Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:56:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част  (Прочетена 208273 пъти)

tinakostova
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #225 -: септември 29, 2010, 13:06:12 »

Чофи, благодаря ти,
надявам се и при нас да се получи хубава и весела сватба, за това най - много държа на DJ-ят, който ще изберем.  За Ксилифор чух още добри мнения, а и както писах и по-рано условията бяха там доста добри, освен това можем да ползваме и стаи в хотела на добра цена. Сега продължавам с подготовката, в петък, събота и неделя съм си организирала срещи. Искам лично да се срещна с хората, за да мога да направя най-добрият избор, не ми хареса от агенциите да ми препоръчват водещ по картинка, а много интересно, че за компетентността на DJ-ят никой нищо не споменава. В две от по-големите агенции /няма да споменавам имена/ ми пускат видео на водещите си и очакват, че за 3 минути, които съм видяла мога да избера, разбира се ми предлагат и най-скъпият вариант като най-добър, освен това на всички обеснявам, че не държа толкова на водещият, а на DJ-ят. Повече ме интересува с каква техника разполага, с каква фонотека и т.н., но никой не можа да ми даде някакъв отговор на въпросите ми. Все пак намерих няколко варианта, но ще пиша след неделя.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: октомври 01, 2010, 11:14:29 »

Чофи, благодаря ти,
надявам се и при нас да се получи хубава и весела сватба, за това най - много държа на DJ-ят, който ще изберем.  За Ксилифор чух още добри мнения, а и както писах и по-рано условията бяха там доста добри, освен това можем да ползваме и стаи в хотела на добра цена. Сега продължавам с подготовката, в петък, събота и неделя съм си организирала срещи. Искам лично да се срещна с хората, за да мога да направя най-добрият избор, не ми хареса от агенциите да ми препоръчват водещ по картинка, а много интересно, че за компетентността на DJ-ят никой нищо не споменава. В две от по-големите агенции /няма да споменавам имена/ ми пускат видео на водещите си и очакват, че за 3 минути, които съм видяла мога да избера, разбира се ми предлагат и най-скъпият вариант като най-добър, освен това на всички обеснявам, че не държа толкова на водещият, а на DJ-ят. Повече ме интересува с каква техника разполага, с каква фонотека и т.н., но никой не можа да ми даде някакъв отговор на въпросите ми. Все пак намерих няколко варианта, но ще пиша след неделя.

Защо просто не искате срещи с дж -те с които работи агенцията ? Те би трябвало да ви организират тези срещи и сами да прецените кой от хората ви допада .
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**

« Отговор #227 -: октомври 02, 2010, 09:41:13 »

В предишният ми пост точно това казвам, че събота и неделя имам срещи с фотографи, видеооператори, DJ и водещи. Искам да се срещна лично с тях.
Активен
4ofi
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #228 -: октомври 02, 2010, 22:05:52 »

Ако нищо не ти хареса ще ти ти дам координатите на моят аз си го намерих по препоръки видяхме се лично и си зададъхме въпросите директно на него .Той си има и водеща с която си работи и каза че са се сработили....Знай че имаш и още един вариант Wink
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #229 -: октомври 05, 2010, 15:58:13 »

момичета, моля изкажете си мнението за Интер хотел-а.Не съм го посещавала, но от снимките в сайта сам очаровано от ресторанта- най-вече, защото масите са крагли. Не сам чувала хубави неща за този хотел - мн бил стар, не бил подържан -поне от снимките не останах с такова впечатление. Интерисува ме дали персонала е на ниво. Wink
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: октомври 05, 2010, 19:50:16 »

момичета, моля изкажете си мнението за Интер хотел-а.Не съм го посещавала, но от снимките в сайта сам очаровано от ресторанта- най-вече, защото масите са крагли. Не сам чувала хубави неща за този хотел - мн бил стар, не бил подържан -поне от снимките не останах с такова впечатление. Интерисува ме дали персонала е на ниво. Wink
Ние бяхме в Интера. Кръгли маси има само 12 мисля и то в малката зала може да се използват максимум  4. Снимките грашат много. Голямата зала е много зле. Хотелът е стар да, голям зор, докато намерим свястен апартамент за нас. Аз не съм доволна, но както и да е. А персонала направо ги разплакахме, крадат като навсякъде, лъжат и какво ли още не. Едната сервитьорка прост се разплака, защото явно всички й мълчат. От хотела ни казаха, че всички сватбари се оплаквали от ресторанта, но не ги сменяли , незнайно защо.
Активен
Zoritz
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #231 -: октомври 06, 2010, 16:03:32 »

За Интер хотела съм чувала само лоши неща. Никакво обслужване и много нантоварвали сметките.
Активен
moonshine
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #232 -: октомври 06, 2010, 16:25:10 »

Здравейте, момичета smile Следя разговора ви за заведенията във Велико Търново. Нашата сватба ще е през май 2011 и много ми се иска да е градинско парти. Предполагам, че вече ще топло, а и съм чувала, че може да се наемат и шатри.katerinciq  предлагам ти да проучиш как стои въпроса с новия "Болярски Палас", който трябва да отвори скоро. На мен ми изглежда, че ще е страхотно! За 'Интер хотел" имам спомени от абитуриентския ми бал и да ти кажа не бях впечатлена от празничната обстановка, макар че беше доста отдавна. В Севастократор бях на голяма сватба, каквато ще е твоята и ми се стори тясно. Чувала съм че ставали хубави сватби в резиденцията. Обещавам като се сетя за нещо интересно да ти пиша.. Wink
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #233 -: октомври 06, 2010, 16:55:30 »

Здравейте, момичета smile Следя разговора ви за заведенията във Велико Търново. Нашата сватба ще е през май 2011 и много ми се иска да е градинско парти. Предполагам, че вече ще топло, а и съм чувала, че може да се наемат и шатри.katerinciq  предлагам ти да проучиш как стои въпроса с новия "Болярски Палас", който трябва да отвори скоро. На мен ми изглежда, че ще е страхотно! За 'Интер хотел" имам спомени от абитуриентския ми бал и да ти кажа не бях впечатлена от празничната обстановка, макар че беше доста отдавна. В Севастократор бях на голяма сватба, каквато ще е твоята и ми се стори тясно. Чувала съм че ставали хубави сватби в резиденцията. Обещавам като се сетя за нещо интересно да ти пиша.. Wink

Rachev Hotel Residence е наистина страхотен,аз поне такъв не съм виждала в региона. Той вече отвори врати и смятам наистина да го посетя тези дни, но не искам да си представям какви ще са и цените там, ние ще осигуряваме и нощувките на гостите, които не са от тук - аз сам от Стара Загора, а приятелят ми е търновлия. И аз много исках сватбата ми да е организирана като градинско парти,защото исках да се оженя през май, но най-накрая решихме да е през септември. Виж Комплекс Българка и Арбанашки хан - има страхотна градина, а също и  Бряста. Ако се сетя за някое друго местенце ще пиша good
Активен
moonshine
Новак
*

« Отговор #234 -: октомври 06, 2010, 21:43:36 »

Нашата сватба ще е в "Българка", точно заради прекрасната им градина. Обслужването е страхотно, обстановката позволява да се разчупи и има паркинг.  Единственото, което ме тревожи е, че на земята е с камък и като се развихрят хората и танците може да има някое счупено токче Girl_hide. Но вие щом ще осигурявате и нощувките ти препоръчвам "Момина крепост" на Ксилифор. Там е страхотно и цените са подобаващи, а и ако искаш мога да те свържа с една страхотна мацка, която работи там и ще ти помогне good. А и мястото е супер..стават страхотни снимки!
Активен
katerinciq
Ентусиаст
**

« Отговор #235 -: октомври 07, 2010, 07:36:43 »

Благодаря ти за предложението, ще пообиколим и ще видим. Гледах снимки на сватба на "Българка" и се танцуваше на дансинга и сякаш иамеше достатъчно място,но си много права за камъните. Ходихме на вечеря там и бях с високи токчета - много сложно ми беше ходенето по камъните. С коя агенция работиш, защото аз не съм се спряла на никоя - за всякоя съм чувала и негативни мнения(което е нормално) Wink
Активен
moonshine
Новак
*

« Отговор #236 -: октомври 07, 2010, 08:27:33 »

Все още съм на етап проучване. Не работя с никоя агенция и мисля в началото 2011 най-късно да се ориентирам. Не искам всичко да мина през агенция..трябва ми украса, малко съвети и разбира се водещ/а за тържеството. Предложението ми за брак беше невероятно и сега всички се чудят "каква ли ще е сватбата?"  pardon Искам тържеството да е много интересно и затова ми трябва някоя дива агентка да помага smile
А за "Българка" наистина може да е голям проблем, въпреки, че изобщо не ми се иска да сменям заведенияето..
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**

« Отговор #237 -: октомври 07, 2010, 09:20:40 »

Добре дошла moonshine,
радвам се, че има и нови попълнения, защото по едно време реших, че съм само аз във форума. Сега да ви кажа, че срещите ми в събота и неделя бяха много ползотворни. Вече съм почти готова със всичко, то и време не остана. Имам видеооператор, фотограф, DJ, водеща, рокля, младоженеца има костюм - общо взето почти с всичко съм готова. Късметчетата си направих сама. Станаха много хубави, но апарата ми се прецака и не мога да кача снимки. После ще кача от сватбата.
Активен
Zoritz
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #238 -: октомври 07, 2010, 12:35:26 »

В Арбанаси има много ресторанти с хубави градини. Аз също бих искала да сме навън, но не мога да разчитам, че ще е хубаво времето вечер. За това мислех за изнесен ритуал в градина, а самото парти да е вътре. Разгледах този Rachev Hotel Residence и изглежда страхотен. Ако някой има идея как са цените там на меню, моля да сподели. Ние за сега успяхме да разгледаме Севастократор, хареса ни, но за по-голяма сватба мисля, че е тясно.
Активен
moonshine
Новак
*

« Отговор #239 -: октомври 08, 2010, 11:14:26 »

Благодаря ти, tinakostova! Браво на теб, че успяла със всичко:bravo: Не съм следила назад постовете, но предполагам, че сватбата е скоро. Къде намери водещата, искам да събирам информация smile А кой ресторант сте избрали?
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: