Zoritz
Новак
*

« Отговор #249 -: октомври 13, 2010, 08:51:47 »

Ние живеем в София, но иначе съм от Търновския край. Избрахме заради това Търново. А и ние ще настаняваме половината гости по хотели. Ако трябваше да правим сватбата другаде трябваше да мислим и търсим хотели почти за всички. За кой DJ става на въпрос. Аз не съм чела всички постове и може би за това не ми става ясно?
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #250 -: октомври 13, 2010, 09:48:22 »

Здравейте момичета и Добре дошли на новите бъдещи булки,
при мен вече всичко е готово, остава само малко притеснение дали всичко ще мине както трябва. Днес ще ходя последно да ми направят роклята, точно по мярка.
След неделя ще мога да дам пълна и точна информация. И снимки ще кача.
Успешна подготовка на всички!
Активен
Zoritz
Новак
*

« Отговор #251 -: октомври 13, 2010, 12:34:19 »

Здравей tinakostova

Не се притеснявай за сватбата и организацията. Всичко ще мине по план. Ти само се наслаждавай на Деня. Стискам палци
« Последна редакция: октомври 13, 2010, 12:40:26 от Zoritz » Активен
petinka79
Любопитен
*

« Отговор #252 -: октомври 14, 2010, 14:18:06 »

katerinciq пиши като отидеш до този Rachev Hotel Residence да 4уем какво става там.Аз им писах на скайпа но нямам отговор за сега
Активен
mili6e
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #253 -: октомври 19, 2010, 19:11:56 »

Здравейте момичета,приемате ли още една бъдеща булка?
Та да си кажа:
Мислим да си направим зимна сватба,някъде около 15.01.2011г(мислехме за 17-18.12.2010 г)обаче ми се струва още по-рано и незнам дали ще можем да организираме всичко.
Откъде да започнем с организацията ми е въпросът?
Датата - ок?
Мястото - имам идея да е х-л Янтра
Гостите - преблизително 80 човека
ами другите неща,кое след кое?

Ще съм много благодарна и приемам всякакви мнения и съвети.
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #254 -: октомври 19, 2010, 21:44:12 »

mili6e, добре дошла. Не знам да ли  ще мога да ти помогна, като ти дам съвет по въпроса, защото аз самата не зман от каде да започна. Но все пак решете на 100 % кой ще е ресторанта, насочете се към агенция и започнете работа по организацията - поне таки ги виждам аз нещата. Помагайте всички!!!
 Относно Рачев хотел резиденция чух много противоречиви коментари  от хора ,които са пресъствали на две различни сватби там. Първото беше много негативно - "ресторанта като коридор, няма място за всички ,ако станат да танцуват (става вапрос за около 130 човека), храната се сервира студена и е много безвкусна". Другото мнени ще го опиша само с две дума "Страхотено беше". girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: