Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 22:29:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 3 част (Прочетена 208378 пъти)
lamo
Регистриран
Публикации: 1
Отг: Сватба във Велико Търново - 3 част
«
Отговор #165 -:
май 09, 2010, 22:48:15 »
Tova mi prilica na evtina
masirana reklama na tozi salon
kakvo e tova nalagane na mnenie kato iskate da si go hvalite pishete si na licnite.Gradyt ni e malkyk i vseki znae na kakvo e sposoben drugia da ne se samozabraviame.
}:->Ne razbiram kyde sa moderatorite.....
Активен
iroz
Новак
«
Отговор #166 -:
май 10, 2010, 08:37:41 »
Вече можете официално да ми чиститите.....семейна жена .....
Ламо не се сърди ние тук така си пишем.Може би наистина правим реклама но си обменяме опит.
Да ви разкажа за моята сватба беше чудно всичко като един мик :girlhide:организиацията на имението е супер управителят е много готин човек.Дижея е невороятен момичета,аз харесвам много музика, защото по принцип не танцувам но слушам, моята майка не искаше да се пуска чалга кучеци и така .С колкото и дйжея да бяхме говорили преди ДАНИ всички казваха, че няма как да стане
но Дани ни каза че не проблем.Моята агенка все ми повтаряше че сватбата я прави музиката
*db*така е всичко в краяна сметка се успокои когато влязахме в ресторанта. Казвам ви за 6 часа нямаше празно на дансинга, аз лично седнах в 1.00 часа толкова много ми беше вдигнат адреналина.Ако искате моето мнение тези хора които ми направиха сватбата на мен със сигурност ще ви помогнат и на вас.Danyanimation"така им се казва агенцията имат и сайт в интернет.Няма да съжелявате.
Скоро ще кача снимки само да ги вземем от фотографа,ако мога да съм полезна ще помагам.
Активен
sleepykathy
Регистриран
Не вярвай в чудеса, разчитай на тях...
«
Отговор #167 -:
май 11, 2010, 09:16:03 »
Здравейте момичета. Предстои ми сватба. Избрала съм си място - Дряновски манастир, но ми се ще да събера впечатления, за да мога да си представя и моя ден! Ще се радвам да чуя мненията ви.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #168 -:
май 18, 2010, 02:24:54 »
Момичета да се оплача .... помагайте.... шефката на ритуалната зала или не общината ли не знам, мисля че Георгиева се казва не иска да ми издаде удостоверение,че на уговорената дата за сватба ще имаме брак, даже искала да ме издирва коя съм на национално ниво ...казах на годеника ми да й каже, че съм терористка 1 степен
На мен ми трябва удостоверението,защото искам да си замразя престоя в САЩ и трябва да докажа защо се прибирам в БГ. В Благоевград от където съм аз казаха, че няма проблем да ми го изкарат, но тя се заяжда и казва ами не може тя може веднага след сватбата да си замине за Америка,могла съм да го направя тоя брак фиктивно, ако е фиктивно няма да се женя в черква и да имам сватба от 150 човека ....бля -бля и ся какво не иска.... да знаете къде на по-горна истанция мога да се оплача??
Активен
zornicca
Новак
«
Отговор #169 -:
май 18, 2010, 20:18:15 »
tweety bird ние сключихме брак при другата жена казва се Даниела Дукова потърсете нея , тя е разбрана. Дано тя да ти помогне !
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #170 -:
май 19, 2010, 01:48:36 »
Цитат на: zornicca в май 18, 2010, 20:18:15
tweety bird ние сключихме брак при другата жена казва се Даниела Дукова потърсете нея , тя е разбрана. Дано тя да ти помогне !
Не знам zornicca, еми Дукава искала да помогне, а шефката им Георгиева каква ли там не й дала да ми го издаде, как да се върна да живея в тази държава не знам, започвам да я мразя. Вместо да връщат хората, те ги отблъскват
, не ми се прибира , направо ми развали настроението, как може да е толкова злобна, в Бл-град може, а в Търново, не знаех, че държавните закони са различни в различните градове
Активен
comfortmyhome
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #171 -:
май 28, 2010, 13:08:24 »
Здравейте на всички момичета във форума и от мен, искам да споделя моите впечетления от една сватба, на която скоро ходих и бях много впечетлена от аранжировката и организацията на самата сватба. Кой каквото да ми приказва, но аз съм на мнение, че по-добре да се довериш на някоя сватбена агенция, отколкото да се разправяш с куп глупости - документи, ресторанти, букети и т.н. И накрая какво... на сватбеният ден си толкова изтощена, че не можеш да му се насладиш.Вижте тази сватба, на която ходих и си кажете мнението. Но не знам коя агенция я е правила.
ако някой знае да каже!
Активен
monika89
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #172 -:
май 29, 2010, 19:56:00 »
Според мен това е работа на някой аматьор. Украсата е много елементарна и цветовете не са издържани стилово. Ако е работа на сватбена агенция, то тези снимки са по-скоро антиреклама.
Активен
sleepykathy
Регистриран
«
Отговор #173 -:
юни 04, 2010, 08:17:56 »
Това украсяване ми харесва,даже в сравнение с други украси,които ми предлагаха по булчинските салони,това е много професионално изпълнено, а цвета също ми харесва, като се има в предвид,че ми предложиха само златно и розово.... а вече съм си избрала роклята и тя няма нито златно, нито розово.... вие бихте ли си украсили сватбата, в цвят,който няма нищо общо с вас или едва ли не е препоръчително да си вземете рокля която отговаря на украсата,вместо обратното....това е смешно....и аз бих искала да знам кой го е правил това и дали може да ми предложи нещо в моите цветове....
Активен
comfortmyhome
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #174 -:
юни 04, 2010, 08:25:51 »
виж тука
www.danyanimation.com
. Тези хора правят страхотни неща, моята сестра ги нае да и направят сватбата, както тя поиска и остана доволна.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #175 -:
юни 10, 2010, 23:12:00 »
sleepykathy
Златното и розавото не са лоши цветове ,но особено розавото не подхожда на много р-ти ! Колкото до роклята ти не е задължително да е в тон с украсата ! Повечето булки са в бяло или екрю рокли ,а украсата е в лилаво , оранжево и др. Ако държиш да има акцент като цвят от украсата на роклята ти ще е хубаво да избереш цвета на украсата и да го обсъдиш с хората ,които ще ти правят роклята ! А и много е важно цвета да подхожда и на самия ресторант естествено !
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #176 -:
юни 11, 2010, 08:08:02 »
Цитат на: NINA STYLE в юни 10, 2010, 23:12:00
sleepykathy
Златното и розавото не са лоши цветове ,но особено розавото не подхожда на много р-ти ! Колкото до роклята ти не е задължително да е в тон с украсата ! Повечето булки са в бяло или екрю рокли ,а украсата е в лилаво , оранжево и др. Ако държиш да има акцент като цвят от украсата на роклята ти ще е хубаво да избереш цвета на украсата и да го обсъдиш с хората ,които ще ти правят роклята ! А и много е важно цвета да подхожда и на самия ресторант естествено !
Нинка, ти какво се появяваш като гръм от ясно небе....няма, няма и се обадиш от някъде. Ще ти пишем 2 за неприсъствие във форума
, но явно си заета, което е хубаво.
Важно е всичко да е в унисон, ама понякога не става ... повечето ресторанти май са в бежовата гама и трудно може да се нагоди с розовото, каквото ще е моето
Аз като гледам нашият ресторант също е нещо такова ..стените са тухла или имитация, не знам все още, пода и той към кафявото бие...ама така ще е както аз искам
розово и кафяво. Аз си мисля, че ако се съобразяваш с ресторанта много от нещата, които искаш нямат да станет, но винаги има компромисен вариант.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #177 -:
юни 11, 2010, 09:24:52 »
tweety bird
хвърлям по едно око но късно вечер ,защото няма време ! А за цветовете си много права ,че повечето р-ти вътре са с почти 3-4 цвята . Важното е поне малко да се съобразяваме . Ти си направо идеална щом пода е кафяв и стените тип тухла значи си в тон и с украсата /розово и кафяво /
Активен
sleepykathy
Регистриран
«
Отговор #178 -:
юни 11, 2010, 16:14:14 »
Цитат на: NINA STYLE в юни 10, 2010, 23:12:00
sleepykathy
както си го написала ми изглежда по-просто,отколкото да се случи наистина.... благодаря ти за съвета... но след като всеки си прави розово .... златно.... къде отива индивидуалността на моя ден.... ставам поредната розова булка и се примирявам с това,защото роклята ми е чисто бяла примерно .... незнам вече какво да мисля.всеки носи нещо малко,което го прави оригинален,а се оказва, че няма възможности да се преобрази ресторанта,вместо да се съобразявам с него...ще се поразтърся по-обстойно,не може да не може
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #179 -:
юни 11, 2010, 21:49:34 »
sleepykathy
Напротив може да се преобрази всяко едно помещение ! Аз лично също не съм фенка на розовото ,но когато ресторанта отговаря е много свежо ! Един съвет от мен . Нещото което променя най много е белите калъфи и панделката ! Колкото и цветя да се сложат не могат да променят коренно обстановката . Обличаш столовете и по масите може да има малка аранжировка от цветя , свещи или нещо, което на теб ти харесва ! Човек ,който има желание значи ще го постигне ! А ти определено имаш желание !
«
Последна редакция: юни 11, 2010, 21:51:56 от NINA STYLE
»
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]